Jump to content

Alcatel Idol 2 Mini S

yo_rover
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να πω καιεγω την εμπειρία μου μετά από μια βδομάδα που το έχω , πανέμορφο κινητό , σαν κόσμημα είναι , πολύ γρήγορο σε όλα , πολύ ωραία οθόνη , πολύ καλές φωτογραφίες με απαράδεκτο video δυστυχώς , για την μπαταρία δεν μπορώ να πω κάτι αλλα με ελαφρά χρήση που το κάνω με την πρώτη φόρτιση μου κράτησε 4 μέρες :D , το μεγάλο πρόβλημα είναι το video σε ότι ανάλυση και να βάλουμε , όχι από ποιότητα αλλα στο ότι εστιάζει ο φακός κάθε 2 δευτερόλεπτα και είναι σπαστικό , λέω να στειλω ένα email στην alcatel αργότερα !:mad:

• Απαντήσεις 112
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε την εφαρμογή από play store cinema FV-5
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

φιλε μου το πρόγραμμα είναι φοβερό , λύθηκε το πρόβλημα με το συνεχόμενο focus τις cameras :D , έχει έρθει σε κάποιον από εσάς η 4.4 ;

Παιδιά λίγο χαζή ερώτηση, αλλά επειδή με ενδιαφέρει αυτό το κινητό και βλέπω στα σχόλια παραπάνω ότι έχει παρέμβει στο μενού η Cosmote, εγώ που έχω VODAFONE θα δουλεύει οκ το κινητό ή θα έχω πρόβλημα όπως είχαμε παλιά με τις κλειδωμένες σε συγκεκριμένο πάροχο συσκευές; Παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος που το έχει και το δουλεύει με VODAFONE να ξέρω σίγουρα μην το πάρω και χτυπάω το κεφάλι μου μετά!

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Με Vodafone δεν ξέρω αλλα με Wind δουλεύει κανονικά οπότε μάλλον και με Vodafone.
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

να πω κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το ξυπνητήρι δουλεύει και με κλειστό το τηλέφωνο !

Είσαι σίγουρος γι αυτό; μήπως επειδή έχεις ενεργοποιημένο την γρήγορη εκκίνηση;

ναι το εχω με γρήγορη εκκίνηση

μόλις το δοκίμασα και με την κανονική εκκίνηση και δουλεύει πάλι το ξυπνητήρι !

Είναι το πρώτο Android που έχω ακούσει να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο.

απο μπαταρια πως το βλεπεται ρε παιδια..... σαν τελειωνει γρηγορα ε?? (πανω σε χρηση εννοω ετσι)....

σε αναμονη κραταει πολυ καλα....

τελος προχθες μου ηρθε ενημερωση και την εκανα.... τωρα ειμαι στην 4.3 εκδοση του android.... εχετε υποψιν αν θα παμε και στην 4.4??

Edited by sakistav

σήμερα νέο update, που μπορούμε να δούμε όμως τί έχει αλλάξει;

σήμερα νέο update, που μπορούμε να δούμε όμως τί έχει αλλάξει;

όταν γινόταν η ενημέρωση είδα ότι έκανε 94 αλλαγές , εγώ πάντως ειδα διαφορα μονο στην εφαρμογή 'μουσική'

Για root πως το κάνουμε ? έχω το 6016d dual sim καμιά ιδέα ? αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς ?http://www.alcatelonetouch.com/meen/support/download/idol_2_mini.html

Και εγω να πω την αληθεια μονο εκει ειδα διαφορα στην μουσικη.... Ισως να γιναν αλλαγες οσον αφορα την σταθεροτητα του συστηματος τι να πω.....

Εσεις ρε παιδια εχετε αυτο το σηματακι επανω δεξια στην μπαρα ειδοποιησεων σας? (ανεβασω και την φωτο)

Και αν ναι τι ειναι??

Απο την πρωτη ενεργοποιηση του κινητου μου υπαρχει εκει και δεν ξερω πως να το βγαλω και σε τι πραγμα αντιστοιχει.....

• 2 weeks later...

Καλησπέρα,

σε ένα ALCATEL IDOL 2 MINI S στη δεξιά μεριά,στην μπάρα δηλαδή του τηλεφωνικού καταλόγου που κάνεις αναζήτηση για συγκεκριμένο όνομα, ενώ αρχικά μου έβγαζε την ελληνική αλφαβήτα, κάτι άλλαξα μάλλον χωρίς να το καταλάβω και τώρα μου εμφανίζει μόνο τους λατινικούς χαρακτήρες και έτσι δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση τα ελληνικά ονόματα. Έχω ψάξει τα πάντα στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου,έχω απο-επιλέξει εντελώς τα αγγλικά,προσπάθησα κρατώντας παρατεταμένα το δάχτυλό μου εκεί δεξιά να αλλάξω κάτι αν μου έβγαζε κάποια επιλογή αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει κάτι να με βοηθήσει.

Ευχαριστώ πολύ.

στο s4 mini τις γυναικας μου το ξυπνητήρι δεν χτυπάει αν είναι κλειστό το κινητό

Εάν ξαναγόραζες ποιο θα έπαιρνες ; Το s4 mini η το alcatel ;

χωρίς δεύτερη σκέψη θα έπαιρνα το alcatel , ΑΛΛΑ , για τους δικούς μου λόγους και εξηγούμε , δεν αγοραζω ποτε κινητό χωρίς notification led ,το alcatel είναι πολύ ποιο γρήγορο , είναι ποιο λεπτό , έχει μεγαλύτερη οθόνη ίσως και καλύτερη , καλύτερη μπαταρία σε κανονική χρήση όχι στα χαρτιά , περισσότερη μνήμη , το έχω σε μαύρο με ένα πανέμορφο χρώμα κάπως σαν γαλοζοπρασινο ,Cloudy λέγεται , το μονο αρνητικό που βρήκα είναι η camera που είχε αλλα με αυτή την εφαρμογή έγινε άλλο τηλέφωνο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.camera.pro&hl=el

με απλά λόγια θα έπαιρνα το alcatel !

χωρίς δεύτερη σκέψη θα έπαιρνα το alcatel , ΑΛΛΑ , για τους δικούς μου λόγους και εξηγούμε , δεν αγοραζω ποτε κινητό χωρίς notification led ,το alcatel είναι πολύ ποιο γρήγορο , είναι ποιο λεπτό , έχει μεγαλύτερη οθόνη ίσως και καλύτερη , καλύτερη μπαταρία σε κανονική χρήση όχι στα χαρτιά , περισσότερη μνήμη , το έχω σε μαύρο με ένα πανέμορφο χρώμα κάπως σαν γαλοζοπρασινο ,Cloudy λέγεται , το μονο αρνητικό που βρήκα είναι η camera που είχε αλλα με αυτή την εφαρμογή έγινε άλλο τηλέφωνο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.camera.pro&hl=el

με απλά λόγια θα έπαιρνα το alcatel !

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και για την εφαρμογή, ψάχνομαι για δικαρτο και παρόλα αυτά δυσκολεύομαι να το δώσω μέσα μου. Βολικό στο χέρι και πολύ καλό design cloudy και το δικό μου.