palavas1986 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 σε ευχαριστω για την απαντηση σου .. όταν λες οπτικό σταθεροποιητή τι εννοείς? Ο pap εννοεί στην κάμερα κατά την λήψη φώτο για να μην βγαίνει Αυτό που λέμε κουνημένη. Προς διευκρίνηση το γράφω pap. ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας παιδια βρηκα ενα meizu mx4 pro,σε πολυ καλη τιμή,λετε να το πάρω;τωρα εχω Huawei ascend mate 7 16gb,ευχαριστώ προκαταβολικά Επειδή ενδιαφέρομαι για το mate για έναν φίλο. Είναι καλό; Εχει θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis86 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) Παιδιά ενδοιαφερομαι για θηκη σιλικονης και μεβρανη προστασιας η tempered glass οποιος διαθέτει κατι ας μου στειλει pm. Edited July 24, 2015 by antonis86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 εγω είμαι με την 4.4.2 το κινητο το αγόρασα εχθές ..το βλέπω δύσκολο στο να το μαθω .. κατεβαστά σε zip την λολιποπ .να την περασω ??? πως μπορω να φτιάξω το κινητο στα μετρα μου ??? μιας και ειχα samsung μου είναι δυσκολο το μενου του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Beta rom βγαζει καθε εβδομαδα? Και που την βρισκω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 εγω είμαι με την 4.4.2 το κινητο το αγόρασα εχθές ..το βλέπω δύσκολο στο να το μαθω .. κατεβαστά σε zip την λολιποπ .να την περασω ??? πως μπορω να φτιάξω το κινητο στα μετρα μου ??? μιας και ειχα samsung μου είναι δυσκολο το μενου του.. Βάλε ενα Nova Launcher και θα είσαι μια χαρά, αν και γνώμη μου είναι να δώσεις μια ευκαιρία στο Flyme. Μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό αλλά εγώ το θεωρώ πολύ όμορφο και παρόλο που μου αρέσει ο Nova δεν τον έχω βάλει. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε ενα Nova Launcher και θα είσαι μια χαρά, αν και γνώμη μου είναι να δώσεις μια ευκαιρία στο Flyme. Μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό αλλά εγώ το θεωρώ πολύ όμορφο και παρόλο που μου αρέσει ο Nova δεν τον έχω βάλει. ;) Beta rom βγαζει καθε εβδομαδα? Και που την βρισκω ? Δυστυχώς δεν έχει πλέον κάθε εβδομάδα ρομ, από τότε που ασχολούνται με την λόλιποπ. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Βάλε ενα Nova Launcher και θα είσαι μια χαρά, αν και γνώμη μου είναι να δώσεις μια ευκαιρία στο Flyme. Μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό αλλά εγώ το θεωρώ πολύ όμορφο και παρόλο που μου αρέσει ο Nova δεν τον έχω βάλει. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς δεν έχει πλέον κάθε εβδομάδα ρομ, από τότε που ασχολούνται με την λόλιποπ. :( θα το βάλω σε καποια προηγούμενη σελιδα ειδα μια εκδοση lolipop είναι οκ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 οντως με το nova υπάρχει μια καλυτέρευση στην εμφανιση του ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 η 4.2.2.2 εχει σωστα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 αυτή που εχω εγω καλα τα παει το άσχημο είναι ότι σε στέλνει σε κινέζικα σαιτ .. ευτυχώς που συνεργάζεται με το google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 η 4.2.2.2 εχει σωστα ελληνικα? Ναι έχει........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 τι Player πρεπει να βαλω γιατι δεν εχει ?? θα ηθελα να βλεπω ταινιες από το ιντερνετ αλλα δεν μπορεσα να περασω έναν που να το κανει αυτό .. μου ζηταει να το κατεβασω πρωτα και μετα να το δω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Το firmware που είναι σε μορφή exe πως το βάζω ; Θα πουλησω το μχ4 και θέλω να βάλω την επίσημη 4.2.2.2 Ή είναι το ίδιο να την βάλω από meizufuns; Πήγα σε xiaomi mi4 ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 τι Player πρεπει να βαλω γιατι δεν εχει ?? θα ηθελα να βλεπω ταινιες από το ιντερνετ αλλα δεν μπορεσα να περασω έναν που να το κανει αυτό .. μου ζηταει να το κατεβασω πρωτα και μετα να το δω .... Βαλε τον MX PLAYER απο PLAYSTORE. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Beta rom βγαζει καθε εβδομαδα? Και που την βρισκω ? Official betas and stables... http://www.flyme.cn/firmwarelist?modelId=8&type=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Καλημερα,εχεις κανεις να μου πουλησει tempered glass...στειλτε μου ενα πμ. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Καλημερα παιδες,εχασα τον φορτιστη και στο σπιτι εχω εναν με 1000mA και εναν 2500mA. Τι να κανω ??Ποιο να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 TA mA δεν παίζουν ρόλο στο να πάθει κάτι το κινητό σου.. Όσο πιο πολλά τόσο πιο γρήγορα θα φορτίσει. Αυτό που πρέπει να κοιταξεις είναι τα output volt τα οποία πρέπει να είναι γύρω στα 5 αν δεν κάνω λάθος.. για να μην πάθεις ζημιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 σε ευχαριστώ .. το περασα είδη και εκανα δουλειά μου .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 (edited) Δεν έχω πρόσβαση ακόμη για το buy and sell ακόμη, γι’ αυτό γράφω εδώ. Το κινητό το έχω παραλάβει εδώ και 2 εβδομάδες περίπου, από http://fastcardtech.com/ , Είχα παραγγείλει την έκδοση με τα 32gb και μου έστειλαν την 16αρα, έκανα dispute στο paypal και η απόφαση που βγήκε ήταν να το στείλω πίσω και να μου επιστρέψουν τα χρήματά μου πίσω. Η μία επιλογή είναι αυτή και η άλλη είναι να το πουλήσω σε κάποιον που ενδιαφέρεται και πλέον δεν μπορεί να το αγοράσει. Επίσης έχω αγοράσει και 5 θήκες(3 tpu, 2 με αλουμινένιο πλαίσιο και πίσω από γυαλί) για το τηλέφωνο, δύο ζελατίνες και ένα tempered glass τα οποία δεν έχω περάσει ακόμα, είναι στην συσκευασία τους. Και την μία θήκη την περιμένω ακόμη να έρθει. Φυσικά όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. τα λινκ από τις θήκες: http://www.ebay.com/itm/FUNDA-de-GEL-TPU-FINA-ULTRA-THIN-0-3mm-TRANSPARENTE-para-MEIZU-M1-NOTE-case-/151624205784?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item234d81c5d8 http://www.ebay.com/itm/New-Style-Silicone-TPU-Ultra-Thin-Slim-Clear-Case-Cover-For-MeiZu-MX4-Pro-M1-/141660780666?var=&hash=item20fba3f87a αυτήν την πήρα σε 2 χρώματα. http://www.ebay.com/itm/Aluminum-Metal-Edge-Tempered-Glass-Back-Case-Cover-for-Meizu-MeiLan-M1-Note-/201339542503?var=&hash=item2ee0c59be7 και μία αγορασμένη από Ελλάδα. Μέχρι 2/8 πρέπει να έχω στείλει tracking number στο paypal, οπότε η αγορά πρέπει να γίνει άμεσα. Τιμή:210 ευρώ. Edited July 27, 2015 by liovag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Ρε παιδιά lollipop ξέρει κανείς αν θα πάρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomanos Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Ρε παιδιά lollipop ξέρει κανείς αν θα πάρουμε; Μόλις την είδα και βγήκε, δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη. http://www.flyme.cn/firmwarelist?modelId=8&type=1 Παράθεση Φιλικά Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Είναι stable αυτή; Αν ναι να την βάλω να την δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomanos Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Είναι stable αυτή; Αν ναι να την βάλω να την δοκιμάσω. Έτσι γράφει στο site, είναι μαζί με την 4282Α. Παράθεση Φιλικά Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Μάλιστα...να πω την αλήθεια ότι ψιλοφοβάμαι να τη δοκιμάσω γιατί το γλυφιτζούρι έχει δημιουργήσει ουκ ολίγα και σοβαρά θέματα με μπόλικα bugs σε πάρα πολλές συσκευές και δεν ξέρω κατά πόσο η meizu έχει διορθώσει για το δικό της skin αυτά τα θέματα. Οταν ακούω τρελά θέματα σε S6, One plus, Moto G και moto X, Z3 και ορισμένες ακόμα με το γλυφιτζούρι...εεε...κάπως φοβάμαι να αλλάξω. Δεν θα την περάσω ακόμα. Θα το αφήσω σε αυτούς που τους αρέσει να σκαλίζουν και να δοκιμάζουν το τηλέφωνο τους πριν κάνω την κίνηση (αν την κάνω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Μάλιστα...να πω την αλήθεια ότι ψιλοφοβάμαι να τη δοκιμάσω γιατί το γλυφιτζούρι έχει δημιουργήσει ουκ ολίγα και σοβαρά θέματα με μπόλικα bugs σε πάρα πολλές συσκευές και δεν ξέρω κατά πόσο η meizu έχει διορθώσει για το δικό της skin αυτά τα θέματα. Οταν ακούω τρελά θέματα σε S6, One plus, Moto G και moto X, Z3 και ορισμένες ακόμα με το γλυφιτζούρι...εεε...κάπως φοβάμαι να αλλάξω. Δεν θα την περάσω ακόμα. Θα το αφήσω σε αυτούς που τους αρέσει να σκαλίζουν και να δοκιμάζουν το τηλέφωνο τους πριν κάνω την κίνηση (αν την κάνω). Για μένα δοκιμάσε την. Άλλωστε ο δρόμος της επιστροφής είναι εύκολος! Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) μολις την περασα (στο pro) αυτοι οι κινεζοι μας δουλευουν. Μιση ωρα να καταφερω να δουλεψω το google play. Το εκανα νομιζω.. Αλλα το σημαντικοτερο ειναι πως δεν μπορω να διαβασω μηνυματα, email να πατησω λιστα μουσικης...με πεταει κατευθειαν εξω. Ο,τι να ναι (αυτο το ειχα δει και σε μια προηγουμενη εκδοση, αλλα ΑΥΤΗ ειναι η stable και καλα) επισης προχειρα που ειδα εφαρμογες απο πειραιως/εθνικη ενω τις τρεχει δεν μπορει να κανεις log in και τα ελληνικα ενω ηταν πολυ καλα πριν,τωρα τα περισσοτερα ειναι στα αγγλικα Edited July 28, 2015 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts