Alex_tz Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Δεν λέω ότι δεν είναι καλό κινητό, και το Nexus 5 ακόμα είναι μια εξαιρετική συσκευή, απλά δεν είναι αυτό που μου ταιριάζει γι'αυτό και το απορρίπτω. Μια απορία γιατί γράφει στο όνομα σου από κάτω ότι είσαι banned? Δε θα σου απαντήσει, έφαγε μπαν, δηλαδή δεν μπορεί να απαντήσει και να συμμετέχει στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Θα διάλεγα το Z7 λόγω δίκαρτου, αποσπώμενης μπαταρίας, 5.5" οθόνης και εμφάνισης. Για τα ίδια στοιχεία και εγώ στο Ζ7 :cool: + ( κάμερα και ποιότητα κατασκευής ) Edited August 28, 2014 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. August 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Το Lenovo Κ920 λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει στα 3000 Yuan δηλαδή περίπου 360€ Μικρή η διαφορά από τα άλλα και θεωρώ ότι είναι καλύτερη συσκευή και με καλύτερο ιστορικό σαν εταιρία, επίσης έρχεται σύντομα και επίσημα στην Ελλάδα σαν εταιρία οπότε θα έχει την αντιπροσωπεία εδώ για τυχόν βλάβες. Δε ξέρω τι παίζει βέβαια με το UI της Lenovo. Αν κάποιος το έχει δουλέψει ας μας δώσει τα φώτα του. Κάπου διάβασα ότι δεν είναι μεταλλικό αλλά ένα είδους υλικό με μεταλλική υφή, δε κατάλαβα ακριβώς και δε βρίσκω τώρα το άρθρο για να σας το δώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Το Lenovo Κ920 λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει στα 3000 Yuan δηλαδή περίπου 360€ Μικρή η διαφορά από τα άλλα και θεωρώ ότι είναι καλύτερη συσκευή και με καλύτερο ιστορικό σαν εταιρία, επίσης έρχεται σύντομα και επίσημα στην Ελλάδα σαν εταιρία οπότε θα έχει την αντιπροσωπεία εδώ για τυχόν βλάβες. Δε ξέρω τι παίζει βέβαια με το UI της Lenovo. Αν κάποιος το έχει δουλέψει ας μας δώσει τα φώτα του. Κάπου διάβασα ότι δεν είναι μεταλλικό αλλά ένα είδους υλικό με μεταλλική υφή, δε κατάλαβα ακριβώς και δε βρίσκω τώρα το άρθρο για να σας το δώσω. Έχω πάρει το K900 στην γυναίκα μου που είναι μεταλλικό το περίβλημα. Εάν είναι το ίδιο, είναι ωραίο, στιβαρό, σου δίνει την αίσθηση σιγουριάς. Το μόνο μου πρόβλημα είναι το λογισμικό. Δεν έχει βγάλει αναβαθμίσεις η Lenovo, διαβάζω ότι όλοι χρήστες παραπονιούνται ότι ακόμα δεν έχουν δει κάτι σε kit kat και γενικώς δεν έχει την υποστήριξή που του αρμόζει. Μακάρι να μην γίνει έτσι με το Κ920. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. August 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Έχω πάρει το K900 στην γυναίκα μου που είναι μεταλλικό το περίβλημα. Εάν είναι το ίδιο, είναι ωραίο, στιβαρό, σου δίνει την αίσθηση σιγουριάς. Το μόνο μου πρόβλημα είναι το λογισμικό. Δεν έχει βγάλει αναβαθμίσεις η Lenovo, διαβάζω ότι όλοι χρήστες παραπονιούνται ότι ακόμα δεν έχουν δει κάτι σε kit kat και γενικώς δεν έχει την υποστήριξή που του αρμόζει. Μακάρι να μην γίνει έτσι με το Κ920. Με root και εγκατάσταση νέου λογισμικού καθαρού δε θα είναι καλύτερα? Δε θα έχει αναβαθμίσεις ή δε θα υποστηρίζεται? πχ αν του βάλω καθαρό vanilla. Χάνεται η εγγύηση μετά αν η αγορά έχει γίνει από Κινέζικο μαγαζί και έχουν κάνει εκείνοι το root?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Τα γνωρίζω όλα αυτά γιατί αγόρασα πριν 2 χρόνια περίπου το Samsung Galaxy S3 mini και μετά από λίγο καιρό το έδωσα στη γυναίκα μου. Με μια πτώση να σου το ράγισμα στην οθόνη. Τώρα κάθε φορά που ανοίγει το Wi Fi με μπαταρία 100% σε δευτερόλεπτα κλείνει και γράφει μπαταρία στο 1%. Είναι για πέταμα. Οπότε χρειάζεται και η σύζυγος κινητό αλλά έχω βρει ήδη αυτό που της αρέσει και είναι το INEW V3 Δε της αρέσουν οι καμπύλες και θέλει να έχει μυτερές γωνίες :shifty: . Εγώ έχω το πρόβλημα σχετικά με ποιο να επιλέξω γιατί και τα 4 κινητά που αναφέρω μ'αρέσουν, το καθένα για διαφορετικούς λόγους. Το s3 mini με μια καινούρια μπαταρία είναι έτοιμο, είναι γνωστό το πρόβλημα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. August 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Το s3 mini με μια καινούρια μπαταρία είναι έτοιμο, είναι γνωστό το πρόβλημα. Δηλαδή με μια νέα μπαταρία τα προβλήματα θα λυθούν και θα λειτουργεί κανονικά αν εξαιρέσουμε βέβαια τη ραγισμένη εξωτερική οθόνη? Μπορώ να βρώ από κάπου οθόνη εξωτερική να του αλλάξω? Αυτά τα 2 προβλήματα έχει αν με μια νέα μπαταρία επιδιορθώνεται και για FB που το θέλει μόνο η σύζυγος είναι ΟΚ. Στο Γερμανό η μπαταρία για το S3 mini κοστίζει 25€ και στο Σκρούτζ μαζί με τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής 17 και κάτι. Για παραλλαβή από το κατάστημα η μπαταρία κοστίζει 12€ η αυθεντική και όχι κάποια απλή συμβατή. Μια απλή συμβατή για παραλαβή από το κατάστημα μέσω Σκρουτζ κοστίζει 5,90€ και μαζί με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής φτάνει στα 11,90€. Ποια αξίζει να αγοράσω την συμβατή ή την αυθεντική. Φυσικά μέσα από το Σκρούτζ. Edited August 30, 2014 by DonPitbull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Πάρε την αυθεντική και καθάρισες. Για οθόνη αν μπορείς να την αλλάξεις μόνος πάρε από skroutz. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. September 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Το τζαμάκι κοστίζει 80€ δε συμφέρει να το αλλάξω. Λειτουργεί και με το ραγισμένο. Το πρόβλημα είναι η μπαταρία που κλείνει με το παραμικρό. Τώρα τελευταία όμως άρχισε να χάνει και τη SIM. Συχνά λέει ότι δεν υπάρχει SIM. Τα έχει φάει τα ψωμιά του. Μάλλον θα πάει για πέτα. Ούτε μπαταρία ούτε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Μήπως έχεις κομμένη sim; Αν έχεις υπόλοιπο εγγύησης πήγαινε για σέρβις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts