kyriakos75 Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Γεια σας παιδιά. Έχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιήσει το SonyEricsson HBH-200 Bluetooth headset με το V600; Aν ναι, λειτουργούσαν όλες οι δυνατότητες του εν λόγω headset (caller id, call list); Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 rebeli θα κατεβάσεις από το http://www.motclub.com το P2Kdriver.zip . Εκεί είναι οι drivers που χρειάζεσαι. Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRTEO Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 den moy aresi to motorola v600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GRTEO (28 Μάι. 2004 , 17:50) den moy aresi to motorola v600 Καλό θα ήταν να τεκμηρίωνες την άποψή σου και με κάποια επιχειρήματα. Ειδάλλως, τί λόγο ύπαρξης έχει το post σου; :whistle: Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefsat_moto Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 kalimera se olous eimai neos sto forum kai thelw mia erwtish na kanw exw to v600 vodafon live kai tha ithela na rwthsw an ginetai kai pws na to vgalw to vodlive apo to kinito mou Isos me kapoia anavathmisi h kati tetoio Eyxaristw polu Stefsat_moto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 BRAVO MOTO power polu kalh douleia !!!! Apo oti vlepw kiwlas ginamai kai perissoteroi!!! Sorry pou xathika apo to forum alla vriskomai ellada twra kai den exw prosvash sto internet giati variemai na ftiaksw to pc mou alla pou 8a paei 8a tin ftiaksw tin arxaikapilia kai 8a mpenw P3 sta low einai..... :P :lol: ... FILIA SE OLOUS ta leme soon Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stefsat_moto (29 Μάι. 2004 , 10:36) kalimera se olous eimai neos sto forum kai thelw mia erwtish na kanw exw to v600 vodafon live kai tha ithela na rwthsw an ginetai kai pws na to vgalw to vodlive apo to kinito mou Isos me kapoia anavathmisi h kati tetoio Eyxaristw polu Stefsat_moto Filarako to Vodafon live einai ena autokolito pou me ena kerma mporeis na to vgaleis :P alla me prosoxh min to gratzounisis. An exeis kalodio mporeis na flasaris to kinito sou kai na valeis to klasiko menu tou V600. An diavasis kai sto forum exei polles plirwfories!!! Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cain Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Λοιπόν..Flashαρα το V600 μου και τώρα αποθηκεύει μηνύματα και στη μνήμη του κινητού,χάρη στις συμβουλές των Lord British και Altus, Thanx!Αυτό ήταν το καλό..Το κακό είναι ότι όταν flashαρεις,φυσικά σβήνονται και οι ρυθμίσεις MMS..Κανένα πρόβλημα λέω, πάω στο σάιτ της μότο να τις ξαναστείλω.Μου έρχεται το μήνυμα στο κινητό αλλά δε μπορω να το αποθηκεύσω επειδή λέει δεν έχει άλλο χώρο για ρυθμίσεις!!! :mad: Πήγα να σβήσω από το μενού του κινητού όλες αυτές τις ρυθμίσεις που ήταν μαζί με το πακέτο που φλάσαρα, αλλά δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.. :blink: Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις σβήσω για να πάρω τις ρυθμίσεις της κοσμοτέ μετά?? Έχω και καλώδιο και bluetooth αν χρειαστει να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα.Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω αυτο και πως ακριβώς? :worry: Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.. :rolleyes: Παράθεση The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiage Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Έχω το V600 και το Usb dongle της Chronos. Μετά την εγκατάσταση των Widcomm drivers μπορώ να μεταφέρω άνετα ήχους, εικόνες.... Όμως κάθε φορά που πατάω Motorola phone OBEX Object Push μου βγάζει το μήνυμα "You don't have any contacts in Microsoft Outlook that can be as your default buisness card..." Καμία ιδέα για να περάσω Java στο κινητό; Γενικά υπάρχει άλλο πρόγραμμα για να μεταφέρεις αρχεία; Στο finale πληρώνω όποιον έρθει σπίτι μου και το φτιάξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiage Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Έχω το V600 και το Usb dongle της Chronos. Μετά την εγκατάσταση των Widcomm drivers μπορώ να μεταφέρω άνετα ήχους, εικόνες.... Όμως κάθε φορά που πατάω Motorola phone OBEX Object Push μου βγάζει το μήνυμα "You don't have any contacts in Microsoft Outlook that can be as your default buisness card..." Καμία ιδέα για να περάσω Java στο κινητό; Γενικά υπάρχει άλλο πρόγραμμα για να μεταφέρεις αρχεία στο κινητό; Στο finale πληρώνω όποιον έρθει σπίτι μου και το φτιάξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefsat_moto Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Kalispera kai pali Telika evala kainourio version sto thlefono alla to vodafon live paramenei ekei Yparxei kapoio version gia na to kanw flash kai na eksafanistei?Diladi na mhn einai to menu tou vodafon live? An yparxei kati tetoio an ginetai doste mou ena link na to katevasw Ayto pou perasa einai to TRIPLETS_G_0B.09.38R_reflash Apo ekei pou to katevasa exei kai ena idio alla vodafon live to opoio einai to idio me auto pou eixa prin Twra to mono pou allakse einai ta grafika sto menu kai tipota allo To vodavone live paramenei ekei Tha ithela an ginetai fisika na to aferesw kai na valw logismiko apo to motorola pou den einai h siskeuh vodafon live Perimenw nea sas kai euxaristw polu Filika stefsat_moto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cain Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Ok, τωρα χρειαζομαι βοηθεια επειγοντως!!!Εβαλα το GS9V600T670UP12E (flex) στο κινητο μου μεσω του Multiflashflex,και τωρα οταν παω να το ανοιξω,απλα αναβοσβηνει συνεχεια!!!!(δειχνει κανονικά το λογοτυπο της μοτορολα,μου λεει να βάλω το πιν μου και τοτε αρχιζει να κανει κατι σαν συνεχομενα ρεσετ!!) Πηγα να το συνδεσω στον υπολογιστη για να του βαλω την προηγουμενη εκδοση flash/flex που είχα, αλλα το Multiflashflex δεν το αναγνωρίζει το κινητο μου τωρα!!!!!Τι να κανω;;; Βοηθεια!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ο κινητοειδημονας ξερει κατι γι'αυτο?? Ας μου πει τουλαχιστον που είναι το μαγαζί του να του πάω το κινητο να το κοιτάξει... :( :( :( Παράθεση The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Yπαρχει τροπος μετατροπης ενος αρχειου java(*.jar οχι βεβαια *.sis) 7650 3650 6600 ωστε να το δεχεται το v600?????? :confused: Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 vageliss αυτό που λες δεν γίνεται για τα αρχεία *.sis Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 gia ta *.sis ksero oti den ginetai.gia ta *.jar rotaw giati to 7650 6600 k 3650 exoun paromoia analysh me to v600 Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Kalhspera se OLO TO TEAM!!! Efages paketaki filarako mou!!! Ti to skalises toso polu re paidaki mou kai su :P ti einai to Multiflashflex??? Elpizw na pane ola kala me to kinitaki sou Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cain ( 2 Ιούν. 2004 , 10:11) Ok, τωρα χρειαζομαι βοηθεια επειγοντως!!!Εβαλα το GS9V600T670UP12E (flex) στο κινητο μου μεσω του Multiflashflex,και τωρα οταν παω να το ανοιξω,απλα αναβοσβηνει συνεχεια!!!!(δειχνει κανονικά το λογοτυπο της μοτορολα,μου λεει να βάλω το πιν μου και τοτε αρχιζει να κανει κατι σαν συνεχομενα ρεσετ!!) Πηγα να το συνδεσω στον υπολογιστη για να του βαλω την προηγουμενη εκδοση flash/flex που είχα, αλλα το Multiflashflex δεν το αναγνωρίζει το κινητο μου τωρα!!!!!Τι να κανω;;; Βοηθεια!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ο κινητοειδημονας ξερει κατι γι'αυτο?? Ας μου πει τουλαχιστον που είναι το μαγαζί του να του πάω το κινητο να το κοιτάξει... :( :( :( To kalwdio poso exei paidia ?? Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Δεν γίνεται ούτε το αντίστροφο. Είχα μια εφαρμογή την οποία πέθαινα να χρησιμοποιήσω στο κινητό μου (ήταν *.sis) το έψαχνα για καμιά βδομάδα αλλά τζίφος η υπόθεση. Και αν ποτέ μπορέσεις να βρεις κάτι να είσαι σίγουρος ότι θα βγάλει εκείνο το μήνυμα "σφάλμα εφαρμογής". Είναι εντελώς διαφορετικής τεχνολογίας αυτά τα κινητά και ας έχουν ίδια ανάλυση. Κριμα όμως καλά θα ήταν να γινόταν. cableguy 32 ευρώ το πήρα εγώ Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cain Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Ok τελικά το διόρθωσα το προηγούμενο πρόβλημα,με λίγη βοήθεια και από τον Baker..Αυτό που θα ήθελα τώρα είναι να μου πεί κάποιος πως να σβήσω τις ρυθμίσεις για MMS και WAP που είχε το φλεξ μέσα από μόνο του για να κάνω χώρο για της κοσμοτέ..Ή μήπως το συγκεκριμένο φλεξ δεν επιτρέπει να βάλω της κοσμοτέ?? (TRIPLETS_G_0B.09.1DR_A_LP0039_JPG_0B_TRIP_0B_04.05R_SE6446AXXF10F8_1FF) Παράθεση The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cain Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 To multiflashflex είναι πρόγραμμα που είναι στο πακέτο του PST και χρησιμοποιείται για να περνάς φλας και φλεξ στο κινητό μεσω καλωδίου. :happy: Παράθεση The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 1ον οι ρυθμίσεις από το site της Mototorola; 2ον wap δεν χρειάζεται να σβήσεις τίποτα. 3ον MMS πας Μήνυμα πατάς το μεσαίο πληκτρο ιδιοτήτων, πας ρυθμιση μηνυμάτων, MMS ρυθμίσεις, server και σβήνεις ένα από τους τρεις. Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 ME TO FAKELO COM MESA STO JAR GINONTAI POLLA PAIXNIDIA TON NOKIA SIEMENS SYMBATA CHECK IT .... GIA PLHROFORIES DEITE TA THREADS MOY STO FORUM (ALTUS GAME, EIKONES HXOI WALLPAPERS Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Να κάνω μια ερώτηση να μου πει κανείς αν του συμβαίνει αυτό. Μερικές φορές όταν ενεργοποιώ την κάμερα δεν δουλεύει, αλλά βγάζει μία οθόνη με πολλά χιόνια και οριζόντιες γραμμές και φαίνεται η εικόνα του background ζουμαρισμένη στο κέντρο της και δεν κάνει τίποτα. Κλείνω και ανοίγω πάλι την κάμερα και έρχεται στα ίσια του. Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια οπότε όταν το πήγα για αναβάθμιση δεν μου το έκανε για να το δείξω στον τεχνικό....Σας λέει τίποτα αυτή η συμπεριφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cain Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Ok jowhn,thanx.Έσβησα μια από τις ρυθμίσεις που είχε και πήρα της κοσμοτέ.Όμως όταν πήγα να πάρω και ρυθμίσεις για wap μου έλεγε πάλι ότι δε χωράνε άλλα!! :mad: Αυτά πάλι πως τα σβήνω??Καλά, δε θα ήταν ευκολότερο απλά να υπήρχε επιλογή να το σβήσεις από εκεί που δείχνει τις ρυθμίσεις web??Ήμαρτον πια! :wacko: Α, και κάτι άλλο,στο σάιτ της μότο έχει επιλογή για wap gprs και για wap csd.Τι διαφορές έχουν? Ποιό να διαλέξω?? :blink: Παράθεση The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Cain ακολουθείς ανάλογη διαδικασία...πας web συνδέσεις και σβήνεις μία. Την gprs θα επιλέξεις... Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cain Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Πηγαίνω internet/web συνδέσεις.Εκεί έχει τις συνδέσεις για wap και mms.Όταν όμως πατάω το πλήκτρο του μενού πάνω σε κάποια από αυτές, δε μου βγάζει διαγραφή.Έχει για επιλογές το όρισε τρέχων και επεξεργασία.Άμα επιλέξω επεξεργασία, απλά μπορώ να αλλάξω κάποιες παραμέτρους, δε νομίζω να μπορώ να το σβήσω..Ή μήπως εκεί πρέπει να κάνω κάτι για να το σβήσω?Ή λες για άλλο μενου?Που ακριβώς είναι αυτή η επιλογή που λες? Παράθεση The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts