Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα!Ενδιαφερομαι να αγορασω tablet περιπου στα 150Ε.Ειμαι κυριως αναμεσα στα εξης:

-LG G Pad 8.0" (16GB)

-Samsung Galaxy Tab 3 8.0 Wi-Fi (16GB)

-PiPO M9 (16GB)

-Lenovo IdeaTab Yoga 8 (16GB)

Απ'αυτα ποιο πιστευετε οτι αξιζει περισσοτερο?Δεκτες και εναλλακτικες προτασεις! :)

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι το x1, κυριως λογω μπαταριας. εγραψα πιο πανω 3 μοντελα με τιμη ως εκει που εθεσες (€100).

αν μπορεις να ανεβεις πιο πανω, το zte v5 red bull που προτεινει ο αρης ειναι καλη περιπτωση

αλλα στην εκδοση με 2ram και 8rom που ειναι €117 (οχι με 1ram, 4rom €100). αν μπορεις παρε το.

αν σκεφτεσαι τα 16gb του s222, μεταξυ 1ram+16rom και 2ram+8rom, καλυτερα 2ram+8rom.

Ψαχνω να αλλαξω το s advance της γυναικας μου με καποιο συγχρονο.

Μετα απο πολυ διαβασμα ειμαι μεταξυ των δυο παραπανω κινητων.

Εγω στα ιδια λεφτα θα κοιταγα το a806 lenovo αλλα δεν της αρεσε η εμφανιση...

Αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε με ταβανι τα 200 ευρω ειμαι ανοιχτος.

Τα κλασσικα, καμερα, λευκο, 5αρα οθονη ειναι αυτα που την νοιαζουν. Οχι με λιγοτερο απο 2gb ram

Ευχαριστω

Από αυτά θα σου πρότεινα το galaxy tab 3 8 λογω 1.5GB ram. Επίσης δες και το asus memopad 8, ειναι πολυ αξιοπρεπες tablet.

Ευχαριστω για την απαντηση!Πολυ καλο φαινεται το asus αλλα ξεφευγει λιγο στην τιμη.Για το galaxy το οτι εχει 2 πυρηνες δεν σημαινει πως υστερει λιγο σε σχεση με τα αλλα που εχουν 4?

ισως εμφανισιακα της αρεσει το

.

τιμη περιπου €130 ομως περιμενετε reviews μη βιαστειτε.

Edited by telefoneri

http://www.skroutz.gr/s/5565318/Asus-MeMO-Pad-8-ME181CX-8GB.html απο 150 ξεκινάει το asus. Σίγουρα παίζει σημασια, αλλα νομιζω ότι η παραπάνω ραμ είναι πιο σημαντική από τους πυρήνες.

Καλησπέρα παίδιά.

ψάχνω κινητό για τον πατέρα μου με ποσό που να μην ξεπερνάει τα 100 άντε το πολύ 110 ευρώ. Το θέλει για mail, web browsing κανα facebook και φαντάζομαι αν του δείξω κανα application για να βλέπει τα σκορ στα αθλητικά άντε και κανα skype app.

Θεωρώ οτι το moto e είναι οκ αλλά με προβληματίζουν τ 4G χώρο! Θα μπορέσει να βάλει τις προαναφερθείσες εφαρμογές στο κινητό ή θα έχει θέμα μνήμης; Γιατί παλιά είχα ένα htc wildfire και δεν μπορούσα να βάλω τπτ!! μην έχει τέτοια θέματα!

ευχαριστώ πολύ!

Eιναι κριμα να δωσεις 130$ για οθονη 4.5 ιντσων 854x480 και 1600mAh μπαταρια.

Δες αυτο το κορυφαιο VFM,να το κρατησεις πολυ καιρο.

http://www.vickmall.com/zte-v5-red-bull-3g-smartphone-snapdragon-msm8226-quad-core-android-4-2-2gb-8gb-13-0mp.html

Δεν είχα παρατηρήσει τέτοιο θηρίο!! :p Μάλλον αυτο θα πάρω(για τον αδερφό μου) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Edited by Nero55

Καλησπέρα παίδιά.

ψάχνω κινητό για τον πατέρα μου με ποσό που να μην ξεπερνάει τα 100 άντε το πολύ 110 ευρώ. Το θέλει για mail, web browsing κανα facebook και φαντάζομαι αν του δείξω κανα application για να βλέπει τα σκορ στα αθλητικά άντε και κανα skype app.

Θεωρώ οτι το moto e είναι οκ αλλά με προβληματίζουν τ 4G χώρο! Θα μπορέσει να βάλει τις προαναφερθείσες εφαρμογές στο κινητό ή θα έχει θέμα μνήμης; Γιατί παλιά είχα ένα htc wildfire και δεν μπορούσα να βάλω τπτ!! μην έχει τέτοια θέματα!

ευχαριστώ πολύ!

4 gb είναι σύνολο της rom στην πράξη είναι 2 gb (τα υπόλοιπα 2 gb ποιανει σύστημα και το cache)

αν βολεύτει με 2 gb καλός, αλλιώς παει για wp η κίνα μεριά

υπαρχει καταστημα που το εχει σε κατασταση presale και οποιος το πληρωσει-αγορασει θα του το στειλουν 25 δεκεμβριου. για αυτο εγραψα μη βιαστειτε. αν την ενδιαφερει βεβαιως την κοπελα. Edited by telefoneri

Καλησπέρα.

Ψαχνει η κοπελα μου κινητο. Δε θελει να είναι πολυ μεγάλο για να μπορει να το χειριστει ευκολα οπότε γυρω στις 4".Ιδιαιτερες αλλες απαιτήσεις δεν έχει. Να είναι dual sim με δυο κάμερες για skype. Απο εκει και περα αντε να παιζει κανα παιχνίδι και να ακουει μουσική. Θα είναι το πρώτο της smartphone. Και τιμη κατω απο 100

αν σου πω δεν υπάρχει αυτό που ζητάς............ και όσα υπάρχουν μόλις τους φορτώσεις κάνα skype κάνα viber θα κολλάνε τόσο πολύ που το κλικ θα σου φαίνεται αιωνιότητα..........

το μονο που φαινετε οχι τοσο χαλια ειναι αυτο

https://www.skroutz.gr/s/3743170/Sony-Xperia-M-Dual-SIM.html

θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα όλα θα είναι λίγο αργά.λόγο 512 ram

http://www.e-shop.gr/archos-50-titanium-dual-sim-black-p-TEL.008563

http://www.e-shop.gr/htc-desire-210-dual-sim-white-eng-p-TEL.007974

k κάτι σε win http://www.e-shop.gr/nokia-lumia-530-dual-sim-white-gr-p-TEL.008933

Edited by dk65gr

Παιδια ενδιαφερομαι και εγω για αγορα Mi2S απο που συμφερει να το παρω αυτη τ στηγμη????

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

http://i0.wp.com/www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/L1050853.png?resize=640%2C360 http://www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/L1050861.png

Ενδιαφέρεται πολύ προσφιλές μου πρόσωπο και είναι ανάμεσα σ' αυτά τα δύο, ποιό προτείνετε και κυρίως ΓΙΑΤΙ;

Φάτσα2Φάτσα ΕΔΩ

Πρώτο συγκριτικό βίντεο:

Φοράνε ίδιο επεξεργαστή, αλλά ο Ντόγκις είναι χρονισμένος στα 1700, ενώ ο Ζερός στα 2000.

GPU, RAM ανάλυση οθόνης ίδια (ips vs super amoled), 4-4-2 παίζουν και τα δυό :).

Και τα δυό είναι ή dual sim χωρίς δυνατότητα επέκτασης (των 16g ήδη υπαρχόντων) μνήμης, ή mono sim με δυνατότητα επέκτασης :wacko:

O Ντόγκις έχει light, proximity, accelometer sensorες, ενώ του λείπουν οι gyro, compass, που έχει μαζί με τους προηγούμενους ο Ζερός.

Και τα δύο φοράνε κάμερα της Σώνει (και καλά), αλλά ο Ντόγκις 16άρα ενώ ο Ζερός 13άρα.

Όμως λέει ότι η 13άρα μπορεί να γίνει "interpolated" 16! Φυσικά και η κάμερα του Ντόγκι με τον ίδιο τρόπο γίνεται 19.7!

Τι μαγικό είναι αυτό το interpoalted ξέρει κανείς???

ΟTG o Ντόγκις, δεν έχει ο άλλος.

2500 μπαταρία ο ένας, 2780 ο άλλος.

Κατά τα άλλα τα ίδια, εκτός από μια assistance που έχει από την ΕΠΟ(!!!) το Ζερο στο gps.

Για πείτε, εκτός από το ας πάρει όποιο νομίζει καλύτερο, ποιά η γνώμη σας;

Χρήση:

Τηλέφωνο :), Φωτογραφία, GPS, Browsing, Twitter, e-τηλέφωνο (viber, Skype κλπ), υπόλοιπα (παιχνίδια, διάφορα) μ αυτή τη σειρά προτεραιότητας

Edited by PagouroLand

Παιδια ενδιαφερομαι και εγω για αγορα Mi2S απο που συμφερει να το παρω αυτη τ στηγμη????

παίζει να μην το βρεις ευκολα ποια αφου δεν παράγεται πλέον

παίζει να μην το βρεις ευκολα ποια αφου δεν παράγεται πλέον

shit κριμα και εχει τοσο καλα specs και τετοιο μεγεθος δεν υπαχρει αλλο :(

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Τλκ δε θα το πάρω γιατί είναι ακριβό για τα σημερινα δεδομένα με βλέπω να καταλύγω σε z1c που ναι κ λίγο καλύτερο + δεν μπορώ να περιμένω 1 μήνα για να ρθει Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά. θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής πριν το αγοράσω. σε κάποια site είδα πως το κινητό δεν γίνεται root .. εγώ θέλω να το κάνω root ( γνωρίζω της επιπτώσεις) επίσης λένε πως το zte δεν δέχεται microSD card. ενώ στο gsmarena γράφει ότι παίρνει, τι ισχύει λοιπόν; ποιο από τα 2 είναι ποιο γρήγορο; γράφει πως το zte έχει 16 gb χώρο αλλά μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 9 ισχύει; και τα 2 έχουν θετικά και αρνητικά όπως όλα τα κινητά. ποιο έχει καλύτερη μπαταρία ; ( κρατάει περισσότερη ώρα) εγώ θέλω να παίζω real racing 3 και κανά 2 παιχνίδια ακόμα, να βλέπω ταινίες, να μπαίνω facebook και λίγο στο internet. στο κοτσοβολο το lenovo έχει και θήκη και μεμβράνης, το zte στον γερμανο όχι!

καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά. θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής πριν το αγοράσω. σε κάποια site είδα πως το κινητό δεν γίνεται root .. εγώ θέλω να το κάνω root ( γνωρίζω της επιπτώσεις) επίσης λένε πως το zte δεν δέχεται microSD card. ενώ στο gsmarena γράφει ότι παίρνει, τι ισχύει λοιπόν; ποιο από τα 2 είναι ποιο γρήγορο; γράφει πως το zte έχει 16 gb χώρο αλλά μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 9 ισχύει; και τα 2 έχουν θετικά και αρνητικά όπως όλα τα κινητά. ποιο έχει καλύτερη μπαταρία ; ( κρατάει περισσότερη ώρα) εγώ θέλω να παίζω real racing 3 και κανά 2 παιχνίδια ακόμα, να βλέπω ταινίες, να μπαίνω facebook και λίγο στο internet. στο κοτσοβολο το lenovo έχει και θήκη και μεμβράνης, το zte στον γερμανο όχι!

ο Γερμανος και η κοσμοτε εισάγουν το μοντέλο που δεν δέχεται κάρτα μνήμης.

όποιο τηλέφωνο και να πάρεις, με gaming και παρακολουθηση ταινιών δε θα βγάζεις μέρα με τη μπαταρία..

ο Γερμανος και η κοσμοτε εισάγουν το μοντέλο που δεν δέχεται κάρτα μνήμης.

όποιο τηλέφωνο και να πάρεις, με gaming και παρακολουθηση ταινιών δε θα βγάζεις μέρα με τη μπαταρία..

με gaming και ταινιες παιζει να μην υπαρχει συσκευη που να βγαζει μια μερα...........

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...