cableguy Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 tipota to idiaitero xamilonoune kai dinamonoune tin fonh!! Den mporw na katalavw giati den sou kanei connect, ta stadia auta einai vazei to kinito na psaxnei gia bluetooh hands free, kai kleistw vraxiona pata sto megalo koumpi(kratato ligo patimenw mexri na anapsi to lampaki) kai auto htan, den nomizw na exei provlhma periergo mou fenetai, eisai sigoura kala fortismeno?? gia dokimase na to sindesh me to pc an mporeis. Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polidoros Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 ok φιλε ευχαριστω. θα το δω αργοτερα γιατι πρεπει να φυγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polidoros Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Ας μου πει καποιος αν μπορω να βγαλω το vodafon live απο το v600 μου ; εστω και μεσω motorola; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Draken Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Παιδια πολυ πιθανον να εχει ξανα-αναφερθει αλλα εψαξα ολο το forum και δεν βρηκα τπτ...τελικα το iTap του V600 εχει unicode ελληνικους χαρακτηρες (70 χαρακτηρες) ή 160 χαρακτηρες. Το ρωταω γιατι απο ενα κινητο τα βασικα που ζηταω ειναι μηνυματα και μηνυματα :D και εχω βολευτει πολυ με το 6610 μου. Μηνυμα με Τ9 160 χαρακτηρων μεσα σε δευτερολεπτα. Να φανταστω γινεται και κατι παρομοιο με το V600;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PACH72 Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Hello! Είμαι έτοιμος να περάσω σε ΜΟΤΟ V600 και θέλω 2-3 μικρές απαντήσεις! 1. Το τηλ. έχει MYCOSMOS? :rolleyes: 2. Με το iTAP τι γίνεται? είναι καλό όπως το Τ9? και με το θέμα των 160 ή 70 ελληνικών χαρακτήρων? 3. Γενικά, είστε ευχαριστημένοι με το V600 ? Ευχαριστώ για το χρόνο σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PACH72 ( 2 Μάι. 2004 , 22:06) Hello! Είμαι έτοιμος να περάσω σε ΜΟΤΟ V600 και θέλω 2-3 μικρές απαντήσεις! 1. Το τηλ. έχει MYCOSMOS? :rolleyes: 2. Με το iTAP τι γίνεται? είναι καλό όπως το Τ9? και με το θέμα των 160 ή 70 ελληνικών χαρακτήρων? 3. Γενικά, είστε ευχαριστημένοι με το V600 ? Ευχαριστώ για το χρόνο σας... 1. den kserw alla kserw oti mporeis na mpeis sto mycosmos an ennoeis auto 2 to iTap einai polu kalitero apo T9, diwth sou prwtini kateu8ian ti leksi kai ektws vevaia oti "ma8enei apo sena" gia ta ellhnika den kserw xrisimopoio mono agglika. 3.egw eimai ypereuxaristimenos den exei tixh na petixw bugs alla kai ta paidia pou to exoune einai ypereuxaristimena Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Draken ( 2 Μάι. 2004 , 21:54) Παιδια πολυ πιθανον να εχει ξανα-αναφερθει αλλα εψαξα ολο το forum και δεν βρηκα τπτ...τελικα το iTap του V600 εχει unicode ελληνικους χαρακτηρες (70 χαρακτηρες) ή 160 χαρακτηρες. Το ρωταω γιατι απο ενα κινητο τα βασικα που ζηταω ειναι μηνυματα και μηνυματα :D και εχω βολευτει πολυ με το 6610 μου. Μηνυμα με Τ9 160 χαρακτηρων μεσα σε δευτερολεπτα. Να φανταστω γινεται και κατι παρομοιο με το V600;;; Nomizw oti kati eixe anafer8ei edwmesa gia auto! Nomizw nai exei ellhnikous xaraktires me 160, kai sigoura sta agglika toulaxiston grafis mesa se liga lepta :) gia ta ellhnika ;) Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polidoros Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Ξερει κανεις αν μπορω να ξεφορτωθω το vodafon live απο το κινητακι μου(V600)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Wirelessly posted (MOT-V600/0B.09.1DR MIB/2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) paidia exei kanei kaneis tipota me to IM? opoios exei kalwdio mporei na dokhmash na svhsh tis photo pou eixe mesa mesw PST?as to dokimash kapoios pou exei cable an einaina paw na parw ena... Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Wirelessly posted (MOT-V600/0B.09.1DR MIB/2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) paidia exei kanei kaneis tipota me to IM? opoios exei kalwdio mporei na dokhmash na svhsh tis photo pou eixe mesa mesw PST?as to dokimash kapoios pou exei cable an einaina paw na parw ena... Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος polidoros ( 2 Μάι. 2004 , 22:52) Ξερει κανεις αν μπορω να ξεφορτωθω το vodafon live απο το κινητακι μου(V600)? Nomizw me ena flasarisma 8a htan ok(alla egw den 8a eperna ton risko monos mou)....Alla kalitera na pareis ena thlefwno sto http://www.9volto.gr na deis an mporeis. Pisteuw oti ginetai apo tin stigmh pou exei vgei kai V600 xwris vodafon live :) Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Draken Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cableguy ( 2 Μάι. 2004 , 22:45) Nomizw oti kati eixe anafer8ei edwmesa gia auto! Nomizw nai exei ellhnikous xaraktires me 160, kai sigoura sta agglika toulaxiston grafis mesa se liga lepta :) gia ta ellhnika ;) Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου. Δυστυχως το Τ9 ηταν ο βασικος λογος που δεν βολευτηκα το LG. Μηπως γνωριζει καποιος σιγουρα αν εχει το κινητο ελληνικο non-unicode T9 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterv Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος polidoros ( 2 Μάι. 2004 , 16:30) Δεν γινεται τιποτα. Ευχαριστω παντως παρα πολυ.Με βλεπω αυριο στη Motorola. file mou exo kai ego akribos to idio . Akou loipon a) me kleisto braxiona kratas patimeno to koumpi mexri na anapsei to mple lampaki b) amesos ekeini thn ora eisai sto menou rythmiseis - syndesh - bluetoth - handsfree - anixneysi syskeyon , patas loipon amesos anixneysi g) prin teleiosei h anixneysi anoigeis to braxiona kai ek thaymatos to moto briskei to handsfree!!!!!!!!! d) soy leei na syndthei mazi toy toy les nai kai zhtaei pin opoy dineis 0000 meta ola einai teleia e) mporeis na xalaroseis kai na eyxaristitheis thn syndesi soy !!!!!!!!! Παράθεση peterv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polidoros Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 στην αντιπροσωπια λες να το κανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polidoros Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 peterv ευχαριστω φιλε πετυχε αλλα μου ζηταει ενα κωδικο. τι βαζω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterv Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος polidoros ( 2 Μάι. 2004 , 23:34) peterv ευχαριστω φιλε πετυχε αλλα μου ζηταει ενα κωδικο. τι βαζω ? 0000 kai xeniazeis Παράθεση peterv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polidoros Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 ακυρο φιλε για το pin μου το ειπεσ οκ δουλεθει thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 re pedia poso kani to kinito nonlive omos? kai poso live? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος polidoros ( 2 Μάι. 2004 , 22:52) Ξερει κανεις αν μπορω να ξεφορτωθω το vodafon live απο το κινητακι μου(V600)? ΔΕΝ γίνεται και σίγουρα στην Μοτορόλα ΔΕΝ θα στο κάνουν,γιατί είναι συμφωνία με αρκετά λεφτά με την VODAFON και υπάρχουν ρήτρες!!!μα βρε παιδιά ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ LIVE απο την παλιο Βονταφον???Αφού το κινητάκι κυκλοφορεί πάρα πολύ καιρο σκετό!!Ολοι εμείς τα ανεξάρτητα καταστήματα το έχουμε σκέτο,ο Γερμανός,και η Κοσμοτέ!Για τα 30 ευρώ λιγότερα ΔΕΝ λέει... Τώρα όσοι ρωτάνε για διάφορα ...Το Mycosmos view,to TIM imagine,to Vodalive είναι περιβάλλοντα σαν τα Windows,ΑΝ τα περάσεις μετά την αγορά δουλεύουν άψογα και κει και μπορείς να τα βγάλεις κιόλας,ΑΝ λεω πάλι πάρεις το κινητάκι απλό....Το πρόβλημα του Dr Maslow είναι καθαρά θέμα αναβάθμισης. PeterV χαίρομαι που βρήκερς την λύση μόνος σου πάνω που ήμουν έτοιμος να απαντήσω στο pm σου.Να ξέρετε πάντως ότι στο κατάστημα μου έχουν έρθει 2 ελατωματικά bluetooth από την συσκευασία.Αν γίνει και σε άλλον μην τρομάξετε,το αλλάζουν την ΄επόμενη μέρα ;) :) Τέλος όσοι την πάτησαν ή υποχρεωτικά πήραν λόγω αναβάθμισης το live,θα κάνουν υπομονή κανα δίμηνο ,οπως εχουμε βρεί την λύση για gd-87,T-610 και σύντομα Ε-710 θα βγάζουμε μαζί με κάτι παιδιά στον Πειραιά το μενού αυτό σε ένα με 2 μήνες...Υπομονή :) Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος powerulez ( 2 Μάι. 2004 , 23:49) re pedia poso kani to kinito nonlive omos? kai poso live? 390 ευρώ τελική το live,410 ευρώ τελική το σκέτο! Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas ( 2 Μάι. 2004 , 23:57) 390 ευρώ τελική το live,410 ευρώ τελική το σκέτο! efxaristo pntos poly fthinotera apo kipro... edo mas sfazoun!!! :p 500evro... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PACH72 Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Ευχαριστώ, κατάλαβα μερικά πράγματα για το V600, απλά έχει βγει τώρα και το NOKIA 7200 στην αγορά και είμαι λίγο προβληματισμένος... Θεωρώ ότι το bluetooth είναι βασικό για ένα κίνητο και έτσι πηγαίνω προς το moto αν και συμπαθώ τη ΝΟΚΙΑ(!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cain Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Μονο το πακετο vodalive εχει BT handsfree?Εγω το πηρα σκετο και δεν ειχε μεσα στο πακετο ΒΤ.Δεν πιστευω να παιχτηκε καμια μ*****α στο καταστημα που το πηρα!Τεσπα..Να δοκιμασω τελικα δηλαδη με το mycosmosview?Δεν ειναι τιποτα κακο ετσι?Εχει τιποτα χειροτερο απο την απλη πλοηγηση στο wap?Θα ειναι πιο ακριβο δηλαδη?Θα μπορω να το βγαλω μετα αν θελω,ετσι δεν ειναι? :confused: Τουλαχιστον θα μπορεσω να συνδεθω ετσι.Αν παλι δε μπορω, θα παω σε κανα καταστημα της κοσμοτε να δουμε..Ευχαριστω για τις απαντησεις εκ των πρωτερων! :) Παράθεση The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 ΠΑΙΔΕΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ E-MAIL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Δεν μπορώ να καταλάβω τί συμβαίνει με το vodafone-shop. Ενώ είχε ως αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του V600 την 3η Μαϊου, τώρα είδα οτι την άλλαξαν σε 30 Μαϊου. Μα δεν έχει κυκλοφορήσει ήδη; Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts