Giannhs92 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά, με ενδιαφέρει να αγοράσω κινητό και δεν ξέρω πιο από τα δυο είναι καλύτερο έχω μπερδευτεί, εσείς πιο μου προτείνεται το OnePlus One ή Huawei honor 6? Ευχαριστώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Νομίζω συμφωνώ με τον Ziaba.. από περιέργια, θες να το αλλάξεις επειδή έπαθε κάτι το S4 ή δεν ικανοποιεί πλέον κάποιες ανάγκες σου, ή απλά θες να πάρεις ένα καλύτερο κινητό ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αγοραστηκε το Coolpad F1 λογω του οτι χρειαζομουν δυο καρτες SIM. Ευχαριστω για την βοηθεια. Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 μα και τα 2 ειναι δικαρτα ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karasss Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 καλησπερα παιδια.ειμαι στην αναζητηση κινιτου για τον πατερα μου με ταβανι τα 150 ευρω. χαρακτηριστικα : οθονη <=5' ικανοπιοιτικο σερφαρισμα στο ιντερνετ(τοσο με wifi Οσο και με 3G) android διοτι εχει και ενα ταμπλετ οποτε το εχει μαθει λιγο. Σκεφτομουν να του παρω κινεζικό διοτι μπορω να βρω καλυτερεσ συσκευες στα ιδια λεφτα απο οτι στο σκρουτζ. τι θα μου προτεινατε? θελω σχετικα αξιοπιστεσ κινεζικεσ εταιριεσ τυπου : xiaomi,lenovo Κτλπ. ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 coolpad f1 €125 lenovo a806 €141 vickmall.com ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefty12 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 καλησπερα παιδια.ειμαι στην αναζητηση κινιτου για τον πατερα μου με ταβανι τα 150 ευρω. χαρακτηριστικα : οθονη <=5' ικανοπιοιτικο σερφαρισμα στο ιντερνετ(τοσο με wifi Οσο και με 3G) android διοτι εχει και ενα ταμπλετ οποτε το εχει μαθει λιγο. Σκεφτομουν να του παρω κινεζικό διοτι μπορω να βρω καλυτερεσ συσκευες στα ιδια λεφτα απο οτι στο σκρουτζ. τι θα μου προτεινατε? θελω σχετικα αξιοπιστεσ κινεζικεσ εταιριεσ τυπου : xiaomi,lenovo Κτλπ. ευχαριστω coolpad f1 και μην το σκέφτεσαι ;) You can do anything, but not everything. —David Allen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 ..Μια χαρά αξίζει η μετάβαση σε Ζ2, πάτε καλά ? 3 γιγα και ατέλειωτη μπαταρία και καλύτερος επεξεργαστής και μεγαλύτερη οθόνη και και... [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karasss Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 ευχαριστω για τις εγκυρες απαντησεισ σας.θελω να ρωτισω αν οποιοδιποτε και αν διαλεξω θα εχει μεσα το Play store και ελληνικα?η θα πρεπει να το ροοταρω εγω και να περασω ρομ και σχετικα..σας το λεω επειδη προσφατα ξεκινισα να ασχολουμε με τα ροοτς και δν τα ξερω καλα. επισης θα ηθελα να πω οτι ψαχνω και μια ικανοποιιτικη μπαταρια..διοτι απο το φορτισμα μια φορα την εβδομαδα θα του ειναι δυσκολο στο να μπει στο τρυπακι να φορτιζει δυο φορεσ την μερα..ετσι θα ηθελα να βγαζει μια μερα με ανετη χρηση.ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 στο vickmall για τις 2 συσκευες που εγραψα το root ειναι δωρεαν και ναι θα εχουν ελληνικα και τα αλλα που ρωτας (δες επιλογες δεξια για root, γλωσσα κτλ). και τα 2 βγαζουν πανω απο 1 μερα (μπαταριες 2500mah). πληρωσε με paypal και διαλεξε αποστολη με ταχυδρομειο σιγκαπουρης (singpost). ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Από επίσης πολύ αξιόπιστο και έμπιστο μαγαζί, ορίστε κάποιες άλλες προτάσεις: 1) LENOVO P780 MTK6589 1.2GHz Quad Core 5 Inch IPS HD Screen - τελική τιμή 148€. Το κινητό αυτό έχει 4000mAh μπαταρία, οπότε ο πατέρας σου θα ξεχνάει να το φορτίζει.... :p 2) ASUS ZENFONE 5 Intel Z2560 1.6GHz Dual core 2GB RAM 5.0 Inch 1280*720 IPS Screen - 129€ τελική. Πολύ καλό κινητό, δυνατό, αλλά με μικρότερη μπαταρία σε σχέση με το προηγούμενο, 2100mAh. 3) COOLPAD F1 8297W DASHEN MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.0 Inch 1280*720 IPS Screen - 125€ τελική που βλέπω σου το έχουν ήδη πει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannizz Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Προορίζεται για κοπέλα Budget : 200 - 250 euro Μέχρι 4 ιντσες, άντε 4+ Εύκολο στη χρήση, και κυρίως να μην αρχίσει να κολλάει μετά από λίγο καιρό γιατί αυτός είναι ο λόγος αλλαγής του samsung galaxy s duos που υπάρχει τώρα. Αυτά τα ολίγα κύριοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) (λαθος μηνυμα) Edited October 5, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 στης ίντσες που ζητάς σχεδόν αδύνατο να βρουμε αυτό που ζητάς (όσο ψιλά και να πας τα λεφτά) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Τσέκαρε και το ZTE Blade VEC 4G στα 159Ε. Είναι καινούριο κινητό και φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του. Παρόλο που είναι 5" η οθόνη του, έχει αρκετά "συμμαζεμένες" διαστάσεις και είναι πολύ λεπτό. Πολυ ανταγωντιστικό το blade vec! To είδα κι εγω και για τα χαρακτηριστικά του θεωρώ οτι σε αυτήν την τιμή δεν θα έχει αντίπαλο..το σκέφτομαι! Ή ίσως να έχει το Lenovo Α536 ή το Zte Blade l2.Τα μόνα αρνητικά που βλέπω είναι ότι δεν δέχεται κάρτα micro sd,έχει μη αποσπώμενη μπαταρία κατα τα άλλα φυσάει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scatman Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 2 καλές επιλογές έχεις δυστυχώς. Η "μικρή" οθόνη είναι σημαντικός περιορισμός καθώς πλέον το στανταρντ ειναι 4.5 + Philips W6500 ~ 4.3 http://www.etotalk.com/philips-w6500_p4590.html Zopo ZP600+ ~ 4.3 http://www.etotalk.com/zopo-zp600_p4871.html Εγώ θα πήγαινα στο πρώτο. Αλλά από σένα εξαρτάται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaslag Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλημερα,μετα απο σχεδον 3 χρονια με ενα Huawei ειναι καιρος για αλλαγη.Οχι και πολυ σχετικος μια και το κινητο ειναι για μενα τα βασικα θελω την γνωμη σας.Μεχρι 120 γιουρος περιπου,οθονη μεχρι 4,5 το πολυ,σχετικα αξιοπιστο και το σημαντικοτερο,το πηρα εβαλα την καρτα και τελος,δεν θελω ουτε root ουτε περασμα αλλων εφαρμογων,σερφαρισμα και κανα παιχνιδι μονο.Ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Φίελ μου θα σου πρότεινα το Xiaomi Mi2s αν σε φτάνουν τα 16GB RAM και δεν σε ενοχλεί η μία SIM, αλλά προς το παρόν το βλέπω παντού out of stock. Παναγιώτης Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Αν ψαχνεις απο Κινα μονο Jiayu G2F.Οικονομικο και εξαιρετικο.Τιποτα αλλο. Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλημερα,μετα απο σχεδον 3 χρονια με ενα Huawei ειναι καιρος για αλλαγη.Οχι και πολυ σχετικος μια και το κινητο ειναι για μενα τα βασικα θελω την γνωμη σας.Μεχρι 120 γιουρος περιπου,οθονη μεχρι 4,5 το πολυ,σχετικα αξιοπιστο και το σημαντικοτερο,το πηρα εβαλα την καρτα και τελος,δεν θελω ουτε root ουτε περασμα αλλων εφαρμογων,σερφαρισμα και κανα παιχνιδι μονο.Ευχαριστω εκ των προτερων Απο Ελλαδα LG L9 ii (ειναι 4,7 αλλα πηγαινε να το δεις δεν κανει μεγαλη διαφορα απο ενα 4,5) Samsung Galaxy core LG G2 mini (με 30€ παραπανω, αν εχεις παρτο) O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesastou Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) όχι, δεν θα θέλει να δουλέψει παρά μόνο με ελληνικά ... είδα λίγο και αυτά με firefox os και δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλή επιλογή ... http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20296258 http://www.gsmarena.com/alcatel_fire_e-6139.php ... αλλά ούτε και κακή καθώς θα έχουμε υποστήριξη τοπικά. μάλλον θέλω ένα με μεγάλη οθόνη και χαμηλή ανάλυση, ώστε να είναι μεγάλα τα γράμματα, σωστά; επίσης θα προτιμούσα να μην μπλέξω με custom rom και να μου επαρκούν οι ρυθμίσεις. παλαιότερα είχα πάρει και από chinavasion αλλά θα προτιμούσα μια ποιο ασφαλή λύση :wacko: Edited October 6, 2014 by mesastou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Γεια σας. Θέλω επειγόντως δικαρτο μέχρι 200 ευρώ, περίπου στις 5 ίντσες, και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Προέρχομαι από note 2. Μου αρέσει το moto αλλά με προβληματιζει το υψηλό του sar (1.5) νομίζω. Θα ήθελα τη βοήθεια σας ή κι άλλες προτάσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Αν θυμάμαι καλά το 1.5 sar είναι για την αμερικάνικη συσκευή, η ευρωπαϊκή έχει χαμηλότερο δείκτη sar. Πάντως όπως και να χει προτείνω το Motorola μόνο και μόνο για τις αναβαθμίσεις που θα πάρει. Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Γιατι σε προβληματιζει το sar; Το μεγιστο επιτρεπτο ειναι 2 για την Ευρωπη αρα εισαι οκ. Γνωμη μου να πας για το Moto G, εξαιρετικη συσκευη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Επειδή το τηλέφωνο είναι επαγγελματικο και θα μιλάω συνέχεια, προβληματιζομαι αν με το 1.5 sar του moto θα εχω θέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts