Jump to content

Huawei Ascend Mate 7

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχει μια εφαρμογή εγκατεστημένη "φωτογραφίες". Πώς θα τη βρω να την απεγκαταστησω? ΜΟΥ είναι άχρηστη

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Έχει μια εφαρμογή εγκατεστημένη "φωτογραφίες". Πώς θα τη βρω να την απεγκαταστησω? ΜΟΥ είναι άχρηστη

Με root αλλιως μονο απενεργοποιηση θα πας ρυθμισεις εφαρμογες πατας επανω στην εφαρμογη σου εχει επιλογη απενεργοποιηση

Δεν είμαι root αλλά από τη διαχείριση εφαρμογών δεν καταλαβαίνω ποια είναι για να την κάνω απενεργοποιηση. Αυτό προσπάθησα προηγουμένως

Δεν είμαι root αλλά από τη διαχείριση εφαρμογών δεν καταλαβαίνω ποια είναι για να την κάνω απενεργοποιηση. Αυτό προσπάθησα προηγουμένως

Δικιο εχεις δεν την βρηκα και εγω δεν το εψαξα και πολυ

Περασα χθες τελικα την 5.1.1 (τελευταια beta). Το κινητο πεταει, πολλες χρήσιμες προσθηκες -οπως το να απαντας κληση με το δαχτυλικο αποτυπωμα και αυτονομια ιδια με την κιτκατ. Αργησε η Huawei αλλα πετυχε....

Περασα χθες τελικα την 5.1.1 (τελευταια beta). Το κινητο πεταει, πολλες χρήσιμες προσθηκες -οπως το να απαντας κληση με το δαχτυλικο αποτυπωμα και αυτονομια ιδια με την κιτκατ. Αργησε η Huawei αλλα πετυχε....

ποια εκδοση εχεις;

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Το απλό.....

απο multitasking ειναι οπως πριν; μενει ιδια ποσοτητα ram ελευθερη; τρεχει αρκετες εφαρμογες στο background χωρις να ζοριζεται; smoothness; και τελος δεδομενου ο,τι εχουμε 64bit στην lollipop φαινεται καμια διαφορα;

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Αφήνει παραπάνω ελεύθερη μνήμη από την κιτκατ. Τρέχει πολλές εφαρμογες χωρίς να λαγκαρει καθόλου. Γενικώς μου φαίνεται αρκετά ποιο smooth το κινητό. Κατά πάσα πιθανότητα ή beta αυτή είναι ή τελική έκδοση που θα βγει ΟΤΑ.

Θελω να παρω το κινητο γιατι ατο ειδα απο κοντα και μου φανηκε πολυ ωραιο. Σε ποια τιμη πιστευετε οτι αξιζει να το αγορασω μεταχειρισμενο εφοσον εχει 416ε καινουριο;

Θελω να παρω το κινητο γιατι ατο ειδα απο κοντα και μου φανηκε πολυ ωραιο. Σε ποια τιμη πιστευετε οτι αξιζει να το αγορασω μεταχειρισμενο εφοσον εχει 416ε καινουριο;

κανονικα καινουριο χωρις capital control θα χε ενα 300αρι αντε 320... τωρα κανεις την καρδια σου πετρα και παιρνεις μεταχειρισμενο το πολυ 350 ευρω αλλα να ναι αγραστουνιστο και να χει 1,5 χρονο ακομα εγγυηση.. προσοχη απο που θα το παρεις....

ψαχνω σε καποια φορουμ τεχνολογιας. Δυστηχως εδω δεν εχω προσβαση στις αγγελιες.

Ευχαριστω πολυ.

εδω δεν θα βρεις και πολλα να σαι σιγουρος... και χρυση ευκαιρια δες και γενικα σε forum... προσεχε ομως απο ποιον θα παρεις...

Φιλε για 70 ευρω δεν αξιζει να παρεις μεταχειρω! Περιμενε λιγο κανα μηνα να ερθει το νεο και μπορει να χει πεσει κιαλλο το 7 ρι και εγω αυτο θα παρω γιατι το 8 ρι ειναι 5.5 οθονη πλεον

Φιλε για 70 ευρω δεν αξιζει να παρεις μεταχειρω! Περιμενε λιγο κανα μηνα να ερθει το νεο και μπορει να χει πεσει κιαλλο το 7 ρι και εγω αυτο θα παρω γιατι το 8 ρι ειναι 5.5 οθονη πλεον

δυσκολα θα πεσει γτ εχει εξαντληθει και απο τα μεγαλα μαγαζια (wind πχ) αρα βρισκουν πατημα... το 8αρι 6 λενε θα ναι κι αυτο.... παντως όντως για 70 ευρω μεταχειρισμενο δεν λεει αλλα δεν γινεται αλλιως...

Από που έχεις κατεβάσει την 5.1.1.; έχεις παρατηρήσει να έχει βγάλει θέματα, τυπου υπερθέρμανση, επανεκκινησεις, κλπ; εγώ έχω το MT7-TL10 αλλά δεν το έχω ψάξει πολύ με roms γιατι δεν έχω βρει κάτι για τη συσκευή αυτή.

Όχι δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα μέχρι τώρα. Αλλά αν κ δεν παίζω παιχνίδια πηγα να δοκίμασε Angry Birds 2 και πάλι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή. Ίσως φτάσει ή Rovio για αυτό...

Καλησπερα....σημερα παρατηρησα τα εξης: Απ το INSTAGRAM δεν μπορω να τραβηξω βιντεακι όπως και στο DUBSMASH (που τωρα ειναι της μοδας) γιατι τρωει τετοιες φρικες?:confused:

καλημερα παιδες!! Λοιπόν εχω το εξης θέμα.. λόγω θερμοκρατιων μου ξεκόλλησε λιγο στην ακρη το tempered glass.. οποτε παω για αντκατάσταση (μου φαινεται άσχημο)... καταρχας βρίκα ενα LOPURS 0.30mm... κανει δουλεια; και δευτερον πως το αντικαθιστω και τοποθετω αλλο; οταν βγαλω το παλιο θα αφησει καθόλου κολλα στην οθόνη και αν ναι πως την αφαιρω; και τελος πως τοποθετω το αλλο χωρις να βγει στραβω;

Πρώτο πρόβλημα που εντοπισα στην Λόλι ότι το widget του gmail δεν λειτουργεί σωστά. Απλά ανοίγει την εφαρμογή αντί να πηγαίνει απευθείας στο email που θέλεις να διαβάσεις.

Καλησπερα στο φορουμ , ενδιαφερομαι για μια συσκευη οποιο παιδι απο το φορουμ θελει να το δωσει ας μου στειλει πμ.
26s by CrisBall :)

περιμενοντας να αρθουν οι απαγορευσεις για αγορες απο εξωτερικο εχω βρει την 3/32gb συσκευη και ειμαι με το δαχτυλο στη σκανδαλη

Η εκδοση ειναι η MT7-LT10. Υπαρχει κανενας λογος να ψαξω την 09 ?

Ποιες οι διαφορες τους ?