Jump to content

Νεο κινητό ! Αλλά ποιο ?

Nirvana19
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά. Μετά απο 26 μηνες κατοχής του Xperia Neo V θα ήθελα οχι μονο να αλλάξω κινητό αλλά και OS.

Τα κινητά που μου άρεσαν είναι Nokia Lumia 625,630,635.

Θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας γνώμες ή και προτάσεις για αλλά κινητά , αλλά το μπάτζετ να είναι max 200€

Thanks

Καλημέρα παιδιά. Μετά απο 26 μηνες κατοχής του Xperia Neo V θα ήθελα οχι μονο να αλλάξω κινητό αλλά και OS.

Τα κινητά που μου άρεσαν είναι Nokia Lumia 625,630,635.

Θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας γνώμες ή και προτάσεις για αλλά κινητά , αλλά το μπάτζετ να είναι max 200€

Thanks

κατα την γνωμη μου το καλυτερο ειναι το 635 να αγορασεις. αλλα αν θες μπροστινη καμερα και φλας το 625.

Απο την μια το 625 είναι μοντελο Αύγουστος 2013. Ενω τα αλλά είναι πρόσφατα. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν εβαλαν φλας και μπροστινή κάμερα.

Το 625 έχει πρόβλημα καθόλου με το λογισμικό του , ή με την μνήμη του ram ?

Απο την μια το 625 είναι μοντελο Αύγουστος 2013. Ενω τα αλλά είναι πρόσφατα. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν εβαλαν φλας και μπροστινή κάμερα.

Το 625 έχει πρόβλημα καθόλου με το λογισμικό του , ή με την μνήμη του ram ?

οχι, τα wp δεν εχουν τρελες απαιτήσεις σε πόρους οπότε και με 512 ραμ μια χαρά τρέχει το τηλέφωνο.

παιδια να σας ρωτησω . ποιο βολικα ειναι τα windows phone ή τα android? εγω εχω συνηθησει στα android και δεν ξερω πως ειναι τα windows απλα τα εχω δει μονο και δεν μου κανουν τοσο εντυπωση ενω τρελενομαι για android ..

παιδια να σας ρωτησω . ποιο βολικα ειναι τα windows phone ή τα android? εγω εχω συνηθησει στα android και δεν ξερω πως ειναι τα windows απλα τα εχω δει μονο και δεν μου κανουν τοσο εντυπωση ενω τρελενομαι για android ..

τα WP είναι στανταράκι τι μπορείς να κάνεις ενώ τα Android όχι. αν κάποιος έχει συνηθίσει το Android δύσκολα θα τον ελκύσει άλλο λειτουργικό μιας και όλα τα άλλα είναι "κλειστά"

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι , ποτέ δεν μου καθόταν καλά αυτά τα κινητά ( no offense )

dont worry Android έχω (το άβαταρ το έβαλα στο έτσι) :D

τα WP είναι στανταράκι τι μπορείς να κάνεις ενώ τα Android όχι. αν κάποιος έχει συνηθίσει το Android δύσκολα θα τον ελκύσει άλλο λειτουργικό μιας και όλα τα άλλα είναι "κλειστά"

σε αυτο εχεις πολυ δικαιο αλλα και δυσκολα θα βρω ενα καλο κινητο που θα με ελκυσει. πχ. εχω samsung και το επομενο μου κινητο θα ηθελα να ηταν sony . παντως αναμεσα σε samsung και sony θα ειμαι οι αλλες μαρκες δεν ξερω αλλα δεν με ελκυουν το λογισμικο τους . εσυ αν επαιρνες android αναμεσα σε μαρκα samsung και sony ποια ? γιατι για μενα ρολο παιζει η πολυ καλη καμερα το φλας και να παει γρηγορα με εναν καλο επεξεργαστη.

εκεί παίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. σαν μάρκα αποκλειστικά κι αυστηρά η Sony είναι καλύτερη. αλλά πρέπει να τσεκάρεις κι άλλες παραμέτρους. όπως π.χ. σε ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση? η κάμερα? η ισχύς του κινητού? κ.λπ

ΑΝ ποτέ άλλαζα λειτουργικό θα πήγαινα μόνο σε BB

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

dont worry Android έχω (το άβαταρ το έβαλα στο έτσι) :D

(no offense too)

είχα αλλάξει σε 4 χρόνια 4 android συσκευές.. τώρα έχω WP και δεν το αλλάζω με κανένα android.

Οπότε δεν είναι και κάνονας αυτό που λες. Ισχύει σε μερικούς αλλά όχι και σε τόσους πολλούς..

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

(no offense too)

είχα αλλάξει σε 4 χρόνια 4 android συσκευές.. τώρα έχω WP και δεν το αλλάζω με κανένα android.

Οπότε δεν είναι και κάνονας αυτό που λες. Ισχύει σε μερικούς αλλά όχι και σε τόσους πολλούς..

είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Τα WP δεν μπορούν να θεωρηθούν gadgets που μπορεί ο καθένας μας να έχει ένα ευρή φασμα απο soft-core εως hardcore customization σε κάθε τομέα του κινητού και ειδικά στο λογισμικό (πράγμα που τα Android είναι γνωστό ότι έχουν). Τα WP είναι πιο πολύ εργαλεία κατά την δική μου άποψη που κάποιος θα τα αποκτήσει για αυτά που προσφέρουν και όχι για αυτά που μπορεί να τα κάνει να προσφέρουν.

Οπότε εάν είσαι ένας Naive user μεν αλλα απαιτητικός δεν εγώ προτίνω WP.

Από την άλλη άμα σε κρατάει δέσμιο η έλειψη tweaking του κινητού σου ακολούθα τον δρόμο που έχει χαράξει η Google!

Panasonic GD87 -- Nokia7600 -- Motorola RAZR V3 -- Motorola V360 -- SE W610i -- LG KC550 -- SE Aino - SE NeoV -- LG G Flex

εκεί παίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. σαν μάρκα αποκλειστικά κι αυστηρά η Sony είναι καλύτερη. αλλά πρέπει να τσεκάρεις κι άλλες παραμέτρους. όπως π.χ. σε ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση? η κάμερα? η ισχύς του κινητού? κ.λπ

ΑΝ ποτέ άλλαζα λειτουργικό θα πήγαινα μόνο σε BB

πιστευεις οτι μεχρι 200 ευρω βρησκεις συσκευη σονυ που αξιζει ? μερικοι οχι εδω ομως μου ειχαν πει οτι γενικα τα σονυ κολλανε και ενας γνωστος μου ειχε παρε παλια αφης μεγαλο πλ καλο για την επποχη του κινητο και κολλαει πολυ. τωρα η σονυ διορθωθηκε σωστα?

είπα αυστηρά κι αποκλειστικά σαν μάρκα και μόνο. αν την βάλεις δίπλα δίπλα με την Samsung είναι καλύτερη. αλλά πρέπει να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι συγκρίντωντας smartphones

Να κοιτατε συσκευές μεμονωμένα και οχι εταιρείες. Αν πας σε ακριβές τιμές αν δεν σε ενδιαφερει μονο το pureview δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας σε wp.

Να κοιτατε συσκευές μεμονωμένα και οχι εταιρείες. Αν πας σε ακριβές τιμές αν δεν σε ενδιαφερει μονο το pureview δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας σε wp.

+1 αρκετοί κοιτάνε την εταιρεία (δέντρο) και χάνουν σωστές συσκευές (δάσος)

+1 αρκετοί κοιτάνε την εταιρεία (δέντρο) και χάνουν σωστές συσκευές (δάσος)

οχι παντα. με το που ακους χαμηλη τιμη και σαμμυ πχ, ξερεις οτι θα ειναι χαλια :happy:

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

οχι παντα. με το που ακους χαμηλη τιμη και σαμμυ πχ, ξερεις οτι θα ειναι χαλια :happy:

ε καλά Samsung το έχει παρακάνει το θέμα πλέον μόνο το note.... (ελπίζω να μην το χαλάσει και αυτό)