dark_master Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Ποτέ δεν είχα θέμα όταν έσβησα κινεζιές. Αν είναι κρίσιμη εφαρμογή συστήματος, είναι με κόκκινα γράμματα στο Titanium και πάντα στα αγγλικά. Ότι είναι στα κινέζικα φεύγει πριν προλάβει να πει αντίο στις υπόλοιπες... :lol: καλά που ανέφερες το Titanium δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτέ Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis2046 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ένα ωραίο unboxing και μίνι hands on βίντεο : https://www.youtube.com/watch?v=ZadU3NMS5lc και ένα καλύτερο...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) μετρια πράγματα παιδιά , για τα χρήματα του όμως αν δεν σας πολυνοιάζει η κάμερα αξίζει νομίζω http://forum.xda-developers.com/android/general/kingsing-s2-lg-g3-g2-clone-knockon-4-4-t2864848 Επιτέλους να και ένα video review Edited September 4, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Παρέλαβε κανείς; Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis2046 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 2 καινούρια βίντεο : απο το geekbuying χωρίς ήχο όμως, και http://www.youtube.com/watch?v=jNuWx0TqOB4 . Μέχρι στιγμής απο τα reviews που είδα το μόνο που δέν ισχύει είναι τα στερεοφωνικά ηχεία στο κάτω μέρος γιατί το ένα είναι μικρόφωνο. Ελπίζω να παραλάβω την άλλη βδομάδα και να το δούμε και απο κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Επίσης οι πρώτες κριτικές μιλάνε για κακό wifi δέκτη http://forum.xda-developers.com/android/general/kingsing-s2-lg-g3-g2-clone-knockon-4-4-t2864848 το οποίο με εμπόδισε να το παραγγείλω θα περιμένω και τις εδώ απόψεις για να αποφασίσω αν το πάρω Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdrov Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Έφτασε στο αεροδρόμιο...Ελπίζω να είναι καλό.... Σύντομα λοιπόν :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Αντε να δούμε είμαι στο τσακ να το παραγγείλω αλλά μια και σε 2-3 μερες θα το έχεις θα περιμένω τη γνώμη σου Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffox4 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Εγώ ηδη το παρηγγειλα για την μεγάλη κόρη μου ,οποτε περιμένω να ακούσω τις πρωτες εντυπώσεις σου με αγωνία ...καλώς να το δεχτεις!!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis2046 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Το δικό μου το παίρνω τη Δευτέρα και θα μοιραστώ εντυπώσεις. Μόλις μου ήρθε mail από το dealsmachine και με κουπόνι KINGSINGS2 έχει 99$ ! Φτου! Για 20 κομμάτια μόνο λέει. Edited September 12, 2014 by tolis2046 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Το δικό μου το παίρνω τη Δευτέρα και θα μοιραστώ εντυπώσεις. Μόλις μου ήρθε mail από το dealsmachine και με κουπόνι KINGSINGS2 έχει 99$ ! Φτου! Για 20 κομμάτια μόνο λέει. Τα μεταφορικά τα είδες; Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis2046 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ναι χρεώνει 8.5$ το απλό ταχυδρομείο. Πάλι όμως βγαίνει στα 107.5 $ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Οταν ανοίγετε το κινητο απο το 1Gb που εχει, τι μνημη αφήνει ελεύθερη ; Επίσης θηκες ( silicon κατα προτίμηση ) για αυτο κυκλοφορούν πουθενα; Edited September 13, 2014 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis2046 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ακόμη δεν το πήρε κανείς για να ξέρει. Θήκες δεν παίζουν προς το παρόν, δεν ξέρω αν θα κάνουν οι θήκες για το LG G2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Οταν ανοίγετε το κινητο απο το 1Gb που εχει, τι μνημη αφήνει ελεύθερη ; Επίσης θηκες ( silicon κατα προτίμηση ) για αυτο κυκλοφορούν πουθενα; https://www.youtube.com/watch?v=jNuWx0TqOB4 Στο παραπάνω βίντεο στο 3:59 δείχνει available ram 485MB από 966ΜΒ Total Θήκες πουθενά και αποκλείεται να κάνουν οι θήκες σιλικόνης του LG G2 μια που το συγκεκριμένο κινητό έχει άλλες διαστάσεις Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μόλις τώρα είδα ότι και το δικό μου είναι στο αεροδρόμιο όλα μαζί ήρθαν :D Για θήκη & εγώ δεν έχω βρει κάτι :( Οι διαστάσεις του δεν ταιριάζει σε κανένα Lg :confused: Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) http://vifocal.com/2000mah-battery-replacement-for-kingsing-s2-smartphone.html Το μόνο έξτρα που έχω βρει για το τηλέφωνο είναι η μπαταρία στο ποιο πάνω σαιτ Να πω ότι το αγόρασα και εγώ από tinydeal με 85,5 Ευρώ Και εδώ η στοκ ρομ με root από τον styler http://www.needrom.com/download/kingsing-s2/ Edited September 14, 2014 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Δεν το βλέπω να βγαίνουν θήκες για αυτό. Και στο παρελθόν που έχω πάρει συσκευή που δεν είχε θήκες στο μέλλον ποτέ δεν εβγαλαν Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis2046 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Καλημέρα , πριν λίγο παρέλαβα! Ήρθε απο 1949 deal άσπρο με ζελατίνα φορεμένη και άλλη μια έξτρα. Ωραία συσκευασία και καλώδιο με φορτιστή παρόμοιο με one+1. Δεν έχει κινέζικες εφαρμογές η κάτι περίεργο, γι αυτό μπορεί και να μην το ρουτάρω (ακόμα τουλάχιστον) Ποιότητα κλήσης καλή και μεγάφωνο επίσης. Μπορεί να απατώμαι αλλά το ηχείο μου ακούγεται στερεοφωνικό! Όποιος παραλάβει ας το σχολιάσει. Το μέγεθος είναι φανταστικό για 5 ίντσες , πολύ καλή οθόνη. Όλες οι λειτουργίες με μια γρήγορη ματιά δουλεύουν ρολόι. Το wifi δεν είναι τέλειο αλλά είναι αρκετά καλό , σε 5-6 μέτρα απόσταση έχει 3 απο τις 4 γραμμές και πολύ καλή πλοήγηση. Αργότερα θα τσεκάρω και σύνδεση με δεδομένα και θα σας πώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 μπορείς να μου πεις αν το κόλπο με το αλουμινόχαρτο βοηθάει το wifi Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Καλημέρα , πριν λίγο παρέλαβα! Ήρθε απο 1949 deal άσπρο με ζελατίνα φορεμένη και άλλη μια έξτρα. Ωραία συσκευασία και καλώδιο με φορτιστή παρόμοιο με one+1. Δεν έχει κινέζικες εφαρμογές η κάτι περίεργο, γι αυτό μπορεί και να μην το ρουτάρω (ακόμα τουλάχιστον) Ποιότητα κλήσης καλή και μεγάφωνο επίσης. Μπορεί να απατώμαι αλλά το ηχείο μου ακούγεται στερεοφωνικό! Όποιος παραλάβει ας το σχολιάσει. Το μέγεθος είναι φανταστικό για 5 ίντσες , πολύ καλή οθόνη. Όλες οι λειτουργίες με μια γρήγορη ματιά δουλεύουν ρολόι. Το wifi δεν είναι τέλειο αλλά είναι αρκετά καλό , σε 5-6 μέτρα απόσταση έχει 3 απο τις 4 γραμμές και πολύ καλή πλοήγηση. Αργότερα θα τσεκάρω και σύνδεση με δεδομένα και θα σας πώ. Tolis περιμένουμε να το δούμε και από κοντά. Από dealsmachine θα φοβόμουν να πάρω κάποιο "επώνυμο" (ο Θεός να το κάνει) γιατί είναι δευτεράντζα ως σάιτ και ελαφρώς σούπερ μάρκετ. Θα έπαιρνα από εκεί κάτι αν πρόκειται εν γνώση μου για μαϊμού-απομίμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Είδα απο κοντά τη συσκευή που παρέλαβε ο tolis και μπορώ να που ότι η οθόνη του είναι άπαιχτη. ΠΟΛΥ φωτεινή ΠΟΛΥ ευκρινής. Δεν καταλαβαίνεις οτι δεν είναι hd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis2046 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) Λοιπόν το κινητό σε σύνδεση δεδομένων 3g είναι αρκετά αδύνατο. Στο ίδιο μέρος με ίδια κάρτα, σε σχέση με το Coolpad f1 μέρα με τη νύχτα (1 γραμμή με ένδειξη Η αντί για 4 και Η+) . Οι δύο υποδοχές sim (μια κανονική και μια micro) δεν διαφέρουν στην σύνδεση δεδομένων, με μία απλή εναλλαγή διαλέγεις την κάρτα που θέλεις να συνδεθεί σε 3g. Αύριο θα τεστάρω και το GPS. Άκυρο , τα δεδομένα δουλεύουν μια χαρά η κάρτα είχε πρόβλημα. Ολη τη βδομάδα είχα εξαιρετική πλοήγηση με 3G . Edited September 20, 2014 by tolis2046 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boomberman7 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ρε παιδια δυο ερωτησουλες η ραμ δεν σας κολλαει με την εννοια οτι γεμιζει ευκολα ειδα σε κατι ποστ ποιο πανω τι παιζει; και η καμερα ειναι 8αρα η...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts