Jump to content

Περίπου 250 euro από Ελλάδα/Ευρώπη

valouris
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά!

Το Neo V μου επέλεξε την αυτοκτονία στην τσέπη του μαγιώ μου, εκανε ζέστη και ήθελε να μπει μέχρι τη μέση. Αγόρασα το καλύτερο απιονισμένο νερό και το πιο νόστιμο πακετάκι ρύζι αλλά το κινητό μας είχε ήδη αφήσει για άλλους κόσμους.

Οπότε ψάχνω νέα κινητούμπα (δε με χάλασε). Κινέζικα σάιτ κτλ θα έπαιρνα άνετα, αλλά φεύγω 10 Σεπτέμβρη για εξωτερικό και δεν θέλω να είμαι με τη βαλίτσα στην πόρτα και να περιμένω τον μαν να φέρει το κινητό για να φύγω! Οπότε από Ελλάδα αγοράζουμε δυστυχώς (εκτός αν μου πείτε ότι θα βρω πιο φθηνά πράματα σε Αγγλία).

Τι αξίζει τα λεφτά του σε αυτό το price range; Δεν θέλω να είναι τέρας το κινητό, αλλά λίγο μεγαλύτερη οθόνη από Neo V δε θα με χάλαγε καθόλου.

Δε με νοιάζει: κάμερα, υπερμεγάλη οθόνη, 4g

Με νοιάζει (με σειρά προτεραιότητας): ποιότητα κατασκευής, hardware (μπόλικη ραμ και καλή cpu, gpu κλάιν), μπαταρία, οθόνη, dual-sim, επεκτάσιμη μνήμη

Ταινίες κτλ δε με νοιάζει να βλέπω ποτέ στο κινητό, κανά παιχνιδάκι μόνο (ούτε καν 3d), κανας emulator, και μπόλικη μπόλικη μουσική, και εννοείται ιντερνές και χρήσιμες εφαρμογούλες. Τελευταία στο neo v μου έκανε πολύ κακή εντύπωση που σκότωνε το Skype το κινητό (αν και είναι αρκετά κακογραμμένη εφαρμογή από ότι βλέπω δυστυχώς...), οπότε θέλω να είναι όσο πιο smooth γίνεται η λειτουργία του κινητού στην πλοήγηση του software(σώπα)

Μάλλον ζητάω πολλά για τα λεφτά αυτά από Ελλάδα, αλλά πιστεύω με λίγο ψάξιμο κάτι καλό θα βρω. Στη χειρότερη θα πάρω Nexus 5 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά πάει αρκετά over budget. Τι άλλες επιλογές να κοιτάξω; Ευχαριστώ!

Edited by valouris

Γιατί όχι Nexus 5;

Σε dual-sim σε αυτές τις τιμές ποια μοντέλα αξίζουν να κοιτάξω;

dual sim απο ελλαδα δεν θα βρεις καλο ;) ειδικα σε αυτη τη τιμη.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Κακό αυτό... υπάρχει κανένα μαγαζί από Κίνα που να στέλνει πιο σύντομα από τα υπόλοιπα;

HTC Desire 516 kai Samsung Galaxy S4 Mini λένε τίποτα; Από χαρακτηριστικά δε μου γεμίζουν καθόλου το μάτι...

Edited by valouris

Γιατί όχι Nexus 5;

Σε dual-sim σε αυτές τις τιμές ποια μοντέλα αξίζουν να κοιτάξω;

dual sim κίνα μονόδρομος :) εδώ ολο σαβούρες έχει η εισαγωγές από κινεζικά με τιμή x2 (οχι οτι δεν θα αξίζουν αλλα ειναι βλακεία να δώσεις ακριβός διπλάσια χρήματα για κάτι)

και οσο για σύντομα ξέχνα το οτιδήποτε εκτός από απλό ταχυδρομείο θα σε περάσει απο το τελωνείο (και πίστεψε με δεν θέλεις να ζήσεις των ελληνικό εκτελωνισμό ) για αυτο η περιμένεις 20 22 μερες μεχρι να ερθει η συμβιβαζεσε με μέτριο η κατο απο μέτριο σε αυτα τα λεφτα εδω

Για Huawei Ascend G750 τι λέτε; Είναι σε αντίστοιχο επίπεδο με Nexus και LG G2 ή χειρότερο παρά την ίδια τιμή; Και dual-sim και microSD, αλλά νομίζω είναι πολύ μεγάλο (5.5).

Για Huawei Ascend G750 τι λέτε; Είναι σε αντίστοιχο επίπεδο με Nexus και LG G2 ή χειρότερο παρά την ίδια τιμή; Και dual-sim και microSD, αλλά νομίζω είναι πολύ μεγάλο (5.5).

πέρα απο το μέγεθος μια χαρά τα συσκευή :)

Πας στον παράδεισο των συμβολαίων (Αγγλία) και θα πάρεις δίκαρτο 3G κινητό? Μόνο LTE... Παρεπιμπτόντως, ναι το G750 είναι χειρότερο από Nexus 5.

Αφού παίζεις στα χρήματα του Nexus 5, μην κοιτάς τίποτα άλλο. Το Android L είναι προ των πυλών.

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

Πας στον παράδεισο των συμβολαίων (Αγγλία) και θα πάρεις δίκαρτο 3G κινητό? Μόνο LTE... Παρεπιμπτόντως, ναι το G750 είναι χειρότερο από Nexus 5.

Αφού παίζεις στα χρήματα του Nexus 5, μην κοιτάς τίποτα άλλο. Το Android L είναι προ των πυλών.

(Ναι αλλά το Ν5 δεν είναι δίκαρτο! :P Χωρίς αυτή την παράμετρο δε χωρούσε καμία αμφιβολία! (τα 16γβ θα μου φτάνουν πιστεύω που είναι το άλλο κραχτό μειονέκτημα του κινητού))

εδιτ: τώρα κατάλαβα τι λες. Δεν σκοπεύω όμως να πάρω συμβόλαιο εκεί πάνω, κάρτα της κακιάς ώρας, και δίκαρτο για να παίρνω και πράματα από Ελλάντα. Τώρα που το καλοσκέφτομαι όμως κλάιν, δε χρειάζεται να έχω πάντα ανοιχτό ελληνικό νούμερο, παίζει και να χρεώνομαι κιόλας. Σωστά.

edit2: έχεις υπόψη σου εταιρείες και συμβόλαια να κοιτάξω; δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα, είχα στο νου μου να έχω απλά ένα νούμερο αποφεύγοντας να το χρεώνω, αλλά τώρα είδα κάτι συμβόλαια με 12 λίρες κ απεριόριστο ιντερνέ..

Edited by valouris

Παρόλο που βιάζεσαι, μην ξεχνάς ότι υπάρχουν κινέζικα καταστήματα με αποθήκη στην Ευρώπη, οπότε μπορείς να τα παραλάβεις άμεσα. Πχ, το Coolicool, λέει ότι παραλαμβάνεις σε 2-5 ημέρες με DHL, χωρίς φόβο για τελωνείο, αλλά φυσικά πιο ακριβά απ' ότι εάν το αγόραζες από Κίνα (αλλά πιο φθηνά από τα αντίστοιχα ελληνικά). Για δες αυτή την λύση! ;)

(Ναι αλλά το Ν5 δεν είναι δίκαρτο! :P Χωρίς αυτή την παράμετρο δε χωρούσε καμία αμφιβολία! (τα 16γβ θα μου φτάνουν πιστεύω που είναι το άλλο κραχτό μειονέκτημα του κινητού))

εδιτ: τώρα κατάλαβα τι λες. Δεν σκοπεύω όμως να πάρω συμβόλαιο εκεί πάνω, κάρτα της κακιάς ώρας, και δίκαρτο για να παίρνω και πράματα από Ελλάντα. Τώρα που το καλοσκέφτομαι όμως κλάιν, δε χρειάζεται να έχω πάντα ανοιχτό ελληνικό νούμερο, παίζει και να χρεώνομαι κιόλας. Σωστά.

edit2: έχεις υπόψη σου εταιρείες και συμβόλαια να κοιτάξω; δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα, είχα στο νου μου να έχω απλά ένα νούμερο αποφεύγοντας να το χρεώνω, αλλά τώρα είδα κάτι συμβόλαια με 12 λίρες κ απεριόριστο ιντερνέ..

Αφού φεύγεις από τον βούρκο που λέγεται Ελλάδα, δες με την ησυχία σου εκεί κινητά.

Το πιθανότερο είναι να βρεις κάποιο συμβόλαιο με απεριόριστο ίντερνετ και επιδότηση συσκευής σε λογικότατη τιμή (σε βλέπω με iPhone 6 τον Οκτώβριο)...

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

Σχετικα με το g2 και το nexus, το g750 τα κοντραρει στα ισια η οχι?

Όχι

Δέκα χαρακτήρες.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

ναι ρε φιλε πολυ κατωτερο, ΜΤΚ φορανε και υποστηριξη αμφιβολη (πλεον και η LG εχει μπει για τα καλα στο κομματι υποστηριξΗ)
All it takes is a swipe...

Δες εδώ στο κίτρινο πλαίσιο τα πακέτο καρτοκινητής τους. Πολύ οικονομικά και τα 2 από τα 4 έχουν απεριόριστο ίντερνετ οπότε θα είσαι άρχοντας.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

ναι ρε φιλε πολυ κατωτερο, ΜΤΚ φορανε και υποστηριξη αμφιβολη (πλεον και η LG εχει μπει για τα καλα στο κομματι υποστηριξΗ)

απο θεμα επιδωσεων δεν ειναι πολυ κατοτερο ουτε καλης λειτουργειας.......... στο μονο που θα πάσχει είναι λογικά updates όποιος δεν ειναι updatolagnos (ναι υπαρχει τετοια αρροστια) ειναι αψογη η συσκευη και ειναι και dual sim

απο θεμα επιδωσεων δεν ειναι πολυ κατοτερο ουτε καλης λειτουργειας.......... στο μονο που θα πάσχει είναι λογικά updates όποιος δεν ειναι updatolagnos (ναι υπαρχει τετοια αρροστια) ειναι αψογη η συσκευη και ειναι και dual sim

Αχα ευχαριστω για την απαντηση γιατι σκεφτομαι να το παρω! Δλδ σε σχεση με το g2 οι επιδοσεις του ειναι σχετικα ιδιες ας πουμε? Το χεις χρησιμοποιησει?

Αχα ευχαριστω για την απαντηση γιατι σκεφτομαι να το παρω! Δλδ σε σχεση με το g2 οι επιδοσεις του ειναι σχετικα ιδιες ας πουμε? Το χεις χρησιμοποιησει?

ναι το εχω και ειναι αρκετα καλη η συσκευη

τωρα που χανει σε σχεση με το g2

1. camera (δεν χανει παρα πολυ αλλα υπαρχει διαφορα)

2. μεγεθος (ειναι μεγαλο.......... τουλαχιστον για τα γουστα μου)

3. updates (οποιος καιγετε για τα updates δεν θα το συσνιστουσα)

που υπερτερει

1. ειναι dual sim (τα λογία ειναι περριτα εδω)

2. καλύτερη αυτονομία (20% παραπάνω)

ναι το εχω και ειναι αρκετα καλη η συσκευη

τωρα που χανει σε σχεση με το g2

1. camera (δεν χανει παρα πολυ αλλα υπαρχει διαφορα)

2. μεγεθος (ειναι μεγαλο.......... τουλαχιστον για τα γουστα μου)

3. updates (οποιος καιγετε για τα updates δεν θα το συσνιστουσα)

που υπερτερει

1. ειναι dual sim (τα λογία ειναι περριτα εδω)

2. καλύτερη αυτονομία (20% παραπάνω)

Σαν perfomance? Lags και τετοια ενναλαγη παραθυρων και αρκετες εφαρμογες ανοιχτες ?

Λες να εχει τοσο κακη υποστηριξη?

Σαν perfomance? Lags και τετοια ενναλαγη παραθυρων και αρκετες εφαρμογες ανοιχτες ?

Λες να εχει τοσο κακη υποστηριξη?

τσου δεν είδα κάποιο lag (είχα Apex launcher)

για το support καθαρά και μόνο είναι θέμα της mtk αν δώσει drivers καλός αν όχι τότε όχι

τσου δεν είδα κάποιο lag (είχα Apex launcher)

για το support καθαρά και μόνο είναι θέμα της mtk αν δώσει drivers καλός αν όχι τότε όχι

Εγινε να σε καλα για τις πληροφοριες!!

Όχι

Δέκα χαρακτήρες.

δεν το έπιασα αυτό και λέω να πάρω το G750, τι είναι οι 10 χαρακτήρες;;

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

δεν το έπιασα αυτό και λέω να πάρω το G750, τι είναι οι 10 χαρακτήρες;;

Δεν μπορεις να γραψεις μηνυμα μικροτερο απο δεκα χαρακτηρες, οποτε για να μην το αφησει αδειο εγραψε ''10 χαρακτηρες'' :p