thanossalonika Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Bat?? Εμένα το γράφει ως ._purpledrake_windows χωρίς bat, σαν τύπο μου βγάζει αρχείο δέσμης Windows και με διπλό κλικ δεν το ανοίγει καθόλου. Δεν μου βγάζει κάποιο αρχείο με την κατάληξη bat σε κανέναν φάκελο. Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και με τα 8.1 αν και δε νομίζω να έχει αποτέλεσμα... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 βατ ναι, οπως στο γραφω παραπανω ειναι. και τρεχει (κατι σε dos βγαζει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το κατέβασα με 8.1, βγάζει το αρχείο με κατάληξη bat αλλά εξακολουθεί να μην το ανοίγει. Την τύχη μου μέσα.. Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 δοκιμασε σε αλλο pc. ξανακατεβασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Φιλος ενδιαφερεται να το παρει ειναι και αναμεσα στο LG L Bello με κατι περισσοτερα παραπανω 50 ευρω περιπου ποιο ειναι πιο καλο και γιατι ; Ασχετος το μεγευθος της οθονης. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Φιλος ενδιαφερεται να το παρει ειναι και αναμεσα στο LG L Bello με κατι περισσοτερα παραπανω 50 ευρω περιπου ποιο ειναι πιο καλο και γιατι ; Ασχετος το μεγευθος της οθονης. Εάν μπορεί να τα δώσει τα λεφτά, ας πάρει το Bello. Αν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, μια χαρά θα τον βολέψει το Fino. Εξαιρετικής ποιότητας συσκευή, απλά το ελάττωμά της είναι ότι δεν έχει αρκετή εσωτερική μνήμη για εγκατάσταση εφαρμογών. Δλδ αν θέλει να εγκαταστήσει ένα σκασμό εφαρμογές (και ειδικά παιχνίδια) ας προτιμήσει το Bello. Κατά τ' άλλα, λίγο πολύ ίδιες συσκευές είναι (με εξαίρεση τη μνήμη και το μέγεθος της οθόνης). Προσωπικά έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένος, μέχρι στιγμής, από τη συσκευή. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Εάν μπορεί να τα δώσει τα λεφτά, ας πάρει το Bello. Αν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, μια χαρά θα τον βολέψει το Fino. Εξαιρετικής ποιότητας συσκευή, απλά το ελάττωμά της είναι ότι δεν έχει αρκετή εσωτερική μνήμη για εγκατάσταση εφαρμογών. Δλδ αν θέλει να εγκαταστήσει ένα σκασμό εφαρμογές (και ειδικά παιχνίδια) ας προτιμήσει το Bello. Κατά τ' άλλα, λίγο πολύ ίδιες συσκευές είναι (με εξαίρεση τη μνήμη και το μέγεθος της οθόνης). Προσωπικά έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένος, μέχρι στιγμής, από τη συσκευή. Smartphone LG L Bello D331 γκρίζο € 199.00 (Κάτοχος κάρτας €185.00) Smartphone LG L Fino D290N μαύρο/γκρίζο € 149.00 (Κάτοχος κάρτας € 144.00) Μαλλον θα καταληξη στο L Fino λογο της τιμης του 144 ευρω. Επισης ποιες ειναι οι διαφορες σε σχεση με το Bello η δεν υπαρχουν ειναι ελαχιστες στο μεγευθος οθονης π.χ. ειναι 4.7 και στο αλλο 5.0 αν θυμαμαι καλα κατι αλλο διαφορετικο υπαρχει ; Δεν παιζει παιχνιδια καθολου μονο φβ viber snap και τα γνωστα θα εχει. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ε τότε ας πάει στο Fino. Η μισή ίντσα στην οθόνη μπορεί να είναι αποτρεπτική για κάποιον που παίζει μεγάλα παιχνίδια ή βλέπει αβέρτα ταινίες, αλλά για έναν περιστασιακό χρήστη, που το χρειάζεται για fb, whatsapp, viber και κανα ελαφρύ παιχνίδι, άντε και κανα βίντεο στο youtube, τότε δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Ούτως ή άλλως, και η σειρά 5 του iphone 4αρα οθόνη έχει (αναφέρομαι μόνο στο μέγεθος και όχι στην ποιότητά της), και το 6αρι έχει 4,7. Μόνο να ψάξει και αλλού, μήπως το βρει φθηνότερα, γιατί εγώ το χα πάρει από κανονικό μαγαζί-αλυσίδα στα 139 ευρώ. Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό τηλέφωνο, με πολύ καλή κατασκευή (δε σου δίνει την αίσθηση της κακής πλαστικούρας) και γρήγορο. Δεν έχει κολλήματα και φοράει Kit Kat. Σου δίνει την αίσθηση του vanilla android, γιατί η LG δεν το πολυπειράζει όπως η Samsung, πχ. Προσωπικά το έχω φχαριστηθεί σαν κινητό, και του χω πάρει και τη θηκούλα quick circle. Απροβλημάτιστα κάθε μέρα το χρησιμοποιώ για social media, whatsapp, μουσική, μικρά παιχνιδάκια, 9gag, email, youtube και δεν κολλάει πουθενά! Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efimito Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλησπέρα, έχω ένα LG BELLO μαύρο το οποίο αγόρασα στις 15/4. Το πουλάω επειδή σαν παλιός χρήστης iphone δυσκολεύομαι πολύ με το android. Αν δεν έχεις πάρει ακόμα και το θέλεις (ή κάποιος άλλος) επικοινώνησε μαζί μου. Η τιμή είναι 100 ευρώ και είναι καινούριο στο κουτί του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 πηρε update σε 5.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 πηρε update σε 5.1? Για την ώρα όχι. Δεν ξέρω αν θα πάρει. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 καπου πηρε το ματι μου οτι πηρε, αλλα δε μπορω να το τσεκαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Γιατι εχει παρει την 5.0.1 ? Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 δε ξερω. καπου το διαβασα οτι πηρε ή θα παρει το update. μπορει να μην ισχυει κιολας(δε μπορω να βρω το λινκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Επισημα δεν εχει παρει τιποτα απολυτως. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 ανεπισημα; επισης τροπος για ρουτ βρεθηκε; το εκανε κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Υπαρχει τροπος να δει το κινητο αυτο στικάκι usb με καλωδιο otg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Κατάφερε κανεις να το ρουταρει? Αναφέρομαι στο μονοκαρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 εστω οτι το ρουταρω, πως το επιστρεφω σε στοκ κατασταση σε περιπτωση που χρειαστει σερβις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Τι μπορεί να φταίει και καταπινει τη μπαταρία σε κατι ωρες , χωρις χρήση? Δε μπήκε νεα εφαρμογή. Η μπαταρία τα παιξε? Θα κανω κανα φορμάτ να δω αν αλλαξει κατι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Αυτό που έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό είναι ότι αργεί πολύ στη φόρτιση, με τον official φορτιστή του. Χθες και σήμερα, όμως, μου φόρτισε πολύ πιο γρήγορα, με τον ίδιο φορτιστή στην ίδια πρίζα... Δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται με αυτή τη συσκευή... Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 να μαι παλι με δυσαρεστα νεα. εδω και λιγες μερες το τηλεφωνο ειναι νεκρο! βγαζει αυτο:(η φωτο ειναι απ το νετ) επισης δε μπαινει σε download mode. εψαξα xda (και αλλου) και δε βρηκα ακρη. καμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 θελω μια χαρη. αν το εχει καποιος απο Θεσ/νικη και μπορει, να βρεθουμε για λιγο ωστε να τσεκαρω αν ειναι τελειως dead Η μπαταρια μου ή το ιδιο το τηλεφωνο :) οποιος θελει και μπορει pm :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 θελω μια χαρη. αν το εχει καποιος απο Θεσ/νικη και μπορει, να βρεθουμε για λιγο ωστε να τσεκαρω αν ειναι τελειως dead Η μπαταρια μου ή το ιδιο το τηλεφωνο :) οποιος θελει και μπορει pm :) ας το κανω ενα up μπας και,,,, :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Ακομη ισχυει το παραπάνω :) Δυστυχώς δε κυκλοφορησε αρκετα ωστε να το βρω απο συγγενή/φιλο Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts