egodemis Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 mate 7 dual κάτι άλλο δεν μου έρχεται, οπ λάθος και το zte z7 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Σκεφτόμουν και το Ζ9/μαξ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) βρε προβληματα που εχει ο κοσμος :D για να μην ξοδευτεις, ισως κατι σαν ecoo e04 και p7000 αλλα ειναι νεα-αδοκιμαστα: http://www.kimovil.com/en/compare/ecoo-e0416gb-3gb,elephone-p7000,huawei-honor-63gb-16gb-copia Edited March 25, 2015 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so_what Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο Micromax YU Yureka. Στα 115 ευρο που ειναι με τα χαρ/κα που εχει πιστευω ειναι πολυ καλη ευκαιρια. Γνωριζει καποιος κατι παραπανω οπως ισως καποια ελαττωματα κλπ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasnp Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Επειδή και τα δύο έχουν την ιδια τιμή, περιπου 325 θα ήθελα περισσότερο γνώμες για το one plus, καθώς δεν το έχω δει από κοντά (ποιότητα κατασκευής, κάμερα κτλ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Ένα Ινδικό δεν είναι αυτό; Δεν έχω ιδέα από ποιότητα κλπ, αλλά απο χαρακτηριστικά μια χαρά φαίνεται στην τιμή που είπες... Που το βρήκες διαθέσιμο, αν επιτρέπεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Ένα Ινδικό δεν είναι αυτό; Δεν έχω ιδέα από ποιότητα κλπ, αλλά απο χαρακτηριστικά μια χαρά φαίνεται στην τιμή που είπες... Που το βρήκες διαθέσιμο, αν επιτρέπεται; το πουλαει το amazon Ιταλίας πάντως http://www.amazon.in/YU-Yureka/b?ie=UTF8&node=5606984031 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 το πουλαει το amazon Ιταλίας πάντως http://www.amazon.in/YU-Yureka/b?ie=UTF8&node=5606984031 To Ινδικό Amazon είναι αυτό, οχι το Ιταλικό... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 To Ινδικό Amazon είναι αυτό, οχι το Ιταλικό... :p έχεις τα δίκια σου, δεν πρόσεξα το .in διάβασα .it :lol: :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so_what Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Απο το amazon το ειδα κι εγω. Απλα το θεμα ειναι με εγγυηση και τυχον αναγκη επισκευης...τι κανουμε? Ινδιες τρεχουμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 εγω θα πηγαινα σε xperia z2 με καλυτερη καμερα + αδιαβροχο +ελληνικο καταστημα παραλαβη πιο γρηγορα Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Απο το amazon το ειδα κι εγω. Απλα το θεμα ειναι με εγγυηση και τυχον αναγκη επισκευης...τι κανουμε? Ινδιες τρεχουμε? Φίλε πολύ αμφιβάλλω αν το Amazon το Ινδικό κιόλας στέλνει τη συσκευή Ελλάδα... Έχεις ρωτήσει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Μα καλά, τόσα αξιόπιστα Κινέζικα μαγαζιά και Κινέζικες εταιρίες και πήγες και βρήκες το Yureka?? Μα Υureka?????:blink: :blink: :blink: :blink: Πάρτο και πες μας μέσα σε πόση ώρα θα αρχίσεις το κλάμα!!! :X :lol: :p :rotfl: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Exploticon πέτυχες διάνα, ξέχασες την εγγύηση των 2 χρόνων, το service και την γρήγορο ξεμπέρδεμα σε περίπτωση ελαττωματικής συσκευής κ.λ.π.!!! :p :up: :clap: :clap: :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 600 ευρώ για Κινέζικο? :confused: και presale??? :blink: :blink: :blink: :lol: :rotfl: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 600 ευρώ για Κινέζικο? :confused: και presale??? :blink: :blink: :blink: :lol: :rotfl: :lol: οσο κινέζικο είναι το huawei τόσο είναι και το iphone :) φιλικα πάντα να ξέρουμε να ξεχωρίζουμε κινέζικο απο τιν κινεζια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Aν πρόσεξες, Κινέζικο έγραψα και όχι Κινεζιά...διαβάζεις αλλά δεν προσέχεις τι διαβάζεις.... Εσύ φιλικά γράφεις, αλλά φιλικά δεν εννοείς...... Νομίζω ότι είναι ανούσιο και άστοχο το σχόλιο γιατί εγώ σχολιάζω (φιλικά και με χιούμορ πάντα) το 600 και εσύ μου την λες ότι δεν ξέρω να ξεχωρίσω την βούρτσα από τον Ούτσα (παίχτης της Ομόνοιας είναι για όσους δε γνωρίζουν, μη μου την πέσει κάνας μεγάλος για βωμολοχία....:lol: :lol:). Μπορεί και να (μην) κάνω λάθος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Aν πρόσεξες, Κινέζικο έγραψα και όχι Κινεζιά...διαβάζεις αλλά δεν προσέχεις τι διαβάζεις.... Εσύ φιλικά γράφεις, αλλά φιλικά δεν εννοείς...... Νομίζω ότι είναι ανούσιο και άστοχο το σχόλιο γιατί εγώ σχολιάζω (φιλικά και με χιούμορ πάντα) το 600 και εσύ μου την λες ότι δεν ξέρω να ξεχωρίσω την βούρτσα από τον Ούτσα (παίχτης της Ομόνοιας είναι για όσους δε γνωρίζουν, μη μου την πέσει κάνας μεγάλος για βωμολοχία....:lol: :lol:). Μπορεί και να (μην) κάνω λάθος! 450 για το mate 7 ειναι δλδ πολλα και 450 για το z3 ειναι λιγα? αν το εννοείς κάπως ετσι πάσο τότε προφανώς και δεν εχεις δει το κινιτο και μπερδεύεις άλλους που θέλουν να το πάρουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasnp Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binary_dreamer Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 καλημέρα σας. είμαστε στο ψάξιμο για tablet και θα ήθελα την άποψη σας: -μέχρι 150€, περίπου -από 7 ίντσες και πάνω -μπαταρία >4000mah -Gorila glass -2gb ram -χώρο >8GB -android 4.4 και πάνω -3G (όπωσδήποτε), wifi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ειχα ενα G3 32gb και επειδη δεν ξετρελαθηκα αλλα και επρεπε να βαλω καποαι χρηματα στην ακρη, το εδωσα. Θελω λοιπον να παρω καποιο που να εχει καλο VFM και να μην ξεπερναει ιδανικα τα 200ε , αντε για κατι που να αξιζει πολυ μπορω να πιασω τα 230-240. Κοιταζω μονο σε android γιατι σε windows παντα εχω την επιλογη του 930 σε πολυ καλη τιμη (στα λεφτα μου) αλλα δε θελω ρε γμτ να παω σε windows αυτη τη στιγμη... Θελω οπωσδηποτε να εχει ραδιοφωνο και να ειναι τουλαχιστον 5", και να εχει αρκετα καλη καμερα. Αποκει και περα με νοιαζει μονο να παρω το καλυτερο σαν specs στα λεφτα μου! Εχω καταληξει στο LG G2 που ηταν στα 237ε προχτες, θα ειναι και μεθαυριο πιστευω, αλλα και κυριως παιζει πολυ σε αγγελιες και πιο κατω... Ομως θελω να ακουσω καμια γνωμη μηπως υπαρχουν και αλλες επιλογες στο ~200αρι που μου διαφευγουν. Απλα επειδη υπαρχει το G2 εκει στα ~230, ας μη βαλουμε στην κουβεντα πολυ υποδεεστερα σε specs κινητα οπως moto G κλπ, δε με νοιαζει να δωσω 150ε ας πουμε, το 200αρι το δινω και λιγο παραπανω για να παρω κατι "της προκοπης" μη παθω και πολιτισμικο σοκ προερχομενος απο G3 32gb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Είναι το ίδιο με το coolpad f2(άλλη ονομασία) .Οποτε είναι μια παρα πολύ αξιόλογη πρόταση αφού έχει και cm υποστήριξη .Το θέμα είναι απο που θα το προμηθευτές . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Είμαι ανάμεσα σε δυο εντελώς αντίθετα κινητά: LG G Flex και Galaxy Alpha Στο G Flex προκρίνω τρελή μπαταρία και γρήγορη απόκριση, υπέρυθρες, ραδιόφωνο και με αποτρέπουν προβλήματα ghosting οθόνης (εντελώς λαχείο), μεγάλο μέγεθος που μάλλον θα με εκνευρίσει μετά τα πρώτα μέλια. Στο Alpha προκρίνω υπέροχο μέγεθος για τις 4.7 ίντσες όπως και πάχος, βάρος και καλή απόκριση. Με αποτρέπουν η μικρή μπαταρία, η έλειψη ραδιοφώνου και η μέτρια (βάση απεικόνισης) οθόνη. Κατέληξα σε αυτά γιατί κοστίζουν 300ε και φέρουν 32gb μνήμης και ξεχωρίζουν εμφανισιακά στα μάτια μου. Εσείς τι λέτε; Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
animas07 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ποιο αξίζει απ τ δυο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ποιο αξίζει απ τ δυο; δεν υπάρχει σύγκριση φίλε μου,αν μπορείς το one Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts