Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειχα διαβάσει κάπου οτι αν το γυρίσεις στην πρώτη έκδοση που εχει το κινητο μετά μπορεις να περάσεις την ευρωπαϊκή.τελσπα βρήκα ενα μχ5 με Α έκδοση αλλα κολλάω λίγο να το πάρω μήπως και δεν ειναι τόσο καλό σαν έκδοση διότι στο μχ4 είδα διάφορα απο το κινέζικη και την ευρωπαϊκή..τι λέτε εσείς; πια ειναι η διάφορα της Ι με την Α;νομίζω εχει κινεζικά apps και το google play πρέπει να το βάλουμε εμείς ετσι; Edited by Manosvasilakis

Ειχα διαβάσει κάπου οτι αν το γυρίσεις στην πρώτη έκδοση που εχει το κινητο μετά μπορεις να περάσεις την ευρωπαϊκή.τελσπα βρήκα ενα μχ5 με Α έκδοση αλλα κολλάω λίγο να το πάρω μήπως και δεν ειναι τόσο καλό σαν έκδοση διότι στο μχ4 είδα διάφορα απο το κινέζικη και την ευρωπαϊκή..τι λέτε εσείς; πια ειναι η διάφορα της Ι με την Α;νομίζω εχει κινεζικά apps και το google play πρέπει να το βάλουμε εμείς ετσι;

Σωστά. Έχει κάποιες κινεζικές εφαρμογές προεγκατεστημενες που όμως βγαίνουν και πρέπει να περάσεις εσύ το Google Play που είναι πολύ εύκολο όμως. Κατά τα άλλα βγαίνουν πιο γρήγορα αναβαθμίσεις στην Α. Καμία άλλη διαφορά. Εγώ έχω Ευρωπαϊκό και όμως έχω βγάλει την Ι και έβαλα Α.

με την Ι μπορεις να βαλεις οποια εκδοση θελεις και Α και u. απο Α δεν μπορεις με τπτ να πας σε Ι.

Βασικά νομίζω γίνεται και απο κινεζικη έκδοση να βαλεις την international.

Ισχύει οτι αν έχεις την Α δεν θα μπορεις να τρεξεις το update.zip μιας και ειναι σε ζιπ και οχι .bin .

Ομως αν βαλεις το update απλα στον δισκο,δηλαδη να εμφανιζεται κατευθειαν στο documents και οχι σε καποιον φάκελο, και μετα μπεις απο recovery mode πατώντας το power button ταυτοχρονα με το ππάνω κουμπί από τα πλαϊνά της έντασης, τοτε απο εκει μπορείς...

Γιατι την έβγαλες;μπορεις μονο απο ι να περάσεις Α και οχι ανάποδα;

Όπως το είπες. Μόνο από Ι σε Α όχι ανάποδα.

Την έβγαλα γιατί η Ι αργεί να βγάλει αναβάθμιση.

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ισχύει οτι αν έχεις την Α δεν θα μπορεις να τρεξεις το update.zip μιας και ειναι σε ζιπ και οχι .bin .

Ομως αν βαλεις το update απλα στον δισκο,δηλαδη να εμφανιζεται κατευθειαν στο documents και οχι σε καποιον φάκελο, και μετα μπεις απο recovery mode πατώντας το power button ταυτοχρονα με το ππάνω κουμπί από τα πλαϊνά της έντασης, τοτε απο εκει μπορείς...

Νομίζω ότι δεν γίνεται αυτό που λες. Και δεν έχει ξαναυποθει κάτι τέτοιο.

Που τα διαβάζετε αυτά;

Δε γίνεται να περάσεις Ι έκδοση σε μη ιντερνατιοναλ έκδοση του κινητού.

Οτιδήποτε που λέγεται για πρώτη φορά προφανώς και δεν θα έχει υποθει πρίν από την φορά που ειπώθηκε για πρώτη φορά... Το λεω αυτό μιας και απο μονο του δεν αποτελεί επιχείρημα απόρριψης αλλά ουτε και αποδοχής φυσικά.

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Που τα διαβάζετε αυτά;

Δε γίνεται να περάσεις Ι έκδοση σε μη ιντερνατιοναλ έκδοση του κινητού.

Γιατί δεν γίνεται?

Οτιδήποτε που λέγεται για πρώτη φορά προφανώς και δεν θα έχει υποθει πρίν από την φορά που ειπώθηκε για πρώτη φορά... Το λεω αυτό μιας και απο μονο του δεν αποτελεί επιχείρημα απόρριψης αλλά ουτε και αποδοχής φυσικά.

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί δεν γίνεται?

Φίλε μου είπα ότι δεν έχει υποθει ξανά γιατί σε αυτήν την συζητηση υπάρχουν άτομα που έχουν πολύ καιρό το κινητό και η συγκεκριμένη ερώτηση έχει απαντηθεί πολλές φορές. Οπότε αν ίσχυε αυτό που λες σίγουρα κάποιος θα το ήξερε Κ θα είχε ξαναυποθει.

Κ όχι δεν ισχύει.

Παιδιά οι έχοντες lollipop τι λέτε αξίζει να φύγει κάποιος από την 4.2.8.2 από την οποία προσωπικά ειμαι ευχαριστημένος για να πάει στην lollipop ή έχει ακόμα τα θεματακια της οπότε να περιμένουμε καλύτερα;

Παιδιά οι έχοντες lollipop τι λέτε αξίζει να φύγει κάποιος από την 4.2.8.2 από την οποία προσωπικά ειμαι ευχαριστημένος για να πάει στην lollipop ή έχει ακόμα τα θεματακια της οπότε να περιμένουμε καλύτερα;

Φιλε κατα την γνωμη μου η 4.5.4 ειναι πιο σταθερη και smooth απο την 4.2.8.2 και απο οτι βλεπω σε ταχυτητα δεν εχει και πολυ αισθητη διαφορα.

Για μενα αξιζει η μεταβαση.

Θεματακια δεν εχω βρει ακομα και μαλιστα η 4.2.8.2 εχει πολλα.

Ενα θεμα που δεν με νοιαζει εμενα ειναι οτι δεν εχει ελληνικα.

Τα Ελληνικά δεν με μοιάζουν ούτε εμένα έτσι κ αλλιώς ούτε η 4.2.8.2 έχει καλά Ελληνικά.. Σε όλα τα άλλα με ενδιαφέρει να μην έχει θεματακια..

Προσπαθώ να περάσω τη νέα stable αλλά πρώτη φορά που μου χει κολλήσει στο εικονίδιο flyme εδώ και ώρα και δεν κάνει τίποτα. Καμία λύση?

Φιλε κατα την γνωμη μου η 4.5.4 ειναι πιο σταθερη και smooth απο την 4.2.8.2 και απο οτι βλεπω σε ταχυτητα δεν εχει και πολυ αισθητη διαφορα.

Για μενα αξιζει η μεταβαση.

Θεματακια δεν εχω βρει ακομα και μαλιστα η 4.2.8.2 εχει πολλα.

Ενα θεμα που δεν με νοιαζει εμενα ειναι οτι δεν εχει ελληνικα.

Φίλε από που την κατεβάσουμε την ρομ;.Τώρα είμαι με την 4.2.8.2 και το τηλέφωνό είναι εκνευριστικά αργό.

Φίλε από που την κατεβάσουμε την ρομ;.Τώρα είμαι με την 4.2.8.2 και το τηλέφωνό είναι εκνευριστικά αργό.

Κανονικα δεν επρεπε να ειναι αργο αλλα δεν ξερω τι ακριβως εχεις κανει.

Ολες οι εκδοσεις για μχ4 Α Ειναι εδω:

http://www.flyme.cn/firmwarelist?modelId=8&type=1

Γνωρίζουμε αν έχουν σκοπό με κάποιο μικρό update να έχουμε Ελληνικά;

Δεν νομιζω να γνωριζει καποιος.

παιδια καλησπερα. να σας ρωτησω. εχω ενα oneplus 64gb εδω και κανα 7μηνο.. σκεφτομαι να παω στο mx4 με καμια τραμπα.ξερω τι εχει το ενα και το άλλο αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι πισωγυρισμα.δεν το εχω δουλεψει στα χερια μου το meizu για να ξερω.καποιος που χε εμπειρια και απο τα δυο να μου πει την γνωμη του?

Παιδιά Βοήθεια,προσπαθώ να περάσω την 4.5.3και την 4.5.4 και μετά το firmware checking μου βγάζει firmware corrupt.

Προσπαθώ πάλι με power of και volume up και λέει update not found.

Τι κάνω λάθος;

Παιδιά Βοήθεια,προσπαθώ να περάσω την 4.5.3και την 4.5.4 και μετά το firmware checking μου βγάζει firmware corrupt.

Προσπαθώ πάλι με power of και volume up και λέει update not found.

Τι κάνω λάθος;

Το τηλεφωνο σου ειναι ιντερνασιοναλ η απο κινα?

Από τον γερμανό το έχω πάρει.

Θα κατεβασεις πρωτα την 4.0.4 I θα την περασεις και μετα θα πας στην 4.5.4 A .