Jump to content

efimito

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by efimito

  1. Καλησπέρα, έχω ένα LG BELLO μαύρο το οποίο αγόρασα στις 15/4. Το πουλάω επειδή σαν παλιός χρήστης iphone δυσκολεύομαι πολύ με το android. Αν δεν έχεις πάρει ακόμα και το θέλεις (ή κάποιος άλλος) επικοινώνησε μαζί μου. Η τιμή είναι 100 ευρώ και είναι καινούριο στο κουτί του.
  2. Καλησπέρα, έχω ένα LG BELLO μαύρο το οποίο αγόρασα στις 15/4. Το πουλάω επειδή σαν παλιός χρήστης iphone δυσκολεύομαι πολύ με το android. Αν δεν έχεις πάρει ακόμα και το θέλεις (ή κάποιος άλλος) επικοινώνησε μαζί μου. Η τιμή είναι 100 ευρώ και είναι καινούριο στο κουτί του.
  3. έπαθα ακριβώς το ίδιο και βιάστηκα και πήρα τη wind και τους ξε...! Δε φταίει η wind όμως. Υπάρχει μια λίστα από apps που είχα συναινέσει στο να συνδέονται και να κάνουν update μόνες τους. Το άλλαξα από τις ρυθμίσεις και το 3G δεν ανεβηκε πάνω από 50 mega...
  4. Γειά σας! Είχα εδώ και ένα χρόνο το NOVA Start pack. Τώρα που έφυγα αναρωτιέμαι αν μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον αποκωδικοποιητή χωρίς την κάρτα για να έχω ψηφιακό σήμα στα ελληνικά κανάλια (mega, ant1 κλπ) αλλά και να βλέπω τα ελέυθερα δορυφορικά. Το πιάτο που χρησιμοποιώ δεν είναι της NOVA, ήταν εγκατεστημένο από τον κατασκευαστή της πολυκατοικίας και υπάρχει καλωδίωση για όλα τα διαμερισμάτα, έτσι έχω μια μπρίζα που μου βγάζει δύο εισόδους (μια TV και μία SAT). Έκανα μια σάρωση μόνη μου και ενώ βρίσκει 11 μπουκέτα με αφήνει να δω μόνο μερικά κανάλια και για τα άλλα μου λέει να εισάγω την κάρτα. Το βασικό μου πρόβλημα όμως είναι οτι δεν πιάνει τα ελληνικά. Όποια βοήθεια πολύτιμη. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...