Dimis13 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Παιδια επειδη ειμαι λιγο ασχετος,η κλασσικη δεν παιζετε με πενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Παιδια ζητω βοηθια! Παει καιρος τωρα που θελω να αρχισω κιθαρα. Το εχω σηζιτισει με πολους που ξερουν απο κιθαρα και πιστευω πως πραγματικα το θλεω. Ομως δεν ξερω αν πρεπει να αρχισω φετος η αν πρεπει να παω για το proficiency η αν θα επρεπε να κιανω γερμανικα. Φετος θα παω 2α γυμνασιου οποτε χρονο βασικα εχω. Απλα θελω πριν παω στο λυκιο (αντε και μεχρι την πρωτη λυκιου) να εχω ξεμπερδεψει με φροντιστιρια για να μπορω μετα να επικεντροσω σε φροντιστιρια με τα μαθηματα που εχω προβλημα και να διαβασω πολυ για το σχολειο για να καταφερω να παω Ικαρων. Εσεις τι λετε να κανω; Να παω για proficiency για γερμανικα η για κιθαρα; Αμα παω κιθαρα ποσες ωρες την εβδομαδα ενδεχετε να κανω; Γιατι αν ειναι να κανω πανω απο 2 φορες την εβδομαδα αποκλειετε η περιπτοσει να κανω και κιθαρα και κατι αλλο. Και επισης πως να αρχισω; Μετα απο συζιτη με τον ξαδερφο μου και με αλλους 3-4 που ξερουν απο τετια κατεληξα πως το καλυτερο θα ητανε να κανω μερικους μηνες κλασικη για να μαθω της βασης και μετα μετα να παω στην ηλεκτρικη (που βασικα αυτο θελω). Εσεις τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rower Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Κοίτα, για γερμανικά και proficiency δε μπορώ να σου πω. Εσύ τι θέλεις. Πάντως δε νομίζω να θέλει πάνω από ένα δίωρο τη βδομάδα και πιστεύω δε θα το μετανιώσεις. Ξεκίνησα πριν από 4 μήνες(πρώτο έτος πανεπιστημίου),με κλασσική(ακόρντα),πρώτα μόνος μου και μετά με δάσκαλο και μετανιώνω που δεν ξεκίνησα νωρίτερα.Μπορείς να αρχίσεις κατευθείαν ηλεκτρική, οι βάσεις που σου είπαν είναι παρόμοιες για κλασσική και ηλεκτρική.Καλή τύχη ότι και να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Το ξερω οτι μπορω να αρχισω κατευθιαν αλλα μαλλον το καλυτερο ειναι να αρχισω με κλασικη ωστε να παρω της βασης και επι μουσικης περα απο το οργανο, οχι μονο για το συγκεκριμενο οργανο. Μετα απο μερικους μηνες θα μπορω και να προσαρμοστω και να μαθω ηλεκτρικη πιο ευκολα. Παντος βλεπω οτι υπαρχουν καλε προσφορες σε κιθαρες. Για κλασικη που δεν με ενδιαφερι και πολοι δλδ μπορω να βρω και με 30-40 ευρω, οσο για ηλεκτρικη με 200-250 βρησκω καλα πακετα. Για αρχη τουλαχιστων δεν χρηαζομαι κανενα υπεροργανο, περνω αυτην για αρχη και μετα βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 2)Ποιες οι διαφορες ακουστικης και ηλεκτρικης? Κυρίως 2 πράγματα: 1ον) Ο ήχος... Η ακουστική βγάζει πιο γλυκό ήχο, ενώ η ηλεκτρική πιο "ηλεκτρικό" :O κ 2ον) Το γεγονός πως αν έχεις ακουστική, την πας όπου θέλεις κ παίζεις όπου βρεθείς... Με την ηλεκτρική πρέπει οπωσδήποτε να έχεις έναν ενισχυτή μαζί σου κ φυσικά ηλεκτρικό ρεύμα! :) Μια ενδιάμεση λύση είναι η ηλεκτρακουστική κιθάρα.. Είναι σαν την ακουστική μόνο που έχει κ "μαγνήτη" για να συνδεθεί με ενισχυτή κ να δυναμώσει ο ήχος της... Εγώ παίζω κιθάρα από 3η δημοτικού.. Τα μαθήματα τα σταμάτησα 2α γυμνασίου κ από τότε, παίζω μόνος μου.. Ακούω κομμάτια κ με το αφτί τα παίζω στην κιθάρα... Αν θέλετε να παίξετε κιθάρα απλά για hobby κ να μπορείτε να πείτε με την παρέα σας διαφορα τραγούδια, προτίνω να μην ξεκινήσετε κλασσική!! Βέβαια αν δεν κάνει κάποιος κλασσική χάνει πολλές γνώσεις θεωρίας... Αλλα επαναλαμβλανω πως η θεωρία στο hobby είναι ά χρη στη... Θα σας χρειαστεί μόνο αν θα αποφασίσετε να γράψτε σε πεντάγραμμο δική σας μουσική ή αν σας δώσει κάποιος μια παρτιτούρα με νότες..(Τα βιβλία με τραγούδια για κιθάρα που κικλοφορούν, τις συγψωρδίες τις γράφουν συμβολικά...Π.Χ. Dm για την Ρε μινόρε, οπότε κ εδώ δεν χρειάζεται η θεωρία..) Εγώ προσωπικά ξεκίνησα παίζοντας λαϊκή - ρεμπέτικη - παραδοσιακή μουσική... Έμαθε το χέρι τους ρυθμούς, αναπτύχθηκε η ακοή κ πλέον δεν χρειαζόμουν δάσκαλο... Κ τώρα παίζω όλα σχεδόν τα ήδη... Από ελληνικό ροκ κ έντεχνο μεχρι κ ξένο ροκ κ παραδοσιακά ελληνικά... Σχεδόν τα πάντα... Αν κάποιος θα αρχίζει κιθάρα με σκοπό να παίζει ροκ/μέταλ κομμάτια, είναι μονόδρομος η ηλεκτρική κιθάρα, καθώς τα κομμάτια τέτοιου είδους είναι φουλ στα "σόλα"! Επίσης πρέπει να έχετε υπόψιν πως στη αρχή χρειάζεται αρκετή εξασκηση για να αλλάζει το χέρι γρήγορα τις συγχορδίες αλλά κ για να κρατάει σταθερο ρυθμό... Οπότε όποιος είναι 3η λυκείου κ θέλει να αρχίσει κιθάρα τώρα, ας το σκεφτεί λίγο καλύτερα... Εγώ προτίνω να "θυσιάσει" τις ώρες του μαθηματος κ της εξασκησης κιθάρας για το διάβασμα, να περάσει στην πρώτη επιλογή του κ όταν περάσει θα έχει αρκετό χρόνο για να μάθει... Αυτά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Πω πω,αυτο το θεμα με παει αρκετα χρονια πισω.Καταρχην,κατεμε δεν υπαρχει θεμα ηλικιας στην εκμαθηση κιθαρας. Εγω ειχα αρχισει στα 15 μου με δασκαλο κ στη συνεχεια μονος.Τα βιβλια βοηθανε,αλλα αν δεν εχεις καποιον να σου εξηγει τυχον αποριες,θα ειναι δυσκολα.Ασχοληθηκα με ηλεκτρικη κιθαρα αποκλειστικα. Βασικη προυποθεση ειναι να παρετε μια καλη κιθαρα με καλο ενισχυτη κ μια καλη πεταλιερα.Θυμαμαι ποσο καλυτερα ακουγομουν με ολα τα παραπανω.Στην πορεια το αυτι μαθαινει να λειτουργει οπως πρεπει.Να μαθαινετε οσες πιο πολλες συγχορδιες μπορειτε.Εμενα με ειχαν κερδισει τα blues,τωρα πια εχω να παιξω πολυ καιρο.. rock on! Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 H πεταλιερα τι ειναι; Πιστευεις πως ειναι καλυτερα να αρχισω με κλασικη η με ηλεκτρικη; Εγω ενδιαφερομαι για ροκ και μεταλ. Αλλα αυτο που ειπες με το βιβλιο μου εβαλε κατι ιδεες. Αν αρχισω με ενα βιβλιο και κανω οποτε εχω χρονο (για αποριες θα ρωταω απο δω και απο εκει και ελπιζω κατι να γινει) θα μπορω να μαθβ κατι ωστε αργοτερα (αφου ξεμπερσεψω με φροντιστιρια κτλ) να παω σε εναν δασκλο να αναπληρωσω τα κενα η θα πεζω μιση κιθαρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 H πεταλιερα τι ειναι; Πιστευεις πως ειναι καλυτερα να αρχισω με κλασικη η με ηλεκτρικη; Εγω ενδιαφερομαι για ροκ και μεταλ. Αλλα αυτο που ειπες με το βιβλιο μου εβαλε κατι ιδεες. Αν αρχισω με ενα βιβλιο και κανω οποτε εχω χρονο (για αποριες θα ρωταω απο δω και απο εκει και ελπιζω κατι να γινει) θα μπορω να μαθβ κατι ωστε αργοτερα (αφου ξεμπερσεψω με φροντιστιρια κτλ) να παω σε εναν δασκλο να αναπληρωσω τα κενα η θα πεζω μιση κιθαρα; H πεταλιερα ειναι εξαρτημα που συνδεεται στον ενισχυτη ή ακομη κ σε ενισχυτη του στερεοφωνικου.Με την πεταλιερα βγαζεις ηχητικα εφε,οπως το wah wah(το solo στο Sweet child o' mine ειναι ετσι).Εχει παμπολλα εφε,δεν υπαρχει κιθαριστας που να μη χρησιμοποιει πεταλιερα. Εφοσον ενδιαφερεσαι για ροκ/μεταλ,αρχισε κατευθειαν με ηλεκτρικη.Προσωπικα σου συνιστω δασκαλο για να καταλαβεις τι παιζει.Δε χρειαζεται να ασχοληθεις πολυ με θεωρια παντως,κυκλοφορουν ταμπλατουρες(εννοειται βεβαια οτι θα ξερεις τις νοτες στην κιθαρα-δασκαλος δηλαδη). Δεν ειμαι πολυ της θεωριας(οι μεγαλυτεροι κιθαριστες ηταν "αγραμματοι" μουσικα).Απο προσωπικη εμπειρια,εαν ασχοληθεις δυναμικα με την κιθαρα θα ροκαρεις σε χρονο συντομο :D .Εγω επαιζα κιθαρα περιπου δεκα χρονια,ενω σε δασκαλο ημουν ενα χρονο(ισως επρεπε παραπανω).Το σημαντικοτερο ειναι να παιζεις σπιτι σου(επαιζα 3-5 ωρες την ημερα) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Αμα δοκιμασω να μαθω της νοτες απο βιβλια; Δεν υπαρχει περιποτση; Πιο πολυ σκευτομαι να κανω μονος μου οσο μπορω (το λεει η καρδουλα μου και δεν νομιζω να τα παρατισω) και να μαθω αμα μπορω να μαθενω απ' εξω αυτα που ακουω. Και ισως να μπορω να παιζω λιγα δικα μου κοματακια της στιγμης (οπως παει το χερι μου) Βασικα για την πλακα μου την θελω; Αλλωστε δεν κυνιγαω ουτε να γινω κιθαριστας ουτε δασκαλος μουσικης. Δεν μπορω δλδ μεσα απο μερικα βιβλια να μαθω να διαβαζω ταμπλατουρες και να τις εφαρμοζω και με κανενα αλλο βιβλιο να μαθω γενικοτερα πραγματα για την κιθαρα; Αμα κανω αυτο το πραγμα και στην 1η Λυκιου κανω μαθηματα με δασκαλο για εναν χρονο γινετε τπτ; Προσπαθω να βρω εναν τροπο να κανω και κιθαρα και να παω για proficiency συνχρονος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Τελικα εβγαλα ακρη και κατα πασα πιθανοτιτα μεσα σε 1-2 μηνες το πολυ θα αρχισω. Ομως παραμενει το ερωματιμα, να αρχισω με ηλεκτρικη, ηλ/ακουστικη η κλασικη; Επισης μηπος ξερετε ποσα περιπου θελουν τον μην αστα ωδεια (θα παω βεβεα και να ρωτισω) και κιθαρα πως να διαλεξω; Εχω βρει δυο πακετα στο νετ που με ενδιαφερουν αλλα δεν ξερω απο κιθαρες. Βεβαια θα συζιτισω και με τον ξαδερφο μου αλλα και μια προταση απο εσας δεν θα πιγενε χαμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Ποτε δεν ειναι αργα να ξεκινησεις!Παντως για να παρεις μια καλη κιθρα πρεπει να δωσεις ενα αξιοσεβαστο ποσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter_bridge Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 egw pali exw 2 kithares,mia aloustikh kai mia hlektrikh kai tis afhnw sthn gwnia na skonizontai... Παράθεση ...no one can find me... ...here in my soul... ...kicking and screaming... ...out of control... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOREIOS Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 :O ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ???????? Ειμαι ΑΑΑΣΧΕΤΟΣ... την ξεσκονιζω και τη βλέπω.... Αγορασα μια μεθοδο ανευ διδαδκάλου αλλα δεν το βλεπω.... Παρακαλω αν γνωρίζετε κάποια καλη μεθοδο να μου το πειτε.... Κεφι υπαρχει ορεξη υπαρχει ισως και λιγο χρημα.... ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELF_FAIRY Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 :rolleyes: Γειά σας,ειμαι καινούργιο μέλος. Διάβαζα τη συζήτηση που κάνατε για την εκμάθηση κιθάρας. Έτσι έμαθα για την ιστοσελίδα σας & έγινα μέλος. Λοιπό,εδώ & λίγο καιρό μαθαίνω κιθάρα από ένα φίλο μου.Εκείνος είναι αυτοδίδακτος & προσπαθεί να με βοηθήσει όσο μπορεί,είναι & ο χρόνος του λίγο περιορισμένος. Μου έχει μάθει κάποια ακόρντα,αλλά ως αυτοδίδακτος, δεν ξέρει πως να γίνει πιο μεταδοτικός ή τα βήματα να μάθω πιο εύκολα. Έχω θέληση να μάθω,έχω κιθάρα σπίτι,προσπαθω,αλλά είμαι φοιτήτρια & κακά τα ψέμματα, χρήματα δεν περισσεύουν. Έχετε να μου προτείνετε κάτι;;; Κάποιον;;; Σας ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Εφοσων χρημα γιοκ θα πρεπει να εχεις αρκετη θελιση ωστε να γινεις αυτοδιδακτη. Ψαξε λιγο στο internet να βρεις καπια βασικα πραγματα. Μπες και σε καπιο forum που να ασχολιτε αποκλιστικα με οργανονα παρε και καπιο βιβλιο που θα σου προτινει καπιος που να ξερει (εγω κανω χωρις βιβλια οποτε εδω δυστιχος δεν μπορω να σε βοηθισω) και κατσε ασχολισου. Οποτε μπορεις και θελεις και σιγα σιγα θα μαθεις αν πραγματικα προσπαθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 paidia epitelous pira tin apofasi(an kai se kaki epoxi...3 likiou) na paro mia polipothiti kithara:D ...lipon,ime protaris oso de pai...apo kithares de ksero tpt:O ,stin arxi ithela mia ilektroakoustiki alla epidi thelo na matho na pezo rock/hard rock komatia klino pros tin ilektriki(idika meta apo afta pou diavasa edo)..mporeite na mou protinete kapia?ego xoris na ksero polla exo kataliksi se aftes http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_11_1106&products_id=2139 http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_11_1106&products_id=1959 http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_11_1106&products_id=3513 me sira protimisis kai timis...kathe voithia efprosdekti paidia(simiosi:thelo na matho sa hobby monos mou kai poli xalara afou apletos xronos distixos den iparxi:( ) Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Λοιπον, πρωτων εισαι συγουρος οτι το θελεις; Δευτερων, δεν μπορεις να περιμενεις να τελιωσεις με το σχολειο; Ειδικα αμα εχεις ψιλους στοχους καλυτερα να την αφησεις και να ασχολιθεις με το διαβασμα. Βεβαια εμενα με βοηθισε η κιθαρα να διαβαζω πιο σοβαρα μια και γεμιζω και ειμια πιο ηρεμος, παρολαυτα προσεξε, μην παρατισεις το διαβασμα για την κιθαρα. Ευοσων ομως εισαι απολυτα συγουρος οτι την θελεις απο εκει και περα πες μας ποσα περιπου εισαι διαθεσιμος να δωσεις ωστε να μπορουμε να σου προτινουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 ne to thelo paaara poli edo kai poliiii kero alla gia diaforous logous de ta katafera pio pala...tora oso gia to diavasma,opos ipa kai prin de tha matho me daskalo alla monos mou kai siga siga...sigoura tha to paro pio sovara meta apo 5 mines pou tha telioso...oso gia ta lefta skeftome mexri 300 evro..elega na pao na paro afti simera pou ine kai i giorti mou :p http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_11_1106&products_id=2139 Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Αμα θελεις με 300 ευρω να τα παρεις ολα τοτε αυτο το πεκετο θα ειναι οτι πρεπει. Εναλακτικα μπορεις βεβαια να κοιταξεις και για κιθαρες με περιπου 200 ευρω (σου προτινω την Ibanez GRG170DX η και καπια Stagg) και να δωσεις και για τον ενυσχιτη περιπου 80-90 ευρω και για λοιπα καλουδια περιπου 40 ευρω για αρχη.Θα σου βγουν λιγο περισοτερα αλλα τοσο θα παει, εκτος και αμα κατευεις κατηγορια στης κιθαρες η παρεις πακετο. Παντος τα αξιζει (αν και σαν αρχαριος δεν θα καταλαβεις διαφορα) Μετα ομως θα θελεις και διαφορα αλλα.Για αρχη σου προτινω να παρεις μια κιθαρα, εναν ενυχιτη, ενα κουρδιστιρη (οποςδιποτε) και ενα stand για να την βαζεις. Πενες ενοητε οτι θα παρεις. Και αργοτερα περνεις και καμια ζωνι, καμια θηκη μεταφορας, αμα θελεις να να γουσταρεις κανα πεταλακι κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Παιδια χθες αλλαξα κιθαρα και πηρα ηλεκτρικη αλλα απο οτι προσεξα αυτη θελει καποιο καθαρισμα που και που.Με τι να την καθαριζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 θα πάρεις ενα πανάκι απο κεί που πήρες την κιθάρα ή σε οποιοδήποτε μαγαζί με μουσικά όργανα..... Αλλιώς οποιοδήποτε 100 % βαμβακερό πανακι.... Μην βάλεις όμως οτιδήποτε, γιατι μπορεί να την γρατζουνίσει....και αφού είναι και καινουργια....προσεξέ την....;) Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Σε καταστιματα μουσικων οργανων πουλανε ειδικα κιτ καθαρισμου (πανακια, ειδικα υγρα κλπ) παρε εναν τετιο. Αλλιως αμα δεν θελεις να ξοδευεις λευτα για τον καθαρισμο σου φτανει ενα κοματι απο ενα βαμβακερο υφασμα. Μονο μην εχει ραφες πανω γιατι μπορει να γρατζουνιστει η κιθαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Asxeto alla katevasa to guitar pro 4 kai den mporo na to xrisimopoiiso.Mporei na mou pei kaneis pos ginetai na valo mesa ena tragoudi kai na moy to vgalei se tablatura? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 resurection_boy telika pira miayamaha erg 121c.ti les kali epilogi?exo porothi...skeftome na ksekiniso mathimata apo tora... Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 @Dimis13 για να εισαγεις κοματια πρεπει να ειναισε μορφι midi @steve62742 δεν την ξερω την συγκεκριμενη. Παντος γενικα για της Yamaha καουω καλα λογια, και ο ξαδερφος μου εχει μια 15 χρονων και πραγματικα δεν εχει παθει τπτ, παρολο που τα τελευτεα χρονια δεν ασχολειτε ουτε το μανικο της δεν στραβοσει ουτε τπτ. Ποσα την πειρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts