ea6gka Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 για να κανουμε downgrade ειναι η ιδια διαδικασια με την αναβαθμιση, απλα το βαζουμε και τρεχουμε update.zip? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ναι απλά κάνε και clean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 εννοεις να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν το φλασαρισμα? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Όχι όταν θα πας να κάνεις install θα σου βγάλει επιλογή για να κάνεις clean ,το οποίο διαγράφει μόνο τις εφαρμογές που είχες βάλει και τα data τους και δεν πειράζει φωτογραφίες και μουσική για παράδειγμα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Και μένα το κεντρικό κουμπί στο Pro με ξενερώνει λίγο αλλά δε με χαλάει καθόλου το Grey η το White έχω το GOLD και τα θεωρώ όλα πανεμορφα... Κάτι άλλο μου έρχεται κανονικά notification από το Facebook ενώ παλιά οχι και σε εμενα το ιδιο κσνει ολα εγιναν μια βροχερη μερα.... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 α οκ, ειδα και ενα βιντεακι με τον ιταλο να κανει flash, νομιζα οτι το clean κατω διαγραφει τα παντα (δλδ και το update.zip) παω να βαλω την 4.2.1 γιατι με την 4.2.2 η μπαταρια ειναι για γελια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 παιδια ας μεινει και κανεις με την τελευταια ρομ, μην γυρνατε ολοι πισω, να εχουμε και κανεναν να δοκιμασει την επομενη να μας πει εντυπωσεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Μην φοβάσαι εγώ παραμένω έτσι όπως είμαι μέχρι νεοτερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Μην φοβάσαι εγώ παραμένω έτσι όπως είμαι μέχρι νεοτερας. me 2 4.2.2.2 :P Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 που την βρήκες την 4.2.2.2 ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εχει 6700 dslike...και 6000 χιλιαδες like...αναμονη λοιπον..εεεεεεεεερχεται... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 οντως δεν πηγε καλα αυτη. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 παιδια πως φτιαχνουμε πες ενα παραθυρο που μπορουμε να βαλουμε πολλα εικονιδια μεσα για εξοικονομηση χωρου στην κεντρικη οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 παιδια πως φτιαχνουμε πες ενα παραθυρο που μπορουμε να βαλουμε πολλα εικονιδια μεσα για εξοικονομηση χωρου στην κεντρικη οθονη? φάκελο? :confused: κρατας πατημένο το ενα εικονίδιο και το σερνεις σε ενα αλλο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Πάντως για να ξέρετε με το τελευταίο update του facebook η εφαρμογή δεν σταματάει να δουλεύει ποτέ και ρουφάει μπαταρία αβέρτα. Πρέπει να την κλείσετε με το ζόρι μέσα από το app center ή αν έχετε κάποια δεύτερη εφαρμογή όπως battery doctor. Είχα πάθει ταράκουλο όταν έβγαλα το τηλέφωνο από τη φόρτιση και με 1 ώρα περίπου OST και η μπαταρία του πήγε στο 65%. Τσέκαρα τα apps και είδα ότι το φατσοβιβλίο είχε και αυτό περίπου 45 λεπτά λειτουργίας χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 2 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ετοιμαστειτε... Καταφθάνει νέο update 4.2.2.2... Ήδη κυκλοφόρησε στα international μέσω ROM (4.2.2.2I)... Σύντομα μέσω OTA και στις 2 εκδόσεις.. (International & Chinese) Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 μπορειτε να μου πειτε που βλεπω τις εισερχομενες η εξερχομενες κλεισεις αλλα οχι μονο την τελευταια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 παιδια με την 4.2.1 που ειμαι παρατηρησα οτι οταν ειμαι στο viber δεν βρισκει την θεση μου μεσω wifi/δεδομενων αλλα μονο αν εχω το gps ανοικτο και εχει βρει δορυφορους, και σε αλλα προγραμματα δεν λειτουργει μεσω δικτυου πχ για να βρισκεις φαρμακεια και νοσοκομεια, μονο στο facebook και στο whatsapp λειτουργει κανονικα, εννοειτε οτι σε ολα τα προγραμματα εχω επιτρεψει το positioning Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 καλησπερα παιδια,συμβαινει και σε εσας εχω 2 σελιδες ανοιχτες με τον browser του κινητου..και μου κλεινει η εφαρμογη λεει οτι σταματησε να λειτουργει.εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο;:λετε να φταει κατι στην δευτερη σειδα καθως η ορωτη ειναι το myphone...; Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 μπορειτε να μου πειτε που βλεπω τις εισερχομενες η εξερχομενες κλεισεις αλλα οχι μονο την τελευταια? Τι εννοείς; Απλά πάτα το πράσινο κουμπάκι των κλήσεων και θα σου βγάλει ολόκληρη τη λίστα με εισερχόμενες, εξερχόμενες, αναπάντητες, πόσες φορές χτύπησε μια κλήση που δεν απάντησες κτλ κτλ. Επίσης στο όνομα της κάθε επαφής σου έχει ιστορικό για όλες τις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 καλησπερα παιδια,συμβαινει και σε εσας εχω 2 σελιδες ανοιχτες με τον browser του κινητου..και μου κλεινει η εφαρμογη λεει οτι σταματησε να λειτουργει.εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο;:λετε να φταει κατι στην δευτερη σειδα καθως η ορωτη ειναι το myphone...; εγώ έχω τον chrome και δεν μου έχει κάνει τπτ τέτοιο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 καλησπερα παιδια,συμβαινει και σε εσας εχω 2 σελιδες ανοιχτες με τον browser του κινητου..και μου κλεινει η εφαρμογη λεει οτι σταματησε να λειτουργει.εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο;:λετε να φταει κατι στην δευτερη σειδα καθως η ορωτη ειναι το myphone...; Εχω ανοίξει 8 και δεν κρασαρε(τις άφησα ανοιχτες) Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 καλησπερα σε ολους, θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με την συσκευη! 1ον θα την επιλαγετε ξανα ή θα προτεινατε καποια αλλη? Αν ναι ποια θα ηταν αυτη (mx4 pro,honor 6,xiaomi mi4,lenovo)?Με το θεμα εγγυησης τι γινεται? Απο ποιο ιντερνετικο καταστημα θα μου προτεινατε να αγορασω( με εγγυηση εντος ελλαδος αλλα και χωρις αυτη)?Ευχαριστω προκαταβολικα και αναμεννω απαντηση σας :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Εχω ανοίξει 8 και δεν κρασαρε(τις άφησα ανοιχτες) αρα καποιο προβλημα θα ειχε η σελιδα που εμπαινα...ευχαριστω charlie Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts