Nirvana19 Δημοσιεύτηκε August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 25, 2014 Καλημέρα παιδιά. Μετά απο 26 μηνες κατοχής του Xperia Neo V θα ήθελα οχι μονο να αλλάξω κινητό αλλά και OS. Τα κινητά που μου άρεσαν είναι Nokia Lumia 625,630,635. Θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας γνώμες ή και προτάσεις για αλλά κινητά , αλλά το μπάτζετ να είναι max 200€ Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Καλημέρα παιδιά. Μετά απο 26 μηνες κατοχής του Xperia Neo V θα ήθελα οχι μονο να αλλάξω κινητό αλλά και OS. Τα κινητά που μου άρεσαν είναι Nokia Lumia 625,630,635. Θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας γνώμες ή και προτάσεις για αλλά κινητά , αλλά το μπάτζετ να είναι max 200€ Thanks κατα την γνωμη μου το καλυτερο ειναι το 635 να αγορασεις. αλλα αν θες μπροστινη καμερα και φλας το 625. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. August 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Απο την μια το 625 είναι μοντελο Αύγουστος 2013. Ενω τα αλλά είναι πρόσφατα. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν εβαλαν φλας και μπροστινή κάμερα. Το 625 έχει πρόβλημα καθόλου με το λογισμικό του , ή με την μνήμη του ram ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doom4 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 είσαι σίγουρος πως θέλεις WP? Blackberry όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. August 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Όχι , ποτέ δεν μου καθόταν καλά αυτά τα κινητά ( no offense ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Απο την μια το 625 είναι μοντελο Αύγουστος 2013. Ενω τα αλλά είναι πρόσφατα. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν εβαλαν φλας και μπροστινή κάμερα. Το 625 έχει πρόβλημα καθόλου με το λογισμικό του , ή με την μνήμη του ram ? οχι, τα wp δεν εχουν τρελες απαιτήσεις σε πόρους οπότε και με 512 ραμ μια χαρά τρέχει το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 παιδια να σας ρωτησω . ποιο βολικα ειναι τα windows phone ή τα android? εγω εχω συνηθησει στα android και δεν ξερω πως ειναι τα windows απλα τα εχω δει μονο και δεν μου κανουν τοσο εντυπωση ενω τρελενομαι για android .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doom4 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 παιδια να σας ρωτησω . ποιο βολικα ειναι τα windows phone ή τα android? εγω εχω συνηθησει στα android και δεν ξερω πως ειναι τα windows απλα τα εχω δει μονο και δεν μου κανουν τοσο εντυπωση ενω τρελενομαι για android .. τα WP είναι στανταράκι τι μπορείς να κάνεις ενώ τα Android όχι. αν κάποιος έχει συνηθίσει το Android δύσκολα θα τον ελκύσει άλλο λειτουργικό μιας και όλα τα άλλα είναι "κλειστά" ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι , ποτέ δεν μου καθόταν καλά αυτά τα κινητά ( no offense ) dont worry Android έχω (το άβαταρ το έβαλα στο έτσι) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. August 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 τελικα κατέληξα στο 625 θα το εχω στα χερια μου σε 2 μερες για να δουμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 τα WP είναι στανταράκι τι μπορείς να κάνεις ενώ τα Android όχι. αν κάποιος έχει συνηθίσει το Android δύσκολα θα τον ελκύσει άλλο λειτουργικό μιας και όλα τα άλλα είναι "κλειστά" σε αυτο εχεις πολυ δικαιο αλλα και δυσκολα θα βρω ενα καλο κινητο που θα με ελκυσει. πχ. εχω samsung και το επομενο μου κινητο θα ηθελα να ηταν sony . παντως αναμεσα σε samsung και sony θα ειμαι οι αλλες μαρκες δεν ξερω αλλα δεν με ελκυουν το λογισμικο τους . εσυ αν επαιρνες android αναμεσα σε μαρκα samsung και sony ποια ? γιατι για μενα ρολο παιζει η πολυ καλη καμερα το φλας και να παει γρηγορα με εναν καλο επεξεργαστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doom4 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 εκεί παίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. σαν μάρκα αποκλειστικά κι αυστηρά η Sony είναι καλύτερη. αλλά πρέπει να τσεκάρεις κι άλλες παραμέτρους. όπως π.χ. σε ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση? η κάμερα? η ισχύς του κινητού? κ.λπ ΑΝ ποτέ άλλαζα λειτουργικό θα πήγαινα μόνο σε BB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 τα WP είναι στανταράκι τι μπορείς να κάνεις ενώ τα Android όχι. αν κάποιος έχει συνηθίσει το Android δύσκολα θα τον ελκύσει άλλο λειτουργικό μιας και όλα τα άλλα είναι "κλειστά" ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- dont worry Android έχω (το άβαταρ το έβαλα στο έτσι) :D (no offense too) είχα αλλάξει σε 4 χρόνια 4 android συσκευές.. τώρα έχω WP και δεν το αλλάζω με κανένα android. Οπότε δεν είναι και κάνονας αυτό που λες. Ισχύει σε μερικούς αλλά όχι και σε τόσους πολλούς.. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 νομιζω στα ~200 ευρω το Ζ10 παιζει μονο του... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doom4 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (no offense too) είχα αλλάξει σε 4 χρόνια 4 android συσκευές.. τώρα έχω WP και δεν το αλλάζω με κανένα android. Οπότε δεν είναι και κάνονας αυτό που λες. Ισχύει σε μερικούς αλλά όχι και σε τόσους πολλούς.. είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Βάλε μια εξαίρεση και για μένα, έχω blackberry αλλά το επόμενο κινητό μου θα ειναι windows phone. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sarriman Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Τα WP δεν μπορούν να θεωρηθούν gadgets που μπορεί ο καθένας μας να έχει ένα ευρή φασμα απο soft-core εως hardcore customization σε κάθε τομέα του κινητού και ειδικά στο λογισμικό (πράγμα που τα Android είναι γνωστό ότι έχουν). Τα WP είναι πιο πολύ εργαλεία κατά την δική μου άποψη που κάποιος θα τα αποκτήσει για αυτά που προσφέρουν και όχι για αυτά που μπορεί να τα κάνει να προσφέρουν. Οπότε εάν είσαι ένας Naive user μεν αλλα απαιτητικός δεν εγώ προτίνω WP. Από την άλλη άμα σε κρατάει δέσμιο η έλειψη tweaking του κινητού σου ακολούθα τον δρόμο που έχει χαράξει η Google! Παράθεση Panasonic GD87 -- Nokia7600 -- Motorola RAZR V3 -- Motorola V360 -- SE W610i -- LG KC550 -- SE Aino - SE NeoV -- LG G Flex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 εκεί παίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. σαν μάρκα αποκλειστικά κι αυστηρά η Sony είναι καλύτερη. αλλά πρέπει να τσεκάρεις κι άλλες παραμέτρους. όπως π.χ. σε ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση? η κάμερα? η ισχύς του κινητού? κ.λπ ΑΝ ποτέ άλλαζα λειτουργικό θα πήγαινα μόνο σε BB πιστευεις οτι μεχρι 200 ευρω βρησκεις συσκευη σονυ που αξιζει ? μερικοι οχι εδω ομως μου ειχαν πει οτι γενικα τα σονυ κολλανε και ενας γνωστος μου ειχε παρε παλια αφης μεγαλο πλ καλο για την επποχη του κινητο και κολλαει πολυ. τωρα η σονυ διορθωθηκε σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doom4 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 είπα αυστηρά κι αποκλειστικά σαν μάρκα και μόνο. αν την βάλεις δίπλα δίπλα με την Samsung είναι καλύτερη. αλλά πρέπει να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι συγκρίντωντας smartphones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Να κοιτατε συσκευές μεμονωμένα και οχι εταιρείες. Αν πας σε ακριβές τιμές αν δεν σε ενδιαφερει μονο το pureview δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας σε wp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Να κοιτατε συσκευές μεμονωμένα και οχι εταιρείες. Αν πας σε ακριβές τιμές αν δεν σε ενδιαφερει μονο το pureview δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας σε wp. +1 αρκετοί κοιτάνε την εταιρεία (δέντρο) και χάνουν σωστές συσκευές (δάσος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 +1 αρκετοί κοιτάνε την εταιρεία (δέντρο) και χάνουν σωστές συσκευές (δάσος) οχι παντα. με το που ακους χαμηλη τιμη και σαμμυ πχ, ξερεις οτι θα ειναι χαλια :happy: Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 οχι παντα. με το που ακους χαμηλη τιμη και σαμμυ πχ, ξερεις οτι θα ειναι χαλια :happy: ε καλά Samsung το έχει παρακάνει το θέμα πλέον μόνο το note.... (ελπίζω να μην το χαλάσει και αυτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts