Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη ειμαι ψιλοασχετος παιδες,παιρνω την προγουμενη εκδοση που εχω κατεβασει στο υπολογιστη σε μορφη.rar και την πεταω χυμα στο κινητο?και μετα τι πρεπι να κανω?Βοήθεια παρακαλω

Μετα δεν ειναι κατι δυσκολο, εχει ενα εικονίδιο-προγραμμα του κινητου, που εχει ενα φακελάκι, το πατας, σου ανοιγει τους αποθηκευτικους σου χώρους, βρίσκεις το αρχειο ζιπ εκει που το εχεις κανει επικόλληση και πατας πανω του. θα σε ρωτησει αν θες να καθαρισεις τα δεδομενα σου, αν κανεις downgrade δηλαδη σε καποια ενημερωση παλιοτερη απο αυτη που εχεις ειναι απαραίτητο, θα σβηστουν ολες οι ρυθμισεις σου και θα ανοιξει το κινητο σα καινουριο αλλα δε θα χασεις τιποτα απο αρχεια-φωτογραφιες κλπ.

Ειδα κατι για leaked 4.5.3A την εβαλε κανενας γενναίος ? Εγω θα τη κατεβασω, μη σας παρω στο λαιμο μου μολις δω οτι ειναι ενταξει μετα θα δωσω λινκ.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδη ειμαι ψιλοασχετος παιδες,παιρνω την προγουμενη εκδοση που εχω κατεβασει στο υπολογιστη σε μορφη.rar και την πεταω χυμα στο κινητο?και μετα τι πρεπι να κανω?Βοήθεια παρακαλω

Πηγαινε meizufans-forum-mx4-firmware και κατεβασε οποια εκδοση θελεις κατευθειαν απο το κινητοσου.

Μολις κατεβει πηγαινε στο εικονιδιο document και μετα στον φακελοdownload εκει θα βρεις το αρχειο update.zip.

Πατας πανω στο αρχειο αυτο και στο μηνημα που θα σου βγαλει τικαρεις το clear data και οκ.

Μετα περιμενεις να τελειωσει και εισαι οκ.

Λοιπον, μολις την εβαλα χωρις clear data πανω απο την 4.5.2.1 και το κινητο bootαρε. Διαφορα δε προλαβα να δω, αν παρατηρήσω κατι θα ενημερώσω. Αφου δουλευει να σας δωσω και το λινκ για οποιον θελει https://drive.google.com/file/d/0B0OQimXw1wRsT3lveS1EdUZHLTA/view

Άψογος!Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!Τώρα κάτι άλλο αν και καταλαβαίνω ότι δε γίνεται να είστε αντικειμενικοί μια και έχετε το Meizu:Αξίζει να δώσω 40-50€ παραπάνω για να πάρω το Lg g3 για να έχω 1gb ram παραπάνω,ελληνική εγγύηση κτλ;

Είχα το G3 και το έδωσα για το Mx4 και δεν το μετανιώνω. Όσο για την ram που λες για να έχεις 1gb παραπανω πρέπει να πας στα 32 gb.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπον, μολις την εβαλα χωρις clear data πανω απο την 4.5.2.1 και το κινητο bootαρε. Διαφορα δε προλαβα να δω, αν παρατηρήσω κατι θα ενημερώσω. Αφου δουλευει να σας δωσω και το λινκ για οποιον θελει https://drive.google.com/file/d/0B0OQimXw1wRsT3lveS1EdUZHLTA/view

Άμα δεις διαφορές ενημέρωσε μας.

Άμα δεις διαφορές ενημέρωσε μας.

λοιπον, σε πρωτη φαση, εχει ξανα το color temperature. Καλο αυτο. Το security crasharei για ΠΛΑΚΑ....κατα τα αλλα ολόιδια μου φαίνεται για την ωρα, δε βρίσκω το λογο να παει κάποιος σε αυτη τη leaked.

λοιπον, σε πρωτη φαση, εχει ξανα το color temperature. Καλο αυτο. Το security crasharei για ΠΛΑΚΑ....κατα τα αλλα ολόιδια μου φαίνεται για την ωρα, δε βρίσκω το λογο να παει κάποιος σε αυτη τη leaked.

τελικα απο της καλητερες leaked πρεπει να ειναι η 4.5.2Α ..sam λες να βαλω καμια αλλη η να περιμενω τιποτα ποιο επισημο;;

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

τελικα απο της καλητερες leaked πρεπει να ειναι η 4.5.2Α ..sam λες να βαλω καμια αλλη η να περιμενω τιποτα ποιο επισημο;;

Τωρα ποια εχεις? η τελευταια επίσημη και μια χαρα ρομ γενικότερα ειναι η 4.5.2.1 Α κρατα την μεχρι νεοτέρας.

με το ποσοστο στην φορτιση κανανε τιποτα ρε σαμ ?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το mx4 με καρτα μνημης ειναι γνησιο ετσι?

οσο και τα goophone ειναι apple :p καλα που το ειδες αυτο; δεν παιρνει sd το mx4

Τι να σου πω....Δεν ειχα ΠΟΤΕ αυτο το θεμα ΚΑΜΙΑ φορά :S

Τι να σου πω....Δεν ειχα ΠΟΤΕ αυτο το θεμα ΚΑΜΙΑ φορά :S

τι φορτιζεις και ανεβαινει το ποσοστο κανονικα; :wacko: νομιζω το εχουν και αλλοι, μαλλον επειδη δεν εχεις κανει clean install

τι φορτιζεις και ανεβαινει το ποσοστο κανονικα; :wacko: νομιζω το εχουν και αλλοι, μαλλον επειδη δεν εχεις κανει clean install

Κανονικότατα. δε μου εχει κολλήσει ποτε. Εκανα clean install μονο στη πρωτη leaked lolipop ολες οι αλλες απο πάνω χωρις clean, δε ξερω τι γίνεται αλλα ειμαι κομπλέ :p

Κανονικότατα. δε μου εχει κολλήσει ποτε. Εκανα clean install μονο στη πρωτη leaked lolipop ολες οι αλλες απο πάνω χωρις clean, δε ξερω τι γίνεται αλλα ειμαι κομπλέ :p

ίσως επειδή εχεις βάλει μονο leaked, εγώ είμαι με τις επίσημες

ίσως επειδή εχεις βάλει μονο leaked, εγώ είμαι με τις επίσημες

Δεν καταλαβες.... Παω απο τις leaked στις επίσημες χωρίς clean install. Εχω βαλει ΟΠΟΙΑ εχει βγει το τελευταίο μηνα απο τις Α. Οποια ειναι ποιο καινούρια απλα τη περνάω-χωρις clear data. Την τελευταία επίσημη ειχα μεχρι πριν λιγες ωρες απο τη μερα που βγηκε.Αλωστε εχω αρχισει να πιστευω πως και οι leaked ειναι επίτηδες leaked, γιατι παρουσιαζονται τις μερες που θα έβγαινε update αλλα δεν βγήκε.

Τωρα ποια εχεις? η τελευταια επίσημη και μια χαρα ρομ γενικότερα ειναι η 4.5.2.1 Α κρατα την μεχρι νεοτέρας.

εγω μεινει στην 4.5.2Α αμα ειναι να βαλω την 1Α ετσι απο πανω χωρις σαλιο..χαχαχαχχαχαχα...πρεπει να ειχες δωσει ποιο πισω λινκ αν δεν κανω λαθος...αυτο με την μπαταρια κι εγω το εχω αλλα δεν με απασχολει πλεον.. .χαχχα:lol:

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

εγω μεινει στην 4.5.2Α αμα ειναι να βαλω την 1Α ετσι απο πανω χωρις σαλιο..χαχαχαχχαχαχα...πρεπει να ειχες δωσει ποιο πισω λινκ αν δεν κανω λαθος...αυτο με την μπαταρια κι εγω το εχω αλλα δεν με απασχολει πλεον.. .χαχχα:lol:

Απο τη 4.5.2 εμενα πηγε απο μονο του στη 4.5.2.1 απο τον updater της meizu. Για ανοιξε το μια να δεις αν θα στη βγαλει αλλιως κατεβασε τη μονος σου.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οσο και τα goophone ειναι apple :p καλα που το ειδες αυτο; δεν παιρνει sd το mx4

Στο aliexpress εχει ενα. Και λεει card slot.και εμενα μου εκανε εντυπωση

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο aliexpress εχει ενα. Και λεει card slot.και εμενα μου εκανε εντυπωση

Και ομως τωρα ειδα οτι υπαρχει κινεζικη εκδοση με καρτα μνημης

Απο τη 4.5.2 εμενα πηγε απο μονο του στη 4.5.2.1 απο τον updater της meizu. Για ανοιξε το μια να δεις αν θα στη βγαλει αλλιως κατεβασε τη μονος σου.

μπα το εχω ανοιξει 10 φορες λεει οτι εχω την νεοτερη!!! Λινκ στο meizufans

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Που μπορώ να κατεβασω την 4.2.2.2Ι? δεν την βρίσκω πουθενα...

μπα το εχω ανοιξει 10 φορες λεει οτι εχω την νεοτερη!!! Λινκ στο meizufans

http://bbs.flyme.cn/thread-260412-1-1.html

αλλα με αυτη σίγουρα δε θα σου βγει ειδοποιηση οταν βγει καινουρια απο το system update. οποτε την επόμενη που θα βγει θα τη περάσεις χειροκίνητα παλι.

Edited by sam28

Το άλλο είναι κάτι σκαλώματα που μου τρώει και δεν μπορώ να ανοίξω την οθόνη. Ουσιαστικά εκείνη τη στιγμή με κρατάει δεμένο και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρά μόνο "Επανεκκίνηση". Αυτό το έχω πάθει 7-8 φορές στο διάστημα που έχω το κινητό.

αυτό με την οθόνη να το κοιτάξεις καλύτερα τώρα που είναι αρχή , δεν είναι λογικό να σου κάνει τέτοια κόλπα ... Κάνε κανα clean install.

Παιδια.Η εκδοση με τη καρτα μνημης μαλλον ειναι μουφα ?εχει αναφερθει ξανα εδω μεσα τιποτα για καμια τετοια εκδοση?

οχι φιλε, δεν υπαρχει τετοια εκδοση

αυτό με την οθόνη να το κοιτάξεις καλύτερα τώρα που είναι αρχή , δεν είναι λογικό να σου κάνει τέτοια κόλπα ... Κάνε κανα clean install.

Κάνε clean install και θα φτιάξει.

Με ανησύχησες τώρα. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πώς κάνουμε clean install; Χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα ή είναι κάποια λειτουργία του κινητού;

Μάλλον είναι το "clean phone data", σωστά;

Edited by StevenGEr8