Jump to content

[Επίσημο] Motorola V600

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimosd (24 Απρ. 2004 , 16:05)

Έχεις πολλές επιλογές:

1) Το πακέτο της Mobile Action ΜΑ 8850C που μόλις πρόσφατα υποστηρίζει και το V600

2) Το καλώδιο της Motorola (θα χρειαστεί να κατεβάσεις τη σουίτα phone tools από το http://www.motclub.com)

3) Το πακέτο της Μotorola Phone Tools PC620 (περιλαμβάνει καλώδιο και σουίτα)

Τέλος, λόγω ευχρηστίας και μόνο, προσωπικά θεωρώ τη λύση bluetooth καλύτερη από το καλώδιο. Ρίξε μια ματιά στο πακέτο της Motorola Phone Tools PC820 που περιλαμβάνει bluetooth dongle και τη σουίτα. Κοστίζει περισσότερο βέβαια (69 ευρώ), αλλά είναι μεγάλη ευκολία να κάνεις όποτε θέλεις σύνδεση με το PC χωρίς καλώδια ακόμα και όταν το κινητό φορτίζει σε άλλο δωμάτιο! Το χρησιμοποιώ με το V600 περίπου 20 μέρες τώρα και μπορώ να πω ότι είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Εκτός από τα αναμενόμενα (μεταφορά εικόνων, βίντεο, ήχων, mp3 κλπ), σημαντικό είναι το γεγονός ότι προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής SMS από το PC (μέσω της συσκευής, όχι μέσω internet) χωρίς να χρειάζεται να αγγίξεις καθόλου το κινητό.

Αν πάλι επιμένεις σε χρήση καλωδίου προτείνω τις λύσεις 2) ή 3). Εχω χρησιμοποιήσει πακέτο της ΜΑ στο προηγούμενο κινητό μου και δεν μπορώ να πώ ότι ήμουν πλήρως ικανοποιημένος.

κι εγώ bluetooth χρησιμοποιώ. απλά για τα java θέλω καλώδιο!!!

Αν και άκρη δεν βρίσκω :( :( :( :(

Έχω απογοητευτεί :(

Και δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το τηλέφωνο να δουλέψει με ανοιχτή ακρόαση!!!!!!!!!!

Τι να κάνω????????

Edit

Όλα ΟΚ με την ανοικτή ακρόαση. Δικό μου ήταν το λάθος...

Τώρα σχετικά με τα java, τι μπορώ να κάνω δεδομένου ότι αγορασα το καλώδιο;;; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που πρέπει να τρέξω;

Το πρόβλημα που εχω είναι το εξης...

Στο κεντρικό μενού που λέει εφαρμογές αν το πατήσω εμφανιζει μήνυμα "Δεν υπάρχει εγκατάσταση εφαρμογής MIDlet" και με γυρίζει πάλι έξω.

Βοηθήστε με παίδες :( :(

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Re paidia kai egw BlueTooth xrhsimopoiw kai mia xara pernaw javakia :D

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

telika den mou eipate mporei na sindesete to PST me BT?? giati emena den mou douleuei (mporei na kanw kati lathos) den mou vriskei kan to thlefwnaki mou :\

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cableguy (24 Απρ. 2004 , 17:02)

Re paidia kai egw BlueTooth xrhsimopoiw kai mia xara pernaw javakia :D

Το ίδιο και εγώ. Απαραίτητη προυπόθεση βέβαια είναι να κάνεις copy το αρχείο java στο φάκελλο Bluetooth Exchange Folder για να μπορέσει να το δει το κινητό. Γιατί να αγοράσει κανείς καλώδιο μόνο για java;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος WitchKing (23 Απρ. 2004 , 22:15)

Πως τα κατάφερες? Εγώ το εχω 1 μηνα και το μόνο που βλέπω πανω του ειναι τα δακτυλικα μου αποτυπωματα :)

Το εχω βάλει στην ιδια τσεπη με κλειδια, αναπτηρες και κερματα αλλα δεν καταλαβαινει τίποτα. Να δοκιμάσω κατσαβίδι? :D

και εγω το ιδιο προβλημα εχω.. σκεφτομαι μαλιστα να του αγορασω καποια θηκη...εχετε νε προτεινετε καποια?

Υπαρχει καποια διαφανης ωστε να μην "χαλαει" το οπτικο αποτελεσμα στο πανεμορφο v600?? :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirage (24 Απρ. 2004 , 18:54)

και εγω το ιδιο προβλημα εχω.. σκεφτομαι μαλιστα να του αγορασω καποια θηκη...εχετε νε προτεινετε καποια?

Υπαρχει καποια διαφανης ωστε να μην "χαλαει" το οπτικο αποτελεσμα στο πανεμορφο v600?? :o

Yπάρχει και της Κρουσέλ και της bodyglove!!Come ;) να σε δούμε κι όλας!!

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

οκ Μαρκο ευχαριστω για την αμεση απαντηση, μολις αδειασω απο τα τρεχαματα θα σου ..ρθω :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirage (24 Απρ. 2004 , 18:54)

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με γρατζουνιές στη συσκευή. Εχω δει, βέβαια, παλαιότερα κινητά της σειράς V που μάλλον δεν έτυχαν και της καλύτερης μεταχείρησης με απίστευτες γρατζουνιές στα "μεταλλικά" καλλύματα. Ετσι, από την αρχή χρησιμοποίησα θήκη. Η Moto βγάζει θήκη για το V600 με διαφανές ολόκληρο το μπροστά μέρος (10 ευρώ, Vodafone) αλλά δεν είναι και τόσο πρακτική μια και για να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο, πρέπει πρώτα να το βγάλεις από τη θήκη. Η καλύτερη επιλογή είναι μάλλον η θήκη της Krusell που δεν είναι εντελώς διαφανής αλλά έχει πολύ καλή εφαρμογή και είναι λειτουργική. Ρίξε μια ματιά στο http://www.mobilefun.co.uk/cat/V600-Cases.htm για φωτογραφίες και μόνο. Υπ' όψιν ότι οι τιμές είναι καλύτερες στην Ελλάδα.

Και με το v66i το ιδιο προβλημα ειχα ...τωρα που μου το θυμισες,

αλλα οντως δεν του ειχα φερθει και πολυ καλα, τεσπα το v600 μου φαινεται πιο ευαισθητο!

παιδιά, υπάρχει καμια εφαρμογή που να μπορεί να μεταφέρει τα SMS στον υπολογιστή;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ .Η VODAFONE ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ TO V600 ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ VODAFONE LIVE .ΑΞΙΖΕΙ ΝΑΤΟ ΠΑΡΩ Η ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΚΛΠ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow (26 Απρ. 2004 , 00:38)

παιδιά, υπάρχει καμια εφαρμογή που να μπορεί να μεταφέρει τα SMS στον υπολογιστή;;;

Γίνεται με τα mobile Phone Tools (menu - recieve - inbox) αλλα όχι πλήρως. Όταν τα μηνυματα ειναι στα ελληνικα, δεν τα κατεβάσει ολόκληρα. Στα αγγλικα δεν υπάρχει πρόβλημα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valtrex (23 Απρ. 2004 , 16:16)

Πετάξου εδώ http://groups.yahoo.com/group/v525domain

εγγράψου στο γκρουπ & κατέβασε όσα javaκια θέλεις, ορισμένα είναι εντυπωσιακά ;)

Επιτέρους έτρεξε! :up: Να εισαι καλά valtrex, ειχα αρχίσει να πιστευω οτι κατι τρεχει με τη συσκευή μου. Αλήθεια με εκείνες τις 1000αρες μπαταριες τι γινεται? Μάλλον θα χρειαστω μια, όχι τοσο για το ΑΕ όσο για το Worms. Μεγάλο κόλημα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pok (26 Απρ. 2004 , 13:38)

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ .Η VODAFONE ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ TO V600 ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ VODAFONE LIVE .ΑΞΙΖΕΙ ΝΑΤΟ ΠΑΡΩ Η ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΚΛΠ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ)

Δεν ειναι Vodalive το συγκεκριμενο κινητο!!!Αλλα και οτι ειναι live δε σημαινει οτι ειναι κλειδωμενο,εκτος και αν ειναι σε πακετο CU/AlaCarte..........Αν σκεφτεσαι οτι η αναπαραγωγη βιντεο ειναι τοσο σημαντικη για σενα προχωρα με την αγορα,αν οχι σιγουρα πληρωνοντας 100+ Ευρω λιγοτερα παιρνεις το 525 που ειναι best value for money κατα τη δικη μου αποψη..........

:tease:

8elw kai gw to worms pou to vrikate??? Den mporw na katevasw tipota apo to **** site http://groups.yahoo.com/group/v525domain giati den kserw

Στο κεντρικό μενού που λέει εφαρμογές αν το πατήσω εμφανιζει μήνυμα "Δεν υπάρχει εγκατάσταση εφαρμογής MIDlet" και με γυρίζει πάλι έξω.

Βοηθήστε με παίδες

Πως θα βάλω java στο κινητό μου :( :( :( :( :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow (26 Απρ. 2004 , 16:42)

http://viciousglitch.tripod.com/motorola.htm

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow (26 Απρ. 2004 , 16:42)

Βοηθήστε με παίδες

Μια εναλλακτική λύση μια και είπες ότι ήδη έχεις bluetooth dongle.

1) Βάλε το αρχείο .jar μέσα στο φάκελλο Bluetooth Exchange Folder.

2) Πήγαινε στο My Bluetooth Places\Entire Bluetooth Neighborhood\V600 όπου υπάρχει αρχείο που ονομάζεται ΟΒΕΧ Object Push on V600

3) Αφού έχεις κάνει copy το .jar, κάνε δεξί κλίκ πάνω στο παραπάνω αρχείο και επέλεξε paste.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimosd (26 Απρ. 2004 , 20:05)

Μια εναλλακτική λύση μια και είπες ότι ήδη έχεις bluetooth dongle.

1) Βάλε το αρχείο .jar μέσα στο φάκελλο Bluetooth Exchange Folder.

2) Πήγαινε στο My Bluetooth Places\Entire Bluetooth Neighborhood\V600 όπου υπάρχει αρχείο που ονομάζεται ΟΒΕΧ Object Push on V600

3) Αφού έχεις κάνει copy το .jar, κάνε δεξί κλίκ πάνω στο παραπάνω αρχείο και επέλεξε paste.

Το έχω δοκιμάσει. Δεν γίνεται :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS (26 Απρ. 2004 , 14:38)

Δεν ειναι Vodalive το συγκεκριμενο κινητο!!!Αλλα και οτι ειναι live δε σημαινει οτι ειναι κλειδωμενο,εκτος και αν ειναι σε πακετο CU/AlaCarte..........Αν σκεφτεσαι οτι η αναπαραγωγη βιντεο ειναι τοσο σημαντικη για σενα προχωρα με την αγορα,αν οχι σιγουρα πληρωνοντας 100+ Ευρω λιγοτερα παιρνεις το 525 που ειναι best value for money κατα τη δικη μου αποψη..........

ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΕΝΝΟΩ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ VODALIVE

( ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΗΧΟΥΣ ΚΛΠ)

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VODALIVE

Guest powerulez

pedia ti leei to v600?

kalo?

merika apo ta thetika tou pou sas entiposiasan?

thelo na matho merika pragmatakia gia to v600 giati to 6600 mou den kani gia to kelokeri pou erxete... ton ximona to volevame se kamia tzepi tu mpoufan alla tora? :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS (26 Απρ. 2004 , 14:38)

ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΕΝΝΟΩ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ VODALIVE

( ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΗΧΟΥΣ ΚΛΠ)

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VODALIVE

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow (26 Απρ. 2004 , 20:42)

Το έχω δοκιμάσει. Δεν γίνεται :(

Με ενεργοποιημένο το bluetooth στο PC και στο τηλέφωνο, η διαδικασία που περιέγραψα παραπάνω λειτουργεί κανονικά. Την έχω δοκιμάσει αρκετές φορές. Σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους; Τι bluetooth dongle έχεις;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimosd (27 Απρ. 2004 , 05:42)

Με ενεργοποιημένο το bluetooth στο PC και στο τηλέφωνο, η διαδικασία που περιέγραψα παραπάνω λειτουργεί κανονικά. Την έχω δοκιμάσει αρκετές φορές. Σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους; Τι bluetooth dongle έχεις;

μου βγάζει "error copying...".

μελωδίες και εικόνες και συγχρονισμό κάνει κανονικά. Έχω usb της gigabyte. Με άλλες συσκευές και pocket pc δουλεύει κανονικά. και με το v600 κανονικά δουλεύει. μόνο με τα java δεν δουλεύει. Δεν φταίει αυτό. Κάτι πρεπει να κανω στο τηλέφωνο. Στο τηλέφωνο όταν πατάω στο "εφαρμογές" μου βγάζει "Δεν υπάρχει εγκατάσταση εφαρμογής MIDlet" και με γυρίζει πίσω...