Jump to content

[Επίσημο] Motorola V600

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cain ( 1 Μάι. 2004 , 01:39)

Cableguy,εχω συνδεση cosmote, εχω παει στο site της motorola και εχω κανει αυτο που λες εδω και πολυ καιρο.Εχω βαλει να μου στειλει wap settings cosmote gprs.Μου εχει ερθει αυτο, το εχω βαλει ως default profile, αλλα παρολα αυτα, οποτε παω να συνδεθω μου λεει το μηνυμα συνδεση ανεπιτυχης, δοκιμαστε αργοτερα.:( Σε εσας φαινεται συνεχεια αυτο το συμβολακι gprs στην οθονη του κινητου σας?(Σαν τρια τετραγωνακια 2 ασπρα και 1 μπλε, διαγωνια τοποθετημενα)Μηπως κατι δεν πηγαινει καλα? Οσο για τα παιχνιδια στα μονα που εχω βρει themes ειναι τα ancient empires, splinder cell pandora tommorow.Στο SC μπορει να μην κραταει η μουσικη για ολη την πιστα,ειναι το μονο που εχω δει ομως με ηχητικα εφε πυροβολισμους,χτυπηματα,πλατσουρισματα στο νερο κτλ!Και το worms υποτιθεται πως εχει ηχητικα εφε αλλα δυστυχως δεν ακουω τιποτα.. :( Οσο για την μπαταρια παντως, ηταν αναγκη να την κανουν να αγκιστρωνεται τοσο γερα??Τι φοβοντουσαν, μην ερθει ο Hulk και την τραβηξει και τη βγαλει?Ημαρτον..

Kalo einai na agistrwni kala h mpataria, 8hmi8ite metika nokia pou meta apo ligo kairo molis kouniotane elaxista h mpataria esvine to kinito ;) nai emena einai sunexia ta simtatakia ekei gia to GPRS alla einai ola mple kai idiou mege8ous metaksi tous.... Ti na sou pw malon kalitera na pas se ena katastima tis kosmore na deis ti sinvenei me to GPRS, mms mporeis na steilis ok?? gia kane ena test sto email sou na deis an to steilis 8a einai ok sigoura...... Gia ta games ti na pw periorgo mou fenete me ta sound molis vrw ligo xrono 8a to koitaksw giati exw EXAMS tin allh vdomada :cry:

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:!: RE paidia gia pite mou kati exei kanei diapistwsh to parakato....... ;)

Αν και δεν υπάρχει κενό μεταξύ τους, είναι αρκετά μεγάλα και έτσι δεν παρουσιάζονται προβλήματα κατά την πληκτρολόγηση, με μόνη ένσταση να αποτελεί το γεγονός ότι σε ελάχιστες περιπτώσεις, κάποια πλήκτρα δεν ανταποκρίνονται στο πάτημα με την πρώτη φορά. Αυτό μας συνέβη μόνο 2-3 φορές αλλά είναι κοινό παράπονο πολλών άλλων χρηστών του V600.

to exete dei kai esu auto auto to diavasa :worry: edw to opoio kai einai h parousia tou V600 ti na pw egw exw sxedon 2 mines to kinito kai den mou exei tixh kamia fora les na pataw ta koumpia toso dunata ??? :mad: den nomizw.... :confused: :whistle:

KALO MHNA!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cableguy ( 1 Μάι. 2004 , 02:30)

Kalo einai na agistrwni kala h mpataria, 8hmi8ite metika nokia pou meta apo ligo kairo molis kouniotane elaxista h mpataria esvine to kinito ;) nai emena einai sunexia ta simtatakia ekei gia to GPRS alla einai ola mple kai idiou mege8ous metaksi tous....

Αυτο εχει και τα θετικα του και τα αρνητικα του...σκεψου να κολλησει το κινητο και να χρειασστει νσ βγαλεις την μπαταρια και να μην μπορεις...λολ!

Παντως και αλλα μοντελα της σειρας V ειχαν αυτο το χαρακτηριστικο... :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pok ( 1 Μάι. 2004 , 12:58)

ΠΑΙΔΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΜ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ?????

TO IM einai instant messanging kati san to msn as pou alla apo to kinito, oi ry8miseis den kserw pws einai, kai egw perimenw na mas pei kapoios :D

eee entaksi den vgenei kai toso duskola h mpataria emena vgenei mia xara vevaia einai ligo paketo na patas to koumpi kai na prospa8is na tin traviksis alla einai spanies h fores pou 8a kolisi to kinito h pou 8a allaksw karta sto kinito.....opwte den me pirazei pou einai duskolo na vgei :)

Ναι,mms μπορω να στειλω(απο τη μοτορολα πηρα τις ρυθμισεις), μονο με το wap εχω προβλημα. :worry: Οσο για τα κουμπια που δεν ανταποκρινονται, τι να πω.Το εχω 1 μηνα και εχω γραψει απειρα sms,ζητημα ειναι να μου εχει συμβει 2 φορες, που ισως να εφταιγα εγω, να μην τα πατησα απλα καλα.Ειναι πολυ καλη η ανταποκριση των πληκτρων, μου θυμιζει το nokia που ειχα παλια,μονο που τωρα ειναι και πιο ανετο αν σκεφτουμε το μεγεθος των πληκτρων. :cool: Ειδικα σε σχεση με το motorola E365 που ειχα λιγο πιο πριν και το "ξαποστειλα" κυριως γι'αυτον το λογο η ανταποκριση των πληκτρων ειναι τελεια!(εξαιρειται ισως το το πληκτρο των 5 κατευθυνσεων, αυτο θελει να του φερεσαι λιγο πιο "αγρια"..)Θα παω και στο site της cosmote να δω τι γινεται με το wap,αν βρω κατι, θα σας πω..
The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't.

mpa den nomizw na fteei auto!! Giati den pas se kapoio magazi tis cosmo ? H pare ntentephono kana help line

Παιδιά, από σήμερα το μεσημέρι, μου κάνει το εξής τρελό:

Όταν στέλνω ένα μήνυμα που είναι μεγάλο και το κόβει στα 2, όταν μου έρχονται οι 2 αναφορές, και πατήσω να μπω στα εισερχόμενα, με πετάει πάλι έξω στο κεντρικό μενου!!!! Δεν μπορώ να ανοίξω τα εισερχόμενα με τίποτα. Η μόνη λύση είναι από το μενού των ρυθμίσεων, να κάνω εκαθάριση και να σβύσω ΟΛΑ τα εισερχόμενα!!!!!!!!

Τι είναι πάλι κι αυτό???!?!?!?!?!?!!?

Ξέρει κανείς κάτι;

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

Αν στο κάνει για πρωτη φορα αυτό (ενώ δέν στο έκανε παλιότερα) δεν δοκιμάζεις να βγάλεις την μπαταρία για λίγο μήπως και διορθωθεί;
Που είναι?

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ VODALIVE ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ MOTOROLA ( ΜΕ SMS) ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ!!!!!! ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ LIVE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ HTTP ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ HTTP BROWSER

TI FTAIEI?????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dtsolakis ( 2 Μάι. 2004 , 02:15)

Αν στο κάνει για πρωτη φορα αυτό (ενώ δέν στο έκανε παλιότερα) δεν δοκιμάζεις να βγάλεις την μπαταρία για λίγο μήπως και διορθωθεί;

το έκανα κι αυτό :( τίποτα! Μόνο με το σβύσιμο όλων των μηνυμάτων στρώνει η κατάσταση... :(

Την Δευτέρα θα πάω στην Moto!

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

Τι ακριβως ειναι το mycosmosview?Το υποστηριζει το V600?Αν ναι, αξιζει να στειλω μηνυμα για να μου σταλουν οι ρυθμισεις,η ειναι ψιλοπατατα σαν το voda live?
The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow ( 2 Μάι. 2004 , 01:06)

Παιδιά, από σήμερα το μεσημέρι, μου κάνει το εξής τρελό:

Όταν στέλνω ένα μήνυμα που είναι μεγάλο και το κόβει στα 2, όταν μου έρχονται οι 2 αναφορές, και πατήσω να μπω στα εισερχόμενα, με πετάει πάλι έξω στο κεντρικό μενου!!!! Δεν μπορώ να ανοίξω τα εισερχόμενα με τίποτα. Η μόνη λύση είναι από το μενού των ρυθμίσεων, να κάνω εκαθάριση και να σβύσω ΟΛΑ τα εισερχόμενα!!!!!!!!

Τι είναι πάλι κι αυτό???!?!?!?!?!?!!?

Ξέρει κανείς κάτι;

Αυτο με τις αναφορες ειναι γνωστο προβλημα και εχει κυκλοοφορησει αναβαθμιση που το διορθωνει......Γρηγορα στη ΜΟΤΟ!!! :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pok ( 2 Μάι. 2004 , 02:16)

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ VODALIVE ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ MOTOROLA ( ΜΕ SMS) ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ!!!!!! ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ LIVE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ HTTP ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ HTTP BROWSER

TI FTAIEI?????

Πρεπει να εχεις ενεργοποιησει το Internet over GPRS και οχι το απλο wap over GPRS!!!!Με το αναλογο αντιτιμο ενεργοποιεις το πρωτο και θα μπορεις να βλεπεις http σελιδες......

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cain ( 2 Μάι. 2004 , 02:46)

Τι ακριβως ειναι το mycosmosview?Το υποστηριζει το V600?Αν ναι, αξιζει να στειλω μηνυμα για να μου σταλουν οι ρυθμισεις,η ειναι ψιλοπατατα σαν το voda live?

Ειναι σαν το vodalive με τη διαφορα οτι μπορεις να μπεις σε οποιοδιποτε σαιτ του mobile internet και οχι μονο στο cosmosview.....οπως πχ εδω στο wap.forum.....Οποτε αν εχεις cosmokarta δοκιμασε το οσο θα ειναι free!!!!!

:tease:

Γεια σας παιδια απο χθες ειμαι και γω κατοχος του v600 .Το τηλεφωνακι ειναι τελειο.Δυστηχως Vodafon live .Μεσα στο κουτι ειχε δωρο και το handfree bluetooth, αλλα δυστηχως το τηλεφωνο δεν το βρισκει,μηπως ξερει κανεις να μου δωσει λυση;

Kaloriziko Polidoros..........Pigene sto bluetooth--->Hands-free--->Look for Device. kai sinxronos me kleisto to vraxiona sto Bluetooth pata t koumpi ;) auto htan meta anoikse to vraxiona efoson ginei to conne ;)

kai egw exw to idio bluetooth hands-free kai to exw sindesh me to pc exei polu plaka milas me mic kai akous mousiki makria apo to pc sou, alla kai otan exeis conversation einai san na milas sto Thlefwnw alla mhlas apo to pc :P

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος powerulez ( 2 Μάι. 2004 , 16:13)

kamia photo re pedia apo tin kameroulla tou?

An 8es pesmou na sou steilw sto email sou ;) pare to mwro mou

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος polidoros ( 2 Μάι. 2004 , 16:19)

παλι τα ιδια δεν το βλεπει.μηπως ειναι προβλημα του bluetooth

Lipon gia dokimase auto anoikse ta bluetooth pige ne ekei pou einai to handfree kai pata apo to kinito look for device, meta krata ligo patimenw to megalo koumpi sto handfree mexri na anapsh to lampaki kai meta asto prepei na sou sinde8ei me auton ton tropo