sotsirx Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Για το οικονομικό εσύ ξέρεις. Για το μέγεθος, το u3 είναι πιο compact από τις συσκευές με 5,5αρες οθόνες. Έχει μικρότερο πλαίσιο. Να το ξερεις. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 (edited) Άρχισε να μου κανει επανεκκινήσεις στα ξαφνικά και στο facebook messanger δεν λειτουργει η εγγραφη φωνής και η αποστολή. όταν το κανω αυτό μετά αν με πάρει κάποιος τηλέφωνο δεν λειτουργεί το μικρόφωνο και θέλει επανεκκίνηση. Καμιά αναβάθμιση θα βγάλουν οι Γάλλοι ή να βάλω την καινούρια ρομ την Κινέζικη. Θα χρειαστώ λίγο τη βοήθεια σας για την εγκατάσταση των gapps Κυκλοφόρησε ρομ με Ελληνικα όπως δείχνουν τα screenshot σε αυτο το μαγαζι: http://www.banggood.com/fr/IUNI-U3-4G-5_5inch-3GB-RAM-Snapdragon-801-Quad-core-Smartphone-p-961122.html Edited January 26, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 (edited) ορίστε και η καινούρια των Γάλλων https://mega.co.nz/#!XQpVkALa!9nLryhAZfbwoy0YpXrQfiQBBR9KaYGgxBTzo1EuTEg8 Edited January 25, 2015 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Η νέα των Γάλλων πάνω σε ποια βασίζεται; εγώ που έβαλα την τελευταία των Κινεζων πάντως (19/1/15) ελληνικά δεν έχει. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Η νέα των Γάλλων πάνω σε ποια βασίζεται; εγώ που έβαλα την τελευταία των Κινεζων πάντως (19/1/15) ελληνικά δεν έχει. Σε αυτή που έχεις και εσύ και περιλαμβάνει gapps απ ότι είδα Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Μια χαρά τότε! Έχει πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά, έχει κ εφαρμογή για απόκρυψη φωτογραφιών, επαφών, μηνυμάτων κλπ. Πάντως κι εγώ τα gapps που τα πέρασα δεν μου έβγαλε πρόβλημα. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Εβαλα την τελευταία ρομ των Γαλλων τελικα. Και πιο γρηγορο εγινε και πολλες νεες λειτουργιες οπως αυτες με την αποκρυψη φωτογραφιών και αποθήκευση κωδικών. Κανενα κόλλημα μεχρι στιγμής Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αυτή η εφαρμογή για privacy στις πρώτες αναβαθμίσεις ήταν όλη στα κινέζικα. Τώρα στην τελευταία έγινε αγγλική η γλώσσα. Να δώσουν και επιλογές για σεταρισμα, πχ πρώτα επίθετο μετά όνομα και θα είμαστε καλά. Βρήκες εσύ ελληνικά όπως φαίνεται στις screenshots στο λινκ που ανέβασε ο φίλος πιο πάνω; Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Αυτή η εφαρμογή για privacy στις πρώτες αναβαθμίσεις ήταν όλη στα κινέζικα. Τώρα στην τελευταία έγινε αγγλική η γλώσσα. Να δώσουν και επιλογές για σεταρισμα, πχ πρώτα επίθετο μετά όνομα και θα είμαστε καλά. Βρήκες εσύ ελληνικά όπως φαίνεται στις screenshots στο λινκ που ανέβασε ο φίλος πιο πάνω; Multilanguage rom φενεται οτι εχουν φτιαξει στο συγκεκριμενο μαγαζι κινητών όπως πόσταρα πιο πάνω. Το ψάχνουν και στο κινεζικο φορουμ το συγκεκριμένο θέμα και ψάχνουν να βρουν αυτη τη ρομ. Για να δούμε.... Δοκιμασε κανεις το τελευταίο update; Απο τη Γαλλικη ρομ που εχω εβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση σε v3.0.0.1 Ποιες οι διαφορες; Edited February 2, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Σήμερα το βράδυ θα την περάσω, δεν πρόλαβα. Πάντως αυτή που έχω τώρα και έχουν τροποποιησει οι Γάλλοι, είναι beta. Τις διαφορές δεν τις βρίσκω κάπου στα αγγλικά. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 βάζει επιτέλους υπηρεσία cloud kai δυναμικό εικονίδιο weather. εδώ τα λέει αλλά θα χρειαστεί translation http://bbs.iunios.com/thread-62920-1-1.html Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) αυτό με το εικονίδιο του καιρού δεν το καταλαβα. το cloud app είναι στα κινέζικα και αν είναι τόσο γρήγορο στο upload όσο και το downoload απο το iuni store, την κάναμε απο κούπες. Επίσης άλλαξαν τη γραμματοσειρά και τα ελληνικά πια φαίνονται νορμαλ, όχι σαν ιερογλυφικα που φαίνονταν ως τώρα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 2, 2015 by athanaso77 Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Τις αναβαθμίσεις τις κάνετε μέσω recovery ή με τον updater της συσκευής; Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Μέσω recovery γιατί στο παρελθόν 1-2 φορες που δοκίμασα, κατέβασε το αρχείο αλλά δεν το έβλεπε για εγκατάσταση μετά.δεν χρησιμοποιώ το κινέζικο recovery όμως, γιατί στην τελευταία σειρά έχει κινέζικα γράμματα και δεν φαίνεται τυχόν σφάλμα. Χρησιμοποιώ αυτήν που δίνουν οι Ρώσοι. Με την μέθοδο των Γάλλων μέσω flashify κλπ. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) επιτέλους το παρέλαβα χθες. οτι και να πω είναι λίγο για τη συνολική εικόνα του. Εντυπωσιάστηκα. Μου ήρθε με multilanguage ρομ με κάκιστη Ελληνική γραμματοσειρά και με google play αλλά είχα κρασαρίσματα στο μενού και πέρασα την ρομ της 2/2. Φλάσαρα τα pico gapps τα οποία δουλεύουν μια χαρά και το σκαλίζω. Το cloud προς το παρόν κάνει back up σε μηνύματα και επαφές. ελπίζω και σε φώτο και αρχεία. Ο καιρός δεν με βρίσκει καθόλου. Αυτό που με παραξένεψε ότι μερικές φορές μου βγάζει διπλό εικονίδιο από την εφαρμογή που κάνω εγκατάσταση. Επίσης ενώ μου συγχρονίζει τις επαφές απο το google account δεν μπορώ να προσθέσω καινούρια επαφή σε αυτό αλλά οκ υπάρχουν και άλλοι τρόποι backup των επαφών. Επίσης το σήμα σας πως είναι γιατί έχω vodafone στη δεύτερη σιμ και το σήμα είναι πολύ κάτω και άλλες φορές χάνεται Edited February 4, 2015 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλορίζικο λοιπόν! Αυτό με τα διπλά εικονίδια το έχω προσέξει κι εγώ αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Επίσης το θέμα με τις επαφές το έχω κι εγώ. Το cloud είναι στα κινέζικα ακόμη στην 3.0.1 που έχω βάλει οπότε δεν το χρησιμοποιώ ακόμα. Ο καιρός δεν με βρίσκει ούτε εμένα. Το privacy είναι ωραίο σαν εφαρμογή. Η ελληνική γραμματοσειρά έχει φτιάξει σε αυτήν τη ρομ, πλέον εμφανίζονται όλα καλά. Η ρομ η πολύγλωσση ποια έκδοση είναι; ημερομηνία; Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ήταν η αρχική ρομ v2 με την οποία έρχεται η συσκευή. Νομίζω 24/10 δεν θυμάμαι. Είχε google play και το mobogenie market (;) δεν είχε το iuni market πράγμα που σημαίνει οτι ήταν μια ρομ που δεν είχε κινεζιές μέσα. Κατ ευθείαν στα Αγγλικά και επίσης το recovery στα αγγλικά. Αλλά πολλά κρασαρίσματα που σημαίνει οτι δεν μπορούσα να μπω σε επιλογές του μενού πχ στην επιλογή apps ή developer options. Επίσης η Ελληνική γραμματοσειρά άθλια με τα κλασσικά κενά. Το cloud μέσα είναι αγγλικά και κινέζικα μαζί. Για τις επαφές δοκίμασα ένα tip των Ιταλών που λέει να αντιγράψεις το googlecontactssync.apk απο το φάκελο apps στο φάκελο system/priv-app αλλά ή κάτι δεν έκανα καλά ή δεν δουλεύει εντελώς. Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Για το πρόβλημα με τα διπλά εικονίδια πηγαίνετε στο Play Store > Ρυθμίσεις > και βγάλτε την επιλογή (Προσθήκη εικονιδίου στην αρχική οθόνη). ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Για το πρόβλημα με τα διπλά εικονίδια πηγαίνετε στο Play Store > Ρυθμίσεις > και βγάλτε την επιλογή (Προσθήκη εικονιδίου στην αρχική οθόνη). ;) Είσαι άρχοντας!! Ευχαριστούμε Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Παντως στην 3.0.1 δουλεύει και το Google App (Google search bar) που ηταν το τελευταίο gapp που κρασαριζε. Πάντως συμβαίνει το εξης: στο iuni store βγαίνουν πιο προχωρημένες αναβαθμίσεις σε κάποιες εφαρμογές απ ότι στο playstore. Πχ το acdisplay στο Google είναι 2.4.7 στο iuni 3.10. Και υπάρχουν κι άλλες εφαρμογές που βγάζουν πιο συχνά updates εκει απ ότι στο Google. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Το σήμα της κάρτας που έχετε στη 2η σιμ πως είναι; γιατί βλέπω κάτι περίεργα ανεβοκατεβάσματα από φουλ σε καμία γραμμή ή και τριγωνάκι ότι δεν έχει καθόλου σήμα. Δεν ξέρω αν φταίει η περιοχή ή η λειτουργία dual sim. Στη σιμ1 έχω cosmote μόνο δεδομένα και vodafone στη σιμ2 για κλήσεις κτλπ Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δεν έχω χρησιμοποιήσει τη δεύτερη κάρτα. Δεν ξέρω. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 έχω cosmote στη sim1 με μονιμο 3G ανοιχτο και vodafone στη sim2. Κανενα προβλημα απολύτως σε σήμα Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Μάλλον φταίει η κάλυψη της vodafone για τα διάφορα τσαλιμάκια που κάνει στο σήμα γιατί άλλαξα τις κάρτες μεταξύ τους και η cosmote είναι με full σήμα και στη δεύτερη σιμ ενώ η vodafone με 2-3 μπάρες σταθερά. Θα δω πως συμπεριφέρεται και αν μου κάνει τα ίδια με πριν τότε είναι σίγουρα το δίκτυο Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 παιδια μια ερωτηση το κινητο παιρνει καρτα μνημης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts