Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω παραγγείλει ένα σε λευκό από GearBest στα 65.99$ με κουπόνι, αλλά αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι ότι σε αναζήτηση στο φόρουμ για την mlais διαπίστωσα ότι τα προηγούμενα μοντέλα της είχαν προβλήματα..και όχι μόνο αυτό αλλά σε καθέναν διαφορετικά...

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχουν καλό ποιοτικό έλεγχο και τα στέλνουν όπως να ναι..

Επίσης έχω διαβάσει και έχω δει όλα τα review για το mlais m9 και διαπίστωσα πως καποιοι δεν αναφέρουν κανένα πρόβλημα και λένε όλα οκ, 2 review που λένε ότι το gps είναι χάλια, ένα ισπανικό review που αναφέρει ότι η οθόνη δεν αποδίδει το λευκό καθόλου καλά..

Επίσης το gizchina αναφέρει στο review του πέρα από το gps που στην συσκευή που είχαν δεν κλείδωνε καν..

Rear camera 8 mega-pixel (interpolated from 5 mega-pixel)

Front camera 5 mega-pixel (interpolated from 2 mega-pixel)

Τι να πω.. με έναν reviewer πάντως που άνοιξα μια συζήτηση στο youtube μου είπε που η εταιρία του έδωσε την εντύπωση πως επανασχεδίασε το brand της..γι 'αυτό κιόλας στην σελίδα της έχει μόνο το M9.. Ας το ελπίσουμε, γιατί έτοιμος ήμουν να κάνω ακύρωση της παραγγελίας και να πάω προς Ulefone Be X.

Ενδεικτικά κάποια από τα review.

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=966571

http://www.gizchina.com/2015/01/31/mlais-m9-review-not-quite/

http://www.gizchina.com/2015/01/13/inew-v3-plus-vs-mlais-m9-mt6592-mt6592m/

Αντίστροφα το Ulefone Be X δεν έχει κυκλοφορίσει ακόμη, αλλά απ' ότι έχω διαβάσει οι συσκευές που έχει κυκλοφορίσει είναι πολύ ποιοτικές και περνάν από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Ακόμη και το βιβλιαράκι χρήσης που σου δίνει είναι υπεραναλυτικό και προσεγμένο, και μάλιστα το gizchina αναφέρει " In fact I didn’t get a manual like this from Huawei, Vivo, Xiaomi, Oppo or OnePlus. It’s a great example that Ulefone mean business." και αυτό κάτι δείχνει για την εταιρία.

'Αρα μου φαίνεται οτι την πάτησες :cry:

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγγυηση λιγο δυσκολο..αυτο πρεπει να παει κορεα σίγουρα.η γλώσσα του ειναι στα αγγλικά αλλα αυτο δν με πειραζει...εχει σιγουρα καλυτερη μπαταρια
I Want To Believe

'Αρα μου φαίνεται οτι την πάτησες :cry:

Πάντως πολλά παιδιά από το φόρουμ το παρήγγειλαν αυτές τις μέρες.. Ελπίζω η συσκευή που θα έρθει σε όλους μας, να μην έχει κάποιο θέμα..

Επίσης μόλις παρήγγειλα και το Ulefone Be x καθώς ένας φίλος μου που τον ενημέρωσα για την κατάσταση και για το δίλημμα ανάμεσα στις δύο συσκευές, μου έδωσε το ελεύθερο να διαλέξω όποια από τις δύο μου αρέσει πιο πολύ και να μου αγοράσει αυτός την δεύτερη..

Οπότε θα δω και από πρώτο χέρι τα συν και τα πλιν της καθε συσκευής..

Καλημέρα! Τελικά εστειλα ενα γνωστό μου που εχει άκρες και το εκτελωνισε.. Το πηρε το κινητο αλλα ακομη δεν εμαθα ποσο κόστισε.. Μόλις μάθω θα γράψω.. Πάντως όλα καλα. ;):rolleyes:

καλησπερα σας. ειμαι καινουργειος εδω και θα ηθελα την βοηθεια σας στην αγορα (2 ταμπλετ) . καταρχας πως μπορω να τα συγκρινω? στο ιντερνετ υπαρχουν παρα πολλα και σε διαφορετικα καταστηματα, πως θα μπορεσω να επιλεξω το καταλληλο?

Για την κοπελα μου: βαση 230-240 ευρο

Χρηση:

-ιντερνετ/ Youtube , Facebook , Pinterest

-ελαφριες εφαρμογες (κανα παιχνιδακι,κατι αλλο δεν νομιζω)

-ΚΥΡΙΟ! να εχει καμερα μπρος πισω με καλη αναλυση(selfie, τι να τις κανεις? γυναικες ειναι)

-αξιοπρεπη αναλυση οθονης καθως και καλο touch. η οθονη ας ειναι μεχρι 10 ιντσες δεν μας ενδιαφερει παραπανω

-μνημη οσο το δυνατον περισσοτερη(ram)

-εσωτερικη μνημη δεν μας ενδιαφερει αρκει να υποστηριζει καρτα μνημης με πολλα gb

-καρτα γραφικων? δεν ξερω εχει καμια διαφορα με την οθονη?ταμπλετ ειναι

-μπαταρια για αρκετες ωρες( ελπιζω να μην χρειαζετε και αρκετες ωρες για φορτισμα)

-συνδεσιμοτητα: usb , ακουστικα , hdmi

-ασυρματη επικοινωνια: wifi

-επεξεργαστης? ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ :lol:

ελπιζω να μην σας κουρασα γιατι εχει και συνεχεια

Για μενα βαση 300-330

Χρηση:

-ιντερνετ (τα παντα οπουδηποτε μπορω να μπω ακομη και στο 3dtuning.com χωρις να κολλαω(ισως αυτο επρεπε να το αναφερω στον επεξεργαστη), και σε κανενα πορνοσαιτ :X)

-εφαρμογες οπως youtube, antivirus, προβολη βιντεο,μουσικης,εικονας θεωρουνται απαραιτητες

-καμερες κυριος μεγαλη νανε η πισω η μπροστα δεν με ενδιαφερει

-οθονη: οσο το δυνατον καλυτερη αναλυση και touch και εδω μεχρι 10 ιντσες οχι παραπανω

-επεξεργαστης: οσο το δυνατον ποιο καλος. δεν θελω να κολλαει με τιποτα. πραγματικα

-μνημη ram απο 2gb

-εσωτερικη μνημη παλι δεν με απασχολει αρκει να υποστηριζει καρτα μνημης με πολλα gb

-μπαταρια αρκετες ωρες χωρις να θελει εναν αιωνα για φορτισμα

-συνδεσιμοτητα: usb. hdmi .ακουστικων και οτι αλλο προσθετο μπορει να υπαρξει

-ασυρματη επικοινωνια: 3g. wifi.

-ναχει ηχεια

-- λειτουργικο: η κοπελα μου δεν εχει θεμα οποτε οτι νανε

εγω γερνω προς windows δεν ξερω μου φαινονται καλυτερα αν και χρηστης linux :O

το δικο μου ταμπλετ μπορει να ανεβει λιγο σε κοστος μεχρι 350 γιατι θα το βαλω με δοσεις

αν παραλειπω κατι ή ζηταω πολλα να με συνχωρατε( εχω δυο προτασεις για το ταμπ της κοπελας μου αλλα ειναι απο 4 διαφορετικα καταστηματα και με ενδιαφερει το κατι παραπανω γιατι οπως ειπα υπαρχουν παρα πολλα καταστηματα και μπορει να υπαρξει ταμπ με περισσοτερες δυνατοτητες στην ιδια τιμη. αυτος ειναι ο λογος που ζηταω την βοηθεια σας)

ευχαριστω για τον κοπο σας (που κατσατε και το διαβασατε) περιμενω την απαντηση σας

και παλι ευχαριστω

15-20 μέρες.

Μέχρι να έρθει,μπες στο θέμα του κινητού και ξεκίνα το διάβασμα.

Δεν είναι πολύ,καμμιά 240+ σελίδες......

Γεια σας παιδια μαλλον θα αποχαιρετησω το Nexus 5 μου για να παω σε παραπανω ιντσες ,σκεφτομαι κατι γυρο στις 5.5 -5.7 ιντσες ,με πολυ καλη αυτονομια πανω απο ολα και σχετικα εξισου γρηγορο ,οπως και με καλες καμερες front και back. Εχω δει το G3 σαν επιλογη οπως και το note 3, πολυ λενε κ το One Plus αλλα δε ξερω τι διαδικασια κ καπως με τρομαζει. Υπολογιζω γυρο στα 400 ευρω max. Παρακαλω για προτασεις:) Edited by dimcreed

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μάθω τι πρέπει να κάνω με το που πάρω στα χέρια μου τη συσκευή. Να την βάλω να φορτίσει αμέσως και αν ναι για πόσες ώρες; Επίσης τι άλλο χρειάζεται για την σωστή λειτουργία του;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά:

1.http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-1-octa-core-1-7ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone.html

και

2.http://www.to2c.com/xiaomi-mi3-16g-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-wcdma-2-3ghz-2g-16g-1920x1080-13-megapixel-camera-3050mah-battery.html

To πρώτο ''φρεσκότατο'' , αδοκίμαστο με πολύ καλά χαρακτηριστικά και 5.5' ίντσες, και το δεύτερο πολύ καλά εξοπλισμένο και αυτό ,αλλά 5 ίντσες και κάποια μικροπροβλήματα που διάβασα μετά από αναβαθμίσεις.

Ποιο από τα 2 να πάρω?

Edited by tansap

Στην αρχή, επειδή θα έχει κάνει τόσο μεγάλο ταξίδι από την Κίνα για εδω, άστο κλειστό να ξεκουραστεί. Βάλτο στο κρεβάτι , σκέπασε το γιατί έρχεται και κρύο και όταν ξυπνήσεις το πρωί, φτιαξτου καφέ και πρωινό και μετά βάλτο και στην φόρτιση.

Να φτάσει 100% και μετά άλλαξε του τα φώτα :) :) :) :)

Ουσιαστικά, την απο πάνω γραμμή διάβασε. Με το καλό να σου ρθει

Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, από αυτά που έχω ακούσει και διαβάζει, το g3 δεν έχει καλή αυτονομία..το 1+1 έχει αρκετά καλή, αλλά δεν έχω ιδέα για το note 3..θα ήθελα να μάθω και εγώ, ιδίως στην χρήση internet μιας και οι amoled οθόνες είχαν πρόβλημα εκεί..

Καλημερα μετα απο σκέψη κατέληξα σε αυτά δυο αλλά πραγματικά δε ξέρω πιο να επιλέξω. Με ενδιαφερει πολυ η αυτονομία να ειναι καλή γιατι είμαι 10ωρες εκτός σπιτιού Και γρήγορο browsing .

http://www.coolicool.com/xiaomi-redmi-hongmi-note-4g-qualcomm-snapdragon-msm8928-16ghz-55-inch-ips-hd-screen-android-44-lt-g-34555 Αυτό το Xiaomi είναι άπεχτο κινητό και έχει και μπαταρία 3100 mah. Σου το προτείνω ανεπιφύλακτα! Αλλιώς από Ελλάδα το Lg L90, έχει πολύ καλή διαχείριση της μπαταρίας και μεγάλη αυτονομία!

http://www.coolicool.com/xiaomi-redmi-hongmi-note-4g-qualcomm-snapdragon-msm8928-16ghz-55-inch-ips-hd-screen-android-44-lt-g-34555 Αυτό το Xiaomi είναι άπεχτο κινητό και έχει και μπαταρία 3100 mah. Σου το προτείνω ανεπιφύλακτα! Αλλιώς από Ελλάδα το Lg L90, έχει πολύ καλή διαχείριση της μπαταρίας και μεγάλη αυτονομία!

για κοπέλα είναι, λογικα δεν θα θελει παντόφλα....... εχει σχεδόν της διαστάσεις του 6 ιντσου nexus 6

Φιλε μου το Note ειναι αλλη κατηγορία.. και μόνο οι λειτουργίες με το s pen, κ οι επιδοσεις του. Φίλος μου με το G3 ζηλευει το note. απλα για να καταλαβεις τι παιζει με το note δεν αρκει απλα να το δεις απο κοντα και να το δουλεψεις μια φορα

Η απαντηση ειναι απλη. Αν σε ενδιαφέρει το πενακι και ο,τι αυτό μπορει να κανει, παιρνεις το Note.

Αν δεν σε ενδιαφέρει, πας σε G3.

Πάντως οχι σε S5.

για να σε βοηθήσω λίγο θέλω και εγώ να αναβαθμιστώ από g2 mini και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3. στην αρχή είχα ως κριτήριο την κάμερα και είχα καταλήξει g3 αλλά μετά το ξανασκέφτηκα για μπαταρία και μεγάλη οθόνη και το πενάκι αποτε λέω να πάω σε note 3 εκτός αν μπορέσω να κάνω την υπέρβαση και πάω note 4. Περιμένω λίγο να δω πως θα κυμανθούν οι τιμές στο τέλος του μήνα γιατί τώρα όλο ανεβαίνουν.

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...