andrewk Δημοσιεύτηκε August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 22, 2014 Ψαχνω μια android συσκευή πανω κατω στις 5 ίντσες,με ενδιαφερει να εχει αυτονομία παρόμοια με του g2, υποστήριξη απο xda και καλη ποιότητα κατασκευής, μπορώ να διαθέσω μεχρι και 450..Τι προτείνετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Το oppo find 7a (ή και το 7) θα σε καλύψει μια χαρά σε αυτά που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Με 280€ τελική αγοράζεις από τα καλύτερα κινητά, με φοβερή κατασκευή, ποιότητα και υποστήριξη και το καλύτερο vfm κινητό αυτή τη στιγμή - Xiaomi Mi3 64GB ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Το oppo δεν μου γεμιζει το μάτι και το θεωρώ πανάκριβο, δεν θα ήθελα να μπλεξω με Κίνα, οποτε άκυρο και το xiaomi, αν και σε αυτα τα λεφτα θα αγόραζα το oneplus one και οχι το mi3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Το oppo δεν μου γεμιζει το μάτι και το θεωρώ πανάκριβο, δεν θα ήθελα να μπλεξω με Κίνα, οποτε άκυρο και το xiaomi, αν και σε αυτα τα λεφτα θα αγόραζα το oneplus one και οχι το mi3. αν θέλεις υποστήριξη απο το xda ξέχνα το samsung........(μετά το knox έπεσε η κίνηση στο xda) με λιγα λόγια αφου δεν θελεις το εξαιρετικό find 7 (αν και δεν καταλαβαινο γιατί) μια συσκευή μένει.......... htc m8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Το oppo δεν μου γεμιζει το μάτι και το θεωρώ πανάκριβο, δεν θα ήθελα να μπλεξω με Κίνα, οποτε άκυρο και το xiaomi, αν και σε αυτα τα λεφτα θα αγόραζα το oneplus one και οχι το mi3. κανε λιγάκι υπομονή να τσιμπήσεις κάποιο lenovo που έρχονται επίσημα στη χώρα μας σε λίγες μέρες, ειναι ποιοτικά τηλέφωνα με δυνατή μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Μήπως να εκανες λίγο υπομονή να φτάσει η τιμή του Μ8 στα 450; Εχει ότι ζητάς και ξέρεις και το sense. Αλλιώς εγώ θα πρότεινα το Sony Z2, είναι οριακά στα 450, έχει καλή μπαταρία και ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Το m8 ειναι φοβερό αλλα δεν μου αρέσει που έχουν βάλει on screen buttons και εχει την προσθετη μαύρη λωρίδα με το λογότυπο της εταιρείας που κανει το bezel ακομα πιο μεγάλο... Οσο για το z2 απλα μακριά,σε ενα μηνα θα βγει το z3.. Οχι και τοσο καλη εποχη για αγορα κινητου..:$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 (edited) Το m8 ειναι φοβερό αλλα δεν μου αρέσει που έχουν βάλει on screen buttons και εχει την προσθετη μαύρη λωρίδα με το λογότυπο της εταιρείας που κανει το bezel ακομα πιο μεγάλο... Οσο για το z2 απλα μακριά,σε ενα μηνα θα βγει το z3.. Οχι και τοσο καλη εποχη για αγορα κινητου..:$ Το z3 πέρα οτι θα κανει 600+ δεν θα αξίζει σε σχεση με το z2 που τα ίδια specs ειναι,με ελάχιστη διαφοροποίηση στο ντιζάιν. Αρα απο εμενα στα 450 z2 κορυφαίο και απροβλημάτιστο και κυρίως πολυ ισορροπημένη πρόταση. Οι συσκευές που θα κυκλοφορήσουν μεσα στον Σεπτέμβριο θα πέσουν στα 450 ευρω τα Χριστούγεννα. Αρα επιλέγεις ανάλογα,θες τώρα κινητο η μετα 4 μήνες. Edited August 23, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Συμφωνώ με τον Alex, είναι ευκαιρία να πάρεις το Ζ2 φθηνά τώρα που βγάζει το Ζ3 που δε θα έχει καμία διαφορά. Μην το βλέπεις ότι θα αχρηστευθει το Ζ2. Δυστυχώς πέρα από Μ8, Ζ2 δε βλέπω κανένα άλλο κινητό που να πληρεί τις προϋποθέσεις σου. Ή θα είναι τεράστια με καλή μπαταρία ή δεν θα έχουν καλή ποιότητα κατασκευής. Μόνο το One plus one μενει να σκεφτείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Το m8 ειναι φοβερό αλλα δεν μου αρέσει που έχουν βάλει on screen buttons και εχει την προσθετη μαύρη λωρίδα με το λογότυπο της εταιρείας που κανει το bezel ακομα πιο μεγάλο... Οσο για το z2 απλα μακριά,σε ενα μηνα θα βγει το z3.. Οχι και τοσο καλη εποχη για αγορα κινητου..:$ αν οχι το m8 δεν εχεις και πολλες επιλογες με σοβαρο support απο το xda (περιμενεις για nexus 6 κοινος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts