marios_ch Δημοσιεύτηκε August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 16, 2014 Χαιρετω την παρεα, οπως βλέπετε και στον τιτλο κανω σκεψεις για ενα απο τα 2 αυτα κινητα. τα εχω δει απο κοντα και μπορω να πω σαν συσκευη μου φαινεται πιο συμπαγες το nexus 5 απο την αλλη μου φανηκε πιο εντονη η οθονη στο lg g2 αλλα με ψιλοχαλασαν τα κουμπια στο πισω μερος δεν ξερω ποσο θα ειναι βολικα για πειτε γνωμες κυριως για το θεμα μπαταριας αλλα και του επεξεργαστη τους? ειναι κινητα τα οποια θα ανταποκρινονται ανετα σε 1 χρονο απο τωρα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnauris7 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Απο hardware ειναι ιδια Απο μπαταρια το g2 αρκετα καλυτερο χωρις του nexus να ειναι μαπα Και τα 2 θα ειναι οκ για ενα χρονο αλλα το nexus θα παρει περισσοτερα update και λογω pure android θα ανοιγει και η ψαλιδα των επιδοσεων οσο περναει ο καιρος σε σχεση με το g2 Ασε που στημ επομενη εκδοση θα βελτιωθει και η μπαταρια παρα πολυ Εγω το εχω απο τον ιανουαριο και δεν το αλλαζω με τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Απο hardware ειναι ιδια Απο μπαταρια το g2 αρκετα καλυτερο χωρις του nexus να ειναι μαπα Και τα 2 θα ειναι οκ για ενα χρονο αλλα το nexus θα παρει περισσοτερα update και λογω pure android θα ανοιγει και η ψαλιδα των επιδοσεων οσο περναει ο καιρος σε σχεση με το g2 Ασε που στημ επομενη εκδοση θα βελτιωθει και η μπαταρια παρα πολυ Εγω το εχω απο τον ιανουαριο και δεν το αλλαζω με τπτ ευχαριστω για την απαντηση οταν λες η ψαλιδα των επιδοσεων εννοεις οτι με τα updates το nexus θα γινεται καλυτερο ενω το lg θα παραμενει καπως στασιμο λογω του οτι αργουν οι αναβαθμισεις? η επομενη εκδοση ποτε θα ειναι? ποσο σε βγαζει η μπαταρια και με ποια χρηση? πρεπει να προσεξω τι παρτιδα ειναι οταν παω να αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Και τα 2 είναι τούμπανα απλά το g2 έχει καλύτερη καμερα, εχει ράδιο και ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη ενώ το nexus 5 κερδίζει στον τομέα επίσημων ενημερώσεων λογισμικού και τσι λογικά θα βελτιώνεται η εμπειρία χρήσης του διαλέγεις και περνεις. Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 επισης το νεξους ειναι για μενα πιο ομορφο απο το g2, αλλα γουστα ειναι αυτα. Δες και το εξαιρετικο xiaomi mi3 64gb. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Θα σου πρότεινα g2 για μπαταρία, οθόνη αν δεν σε ενδιαφέρει η υποστήριξη σε βάθος χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Και τα 2 είναι τούμπανα απλά το g2 έχει καλύτερη καμερα, εχει ράδιο και ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη ενώ το nexus 5 κερδίζει στον τομέα επίσημων ενημερώσεων λογισμικού και τσι λογικά θα βελτιώνεται η εμπειρία χρήσης του διαλέγεις και περνεις. Απο επεξεργαστη? επισης το νεξους ειναι για μενα πιο ομορφο απο το g2, αλλα γουστα ειναι αυτα. Δες και το εξαιρετικο xiaomi mi3 64gb. Αυτο απο που το βρισκουμε? Θα σου πρότεινα g2 για μπαταρία, οθόνη αν δεν σε ενδιαφέρει η υποστήριξη σε βάθος χρόνου. Η υποστηριξη ειναι κατι που με ενδιαφερει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Απο επεξεργαστη? Αυτο απο που το βρισκουμε? Η υποστηριξη ειναι κατι που με ενδιαφερει!! το xiaomi το παραγγελνεις απο κινα, απο τα μαγαζια minideal to2c vickmall geekbuying coolicool. Οποιο το εχει πιο φθηνα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 το xiaomi το παραγγελνεις απο κινα, απο τα μαγαζια minideal to2c vickmall geekbuying coolicool. Οποιο το εχει πιο φθηνα. Οκ θα το δω θενκς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnauris7 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Το android L θα βγει σε εναν μηνα Το g2 παιζει να παρει το επομενο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Το android L θα βγει σε εναν μηνα Το g2 παιζει να παρει το επομενο update To L για το nexus μιλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Τα 16gb ειναι αρκετα για μετρια χρηση; Λογικα ξεκινωντας γυρω στα 10-11 ελευθερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 δεν υπαρχει μετρια χρηση στον αποθηκευτικο χωρο! εγω εχω 5-6 γιγα σε αρχεια (εικονες μουσικη) και με διαφορες εφαρμογες μ εχει μεινει 1,5 ελευθερος οποτε δεν μπορω να τραβηξω βιντεο μεγαλης διαρκειας. εγω που ειχα και τα δυο προτιμαω το g2 λογω μπαταριας λιγο καλυτερης καμερας αλλα και λογω εφαρμογων πχ τηλεκοντρολ και κλειδωμα ξεκλειδωμα! δεν του εχω κανει ουτε ροοτ γτ περα απο τις διαφημισεις δεν μ εχει χρειαστει. το νεξους το χαρισα στον αδρφο μ! το νεξους δε εχει συνεχεια αναβαθμισεις απο google και ειναι μια αλλη εμπειρια ο ορος νεξους! , αλλα στο μελλον αν δεν δεις υποστηριξη απο την lg στο g2 πειραματιζεσαι λιγακι και εισαι παντα στην τελευταια εκδοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Τα 16gb ειναι αρκετα για μετρια χρηση; Λογικα ξεκινωντας γυρω στα 10-11 ελευθερα; Tώρα τι έχεις και πόσα χρησιμοποιείς; Εγώ π.χ. έχω 1,8gb ελεύθερα αλλά έχω 1000 φωτογραφίες και 9 βίντεο (3,9gb), 443 τραγούδια (3.62gb) και 66 εφαρμογές (2,15gb). Aκόμη δεν έχω διαγράψει κάτι γιατί ξέμεινα από χώρο...Αν τώρα είναι να βάζεις ταινίες, παιχνίδια μεγάλα κ.α. και δεν τα σβήνεις μόλις τα δεις, καλύτερα να μην δεις καν τα g2/nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Tώρα τι έχεις και πόσα χρησιμοποιείς; Εγώ π.χ. έχω 1,8gb ελεύθερα αλλά έχω 1000 φωτογραφίες και 9 βίντεο (3,9gb), 443 τραγούδια (3.62gb) και 66 εφαρμογές (2,15gb). Aκόμη δεν έχω διαγράψει κάτι γιατί ξέμεινα από χώρο...Αν τώρα είναι να βάζεις ταινίες, παιχνίδια μεγάλα κ.α. και δεν τα σβήνεις μόλις τα δεις, καλύτερα να μην δεις καν τα g2/nexus. Οχι δεν ειμαι για ταινιες κτλπ Καποιες φωτο μου και βιντεο και λιγη μουσικη αυτα!! ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν υπαρχει μετρια χρηση στον αποθηκευτικο χωρο! εγω εχω 5-6 γιγα σε αρχεια (εικονες μουσικη) και με διαφορες εφαρμογες μ εχει μεινει 1,5 ελευθερος οποτε δεν μπορω να τραβηξω βιντεο μεγαλης διαρκειας. εγω που ειχα και τα δυο προτιμαω το g2 λογω μπαταριας λιγο καλυτερης καμερας αλλα και λογω εφαρμογων πχ τηλεκοντρολ και κλειδωμα ξεκλειδωμα! δεν του εχω κανει ουτε ροοτ γτ περα απο τις διαφημισεις δεν μ εχει χρειαστει. το νεξους το χαρισα στον αδρφο μ! το νεξους δε εχει συνεχεια αναβαθμισεις απο google και ειναι μια αλλη εμπειρια ο ορος νεξους! , αλλα στο μελλον αν δεν δεις υποστηριξη απο την lg στο g2 πειραματιζεσαι λιγακι και εισαι παντα στην τελευταια εκδοση! Σε ευχαριστω για την απαντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Το πόσος αποθηκευτικός χώρος σου χρειάζεται έχει να κάνει και με την συσκευή που έχεις. Εγώ όταν είχα το Sole που είχε 5gb ελευθερα δεν είχα βάλει ούτε micro sd. Τώρα με το Note 3 από τα 32gb (26-27 κάπου ελεύθερα) έχω μείνει μόνο με... 5,5gb ελεύθερα. Θα κάνω σύντομα ένα ξεκαθάρισμα αλλά όταν έχεις μια δυνατή συσκευή θέλεις να τη χαρείς στο έπακρο και να της βάλεις της παναγιάς τα μάτια είτε από παιχνίδια είτε από μουσική είτε από εφαρμογές. Από κει και πέρα σίγουρα η χρήση που κάνει ο καθένας διαφέρει, ζυγίζεις τις ανάγκες σου και αγοράζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Οχι δεν ειμαι για ταινιες κτλπ Καποιες φωτο μου και βιντεο και λιγη μουσικη αυτα!! Kάνε μια αναγωγή στο πλήθος των αρχείων που σου ανέφερα και στον χώρο που μου πιάνουν και υπολόγισε αν σε φτάνει ο χώρος. Εγώ ακόμη και στο s2 που είχα υποδοχή sd δεν την χρησιμοποίησα ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 εγω προτεινω lg g2 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Το νεξους είναι πιο γρήγορο και πιο smooth απο το g2. Επίσης έχει λόγω pure Android μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης! Κατά τα αλλα η μπαταρία του είναι χάλια σε σχέση με το g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Το νεξους είναι πιο γρήγορο και πιο smooth απο το g2. Επίσης έχει λόγω pure Android μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης! Κατά τα αλλα η μπαταρία του είναι χάλια σε σχέση με το g2. Και σε μενα αυτα λενε πιο πολυ για το νεξους Οσο για την μπαταρια αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι τουλαχιστον μια φορα την μερα θα φορτισεις δηλαδη αν το πρωι της επομενης ειναι στο 40% δεν βγαζεις μερα αρα παλι θα φορτισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Και σε μενα αυτα λενε πιο πολυ για το νεξους Οσο για την μπαταρια αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι τουλαχιστον μια φορα την μερα θα φορτισεις δηλαδη αν το πρωι της επομενης ειναι στο 40% δεν βγαζεις μερα αρα παλι θα φορτισεις! Κοίτα, τη φόρτιση με βαριά χρήση δε παίζει να τη γλυτώσεις σε καμία απ' τις δύο συσκευές. Σίγουρα στο G2 η διάρκεια της μπαταρία θα είναι μεγαλύτερη αλλά εγώ θα σου πρότεινα το Nexus λόγω Pure Android άρα άμεσων αναβαθμίσεων και καλύτερης εμπειρίας χρήσης του Android, έστω και ελάχιστα καλύτερης, σε σχέση με το G2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Το g2 με ανοιχτά 3g βγάζει 4-4.5 ώρες. Το nexus βγάζει 2.5.η διάφορα δεν είναι μικρή. Το θέμα είναι μην σου κλείσει κατά τη διάρκεια της ημέρας! Που σε εμένα είχε τύχει αρκετές φορές. Ενώ με το g2 όταν βλέπω 5% μπαταρία με οικονομία φτάνω μέχρι το σπίτι. Το nexus είναι σαφώς πιο smooth αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αργό το g2! Και για το pure Android, άλλοι δεν έχουν την όρεξη να το παραμετροποιησουν και τους φαίνεται άδειο! Βέβαια με το nexus υπάρχουν άπειρες επιλογές από ρομς και mods! Διαλέγεις και παίρνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Nexus θα σου έλεγα και γω φίλε pure android the best! :) Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Κοίτα, τη φόρτιση με βαριά χρήση δε παίζει να τη γλυτώσεις σε καμία απ' τις δύο συσκευές. Σίγουρα στο G2 η διάρκεια της μπαταρία θα είναι μεγαλύτερη αλλά εγώ θα σου πρότεινα το Nexus λόγω Pure Android άρα άμεσων αναβαθμίσεων και καλύτερης εμπειρίας χρήσης του Android, έστω και ελάχιστα καλύτερης, σε σχέση με το G2. Ναι ετσι λεω και εγω!! Το g2 με ανοιχτά 3g βγάζει 4-4.5 ώρες. Το nexus βγάζει 2.5.η διάφορα δεν είναι μικρή. Το θέμα είναι μην σου κλείσει κατά τη διάρκεια της ημέρας! Που σε εμένα είχε τύχει αρκετές φορές. Ενώ με το g2 όταν βλέπω 5% μπαταρία με οικονομία φτάνω μέχρι το σπίτι. Το nexus είναι σαφώς πιο smooth αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αργό το g2! Και για το pure Android, άλλοι δεν έχουν την όρεξη να το παραμετροποιησουν και τους φαίνεται άδειο! Βέβαια με το nexus υπάρχουν άπειρες επιλογές από ρομς και mods! Διαλέγεις και παίρνεις! Σπανια φευγω απο σπιτι χωρις να ειμαι πανω απο 90% οποτε πιστευω θα ειμαι καλα!! Nexus θα σου έλεγα και γω φίλε pure android the best! :) Θενκς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εγώ σε αυτά τα λεφτά που κοστίζουν τα κινητά που αναφέρεις θα προτιμούσα το Xiaomi Mi3. Μακράν η πιο κορυφαία επιλογή στα χαρτιά πάντα διότι δε το έχω δοκιμάσει για να έχω προσωπική άποψη. Απλά επειδή εδώ και καιρό είμαι σε αναζήτηση νέας συσκευής και έχω αλλάξει αρκετές φορές γνώμη μπορώ να σου πώ πως έπειτα από παααααααάρα πολύ μεγάλη αναζήτηση στα λεφτά που διαθέτεις πάνω κάτω το Mi 3 είναι μονόδρομος. Η τελική επιλογή φυσικά είναι δική σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts