sv1kyk Δημοσιεύτηκε September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 2, 2014 Καλη σας ημερα εχω ενα προβλημα και θα ηθεκα την γνωμη σας. Χρησιμοποιωντας το task killer τερματιζω ολες τις εφαρμογες και κανω ενισχυση μνημης απο το clean master.Στις αρχες μου εδειχνε 1,1 gb ελευθερη μνημη και σιγα σιγα με την παρωδο του χρονου και χωρις να εχω περασει καποιο νεο προγραμμα εχει πεσει στα 800. Μηπως καποιοις ξερει τον λογο? Μηπως να του κανω reset? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αρχικά κλείσε το κινητό , βγάλε τη μπαταρία για 2-3 λεπτα και μετα ξανα άνοιξέ το ... εμένα στρώνει συνήθως έτσι Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Βγάλε το task killer, βγάλε και το clean master και μην κοιτάς ποτέ την μνήμη στο HTC One. Αυτά είναι για αντρόιντ συσκευές των 100 ευρώ. Έχεις κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του κινητού; Σου κολλάει; Δεν τρέχει κάτι; Δεν έχω δει ούτε έναν να έχει πρόβλημα. Τζάμπα ασχολείσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αρχικά κλείσε το κινητό , βγάλε τη μπαταρία για 2-3 λεπτα και μετα ξανα άνοιξέ το ... εμένα στρώνει συνήθως έτσι Στο one M7 ( αν αναφερομαστε σε αυτο ) δεν βγαινει η μπαταρια !!!! Απο εκει και περα ακομα και η ιδια εφαρμογη χρησιμοποιει την μνημη....Οποτε εφοσον μηδενιζεις και κλεινεις τις υπολοιπες εφαρμογες αυτη συνεχιζει να λειτουργει...συν τις εφαρμογες της google που ξανανοιγουν....Εφοσον λοιπον δεν εχεις προβλημματα με κολληματα (οπως λενε και οι υπολοιποι) μην ανχωνεσαι....Καλο ειναι να μην χρησιμοποιεις τετοια προγραμματα...Εχει παρατηρηθει οτι περισσοτερη ενεργεια καταναλωνουν αυτα παρα οι εφαρμογες που μενουν ανοιχτες... Απενεργοποιησε τις εφαρμογες που δεν χρειαζεσαι μεσα απο το μενου "εφαρμογες" (αν δεν εισαι root και δεν μπορεις να τις διαγραψεις) και για εφαρμογες που εχεις κατεβασει εσυ χρησιμοποιησε το grennify...Πλεον δουλευει και σε unroot συσκευες απλος αδρανοποιει τις εφαρμογες χειροκινητα και οχι προγραματισμενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv1kyk Δημ. September 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δηλαδη με το grennify μπορω να απενεργοποιησω τις εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω? Δηλαδη εφαρμογες που ηταν ειδη περασμενες στο τηλεφωνο και δεν μπορουν να απεγκαταστηθουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Και χωρίς το greenify μπορείς. Από το μενού του κινητού εγώ προσωπικά έχω απανεργοποιήσει διάφορες από τις σαβούρες της Google. Aπλά μην τα πάρεις όλα σβάρνα και δημιουργήσεις κανένα πρόβλημα. Βασικά πράγματα όπως Play Services και τέτοια άφησέ τα. Αλλά όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα, νομίζω ότι τζάμπα ασχολείσαι. Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα; Κολλάει ή λαγκάρει το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv1kyk Δημ. September 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Οχι δεν κολλαει τιποτα απλα τον πρωτο καιρο εβπεπα ελευθερη μνημη 1,1γβ ενω τωρα εχει πεσει στα 800μβ χωρις να εχω περασει κατικαινουργιο..Θα ηθελα ομως να απενεργοποιησω τα αχρηστα προγραμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Για την μνήμη μην ανησυχείς, δεν θα έχεις θέμα. Το καλό με τις απενεργοποιήσεις είναι κυρίως για μπαταρία, να μην τρέχουν από κάτω διάφορα. Μπορείς να το κάνεις από το Ρυθμίσεις->εφαρμογές Πατάς πάνω σε κάθε εφαρμογή και έχεις κάποιες επιλογές. Μια από αυτές είναι να τις απενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts