chourdis Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Το modem.img απο το παιρνουμε την CU Rom δεν το βλεπω το αρχειο Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Το modem.img απο το παιρνουμε την CU Rom δεν το βλεπω το αρχειο Από το "modemdb" φάκελο. Είναι το "modem_1_lwg_n.img". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλημέρα σας, Μου έδωσε ένας φίλος το κινητό που μετα απο ενα update έφυγε το playstore και τα ελληνικά. Πως μπορούμε να βάλουμε ROM? Υπάρχει οδηγός? Κοίταξα τη ROM του μπάρμπα γιαννη, παίζει καμμία free καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 1. Ναι, άλλαξα τη CU με την EU από το ρώσικο forum της Lenovo (http://lenovo-forums.ru/files/category/67-lenovo-vibe-x2/), αλλά δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν από το needrom με τη διαφορά πως θα κάνεις παραπάνω αναβαθμίσεις μέσω ΟΤΑ όταν τελειώσεις την εγκατάσταση γιατί αυτή που σε δίνει είναι παλιά έκδοση, ενώ οι Ρώσοι τις έχουν όλες διαθέσιμες στο forum τους. Εδώ θα βρεις όλες τις οδηγίες, drivers, κλπ μαζεμένα σε μια ενότητα. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις το google translator σίγουρα :p: http://real.4pda.ru/forum/index.php?showtopic=607533&st=0 2. Το αρχείο modem.img που έβαλα είναι αυτό της original CU που κατέβασα από το needrom αφού έκανα root πρώτα 3. Root με kingroot για να κάνω την αλλαγή και μετά το έκλεισα το superuser γιατί δεν χρειάζεται πλέον. Θα το ξανανοίξω μόνο εάν μετά από κάποια αναβάθμιση ΟΤΑ θα χρειαστεί να ξαναλλάξω το modem.img που έχω αποθηκευμένο πλέον (για αυτό το λόγο μόνο & αν χρειαστεί) μέσω του root explorer όπως περιγράφεται εδώ: http://www.androidrookies.com/2014/09/how-to-replace-radio-firmware-for.html και είναι πολύ εύκολο, αρκεί να το διαβάσετε σωστά. Λειτουργούμε την επιλογή using manual που βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο. Ειδικά θέλει προσοχή στο να έχετε τσεκάρει τη λειτουργία: Mount R/W & όχι: Mount as r/o που βρίσκεται στην κορυφή;) * Υπάρχει πιθανότητα να μη χρειαστεί να αλλαχτεί το αρχείο modem.img σε κάποιες περιπτώσεις... 4. Recovery δεν έβαλα (γιατί δεν είναι custom ROM) αλλά αν σε ενδιαφέρει υπάρχει η TWRP εδώ: http://lenovo-forums.ru/files/category/67-lenovo-vibe-x2/ όπως εκεί θα βρεις και τις τελευταίες εκδόσεις από EU ROW ROM Ελπίζω να βοήθησα. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://support.lenovo.com/gr/el/documents/ht101396 Όπως θα προσέξετε το X2 θα αναβαθμιστεί σε 5.0 Lollipop μέσα στο 2ο τρίμηνο του έτους από Απρίλιο μέχρι και τέλη Ιουνίου ...κάποια στιγμή. Πιστεύω πως είναι εξαιρετικά δύσκολη η προσαρμογή του UI vibe στο Lollipop. Λέω γω τώρα... :):) :( δεν βγάζω άκρη με τα ρώσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) :( δεν βγάζω άκρη με τα ρώσικα Υπάρχουν οδηγίες εδώ, όπως και μια παλιότερη EU-ROM (1 working sim). Για CU-ROM η προσέγγιση είναι η ίδια. Η διαδικασία είναι η γνωστή με SPFlash Tools, εάν έχεις χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για MTK κινητά. Αν πάλι, όχι, θα πρέπει να ψάξεις στο φόρουμ για τη γενικότερη διαδικασία με SP ή/και στο Google. Επίσης, εδώ είμαστε αν κολλήσεις. Edited March 11, 2015 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Υπάρχουν οδηγίες εδώ, όπως και μια παλιότερη EU-ROM (1 working sim). Για CU-ROM η προσέγγιση είναι η ίδια. Η διαδικασία είναι η γνωστή με SPFlash Tools, εάν έχεις χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για MTK κινητά. Αν πάλι, όχι, θα πρέπει να ψάξεις στο φόρουμ για τη γενικότερη διαδικασία με SP ή/και στο Google. Επίσης, εδώ είμαστε αν κολλήσεις. το θέμα είναι οτι θέλω να περάσω gapps! οπότε πρέπει να πάω στην EU σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) το θέμα είναι οτι θέλω να περάσω gapps! οπότε πρέπει να πάω στην EU σωστά? Στην περιγραφή της CU μιλάει για "gapps included", οπότε είναι θέμα του τι προτιμάς (EU vs CU). Αλλά μετά δεν προτείνεται να γίνουν οι ΟΤΑ updates, αν επιλεχθεί η CU (νομίζω βίωσε ο φίλος σου το γιατί :) ). Edited March 11, 2015 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Στην περιγραφή της CU μιλάει για "gapps included", οπότε είναι θέμα του τι προτιμάς (EU vs CU). Αλλά μετά δεν προτείνεται να γίνουν οι ΟΤΑ updates, αν επιλεχθεί η CU (νομίζω βίωσε ο φίλος σου το γιατί :) ). έχει δύο επιλογές... πιά απο τις δύο κατεβάζω? για να είναι με τα gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 :( δεν βγάζω άκρη με τα ρώσικα Οδηγός επιβίωσης για Flashing Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Οδηγός επιβίωσης για Flashing Ευχαριστώ!!! Εμείς με τη μπαταρία που το έχεις και με ΚΕΦΑΛΑΊΑ τι κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) έχει δύο επιλογές... πιά απο τις δύο κατεβάζω? για να είναι με τα gapps? Εφόσον, σε ενδιαφέρουν τα gapps (για τα οποία και ρώτησες), υποθέτω ότι θα ήταν συνετό να κατεβάσεις την "Official ROM Lenovo X2-CU Version: VIBEUI_V2.0_11443_5.5.1_ST_X2-CU – X2-CU_USR_ST11443_5.5.1_11410241921_MP11V1.9_CN", η οποία και αναφέρει ρητά: "Gapps include – No Rooted, Language support : Multilang" (συν του ότι έχει και Ελληνικά). Όπως είπαμε, η άλλη είναι "update", κάτι που θα πρέπει να αποφύγεις εσύ (και ο φίλος σου τα OTA). Edited March 11, 2015 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Αυτή κατέβασα, έκανα ότι λέει και ο οδηγός συνδέω το κινητό αλλά τίποτα! :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Αυτή κατέβασα, έκανα ότι λέει και ο οδηγός συνδέω το κινητό αλλά τίποτα! :mad::mad: (Αφού έχεις επιλέξει το σωστό scatter file, εννοείται!) --> Πρώτα πατάς το "Download" και μετά συνδέεις το κινητό με USB, σωστά; Drivers έχεις σίγουρα; Edited March 11, 2015 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (Αφού έχεις επιλέξει το σωστό scatter file, εννοείται!) --> Πρώτα πατάς το "Download" και μετά συνδέεις το κινητό με USB, σωστά; Drivers έχεις σίγουρα; Απο το lenovo suite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Απο το lenovo suite Δε βοηθάς, όμως έτσι. Αν δεν έχει πάρει μπρος το SP, δώσε αναλυτικά πληροφορίες για το τι ακριβώς έχεις κάνει. Είσαι σε Windows ή Linux; 32 ή 64; τί έκδοση; αν είσαι σε Windows μήπως δεν πέρασες σωστά τα drivers (για έλεγξε στον Device Manager). Δες και το usb θέμα που σου λέω. Αυτά τα προβλήματα έχουν συζητηθεί αρκετά στο παρελθόν. Συνεπώς, ψάξε στο φόρουμ λιγάκι, στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες. Edited March 11, 2015 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Δε βοηθάς, όμως έτσι. Αν δεν έχει πάρει μπρος το SP, δώσε αναλυτικά πληροφορίες για το τι ακριβώς έχεις κάνει. Είσαι σε Windows ή Linux; 32 ή 64; τί έκδοση; αν είσαι σε Windows μήπως δεν πέρασες σωστά τα drivers (για έλεγξε στον Device Manager). Δες και το usb θέμα που σου λέω. Αυτά τα προβλήματα έχουν συζητηθεί αρκετά στο παρελθόν. Συνεπώς, ψάξε στο φόρουμ στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες. Κοίταξα στη διαχείρηση συσκευών είναι οκ με συνδεδεμένη τη συσκευή. Το λειτουργικό μου ειναι windows 7 64bit, για να γίνει η διαδικασία πρέπει να είμαι root? 1. κατέβασα τη ROM 2. εβγαλα τα αρχεία σε ένα φακελο 3. έτρεξα το flash tool 4 επέλεξα το "MT6595_Android_scatter" 5. πάτησα download 6. σύνδεσα το κινητό EDIT: Απεγκατέστησα τους drivers έκανα μια επανεκκίνηση και έστρωσε! τώρα περιμένω να δώ τι έκανα! Edited March 11, 2015 by MALACHASKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Το λειτουργικό μου ειναι windows 7 64bit, για να γίνει η διαδικασία πρέπει να είμαι root? Απεγκατέστησα τους drivers έκανα μια επανεκκίνηση και έστρωσε! τώρα περιμένω να δώ τι έκανα! Το root είναι για μετά. Συνήθως, είναι θέμα με τους drivers ή/και τη σωστή σύνδεση με το usb. Άντε, με το καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Πέτυχε!! Έβαλα τη CU. Δεν νομιζω να έχει πρόβλημα έτσι κ αλλιώς δεν ασχολείται καθόλου με το κιν επειδή του άρεσε κ μόνο το πήρε Ευχαριστώ παιδιά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Το δικο μου αφιχθει χθες Ελλαδα απο pandawill και τωρα θα δουμε τι στειλανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1989 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Το δικο μου αφιχθει χθες Ελλαδα απο pandawill και τωρα θα δουμε τι στειλανε Σε παρακαλώ τσέκαρε το, Δευτέρα θα παραγγείλω και εγώ, πόσες μέρες έκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σε παρακαλώ τσέκαρε το, Δευτέρα θα παραγγείλω και εγώ, πόσες μέρες έκανε? 20/2 παραγγελια μεσα στις γιορτες τους 25/2 το στειλανε 3/3 παρελαβε η singpost 5/3 το ταχυδρομησε 11/3 εγραψε αφιξη στο αεροδρομιο εδω.Παντως αποκλειεται να παραλαβω μεχρι την δευτερα για να σε βοηθησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παιδιά με ποιο πρόγραμμα ρουταρεται το τηλέφωνο τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fodas89 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Γεια χαρά παιδια.Εγω πήρα το τηλ απο Vickmall και ηρθε με τη CU rom. Παρατήρησα οτι κάνει επανεκκινησεις τυχαια. Στην EU υπάρχουν τετοια προβλήματα? και γενικά ειναι σταθερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Γεια χαρά παιδια.Εγω πήρα το τηλ απο Vickmall και ηρθε με τη CU rom. Παρατήρησα οτι κάνει επανεκκινησεις τυχαια. Στην EU υπάρχουν τετοια προβλήματα? και γενικά ειναι σταθερη? Μέχρι στιγμής, δεν έχει παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα με επανεκκινήσεις στην EU, και δε θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι σχετικό στο forum (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος). Ποια ακριβώς CU έχεις; Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε να καταγραφεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fodas89 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Δοκίμασα αυτη http://www.needrom.com/download/lenovo-x2-cu/ η οποια ειναι η official. Τωρα εχω περάσει τη EU και συγκεκριμένα αυτη http://www.needrom.com/download/lenovo-x2-cu/ και προς το παρόν δειχνει σταθερο. Ευτυχως δεν αντιμετωπισα προβλημα με την σιμ της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts