Jump to content

[Επίσημο] Motorola V600

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valtrex (20 Απρ. 2004 , 00:33)

Παίδες ψάχνοντας έπεσα εδώ:

http://www.mototone.co.uk/Sleepy/Bluetooth.rar

Τι είναι αυτό; :confused:

Διαφημιστικό flashάκι της moto.... σε 5 γλώσσες, ;)

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To CD einai mesa sto paketo etsi kai alios... toulaxiston htan to diko mou pou sto MSN kwdiko to 5o kai 6o psufio einai EC... Diladi to paketo einai ftiagmeno mesa 15 February 2004. Isos sta paliotera paketa na mhn eixe to CD mesa.

Oso afora to Bluetooth einai ligo duskolo na to exei mesa to paketo. Mallon auto tha htan kamia prosfora kapoias etereias pou to evaze apo monh ths mesa sto paketo agoras san dwro...... Dustuxos autes oi omorfes prosfores ginontai mono sto ekswteriko pou uparxei aksiologh antagwnistikothta metaksi twn paroxwn kinhths thlefwnias.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος solaris (19 Απρ. 2004 , 23:56)

Nai mono to kedriko me endiaferei mias kai olo to upoloipo einai athikto... (vlepe kai photo pio panw pou exw valei)

Makari na exoun kai mikres keraies autoi ekei na paraggilo mia kai eksw.

Eimai sigouros pws ama zitisw to mesaio kommati sthn MOTOROLA

1. Den tha to exoun

2. Tha sou to vazoune paketo me ta upoloipa kalhmata

3. Oxi 16euro ala sigoura tha exei 90-100euro....

Egw gia kalo kai gia kako to tupwsa gia tous to tripsw sthn mourh ama mou poun kamia ekswfreniki timh

το αλλάζουν

Δεν είναι μες την εγγύηση

ζητάνε γύρω στα 35 ευρώ

αυτά

:X

Twra gurisa apo tin MOTOROLA kai telika den mou to alaksan.... KLASIKA... 2 evdomadwn KINHTO..... kai na pw pws to eixa kanei egw na pw entaskh.... ala ela pou den exw kanei tipota.

Anyway.... 35euro mou eipan... kati pou pisteuw pws einai kalh timh... nai men ta ala einai 16euro... ALLA!!!!!

1. Pote den ksereis an ontws einai original

2. Den blekeis me INTERNET agora.

3. Den perimeneis kairo na sou erthei

4. Den einai 16euro ala einai 20-25 me ta metaforika

Ara ti gia 10 euro na katsw na bleksw se ola auta? Kapoia stigmi pou tha exei i MOTOROLA to antallaktiko tha paw ekei na to allaksw kai na pane na xestoune.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valtrex (20 Απρ. 2004 , 00:16)

Δεν νομίζω να είναι bug. Όταν έχεις επιλέξει ταυτότητα ήχου γιά μια επαφή & λάβεις μήνυμα απ'αυτήν, λογικό δεν είναι να ακούς τον χαρακτηριστικό ήχο που έχεις επιλέξει γιά αναγνώριση; ;)

... θα το δω κι έτσι. Αλλά δεν είναι λογικό όταν δίνω τις ρυθμίσεις του προφιλ π.χ. "χαμηλό" και δίνω ήχο μηνύματος, όταν σκάει μήνυμα να χρησιμοποιεί αυτόν τον ήχο; Εκτός κι αν τον χρησιμοποιεί μόνο για αριθμούς που δεν είναι καταχωρημένοι στον κατάλογο και δεν υπάγονται σε κάποια κατηγορία.

thx anyway

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος solaris (20 Απρ. 2004 , 14:31)

Twra gurisa apo tin MOTOROLA kai telika den mou to alaksan.... KLASIKA... 2 evdomadwn KINHTO..... kai na pw pws to eixa kanei egw na pw entaskh.... ala ela pou den exw kanei tipota.

Anyway.... 35euro mou eipan... kati pou pisteuw pws einai kalh timh... nai men ta ala einai 16euro... ALLA!!!!!

1. Pote den ksereis an ontws einai original

2. Den blekeis me INTERNET agora.

3. Den perimeneis kairo na sou erthei

4. Den einai 16euro ala einai 20-25 me ta metaforika

Ara ti gia 10 euro na katsw na bleksw se ola auta? Kapoia stigmi pou tha exei i MOTOROLA to antallaktiko tha paw ekei na to allaksw kai na pane na xestoune.

kala ti 16Euro ti 35 Euro den einai polh megalh diafora kai emena mou tin spaei polu h anamoni ase pou den mplekeis na to allaksis monos sou 8a sto allaksoune auth...(vevaia kamia fora kalitera na kaneis ta pragmata pou mporeis na kaneis esu kai na min ta afinis se allos ;) ) alla ti ********* pou einai karavisio to poulane kai einai megala @@ pou den to evalan stin egihsh ti na pw.....

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

Εχω παρει το V600 εδω και λιγες μερες.Σε γενικες γραμμες ειναι καλο για τα λεφτα του. :) Αν και οταν κανεις ζουμ, πραγματι κατεβαζει την αναλυση :( . Θα ημουν πραγματικα ευγνωμων αν καποιος μου περιεγραφε βημα βημα τη διαδικασια που χρειαζεται για να φορτωσουμε java παιχνιδια απο το PC στο κινητο μεσω usb καλωδιο.Στο motclub ελεγε κατι μονο για το installation των drivers.Τι προγραμματα χρειαζονται,που να τα βρω και τι να κανω.Ξερω οτι ζηταω πολλα, αλλα μονος μου δε βγαζω ακρη! Ευχαριστω προκαταβολικα..
The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cain (21 Απρ. 2004 , 17:50)

Εχω παρει το V600 εδω και λιγες μερες.Σε γενικες γραμμες ειναι καλο για τα λεφτα του. :) Αν και οταν κανεις ζουμ, πραγματι κατεβαζει την αναλυση :( . Θα ημουν πραγματικα ευγνωμων αν καποιος μου περιεγραφε βημα βημα τη διαδικασια που χρειαζεται για να φορτωσουμε java παιχνιδια απο το PC στο κινητο μεσω usb καλωδιο.Στο motclub ελεγε κατι μονο για το installation των drivers.Τι προγραμματα χρειαζονται,που να τα βρω και τι να κανω.Ξερω οτι ζηταω πολλα, αλλα μονος μου δε βγαζω ακρη! Ευχαριστω προκαταβολικα..

file Cain kalws orises :D an diavazes apo tin arxei to threat 8a ta evlepes alla pigene edw einai gia V525 alla einai akrivws ta idia kai apotelemsatika....

Einai polu eukolo xriazese to motorola mobile phone opoia eksosh 8es,(ennoeitai exeis BT), kai jar arxeia.... Polu apla ta kaneis Copy pigenes sto my BT device, show device in range, discovery service kai paste me deksi click sto obex push folder patas accept kai ETOIMO!!!!

cu

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

Είναι τρελλοί αυτοί οι Vodafoνιάδες! Πήγα σήμερα σ'ένα Voda-shop να πάρω μιά MMC 128 MB γιά το 6600 του αδελφού μου & τι βλέπω! Ενώ δεν τους έχει έλθει ακόμα το V600, έχουν φέρει original Moto covers στα 23Ε! :wacko: Άρπαξα μία σκούρα μπλε (το κάνει πανέμορφο).

Υ.Γ. Όπου βρείτε το Ancient Empires περάστε το στο τηλέφωνο. Είναι κα-τα-πλη-κτι-κό RPG (γιά τα δεδομένα των Java βέβαια)

http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif

kaloriziki h prosopsi! Gnisia tin pires ?? polu kali timi!!!!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cableguy (21 Απρ. 2004 , 18:18)

kaloriziki h prosopsi! Gnisia tin pires ?? polu kali timi!!!!!!!

Ευχαριστώ. ;) Ναι γνήσια, Μotorola! Κι εμένα μού'κανε εντύπωση η τιμή!

polu kalo!!!!! :D:D:D:D ksanakaloriziko

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cableguy (21 Απρ. 2004 , 18:21)

polu kalo!!!!! :D:D:D:D ksanakaloriziko

Έχουν φέρει τις γκρι, τις σκούρες μπλε & τις κόκκινες. Οι κόκκινες είναι πράγματι εντυπωσιακές. Όπου βρείτε Vodafone-shop ψάξτε στα αξεσουάρ. Θά'χουν σε όλα τα παραρτήματά τους.

Παιδιά σήμερα το πήρα κι έγω.

Όλα καλά αλλά δεν μπορώ να κάνω bluetooth σύνδεση ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Έχω τελεστετ GPRS. κάνω όλα τα βήματα που έκανα και στο ericsson P800/900/T630 αλλά δεν κάνει σύνδεση!

Δεν με ενδιαφέρει για το pc, αλλά για το Pocket pc!!! και είναι μεγάλο πρόβλημα!!!!

μήπως πρέπει να γίνουν κάποιες extra ρυθμίσεις εκεί που μπαίνει το *9***1# ;;;;;;;; :(

Αν ξέρει κανεις να βοηθήσει θα είμαι υπόχρεos!

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valtrex (21 Απρ. 2004 , 18:16)

Υ.Γ. Όπου βρείτε το Ancient Empires περάστε το στο τηλέφωνο. Είναι κα-τα-πλη-κτι-κό RPG (γιά τα δεδομένα των Java βέβαια)

To Ancient Empires το κατέβασα απο 3-4 sites αλλα ποτέ δεν έτρεξε. Δεν ξεκίναγε καν, και τη μοναδική φορα που ξεκίνησε με πεταξε εξω στην αρχική οθόνη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cain (21 Απρ. 2004 , 17:50)

Θα ημουν πραγματικα ευγνωμων αν καποιος μου περιεγραφε βημα βημα τη διαδικασια που χρειαζεται για να φορτωσουμε java παιχνιδια απο το PC στο κινητο μεσω usb καλωδιο.Στο motclub ελεγε κατι μονο για το installation των drivers.Τι προγραμματα χρειαζονται,που να τα βρω και τι να κανω.Ξερω οτι ζηταω πολλα, αλλα μονος μου δε βγαζω ακρη! Ευχαριστω προκαταβολικα..

Διαβασε το παρακάτω αρχείο (PDF σε Zip)

http://www.motclub.com/down/manuals/Installing_MIDlets_Using_MIDway.zip

Καλησπέρα.

Είμαι νέο μέλος του forum και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Προτίθεμαι να αγοράσω το ομολογουμένως φοβερό v600 με αναβάθμιση συμβολαίου. Τόσο η ΤΙΜ όσο και η voda με πριμοδοτούν με το ίδιο ποσό για την απόκτηση της συσκευής. Η διαφορά τους έγκειται στα εξής γεγονότα:

Η ΤΙΜ το διαθέτει ετοιμοπαράδοτο, ενώ στη voda δε μου δίνουν ξεκάθαρη απάντηση για το πότε ακριβώς θα το παραλάβουν. Το ζήτημα που με καίει είναι ότι στη voda η συσκευασία του ν600 περιέχει δώρο bluetooth handsfree της motorola, ενώ η ΤΙΜ το παραδίδει ''σκέτο''.

Από την άλλη η voda έχει εγκαταστήσει ρυθμίσεις live κάτι που δε συμβαίνει στην ΤΙΜ, με την οποία το τηλέφωνο έρχεται ''καθαρό'' (πιστεύω :o ).

Επίσης, έκανα και ένα τηλεφώνημα στα κεντρικά της moto και μου ήπαν ότι έχουν παραδώσει πάρα πολλά ν600 στη voda. Τηλεφώνησα και στα κεντρικά της voda αλλά δεν έβγαλα άκρη. :(

Τι μου προτείνετε?????????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexandros l. (21 Απρ. 2004 , 23:31)

Καλησπέρα.

Είμαι νέο μέλος του forum και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Προτίθεμαι να αγοράσω το ομολογουμένως φοβερό v600 με αναβάθμιση συμβολαίου. Τόσο η ΤΙΜ όσο και η voda με πριμοδοτούν με το ίδιο ποσό για την απόκτηση της συσκευής. Η διαφορά τους έγκειται στα εξής γεγονότα:

.

.

.

Τι μου προτείνετε?????????

Μακρια απο τη Vodafone, εκτός αν θέλεις ενοχλητικά μηνυματα και τηλεφωνήματα (τις πιο ακατάλληλες ώρες) όταν καθυστερείς να πληρώσεις το λογαριασμό μερικές μέρες...

Ευχαριστω ρε παιδια,θα κοιταξω τα links που μου ειπατε και θα σας πω μετα αν τα καταφερα. :)
The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't.

Φιλε witchking,παταω το link που μου εδωσες και δεν μου δινει καποιο zip αρχειο να κανω download,αλλα με βγαζει σε μια ισπανικη σελιδα που μαλιστα δεν μπορω να τη μεταφρασω χρησιμοποιωντας το google!Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.. :( Α! και να μην ξεχασω,cableguy, αν και θα διαβασω αυτα που λεει το link σου δε νομιζω να με βοηθησουν επειδη εχω καλωδιο και οχι bluetooth :( Αν και μπορει να παρω συντομα bluetooth, ειδικα αν δε βγαλω ακρη με τα προγραμματα του καλωδιου..

Μαλλον το MOTclub δεν επιτρέπει direct links στα αρχεια του.

http://www.motclub.com/html/manuals.htm

Το zip είναι περιπου στη μεση της σελιδας ("Transfering MIDlets to the phone...")

Ok witchking,δικιο εχεισ, τον βρηκα τον οδηγο τωρα.Εκει λεει οτι πριν συνδεσουμε το τηλεφωνο με το καλωδιο να ενεργοποιησουμε τον java loader απο τα εργαλεια java.Στο τηλεφωνο μου ομως, μεσα στα εργαλεια java εχει εκδοση java,διαγραφη εφαρμογων,δονηση σε εφαρμογη,ενταση ηχου εφαρμογης,φωτισμος εφαρμογης και DNS IP.Δεν εχει πουθενα φορτωτη Java!:( η εκδοση flex μου ειναι se442axxg10e2_1 και software triplets_g_0b.08.a5r_a και dsp ειναι 62e1e000. Τι φταιει;;; Κανω τιποτα λαθος, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω..Α, και κατι αλλο,διπλα ακριβως απο την ενδειξη του σηματος του παροχεα,εχει βγαλει ενα συμβολακι με δυο μπλε και ενα ασπρο τετραγωνακι(κατι σαν δυο μπλε συσκευες που ενωνονται με ενα μπλε καλωδιο που σχηματιζει τετραγωνο),που νομιζω οτι καποια σχεση εχει με το gprs.Μηπως φταιει αυτο που δε βρισκω τον φορτωτη java πουθενα;Δεν ξερω πως να το βγαλω, εδω και κατι μερες ειναι ετσι.Στα δικα σας κινητα που βρισκετε τον φορτωτη java; Τι μπερδεμα και αυτο.. :(

Χμμ...στο δικό μου ο φορτωτης Java ειναι η πρωτη επιλογη στο menu. Φαινεται πως έχεις νεοτερη εκδοση firmware

Το σηματακι ειναι το σημα του GPRS δεν εχει σχεση με το προβλημα σου

Ωραια...Α,το σηματακι αυτο στη σελιδα 40 του manual λεει οτι ειναι "gprs διαθεσιμο πακετο δεδομενων".Τι ειναι αυτο και γιατι ειναι ετσι εκει και ακομα και οταν σβηνω το κινητο δεν φευγει;Πως μπορω να το βγαλω;Στο manual παλι που εκανα download απο το ελληνικο site της motorola λεει οτι η πρωτη επιλογη στα εργαλεια java ειναι ο φορτωτης java..Σε εμενα παντως δεν ειναι ετσι..Τι γινεται σε εσας οταν επιλεγετε το φορτωτης java;Μηπως μετα βγαζει το μενου που εχει βγαλει και σε μενα(μηπως πατησα καμια βλακεια οταν το πρωτοπηρα το κινητο και τωρα δεν το θυμαμαι..)Αλλα ακομα και οταν σβηνω και ξαναενεργοποιω το κινητο δεν φευγει!Μηπως πρεπει να επιλεξω το διαγραφη εφαρμογων για να κλεισει; (μηπως θεωρει το κινητο δηλαδη οτι εχει μεινει το download καποιων εφαρμογων στη μεση και για να ξαναεπιλεξεις το φορτωτη θα πρεπει πρωτα να σβησεις αυτες που εκκρεμουν; )Φοβαμαι να το κανω αυτο ομως γιατι μαλλον το πιο λογικο ειναι να σβηνει τις java εφαρμογες που κανονικα εχω..:(Αν παω στις ρυθμισεις και κανω "ολικη διαγραφη" θα λυθει το προβλημα;Συνοπτικα, αυτα ειναι τα προβληματα μου:

1 που ειναι ο φορτωτης java και τι θα πρεπει να κανω για να τον ενεργοποιησω(λαμβανοντας υπ'οψιν και το προηγουμενο κειμενο μου)

2τι ειναι αυτο το σηματακι που ανεφερα πριν και πως το απενεργοποιω,αν χρειαζεται κατι τετοιο,και την εφαρμογη που αυτο συμβολιζει.

3 Οταν παω στο site της motorola για να παρω ρυθμισεις για mms και wap, τι πρεπει να διαλεξω, CSD η GPRS;Τι διαφορες εχουν αυτα;(εχω cosmote)

Η κατασταση ειναι ψιλοαπελπιστικη:(,αλλα λενε τα manual αλλα βλεπω στο κινητο στην περιπτωση με τα java και το σηματακι ιδεα δεν εχω γιατι εχει βγει εκει και πως να το απενεργοποιησω! Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη!!