sifario Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 vicmall, coolicool το εχουν, απλα μεχρι τις 07/10 εχουν chinese holidays και δε θα γινουν shipped οι συσκευες. Μια ερωτηση ακομη πως ξεχωριζω την international version αν το παραγγειλω?Γιατι στην περιγραφη εχει και 2g,3g αλλα και TD - SCDMA Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Τρομαζω.... Δηλαδή αν πάρουμε τη κινέζική χάνουμε κάτι σε σχέση με την international??? Γιατί κινεζική έχω κάνει pre order.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Μια ερωτηση ακομη πως ξεχωριζω την international version αν το παραγγειλω?Γιατι στην περιγραφη εχει και 2g,3g αλλα και TD - SCDMA Ψυχραιμια...τα κινεζομαγαζα στελνουν συνηθως την κινεζικη εκδοση που ομως δουλευει κανονικα εδω 3g/4g (υπαρχει ηδη feedback σε αλλο φορουμ) ... γραφει TD-SCDMA γιατι η κινεζικη εκδοση υποστηριζει και αυτο περα απο τα υπολοιπα δικτυα... μαλλον θα χρειαστει να μπει το playstore (2 κλικ) ή μπορει να το κανει και το καταστημα αν το ζητησεις. Η international version (honk kong) πωλειται απο το επισημο και το εχω δει να το διαθετουν και εδω. Για το ασπρο λενε μετα τις 7/10. http://liaow.com/meizuphonelist.php μια ασημαντη λεπτομερεια ισως ειναι οτι το κινεζικο δεν θα εχει το λογοτυπο CE. Αυτα με μια μικρη επιφυλαξη καθως περιμενουμε τον πρωτο κατοχο εδω να μας πει λεπτομερειες. Επισης δεν ξερουμε τι μελει γενεσθαι με τις γλωσσες, θα υποστηριχθουν μεν τα ελληνικα οπως ανακοινωθηκε αλλα μενει να ξεκαθαριστει οτι αυτες οι γλωσσες θα ειναι διαθεσιμες και στις κινεζικες εκδοσεις(υπηρχε τετοιο θεμα με το mx3, δεν ξερω αν ισχυει εδω). Εντος του μηνος θα δουμε τι ισχυει τελικα με τα firmware. Πριν παραγγειλετε ομως ρωτηστε ολα αυτα στο καταστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Τρομαζω.... Δηλαδή αν πάρουμε τη κινέζική χάνουμε κάτι σε σχέση με την international??? Γιατί κινεζική έχω κάνει pre order.... Μην ανησυχεις θα τα βρουμε ολα Απλα δεν λενε να μου το στειλουν Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Μην ανησυχεις θα τα βρουμε ολα Απλα δεν λενε να μου το στειλουν Αν δεν κάνω λάθος Δημήτρη, έχεις παραγγείλει από Ιταλία, σωστά; Αν θέλεις δώσε ένα Link (ξανά) :D Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Αν δεν κάνω λάθος Δημήτρη, έχεις παραγγείλει από Ιταλία, σωστά; Αν θέλεις δώσε ένα Link (ξανά) :D παρακαλω :) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Σε στέλνει στο .com Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Σε στέλνει στο .com ισως επειδη εγω ειμαι Ιταλια :( Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) ναι θα διαβάζει την ip!! Δλδ εμείς δεν υπάρχει τρόπος να παραγγείλουμε από Ευρώπη...?? Ιταλία, Γαλλία...??? Edited October 1, 2014 by miketra Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 ναι θα διαβάζει την ip!! Δλδ εμείς δεν υπάρχει τρόπος να παραγγείλουμε από Ευρώπη...?? Ιταλία, Γαλλία...??? Διαβαστε το αντιστοιχο νημα του 1+1 για διαδικαστικες λεπτομερειες (ip ιταλιας, ταχυδρομικο forwarding κτλ) , εχουν γινει experts στο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Με αυτόν το τρόπο...θα μας στοιχίσει 420€ περίπου!! Δεν συμφέρει!! ;) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ναι θα διαβάζει την ip!! Δλδ εμείς δεν υπάρχει τρόπος να παραγγείλουμε από Ευρώπη...?? Ιταλία, Γαλλία...??? Πως δεν υπάρχει: http://www.ipaddressguide.org/how-to-get-an-italian-ip-address/ :) Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Μόλις διάβασα στα φόρουμ του meizumart πως έφτασε το τηλέφωνο της πρώτης προπαραγγελιας σε έναν Γερμανό και πλήρωσε φόρο στο τελωνείο 90€. Κακα νέα αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Μόλις διάβασα στα φόρουμ του meizumart πως έφτασε το τηλέφωνο της πρώτης προπαραγγελιας σε έναν Γερμανό και πλήρωσε φόρο στο τελωνείο 90€. Κακα νέα αυτά... Αν διαβασει κανεις τους ορους αποστολης θα δει οτι η meizu προπληρωνει τον φορο αλλα δεν ευθυνεται για περαιτερω τυχον εξοδα π. χ. εξοδα εκτελωνισμου της dhl. Ειχα κανει μια αναφορα για το θεμα σε παλιο ποστ αλλα και 90 ευρω πολλα ειναι ακομα και για αυτο...δεν ξερω τι νομοθεσια ισχυει στη Γερμανια... ας ελπισουμε να την γλυτωσουμε λογω Ελλαδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Έχω πλέον καταλήξει, ότι δεν αξίζει να το πάρουμε από το επίσημο κατάστημα...άκου εκεί 90€!!! Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Πιο πολυ για την τιμη το αναφερω, απο 299€ αυριο στην Γαλλια το μαυρο 16αρι. Οι πρωτες 100 παραγγελιες -20€!. Πολυ καλες τιμες το εν λογω καταστημα γενικα (mx3 16αρι 199, 64αρι 250!) πηγη: http://meizufans.eu/meizu-mx4-pre-order-starts-in-france-tomorrow/ λινκ: http://search.rueducommerce.fr/search?s=meizu+mx+4&a=&so=2&sb=1 εγγυηση 1 ετος και οχι δεν στελνουν Ελλαδα. Ευκαιρια για ταξιδακι Παρισι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 εγγυηση 1 ετος και οχι δεν στελνουν Ελλαδα. Ευκαιρια για ταξιδακι Παρισι :) Την Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη θα είμαι Παρίσι... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Πιο πολυ για την τιμη το αναφερω, απο 299€ αυριο στην Γαλλια το μαυρο 16αρι. Οι πρωτες 100 παραγγελιες -20€!. Πολυ καλες τιμες το εν λογω καταστημα γενικα (mx3 16αρι 199, 64αρι 250!) πηγη: http://meizufans.eu/meizu-mx4-pre-order-starts-in-france-tomorrow/ λινκ: http://search.rueducommerce.fr/search?s=meizu+mx+4&a=&so=2&sb=1 εγγυηση 1 ετος και οχι δεν στελνουν Ελλαδα. Ευκαιρια για ταξιδακι Παρισι :) Ελλάδα δεν στέλνουν...αλλά αν έχεις συγγενή!!! Χτύπησες φλέβα!!! Εκτός κ αν ο από πάνω (gkouk74) κάνει την καλή κ φέρει 3-4-5 τηλεφωνάκια!!! :) :) :) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Την Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη θα είμαι Παρίσι... :P Με άδεια βαλίτσα να πας... Να εχεις χωρο... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Την Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη θα είμαι Παρίσι... :P Μας έβαλες φωτιά πρωί πρωι και εφυγες:lol: Έλα όμως που το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν τα FNAC STORE. Κάποια στιγμή θα φέρουν λογικά και το MX4 http://recherche.fnac.com/SearchResult/ResultList.aspx?SCat=0!1&Search=meizu+mx4&sft=1&sa=1 Ελλάδα αποστολή με DHL express και 13 ευρωπουλα τα έξοδα! Εγώ τουλάχιστον όταν και αν είναι να το παραγγείλω μόνο από FNAC μιας και μόνο Ευρώπη θέλω,ουτε με σφαίρες από Κίνα. Ας βγει και έρθει το Pro που εκεί στοχευω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Με άδεια βαλίτσα να πας... Να εχεις χωρο... :p Χαχα. Θα το έχω υπόψην! Θα πάω μια βόλτα αν προλάβω από κανένα μαγαζί αλλά δεν νομίζω να το έχει κανένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Επικοινώνησα μαζί τους κ μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση το τηλέφωνο, θα πρέπει να επικοινωνήσουμε με την Meizu!! Σαν να λύνω σταυρόλεξο νιώθω μ αυτό το τηλέφωνο...:wacko::wacko: Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ας το παρουμε ρε παιδια απο ενα κινεζομαγαζο να τελειωνουμε καθως αυτα που προτεινονται ειναι αξιοπιστα μαγαζια.μηπως το βασανιζουμε πολυ;ετσι και αλλιως αισθητες διαφορες δεν υπαρχουν Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ας το παρουμε ρε παιδια απο ενα κινεζομαγαζο να τελειωνουμε καθως αυτα που προτεινονται ειναι αξιοπιστα μαγαζια.μηπως το βασανιζουμε πολυ;ετσι και αλλιως αισθητες διαφορες δεν υπαρχουν Συμφωνώ απόλυτα!! Κάνουμε μια ομαδική παραγγελία...?? ;);) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) Επικοινώνησα μαζί τους κ μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση το τηλέφωνο, θα πρέπει να επικοινωνήσουμε με την Meizu!! Σαν να λύνω σταυρόλεξο νιώθω μ αυτό το τηλέφωνο...:wacko::wacko: Για αυτό και εγώ προτιμώ Ευρώπη. Πες μου έρθει ελαττωματικό χίλιες δυο περιπτώσεις,επικοινωνώ πχ με fnac το στέλνω πίσω εντός 15 ημερών doa που παρέχει και παίρνω είτε καινούργιο είτε πίστωση. Σε ένα 10ημερο το πολύ ξεμπέρδεψα. Πες λήξη η εγγύηση εκ νέου το στέλνω fnac μου το φτιάχνουν αυτοί η το πάνε στην Meizu Γαλλίας. Άντε πες να το στείλεις Κίνα. 1 μήνα να πάει,1 μήνα να μου στείλουν καινούργιο είτε σε DOA είτε εντός εγγύησης αφού λήξη το DOA. Και απο πάνω ολα αυτά τα κινέζο μαγαζα θέλουν να τους στείλεις και φωτό η και video!!! να δείξεις το πρόβλημα σε περίπτωση που έχεις πρόβλημα. Δεν παίζει απλά. Και ας δώσω 60-70 ευρω παραπάνω,η ταλαιπωρία που γλιτώνω είναι ανεκτίμητη! Edited October 3, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts