geoman1987 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 (edited) Παιδες μια βοηθεια!! Μολις περασα και εγω την 4.5.4Α και θελω να βαλω google services πως θα το κανω μπορει καποιος να μου πει?? Περασα το google installer απο το κινεζικο store και εκανα την εγκατασταση ολα καλα..Περασα και τον λογαριασμο μου αλλα τωρα μου λεει ''google services need update'' και οταν ανοιγω το playstore δεν ενοιγει με πεταει στις ρυθμισεις!! WTF?? Edit: Ακυρο παιδια έκανα μια επανεκινηση και εριξε μονο του μετα ενα update και ολα κομπλε φαινονται τωρα!! Edited August 4, 2015 by geoman1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 1))υπάρχει κανένα μαγαζί στην Αθήνα για να βρω θήκη και προστατευτικό οθόνης ?? ευχαριστώ 2)) εμένα το κινητό δεν μου βγάζει να κανω update να το κανω μονος μου ?? ειδα ότι εχει βγει στο flyme το OS 4.5.4A μιλάω για το meizu mx4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 1))υπάρχει κανένα μαγαζί στην Αθήνα για να βρω θήκη και προστατευτικό οθόνης ?? ευχαριστώ 2)) εμένα το κινητό δεν μου βγάζει να κανω update να το κανω μονος μου ?? ειδα ότι εχει βγει στο flyme το OS 4.5.4A μιλάω για το meizu mx4 Κι εγώ ψάχνω φίλε αλλά τζίφος ζητάνε 15 ευρώ τη θήκη σιλικόνης που απ έξω είχε 1.5 ευρώ κοροϊδία και 10 ευρώ το τζαμακι των 2€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 παιδες βιντεοκληση μπορουμε να κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Κι εγώ ψάχνω φίλε αλλά τζίφος ζητάνε 15 ευρώ τη θήκη σιλικόνης που απ έξω είχε 1.5 ευρώ κοροϊδία και 10 ευρώ το τζαμακι των 2€. δεν πειραζει ..εχεις μαγαζι να παω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 δεν πειραζει ..εχεις μαγαζι να παω ?? φιλε εχω μια θηκη σιλικονης καινουργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Η εφαρμογή vrisko δεν μου δουλεύει. Την έχει κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Παιδια οταν βλεπετε video στο youtube σας lagαρει καθολου? Εμενα το ψιλοκανει... 4.2.8.2.i Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Παιδια οταν βλεπετε video στο youtube σας lagαρει καθολου? Εμενα το ψιλοκανει... 4.2.8.2.i Βαλε 4.5.4 και πιστευω οτι δεν θα εχεις θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 δεν πειραζει ..εχεις μαγαζι να παω ?? Θα σου στείλω λινκ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 https://www.meizumobiles.fr/mises-a-jour/ Βγήκε international για lollipop :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 https://www.meizumobiles.fr/mises-a-jour/ Βγήκε international για lollipop :) Την έβαλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Την έβαλες; Όχι είμαι με data και δεν μπορώ να την κατεβάσω. Σε λίγες μέρες θα το κάνω όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctassios Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Άντε μπας και την πάρουμε και εμείς κάποτε που το προμηθευτήκαμε από το γερμανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Δοκιμασα την 4.5.5Α και σας συνιστω μην την βαλετε γιατι εχει θεματα διαφορα. Και ενοω την leaked 4.5.5a απο το meizufans.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Παιδια εβαλε κανενας την lollipop international που ποσταρε πιο πανω το παιδι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 gerstavros2 καλημέρα σου στελνω πμ αλλα δεν εχεις χωρο να το παρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 (edited) Παιδια εβαλε κανενας την lollipop international που ποσταρε πιο πανω το παιδι? Μόλις την πέρασα, ελληνικά από ότι βλέπω είναι μια χαρά! Αργότερα θα επιστρέψω με νεότερα. :D Edited August 7, 2015 by AlexanderCool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Μόλις την πέρασα, ελληνικά από ότι βλέπω είναι μια χαρά! Αργότερα θα επιστρέψω με νεότερα. :D Αλεξ πια ακριβώς έκδοση είναι; ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμασα την 4.5.5Α και σας συνιστω μην την βαλετε γιατι εχει θεματα διαφορα. Και ενοω την leaked 4.5.5a απο το meizufans.. Ελληνικά έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 the international version 4.5.3i is in fact the 4.5.4i ! This version works better, less translation problems… playstore is installed by default, no need to configure apn manually, and security by default allows all applications… Try it: https://www.meizumobiles.fr/mises-a-jour/ choose the 4.5.3i , after intallation you will see, it’s the 4.5.4i… I updated yersteday to the 4.5.3I, and for one time nothing to say except PERFECT ! Really better perf, better battery, more reactive, Less error with print captor and other… (i upgraded from 4.2.8.2I) I just have to test the swiftkey cursor bug before to say Good JOB Meizu Hahaha Πολύ ευχάριστη εξέλιξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Αλεξ πια ακριβώς έκδοση είναι; ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελληνικά έχει; Γιώργο 4.5.4I είναι όπως λέει και ο Σάκης, δεν το είχα παρατηρήσει. Για τους αριθμολάγνους στο antutu έβγαλε σχεδόν 37000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 αρα να ξεχάσουμε τα 50000 που βάραγε ετσι ??? κολλάει πως τα παει ?? να την περάσουμε τι προτείνεται ? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πως την περνάμε ?? κατεβάζουμε το ζιπ αρχείο και ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Γιώργο 4.5.4I είναι όπως λέει και ο Σάκης, δεν το είχα παρατηρήσει. Για τους αριθμολάγνους στο antutu έβγαλε σχεδόν 37000. Τόσο λίγο; Γιατί; Σαν rom είναι εντάξει; έχει κάνενα θέμα; Τα Ελληνικά είναι καλά; Σκέφτομαι να την βάλω αντί της Α λόγω Ελληνικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Αλεξ πια ακριβώς έκδοση είναι; ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελληνικά έχει; Νομιζω οχι για να πω την αληθεια δεν κοιταξα γιατι μολις την εβαλα ειδα διαφορα θεμετα και την εβγαλα αμεσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanis4 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 την εβαλα και εγω την 4.5.4Α δεν εχει ελληνικα αλλα κ η 4.2.8.2Α που ειχε δεν ηταν σωστα περασμένη σαν γλωσσα οποτε δεν με απασχολεί και πολυ, βεβαια στο ρολοι εντόπισα κατι κινεζικα δυστυχώς που δεν τα ειχε πριν αλλα κατα τα αλλα δεν βλεπω διαφορες στην λειτουργία προς το παρον ουτε τοσο μεγαλο θεμα με την μπαταρια... βεβαια ολοκληρωμενες εντυπώσεις μετα απο κανα 2 μερες... καλησπερα καλα πως γινεται αυτο να εχω βαλει την 4.5.4 Α και να μην εχει ελληνικα???εχει γινει κ σε εσας αν καποιος την περασε ελα οι βετερανοι του meizu..... Από ότι λένε όσοι την έβαλαν δεν έχει Ελληνικά. Γιαυτό τον λόγο και εγώ έμεινα στην 4.5.3.1Α μολις την περασα (στο pro) αυτοι οι κινεζοι μας δουλευουν. Μιση ωρα να καταφερω να δουλεψω το google play. Το εκανα νομιζω.. Αλλα το σημαντικοτερο ειναι πως δεν μπορω να διαβασω μηνυματα, email να πατησω λιστα μουσικης...με πεταει κατευθειαν εξω. Ο,τι να ναι (αυτο το ειχα δει και σε μια προηγουμενη εκδοση, αλλα ΑΥΤΗ ειναι η stable και καλα) επισης προχειρα που ειδα εφαρμογες απο πειραιως/εθνικη ενω τις τρεχει δεν μπορει να κανεις log in και τα ελληνικα ενω ηταν πολυ καλα πριν,τωρα τα περισσοτερα ειναι στα αγγλικα Δεν έχει ελληνικά :O Μόλις την πέρασα, ελληνικά από ότι βλέπω είναι μια χαρά! Αργότερα θα επιστρέψω με νεότερα. :D Τελικα (η 4.5.4) δεν εχει Ελληνικα, εχει μαι χαρα ή εχει αλλα τα περισσοτερα στα αγγλικα?? Αν και απ οτι καταλαβα στις Α του pro τα εχει με πολλα αγγλικα, στις Α του απλου δεν εχει καν και στις Ι εκδοσεις τα εχει μια χαρα...σωστα καταλαβα?? (ας μας πουν οσοι την εχουν βαλει) :) Εγω παντως επειδη με νοιαζουν τα Ελληνικα ειμαι με την 4.2.6Α (που ειναι και η τελευταια ''καλή'' και με καλα Ελληνικα) και παει μια χαρα μεχρι στιγμης...και επειδη ειχα βαλει την 4.2.8.2 και ηταν χαλια τους ειχα στειλει μήνυμα και στο facebook (https://www.facebook.com/meizu) και στο μειλ τους (mzcs@meizu.com) και μου απαντησαν και στα δυο, τους βοηθησα οσο μπορουσα (γιατι οπως καταλαβατε δεν ξερω και πολυ καλα αγγλικα) .... Δεν ξερω αν επαιξε καποιο ρολο που τους έπρηξα αλλα μετα απ οτι ειδα η 4.5.3Α ειχε μια χαρα την γλωσσα. Πιστευω καλο θα ηταν να τους στελνατε οσοι θελετε ενα μηνυμα απλο του τυπου ''fix Greek language'' ή ''where is Greek language'' μπας και καταλαβουν οτι μερικοι απ αυτους που τους εδωσαν λευτα την θελουν. Ελπιζω να το διαβασετε ολο αυτο το πραμα που γραψα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts