avra78 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Thanks, Μου το έφερε φίλος από Κίνα σε χρώμα μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Το μόνο που δεν μπόρεσα να κάνω είναι να ενεργοποήσω τα δεδομένα για ιντερνετ στην sim2. Στη sim1 έχω whatsup και στη sim2 πάγιο vosdafone. Τώρα με τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά με δωρεάν ιντερνετ της vodafone στη sim2 δεν βρήκα τρόπο να το κανω να δουλέψει. Δίνει δεδομένα μόνο απο τη sim 1 και στις ρυθμίσεις ιντερνετ έχει μόνο του whats up. Δεν βρήκα κάπου να αλλάζει απο sim1 σε sim2 τα δεδομένα Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Η 2η sim δεν είναι μόνο gsm (2g); Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Η 2η sim δεν είναι μόνο gsm (2g); Ναι 2g. Δεν βρήκα τρόπο να την ενεργοποίησω όμως και να κλείσω το 3g από την πρώτη sim Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Νομίζω δεν γίνεται. Αυτό είναι και το point. Αν απενεργοποιησεις το ίντερνετ από την πρώτη, δεν θα έχεις καθόλου. Η δεύτερη δεν έχει δυνατότητα δεδομένων. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 κανενα νεο update έχουμε; με τη γαλλικη ρομ δεν βγαζει τιποτα για αναβαθμισεις Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Η κινέζικη beta 1.1 έχει βγαλει αναβάθμιση αλλά δεν την κάνει λόγω του ρουταρισματος. Θα δοκιμάσω μέσω της εφαρμογής που την εγκατέστησα, μπας και. Βέβαια θα εξυπηρετούσε αν βρίσκουμε κάπου και στα αγγλικά τι αλλαγές φέρνει αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι ακόμη. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lampis610sm Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Προχθές το πήρα στα χέρια μου. Είναι με version V2.0 20141024 Είμαι τώρα με την Γαλλική rom που κατέβασα από εδώ.. http://iuni-os.fr/viewtopic.php?f=9&t=4 Όλα καλά μέχρι τώρα με google play, contact sync με google και GPS. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει κανένας υπόψη του για car mount της προκοπής για το UINI U3 μας????? Γεια χαρά. Να σε ρωτήσω , με τη Γαλλική rom είναι στα ελληνικά το τηλέφωνο.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 δεν έχει ελληνικά ακόμα η ρομ. Λένε ότι θα βγει multilanguage και με Ελληνικά μέσα κάπου τον Μάρτιο. Αγγλικά Γαλλικά και Κινέζικα έχει Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλορίζικο φίλε το τηλέφωνο! Και εγώ με τη Γαλλική ρομ το χρησιμοιποιώ και δουλεύει άψογα. Για να γίνεται η εγκατάσταση των προγραμμάτων στα Ελληνικά θα κατεβάσεις το πργραμματάκι more locale (έχει πολλά θα δεις πιο θα έχει και την ελληνική γλώσσα μέσα) και θα έχεις facebook κτλπ στην Ελληνική γλώσσα σαν μια προσωρινή λύση. Για θήκη εγώ πείρα απο Κινεζομάγαζο μία θήκη που μπαίνει στον αεραγωγό και ανοίγει και κλείνει προς το πλάι με κουμπί και είναι άψογη και ειχε και 2.5 ευρώ μόνο Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλή χρονιά να έχετε με υγεία και ευτυχία. Άντε με το καλό να έρθει και το δικό μου. Παραγγελία σήμερα σε μαύρο από efox-shop στα 278ε. Θα ψαχνόμαστε παρέα :))) Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avra78 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Η Γαλλική ROM δεν έχει Ελληνικό περιβάλλον. Κατέβασα το SwiftKey keyboard να γράφω Ελληνικά. Αγόρασα και μια θήκη από εδώ. http://www.magicbazaar.net/en/eur/iuni-u3-wopei-flip-cover Πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Σήμερα έβγαλε και νέα αναβάθμιση Beta full version 1.2 (736mb) Έκανα την αναβάθμιση, πρόσθεσε μια εφαρμογή για email και μια για τον καιρό. ξαναεγκατέστησα τα pico gapps με την ίδια διαδικασία που το έκανα την πρώτη φορά (σελίδα 9-10) αλλά δεν το ρουτάρισα. αύριο περισσότερα. Edited January 13, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Εμενα στη γαλλικη ρομ μου έβγαλεμια αναβάθμιση 26-12-2014 v2.0 τωρα τη βαζωhttp://s30.postimg.org/5c6rgh4pd/Screenshot_2015_01_06_17_04_29.png τελικα την κατεβασε κανει επανεκκίνηση για να την εγκαταστήσει αλλα δεν τη δέχεται. Μαλλον η γαλλικη μπερδευεται με την official rom τι να πω Edited January 6, 2015 by GODOS Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Μου την είχε βγάλει κ μενα αυτήν αλλά δεν την είχα κάνει. Δεν τη βρίσκει στη μνήμη. Ενώ είναι κατεβασμένο το αρχείο, δεν το βρίσκει ως έγκυρο. Αν μπεις recovery mode θα το περάσει αφού του πεις από που να το δει. Αλλά περίμενε γιατί λογικά θα βγάλει κ αυτό που έβαλα εγώ. Ένα changelog στα αγγλικά κ αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να βγάλουν; Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 αν κανω την αναβαθμιση θα χαθουν τα modification των Γάλλων; Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 (edited) Ε ναι θα χαθούν μάλλον. Κάνε λίγη υπομονή μήπως βγάλουν οι Γάλλοι την καινούρια έκδοση μονταρισμένη sotsirx έκανες αναβάθμιση στην τελευταία επίσημη; Edited January 13, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ναι, έβαλα την beta 1.2 (700+ mb) που έχει το κινέζικο iuni site στα downloads. Και τα gapps στο καπάκι, που είχα ήδη μέσα, τα ξαναπερασα. Μόνο root δεν έκανα γιατί δεν μου χρειάζεται. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Έλεγα μήπως είχες περάσει την επίσημη που έβγαλε στις 5 του μήνα. δεν έβγαλε ειδοποίηση? Πρέπει όμως να κάνεις εγκατάσταση μέσω recovery και με φορμάρισμα Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Με μπερδεύεις. Στις 5/1 στο κινέζικο site έχει βγάλει την 1.2 που εμένα, που είχα περάσει την 1.1 beta μου την έβγαλε επίσης ως beta. Αλλη δεν έχει βγει, εκτός από την 2.0 που κυκλοφόρησε στις 6/1 και δεν την είχα δει ως τώρα. Επομένως η 1.2 που έχω, είναι αυτή που λες κι εσύ, απλά στο σαιτ την έχει για επίσημη ενώ εμένα μου την είχε βγάλει το κινητό ως 1.2 beta (full). ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μου εσβησε κάτι, όταν την πέρασα. Τα gapps συνέχισαν να υπάρχουν απλά δεν έπαιζε το framework. Το επανεγκατεστησα και όλα είναι οκ. Η εγκατάσταση όντως έγινε μέσω recovery. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ναι ρε συ μπερδεύτηκα και εγώ. Πριν την βάλεις έκανες και clean cache και τέτοια? Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Δεν θυμαμαι. Νομίζω πως έκανα την cache μόνο. Επίσης το έχω αλλάξει σε ART (αντί Νταλβικ) από τις ρυθμίσεις, που θα γίνει υποχρεωτικό σε κάποια φάση. Χτες πήγα να κατεβάσω την έκδοση 2.0 beta από το κινέζικο σαιτ που λέει ότι βγήκε 6/1/15 αλλά το zip έχει στο όχι να του ημερομηνία 26/12/2014 οπότε και δεν έκανα καμία κίνηση. Εσείς οι υπόλοιποι κάτοχοι κανα νέο; βρήκατε την εφαρμογή του ραδιοφώνου; στις ρυθμίσεις κάτι που ίσως θα θέλατε να μοιραστείτε; Edited January 13, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Παιδιά απ ότι βλέπω μόνο στο efox παίζει τόσο χαμηλή τιμή. Έχει πάρει κανείς; Να προχωρήσω σε αγορά από εκεί; Επίσης να ζητήσω τίποτα ιδιαίτερο να γίνει στο κινητό, ή τα κλασικά πεί τελωνείου και gift(or coupons) και παραγγελία έτσι; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 εγώ το πήρα από εκεί και το περιμένω από 7/1 που έγινε η παραγγελία και προχωράει κανονικά. Ζήτησα κουπόνι για να μου αφαιρέσουν 8,55ε περίπου δηλαδή όσο είναι τα μεταφορικά. Δεν ζήτησα κάτι συγκεκριμένα αφού μόλις έρθει θα του περάσω εγώ τη ρομ για να έχω google services. Πράγματι είναι η καλύτερη τιμή αλλά αυτό που δεν ήξερα ήταν ότι σε προτροπή μου να το μαρκάρουν με χαμηλότερη τιμή μου τόνισαν οτι για να μην δώσουν τόσο χαμηλή/ψεύτικη τιμή και σταματήσει σε τελωνείο θα το μαρκάρουν σαν 76ε(ένα δέκατο της τιμής). Βέβαια με 20ε μπορείς να αγοράσεις ασφάλεια που σημαίνει οτι αν πληρώσεις κάτι στο επιστρέφουν αυτοί αλλά θα μαρκάρουν το δέμα με τιμή 96ε. Η αποστολή φυσικά με nlpost που σημαίνει απλό ταχυδρομείο και εδώ το παραλαμβάνουν τα ελτα. Με λίγα λόγια το ρίσκαρα αλλά κατά 99% όλα θα πάνε μια χαρά ρωτώντας και άλλους που έχουν πάρει απο εκεί Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ! Λέω από εβδομάδα να παραγγείλω και εγώ. Διάωασα όλες τις σελίδες. Τώρα που λύθηκε το θέμα με το framework της google εν κατακλείδι τι λέτε; Αξίζει και το τελευταίο ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts