Jump to content

IUNI U3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως μπορεις να μας πεις πως ειναι η οθονη του?Δηλαδη φωτεινοτητα στο φουλ ,κοντραστ ,χρωματα κλπ.Και βεβαια η αναλυση του ,εχει διαφορα σε σχεση με FHD?Εχω βαλει την ΙUNI OS για test στο OPPO FIND 7a και την εχω κρατησει καμμια βδομαδα χωρις προβληματα μετα την τελευταια αναβαθμιση.Δοκιμασες να ρουταρεις ?Παντως ειναι πολυ ελαφρια και γρηγορη και μεχρι τωρα απροβληματιστη..
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

• Απαντήσεις 562
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχω βρει τρόπο να το ρουτάρω, έχει κάποιες λύσεις σε κινέζικα forums αλλα με το google translate η μεταφραση ειναι αστα να πάνε. η οθόνη είναι πολύ καλή. και η φωτεινότητα και τα χρώματα. δεν μπορώ να πω οτι καταλαβαίνει το μάτι μου τα 2Κ αλλά φαίνεται η ανάλυση στο πόσο μικρές φαίνονται οι φωτός του ινσταγκραμ. λοιπόν: εγκατέστησα το slide me και το xiaomi market για εφαρμογές. στο slide me μπορώ να βάλω paypal οπότε κάτι θα γίνει. εκνευριστικό που δεν μπορώ να εγκαταστησω εφαρμογές που έχω πληρώσει ήδη στην προηγούμενη συσκευή μου. επίσης, δέχεται να κάνω log in με google account πχ στο feedly που εγκατέστησα. εγω υπολόγιζα πως δεν θα το δεχόταν όπως και να είχε επειδή ηταν google. αυτά για τώρα.
Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα!

Κάνε λίγη υπομονή γιατί για το u2 βρήκαν τον τρόπο για όλα αυτά. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να λυθούν. Το θέμα είναι ότι εκτός από αυτή τη παραφωνία με τα Google services το τηλέφωνο φυσάει και δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. εξ άλλου αυτή η παραφωνία ισχύει και για άλλα κινητά

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

έχεις δίκιο φίλε μου. επίσης δεν έχω βρει απο που δίνεις access για τα notifications σε εφαρμογες, όπως το acdisplay. ολα θα γινουν. ελπιζω συντομα.

έχεις δίκιο φίλε μου. επίσης δεν έχω βρει απο που δίνεις access για τα notifications σε εφαρμογες, όπως το acdisplay. ολα θα γινουν. ελπιζω συντομα.

δες λίγο αυτό με μετάφραση στα αγγλικά φυσικά. Δίνει μια λύση για τα Google με τον ανάλογο οδηγό http://bbs.iunios.com/forum.php?mod=viewthread&tid=47982&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D462

Και απ ότι κατάλαβα χρησιμοποιούν για ρουτάρισμα το baidu root που είναι στα αγγλικά

http://geekjoshi.blogspot.gr/2014/08/baidu-root-new-way-to-root-transformer.html

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Θα πάρει το Google translate φωτιά! Αει να δούμε γιατί ούτε το instagram δουλεύει καλά. Μαυρίζει τις φωτογραφίες στο ποστάρισμα.

Θα πάρει το Google translate φωτιά! Αει να δούμε γιατί ούτε το instagram δουλεύει καλά. Μαυρίζει τις φωτογραφίες στο ποστάρισμα.

Ναι άστα να πάνε και εμλενα μου βγήκαν τα μάτια χθες αλλά νομίζω το έπιασα κάπως. Πάντως αρχίζει και κινείται το πράγμα

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Ναι άστα να πάνε και εμλενα μου βγήκαν τα μάτια χθες αλλά νομίζω το έπιασα κάπως. Πάντως αρχίζει και κινείται το πράγμα

αδέρφια το πρώτο βήμα έγινε. το rootάρισα με το baidu root 2001 (το έψαξα λίγο και βρήκα σε αυτό το σάιτ http://www.technocrysis.com/2014/10/root-any-android-44x-kitkat-without-pc.html εργαλεία για το 4.4.x καθώς το αγγλικό baidu λέει για honeycomb και ics). κατέβασα και το supersu. και τώρα; λολ

1. Follow this tutorial brush into a third-party recovery (have a good brush can skip this step) → http://bbs.iuni.com/thread-15582-1-1.html?fromuid=11014

2. Download the Google service pack into the U3, then reboot into recovery (long pressing the volume up key to boot to enter) into the brush just downloaded Google can restart the service pack (do not double clear erase any data). http://pan.baidu.com/s/1gd5VREz

Βγαίνει άκρη; Περνάς το recovery και μετά απλά φλασάρεις το ζιπ απ ότι καταλαβαίνω μέσα απο το recovery

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Αύριο πάλι άγγελε η συνεχεια. Εν τω μεταξύ το Galaxy s3 που είχα με cm11 του έκανα φορματ κ πέρασα την επίσημη 4.3 ξανά να το δώσω στον πατέρα μου κ έχει παθει κοκομπλοκο κ κολλάει στο Samsung logo. Όλα τα τεχνολογικά μαζί αυτές τις μέρες.

Μόλις παράγγειλα το iuni u3 απο το fastcrdtech.com Για να δουμε τι θα βγει :D

Φαντάζομαι πως ξέρεις ότι δεν έχει ελληνικά και δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες της Google μαζί και το google play

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Μόλις παράγγειλα το iuni u3 απο το fastcrdtech.com Για να δουμε τι θα βγει :D

Ακύρωσε το, όσο πιο γρήγορα μπορείς, ένα από τα πιο αναξιόπιστα μαγαζιά με πολλά μαϊμού προϊόντα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγω το πήρα από Aliexpress με China mail συστημένο μου ήρθε σε 15 μέρες χωρίς έξτρα κόστος στο τελωνείο. 340 σύνολο. Κοίταξε το, μην το μετανιώσεις.

Ακύρωσε το, όσο πιο γρήγορα μπορείς, ένα από τα πιο αναξιόπιστα μαγαζιά με πολλά μαϊμού προϊόντα

Πάντως το μαγαζί που ρώτησα μου είπαν οτι εχει google play.Για Ελληνικα δε με νοιάζει αργότερα θα βγει ρομ με kitkat

Edited by GODOS
Petrotech

άντε καλώς να το δεχτείς :) Τι εννοείς όμως ότι θα βγει ρομ με κιτκατ; θα βγει ρομ που να έχει και ελληνικά μέσα; Γιατί ήδη έχει κιτκατ

sotsirx το θέμα με το instagram πάντως είδα ότι το είχαν πολλές συσκευές με την τελευταία έκδοση του. Προσπάθησες για τα google;

Edited by aggelos74

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Η ρομ είναι η 4.4.4 αλλά η αγγλική γλώσσα δεν έχει όλα τα παρακλαδια, όπως διαπίστωσα με βάση την κινέζικη παρουσίαση. Σε ρυθμίσεις κλπ. Σήμερα θα κατεβάσω την αγγλική από το σαιτ τους, μην τυχόν αυτό που έχω περασμένο είναι η κινέζικη με αγγλική μετάφραση. Επίσης, τα gapps δεν τα προσπάθησα, έχω αρχίσει και συνηθίζω. Ο Andy Sikes είπε στο βίντεο παρουσίασης πως βρήκε εικονίδιο για το playstore οπότε μάλλον θα το βγάλουν σε κάποια φάση. Δεν ήθελα να κάνω καμιά στραβοτιμονια και Αντε να το σώσεις. Πάντως αν η συσκευή του φίλου έχει τα gapps, θα βρούμε τρόπο να κάνουμε extract όλα τα απαραίτητα, framework κλπ.

Σωστός. κατέβασε την αγγλική και πέρνα την . επειδή ψήνομαι και εγώ να το πάρω την άλλη εβδομάδα βρίσκω όλο και περισσότερες αναφορές ότι πλέον βάζουν gapps. Το B2C το ρουτάρει και το στέλνει ήδη με τα gapps. Σήμερα επίσης διάβασα στο hdblog.it οτι αυτή την εβδομάδα θα ανεβάσουν recovery και κάποια tools για τη συσκευή. και είμαι σίγουρος ότι η εταιρία θα βγάλει international version της rom. Πήραν μπροστά δηλαδή :)

Αλήθεια από μπαταρία πως πάει; επίσης σε τι χρώμα το έχεις; το δουλεύεις σε 4g;

Edited by aggelos74

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Το πήρα σε άσπρο γιατί η προηγούμενη συσκευή μου ήταν μαύρη. Μου άρεσε. Δεν το μετάνιωσα. Και το μαύρο είναι ωραίο. Το πήρε φίλος ταυτόχρονα με μένα. Ναι, σε 2G/3G/4G. Οτι υπάρχει διαθέσιμο στην περιοχή. Η μπαταρία πάει πολύ καλά. Δλδ το 12ωρο το βγάζει χαλαρά. Αγγλική ρομ δεν υπάρχει στο en.iunios.com. Δίνουν για download μια ρομ ως και για το U2.

Αν βαλουμε καποιο apk installer τις εφαρμογές μπορουμε να τις κάνουμε εγκατάσταση χωρίς το playstore; απευθείας κατέβασμα απο το ίντερνετ
Petrotech

Αν βαλουμε καποιο apk installer τις εφαρμογές μπορουμε να τις κάνουμε εγκατάσταση χωρίς το playstore; απευθείας κατέβασμα απο το ίντερνετ

απ ότι λένε τα google services μόνο με εγκατάσταση μέσω recovery λειτουργούν ικανοποιητικά. Δες και εδώ http://forum.hdblog.it/index.php?/topic/38030-in-attesa-di-iuni-u3/page-3

Αλήθεια σου είπαν από το μαγαζί ότι το στέλνουν και ρουταρισμένο ή απλά ότι θα έχει το google play; Με root βγαίνει στα 300 και είναι το φθηνότερο

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Dear godos:

You asked a question:

In 2014-11-21 13:14:58

Question:Does this phone support google playstore and google services? As I read many articles this phone dows not support google playstore. DO they have changed something?

Here is our online servicer answer:

Repaly Time:2014-11-21 14:08:42

Answer:Thanks for your interest of our prodcuts. Of course this item supports google play store. Best regards.

Hope these information can help you.

Any more question please contact us online or email to support@fastcardtech.com.

Thank your!

*

Fastcardtech service team

Τωρα το κατα ποσο ξερουν και οι ιδιοι δεν το γνωρίζω.. Ειναι καινούργια φουρνια παντως μολις τα παρελαβαν γιατι μέχρι πριν μια εβδομάδα το ειχαν το κινητο out of stock

Petrotech

μπορεί να είναι αυτή η international rom που έλεγαν ότι θα βγει. Σε δικιά μου ερώτηση πάντως απάντησαν το ίδιο. Μένει να το δούμε στη πράξη.

sotsirx ο browser πως πάει;

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Ο browser μια χαρά. Έχω βάλει και το Firefox και δεν έχω κάποιο θέμα. Μακάρι παιδιά να είναι το τηλέφωνο με νέα ρομ να βγει κ στο σαιτ μπας και σωθούμε. Καλός ο Bing αλλά Google search δεν είναι. Εκτός όλων των άλλων.

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να πω ότι εχω θέμα με το GPS αλλά πιστεύω φταίει που δεν έχει το Google framework. Είναι τελείως Κουκου Ρουκου. Και το Nokia here και με άλλες εφαρμογές. Στον γάμο του καραγκιοζη.

Λοιπόν ξέρεις τι θα δοκίμαζα; να βάλω αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tunnelbear.android το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις ip απ όποια χώρα διαλέξεις και μετά να δοκιμάσεις search με google ή να μπεις στο google maps να δοκιμάσεις. Με αυτό μπήκα στο ιταλικό κατάστημα της meizu παλαιότερα στο οποίο δεν μπορείς να μπεις από Ελλάδα και μπήκα κανονικά.

OnePlus 3T

LeTV X800 CN