Jump to content

IUNI U3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 562
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με τη Γαλλικη ρομ δουλεέυει ακόμα. Το πρόβλημα με το set lock screen το έλυσα με το go lock screen. Το gps δουλεύει απίστευτα καλά και είδα με το gps τεστ ότι κλειδώνει και glonass. Μια φορά μόνο έκανε επανεκίνηση αλλά και εγώ το παραέκανα στην κάμερα. Έβγαλα συνεχόμενες καμιά 50 φωτογραφίες σε χρόνο ρεκόρ περίπου 10 δευτερόλεπτα αλλά όπως πατούσα γρηγορα τις λήψεις στο τέλος έκανε επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Το morelocale επίσης δουλεύει άψογα και τα προγράμματα τα τρέχει στα Ελληνικά όσα το υποστηρίζουν...
Petrotech

εκπληξούλα!!! ανέβασαν βελτιωμένη γαλλική και λύνουν το πρόβλημα της force close της ταπετσαρίας http://iuni-os.fr/viewtopic.php?f=8&t=24

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

παιδια καλησπερα ετοιμαζομαι και εγω αλλαγη smartphone. ειμαι μεταξυ του meizu mx4 η αυτου εδω.

Το θεμα μου ειναι οτι εγω θα το παρω κατευθειαν απο Κινα, αρα κατα 99% θα έχει την αμιγως κινεζικη ρομ. Θα τα καταφερω να περασω αγγλικα και gapps???

Γενικα απο ταχυτητα κλπ πως σας φαινεται;;

εκπληξούλα!!! ανέβασαν βελτιωμένη γαλλική και λύνουν το πρόβλημα της force close της ταπετσαρίας http://iuni-os.fr/viewtopic.php?f=8&t=24

Αυταααα ειναιιιι!!!! κατεβαίνει αμέσωςςςςςς :D:D:D:D

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια καλησπερα ετοιμαζομαι και εγω αλλαγη smartphone. ειμαι μεταξυ του meizu mx4 η αυτου εδω.

Το θεμα μου ειναι οτι εγω θα το παρω κατευθειαν απο Κινα, αρα κατα 99% θα έχει την αμιγως κινεζικη ρομ. Θα τα καταφερω να περασω αγγλικα και gapps???

Γενικα απο ταχυτητα κλπ πως σας φαινεται;;

Πάει σφαίρα το εργαλείο! Και εγώ απο Κίνα το παράγγειλα αλλά ήρθε με Αγγλική ρομ παντως.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί όμως δεν το βγάζει σαν update στην ήδη υπάρχουσα rom;; κακό αυτό

Petrotech

ναι σορρυ δεν εξηγήθηκα σωστά, θα το πάρω κατευθείαν από κινέζικο μαγαζί, θα μου το φέρει ο κινέζος φίλος μου. θα μου είναι εύκολο να το φτιάξω??

GODOS δεν ειμαι σίγουρος πως αυτή η Ρομ είναι η αγγλική. Απλα νομιζω έχει αγγλικά. Και όχι σε όλα τα σημεία. Πχ όταν σου βγαζει το changelog είναι κινέζικα. Όπως και στο καταστημα της IUNI. Το google maps σου κανει navigation με φωνη; Γιατί κ εμενα με βρίσκει πια (χωρίς το google framework με έβγαζε κάπου 20χλμ πανω απο τη μεταμόρφωση αττικής, άσχετο) αλλά όταν κάνω αναζήτηση για navigation, τα βρίσκει όλα όμως δεν δίνει οδηγίες. Ουτε σε ακολουθεί στον χαρτη. Για δες το. Επίσης το κινεζικό store μου βγάζει μόνο updates για το google framework. Το κανονικό οχι.
Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα!

ναι σορρυ δεν εξηγήθηκα σωστά, θα το πάρω κατευθείαν από κινέζικο μαγαζί, θα μου το φέρει ο κινέζος φίλος μου. θα μου είναι εύκολο να το φτιάξω??

η μανίσια ρομ έχει αγγλικά και κινέζικα μέσα. Απο εκεί και πέρα ή φλασάρεις την αναβάθμιση της επίσημης και βάζεις τα gapps μέσα ή βάζεις μια τροποποιημένη ρομ που έβγαλαν Γάλλοι με ενσωματωμένα τα gapps και με αναβαθμίσεις στυλ miui. Άλλωστε και οι ίδιοι ασχολούνται και με την γαλλική miui.

GODOS δεν ειμαι σίγουρος πως αυτή η Ρομ είναι η αγγλική. Απλα νομιζω έχει αγγλικά. Και όχι σε όλα τα σημεία. Πχ όταν σου βγαζει το changelog είναι κινέζικα. Όπως και στο καταστημα της IUNI. Το google maps σου κανει navigation με φωνη; Γιατί κ εμενα με βρίσκει πια (χωρίς το google framework με έβγαζε κάπου 20χλμ πανω απο τη μεταμόρφωση αττικής, άσχετο) αλλά όταν κάνω αναζήτηση για navigation, τα βρίσκει όλα όμως δεν δίνει οδηγίες. Ουτε σε ακολουθεί στον χαρτη. Για δες το. Επίσης το κινεζικό store μου βγάζει μόνο updates για το google framework. Το κανονικό οχι.

δεν είναι η επίσημη αλλά έχουν τροποποιήσει την ρομ που φοράει, ενσωμάτωσαν τα gapps είναι ρουταρισμένη και απ ότι λένε θα βγάζουν αναβαθμίσεις διορθώνοντας προβλήματα. οι ίδιοι ακολουθούν τα πρότυπα της miui αφού είναι και μέλη της Γαλλικής κοινότητας miui.

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Μαλιστα, Αγγελε. Η επόμενη κίνηση που θα κάνω θα είναι αν βγάλει κάποιος αναβαθμιση στο 5.0+. Αφού μου δουλεύει, δεν το σκαλιζω παραπανω. Ιδωμεν.

Μαλιστα, Αγγελε. Η επόμενη κίνηση που θα κάνω θα είναι αν βγάλει κάποιος αναβαθμιση στο 5.0+. Αφού μου δουλεύει, δεν το σκαλιζω παραπανω. Ιδωμεν.

ναι ρε συ εννοείται ότι αν δουλεύει μια χαρά δεν το σκαλίζεις. αυτός είναι ο σκοπός άλλωστε. Ελπίζω και εγώ να πάρει το 5.

Στη μπαταρία είδες βελτίωση; Ποια έκδοση ρομ έχεις τώρα;

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Μόλις μου εβγαλε αναβαθμιση για το beta 1.2 (37 MB).

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω την 1.1 απο το site της IUNI. Ε δεν πιστευω να μην δεν το πάρει. Με τέτοιον επεξεργαστη και 3 GB ram. Η μπαταρία τα ιδια. Πολύ καλη διαρκεια. Βέβαια το φορτιζω όταν φτασει στα μισά, μην ξεμεινω ως το βράδυ αλλά συνήθως με την τονωτικη φόρτιση το βράδυ είναι στο 30% περιπου πριν κοιμηθώ.

Η Γαλλική ρομ καποια αναβάθμιση δεν έβγαλε πάντως. Έβαλα την καινούρια με την διόρθωση του set wallpaper και όλα δουλεύουν άψογα πλέον χωρίς κανένα κόλλημα:)
Petrotech

Με τα notifications τι έχεις κάνει; τι χρησιμοποιείς; κανένα θέμα;

απο gmail facebook και facebook messenger δουλευουν μαζι και με το Notification led και έχει και ηχητικό σήμα. Το πρόβλημα πού υπάρχει για να το δοκιμάσω;
Petrotech

Το whatsapp κάποιες φορές δεν δείχνει. Επίσης τι έχεις βάλει για να δείχνει τις ειδοποιήσεις στην οθόνη όταν είναι σε sleep mode;

δεν χρησιμοποιω whatsup και δεν θελω στο Lock screen notification. Το κινητό παρατήρησα ότι ζεστάθηκε λίγο στην πλάτη όταν έκανα συνεχής χρήση του street view map. 40oC έδειξε ότι πήγε η μπαταρία αλλά αμέσως κρύωσε μόλις έκλεισα το πρόγραμμα. όχι τίποτα το ανησυχητικό δηλαδή
Petrotech

όταν έρχεται δηλαδή ένα μήνυμα ή έχεις μια χαμένη κλήση δεν εμφανίζεται στη lock screen; εμφανίζεται μόνο στη μπάρα ειδοποιήσεων;

cloud έχει gia backup;

Edited by aggelos74

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Εμφανίζει ένα κυκλακι επάνω αριστερά, στην μπάρα ειδοποιήσεων, με τον αριθμό των ειδοποιήσεων. Όχι με το εικονίδιο της εφαρμογής. Και αναβοσβήνει το Led, που στη λευκή συσκευή θέλει λίγη προσπάθεια να το δεις από μακριά. Αυτό γίνεται στα email. Τα SMS του τα αντικατεστησα με άλλη εφαρμογή γιατί τα ελληνικά τα εμφανίζει μ ε Α π ο Σ τ Α Σ η και χωρίς "ς" (όπως και τον τηλεφωνικό καταλογο). Οπότε έβαλα άλλη εφαρμογή αλλά ούτως ή άλλως δεν δέχομαι και πολλά sms. Κλήση όταν χάνεις δεν κρατάει στην οθόνη κάτι, μόνο στη μπάρα ένα ακουστικό με ένα βελάκι. Είναι αν δεν κάνω λάθος το μόνο που έχει δικό του εικονιδιο.

Τελικά το κινητό εκτός απο gps και glonass βρίσκει δορυφόρους και απο το κινέζικο δίκτυο και δειχνει ότι μπορεί να πιάσει και από ένα δίκτυ ο κόμα πιθανώς της Ινδίας. Μιλάμε για τρελό σήμα στην πλοήγηση:D:D
Petrotech

αυτό για το gps πως το διαπίστωσες; πες μου με το google maps αν σου δινει οδηγιες φωνητικά ή αν σε ακολουθεί το βελάκι καθώς πηγαίνεις στην πορεία σου, γιατι όλα καλα τα κάνει αλλά πλοήγηση όχι. και στις 2 συσκευές που το δοκίμασα. το led ειναι πράσινο μπλε κοκκινο. δεν θυμάμαι να έχω δει άλλο χρώμα.

Με το προγραμμα androiTS gps pro έκανα τεστ και κλειδωσε 8 gps 6 glonass και 5 κινεζικους δορυφόρους. Και επίσης έχει και ένα ακόμα δίκτυο με σήμα κάτι σαν Ιαπωνέζικη σημαία αλλά δεν βρήκε δορυφόρο από εκείνο. Απο Χαρτες της google δεν εχω δοκιμάσει. Πάντως με το ndrive, navigon και runtastic pro δουλεύει απίστευτα καλά και κλειδώνει αμέσως

Το Google maps δεν δουλευε το gps αρχικα αλλα καπου ρώτησε για τις άδειες χργσης πατησα οκ και εδωσε στιγμα κσνονικα. Τωρα δουλεύει

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
Petrotech

Καλησπέρα παιδιά,

Προχθές το πήρα στα χέρια μου. Είναι με version V2.0 20141024

Είμαι τώρα με την Γαλλική rom που κατέβασα από εδώ..

http://iuni-os.fr/viewtopic.php?f=9&t=4

Όλα καλά μέχρι τώρα με google play, contact sync με google και GPS.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει κανένας υπόψη του για car mount της προκοπής για το UINI U3 μας?????

καλορίζικο άντε εγώ έμεινα να περιμένω κωδικό για discount....από που το πήρες αν επιτρέπεται και σε τι χρώμα;

OnePlus 3T

LeTV X800 CN