Nickozzz Δημοσιεύτηκε August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 17, 2014 (edited) Καλησπερα σε ολους τους φιλους!!Σιγουρα οι περισσοτεροι απο εμας απολαμβανουμε τα μπανια μας σε καποια παραλια σε καποιο νησι(ειμαι κ εγω ενας απ'αυτους αλλα παρακολουθω τα τεκτενομενα της τεχνολογιας).Σκευτομαι μεχρι το τελος της τρεχουσας χρονιας να αγορασω καινουρια συσκευη..Ειμαι κατοχος ενος optimus 4x hd και ειμαι πολυ ικανοποιημενος αν εξαιρεσει κανεις την ασχημη αυτονομια που διαθετει και την μηδενικη υποστιριξη απο official frimware update.Ειχα την lg του πεταματου και ελεγα μακαρι να μην πεσω στην "αναγκη" τους αλλα εξεπλαγειν ευχαριστα με το κινητο που ειχα παρει πριν περιπου εναν χρονο. Σκευτομαι με την σειρα μου ή να αγορασω το lg g2 ή το xperia z1 αλλα και το htc one.Μην μου προτεινει καποιος samsung γιατι τα σιχαινομαι..Εχει κανεις καμια ιδεα για κανενα αλλο??Δεν βαζω παραπανω απο 400 και αν γνται κ μεσα στο ευρος τιμων (350-400) Edited August 17, 2014 by Nickozzz ορθογραφικο λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Στα 350-400 ευρώ θα βρεις σε 1-2 μήνες το z2 άρα το z1 άστο στην άκρη. Από εκεί και πέρα εναλλακτική το m8 της HTC. Αλλιώς αν θές πιο φθηνά στα όρια των 300 ευρώ το g2 η nexus 5. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 απο την Ελλάδα M8 απο Ευρώπη το oppo find 7 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Μ8 αν μπορέσεις τελικά και το βρεις σε αυτά τα λεφτά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 απο την Ελλάδα M8 απο Ευρώπη το oppo find 7 :) Είπαμε κινητά όχι παντόφλες(oppo 7) Οποία από τα 2 του αρέσουν περισσότερο Z2/m8 θα μείνει ευχαριστημενος. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Είπαμε κινητά όχι παντόφλες(oppo 7) Οποία από τα 2 του αρέσουν περισσότερο Z2/m8 θα μείνει ευχαριστημενος. αν δεν θέλεις παντόφλες ούτε ζ2 kai μ8 na κοιτάς το ενα λόγο ηχείον και το αλλο λογο bezel χουν τεράστιες διαστάσεις διαστάσεις του z2 147 x 73.3 x 8.2 mm διαστάσεις του find 7 152 x 75 x 9.2 mm htc m8 147 x 70.6 x 9.4 mm όπως βλέπεις και τα 3 είναι σανίδες serf :):) αν το μέγεθος είναι τόσο σημαντικό (όπως και και για μένα ) να δει το zte nubia z7 mini 140.9 x 69.3 x 8.2 mm http://www.to2c.com/zte-nubia-z7-mini-basic-4g-lte-mobile-phone-qualcomm-msm8974aa-2-0ghz-5-0-fhd-1920x1080-2gb-ram-16gb-13-0mp-camera-wcdma-dual-sim.html Edited August 17, 2014 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. August 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις σας παιδες!!Ψαχνωντας στο σκουτζ βρηκα ενα μαγαζι tokinito.gr..Εχει καταστημα στον Πειραια και εχει τυχει να εχω παει με εναν φιλο μου να παρει ενα κινητο και του βγηκε αρκετα καλο.Κοιταξα τις αξιολογησεις του στο σκρουτζ και ειδα οτι ειναι καλες.. παραθετω και το λινκ http://tokinito.gr/page/default.asp?id=3&la=1 αν εχει κανεις ιδεα..απο κει μαλλον θα καταλειξω να παρω την επομενη συσκευη μετα απο αγορα 4 κινητων με αριστη εξυπηρετηση απο το birdphone.gr.Βρισκω το lg g2 κατω απο 300ευρω και το g3 στα 420..μιλαμε για "τσαμπα" αλλα το φοβαμαι τοσο χαμηλα να αγορασω..εσεις τ λετε το ξερετε??εχετε καμια αποψη για το συγκεκριμενο καταστημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Εγώ θα πρότεινα πρώτα να ξανά κάνεις την πρώτη δημοτικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Εγώ θα πρότεινα πρώτα να ξανά κάνεις την πρώτη δημοτικού Εγώ θα πρότεινα να μάθεις τρόπους πριν ξαναμπεις στο myphone.gr. :down: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις σας παιδες!!Ψαχνωντας στο σκουτζ βρηκα ενα μαγαζι tokinito.gr..Εχει καταστημα στον Πειραια και εχει τυχει να εχω παει με εναν φιλο μου να παρει ενα κινητο και του βγηκε αρκετα καλο.Κοιταξα τις αξιολογησεις του στο σκρουτζ και ειδα οτι ειναι καλες.. παραθετω και το λινκ http://tokinito.gr/page/default.asp?id=3&la=1 αν εχει κανεις ιδεα..απο κει μαλλον θα καταλειξω να παρω την επομενη συσκευη μετα απο αγορα 4 κινητων με αριστη εξυπηρετηση απο το birdphone.gr.Βρισκω το lg g2 κατω απο 300ευρω και το g3 στα 420..μιλαμε για "τσαμπα" αλλα το φοβαμαι τοσο χαμηλα να αγορασω..εσεις τ λετε το ξερετε??εχετε καμια αποψη για το συγκεκριμενο καταστημα?? Το g3 εχει βγάλει σοβαρά θέματα πχ επανεκκινήσεις,κλείσιμο στα καλα καθούμενα,υπερθερμανσεις κ.α και καλό ειναι να περιμένεις απο παρτίδες Σεπτεμβρίου και έπειτα να το αποκτήσεις εφόσον θες αυτο που πιθανόν να εχουν λυθει τα θέματα αυτα. Για το κατάστημα δεν γνωρίζω,εγω εξωτερικό ψωνίζω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnteGeia13 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 με λίιιγο περισσότερο αναμονή, μήπως Nexus 6? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. August 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Δεν βιαζομαι να παρω τωρα συσκευη απλα αποφασισα να δημιουργησω το θεμα στο φορουμ για να δω που κινουνται οι αποψεις των περισσοτερων..Τα nexus καλα,χρυσα αλλα αυτο το ui τους ειναι που δεν μου αρεσει καθολου.Το ui της Lg και της htc π.χ ειναι οτι κλτερο εχω χρησιμοποιησει.Θα επαιρνα ξανα Htc αλλα πριν το ONE(M8) τα mah των μπαταριων κ στο προηγουμενο one ειναι για κλαμματα.Το one(m8) ειναι η μονη συσκευη αυτη τη στιγμη που κοιταω που δεν εχει χασει τα λεφτα του σε σχεση π.χ με το g2,g3 galaxy κλπ..Ειπα να κοιταξω μετα στην σονυ αλλα τα εχει κανει "παντοφλες" κ συγγνωμη για την εκφραση κ αν στεναχωρησω τους φιλους της σονυ.Ακομα και απο πλευρας ui δεν εχω δει και τπτ αξιολογο αλλα και παλι ειναι παρα πολυ ογκωδεις συσκευες.Κινουμαι προς lg g2,g3,z2(αν πεσει η τιμη) και θα δω κ της motorola αρχες σεπτεμβρη το event της.Τα σαμμυ που θα μου τα προτεινατε πολυ δεν μου αρεσουν και σχεδιαστικα αλλα κ το touchwiz στο s3 ενος φιλου μου δεν συγκινει ουτε τον ιδιο(ποσο μαλλον εμενα).Ξερω ειμαι "περιεργος" και ζηταω παρα πολλα αλλα δινουμε καθε 1.5-2 χρονια κοντα στα 350+ ευρω και πιστευω πρεπει να το ψαχνουμε οσο το δυνατον περισσοτερο γιατι μιλαμε για αρκετα χρηματα στις μερες μας. Ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις σας,να ειστε καλα ολοι!!Πολυτιμη η βοηθεια σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts