Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ααα το ειπα καλοπροαίρετα,οταν το εγραφα σκεφτομουν οτι υπαρχει περιπτωση να μην εχει ασχοληθεί κανεις με τη κατηγορία αυτη των κινητών οχι με το θεμα μου
Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν είναι εύκολο καθώς δεν υπάρχουν και πολλές πληροφορίες στο ίντερνετ για κινητά με κουμπιά. Εγώ π.χ έψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Οπότε το γεγονός πως δεν απαντά κάποιος δεν σημαίνει πως δεν έχει ασχοληθεί. :)

 

Επιπλέον,να προσθέσω ότι δεν έχω βρει κινητά με επαφές καταλόγου πάνω από 1.000.

:chair:
Link to comment
Share on other sites

παιδια γεια ,

λοιπον αποφασισα να παω σε windows και lumia λογω φωτογραφικης ... πηγα και τα ειδα απο κοντα στο media market ... ειδα και το 640 και το 640XL αλλα και το 735 ..(δεν ειδα το 830) ... το 735 μου φανηκε ποιο ζωντανο ... ποιο εντονα τα χρωματα που ειχε σαν να εχει καλυτερη αναλυση ... ειναι η ιδεα μου? μου φανηκε ομως μικρουλι σε σχεση με τα αλλα ... ποιο θεωρειτε καλυτερο ? το XL με τα 13mp? ασ πουμε ότι η τιμη δεν ειναι το κριτηριο αλλα η φωτογραφικη και η αποδοση γενικα του τηλεφωνου ... ποιο ειναι ποιο καλη επιλογη και γιατι ? δωστε καμια βοηθεια γιατι τα εχω μπερδεψει

Link to comment
Share on other sites

Από την στιγμή που θέλεις και την υποστήριξη του service πας για G3 δαγκωτά...!
Panasonic GD87 -- Nokia7600 -- Motorola RAZR V3 -- Motorola V360 -- SE W610i -- LG KC550 -- SE Aino - SE NeoV -- LG G Flex
Link to comment
Share on other sites

Παλαιότερα θυμάμαι το mobilehellas.gr που έγραφε οτι είχε συνεργασία με την Cosmote αλλά τώρα πια δεν το γράφει το site. Επίσης ένα άλλο που είχα αγοράσει παλαιότερα connexionway.gr και είχε καλές τιμές αλλά δεν ήταν στο skroutz, τώρα που κοίταξα όμως κάτι παίζει με τις τιμές μάλλον θα έκαναν αναβάθμιση στο site και δείχνει όλα μηδενικά. Πάρε αν είναι κανα τηλέφωνο να ρωτήσεις πες και πόσο έχεις βρει το κινητό που σε ενδιαφέρει και σου λένε.

Από μεγάλα καταστήματα πάντως αν βρεις καμια ευκαιρία δέχονται επιδότηση και ο Κωτσόβολος και τα MediaMarkt και το Πλαίσιο.

Nickolas
Link to comment
Share on other sites

Από άποψη επεξεργαστή και μνήμης όλα αυτά που είδες (ακόμη και το 830) έχουν ακριβώς τα ίδια: snapdragon 400 και 1GB Ram, οπότε από απόδοση όλα στα ίδια επίπεδα είναι, στον τρόπο που συμπεριφέρονται με εφαρμογές και παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα αλλάζουν στην τεχνολογία οθόνης όπου το 735 φοράει amoled γι'αυτό είδες και πιο ζωηρά χρώματα και το άψογο μαύρο, ενώ όλα τα άλλα έρχονται με ips lcd, όλα πάντως έχουν ίδια ανάλυση HD, απλά όσο μεγαλώνει η οθόνη η πυκνότητα των pixel μειώνεται γι'αυτό και είδες μια μικρή διαφορά.

Επίσης η amoled οθόνη του 735 δεν υποστηρίζει glance screen, κοίτα αυτό το video να καταλάβεις τι περίπου είναι: https://www.youtube.com/watch?v=4FGIpgsuYZw Το τηλέφωνο δηλαδή αν και σε standby παρουσιάζει συνέχεια πληροφορίες στην οθόνη από αναπάντητες, μηνύματα κλπ.

Από άποψη φωτογραφικής την καλύτερη μάλλον την έχει το 830 το οποίο έχει και οπτικό σταθεροποιητή. Όμως απ'οτι έχω δει και το 640xl φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Επίσης υπάρχουν κάποιες διαφορές και στην εφαρμογή της κάμερας, τα 830,640,640xl έρχονται με μια πιο νέα έκδοση που μάλλον δε θα πάρει το 735.

Τέλος κάποιες ακόμη διαφορές είναι οτι τα 735 και 830 υποστηρίζουν 4G και ασύρματη φόρτηση ενώ τα 640 και 640xl ανάλογα με την έκδοση που θα βρεις βγαίνουν σε 3G ή 4G.

Προσωπικά πάντως αν ήταν να διαλέξω κάποιο από τα παραπάνω αυτή τη στιγμή αν και μου αρέσει περισσότερο απ'όλα το 830 λόγω design, μάλλον θα πήγαινα για το 640XL, για τρεις λόγους: εναλλάξιμα καλλύματα, πολύ μεγάλη μπαταρία και ένας χρόνος δωρεάν office 365.

Edited by atlantian
Nickolas
Link to comment
Share on other sites

Αν θες απο Ελλάδα θα συμφωνήσω για G2. Απίστευτο value for money.
Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE
Link to comment
Share on other sites

Aπό S3 neo και S4 mini, σίγουρα G2 που είπαν και οι προλαλήσαντες... Από τα πιο αξιόλογα στα χρήματα που διαθέτεις... ;)
Link to comment
Share on other sites

Επειδη το Lg g3 μου εχει αρχισει να μου δινει στα νευρα καθως τρωει κατι minor lags και η μπαταρια του αδειαζει πιο γρηγορα απο τις τσεπες μας, σκεφτομαι να παρω ενα απο τα παραπανω. Μου αρεσει καλυτερα το OpO αλλα ακουσα οτι εχει πολυ κακη ποιοτητα κλησεων και ειναι λιγο αβολο στο χερι λογω μεγεθους. Απο την αλλη δεν εχω ψαξει πολυ για το xiaomi απλα γνωριζω οτι ειναι ο βασικος ανταγωνιστης του. Αυτο που θελω κυριως ειναι καλη οθονη, μεγαλη διαρκεια μπαταριας, ευκολο και ομαλο multitasking και καλη ληψη σηματος (wifi, 3g,). Το budget μου ειναι μεχρι 450 ευρω, οποτε μπορειτε να μου προτεινεται και κατι αλλο αν θελετε.
Link to comment
Share on other sites

Το ΟρΟ έχει άψογο σήμα,δεν κολλάει πουθενά, απλά είναι λίγο μεγάλο στο χέρι (προσωπικά δεν είχα πρόβλημα). Το mi4 πολύ καλή και ολοκληρωμένη συσκευή με υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα. Με 420 σου προτείνω βέβαια το Ζ3 που έχει και sd card και είναι και αδιάβροχο.
Link to comment
Share on other sites

Το ΟρΟ έχει άψογο σήμα,δεν κολλάει πουθενά, απλά είναι λίγο μεγάλο στο χέρι (προσωπικά δεν είχα πρόβλημα). Το mi4 πολύ καλή και ολοκληρωμένη συσκευή με υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα. Με 420 σου προτείνω βέβαια το Ζ3 που έχει και sd card και είναι και αδιάβροχο.

 

Το z3 δεν μου αρεσει και στα ιδια χρηματα ειναι το OpO 64gb, οποτε μαλλον θα προτιμήσω το Oneplus. Απλα ανησυχώ για την ποιοητα κλησης.

Link to comment
Share on other sites

καλημερα,

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση ..οντως το 640XL οπως και το 640 εχουν office για εναν χρονο και 1TB στο onedrive και 60 λεπτα κλησεις στο skype... απο φωτογραφικη μερια το νεο προγραμμα ξερουμε τι προσφερει παραπανω ? αυτο το HDR το εχουν και τα άλλα ? οταν πηγα να παρω φωτο με το 640 την εδειχνε σαν να εχει και κινηση , δεν ξερω τι κολπο ειναι αυτο ... τα αρχεια αυτα εαν τα παρω στο pc θα ειναι σαν animated images ας πουμε ?

Link to comment
Share on other sites

Η κίνηση που είδες αφού τράβηξες τη φωτογραφία λέγεται living images, στην ουσία το κινητό τραβάει ένα βιντεο 1-2 δευτερολέπτων πριν τραβήξεις τη φωτογραφία, αυτό μπορείς να το δεις μόνο μέσω της εφαρμογής Lumia Camera και στη Lumia Storyteller που πρόκειται για εφαρμογή που φτιάχνει μικρές ιστορίες με τις φωτογραφίες σου, στον υπολογιστή τα αρχεία αυτά θα φαίνονται σαν απλές φωτογραφίες.

Το HDR που αναφέρεις ονομάζεται lumia rich capture και αυτό είναι το κομμάτι που σου έλεγα οτι μάλλον δε θα πάρει το 735 (φυσικά δε γνωρίζω τι θα γίνει το καλοκαίρι που θα κυκλοφορήσει η αναβάθμιση σε windows 10), ρίξε μια ματιά και στο link να δεις πως λειτουργεί:

http://www.windowscentral.com/closer-look-rich-capture-lumia-camera

Nickolas
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας. Μια ερώτηση: Ανάμεσα στο Samsung Galaxy S4 και το Huawei Ascend P7, ποιο κατα τη γνώμη σας είναι καλύτερο και ποιο έχει καλύτερη κάμερα;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
Link to comment
Share on other sites

φιλε ευχαριστω , βαζω στην κουβεντα και μερικα ακομα

 

**********

Καλημερα!Επειδη εχω το 640 και εχοντας δει και τα υπολοιπα πλην του 640xl μπορω να σου πω τα εξης

 

ολα εχουν το ιδιο υλικο οπως ειπε ο φιλος απο πανω!Αλλα σε θεμα φωτογραφικης το 830 ειναι κορυφη στης φωτο του σε σχεση με τα αλλα,το 640 ειναι ενα σκαλι ποιο κατω και το 735 περιπου τα ιδια με το θεμα οτι δεν εχει ακομα την ποιο νεα εκδοση για να πουμε κατι.Εμενα το μονο που με σταματησε απο το 830 ειναι οτι δεν ειναι dual sim δυστηχως αλλιως το ειχα παρει χτες!τωρα για το μαυρο το 640 και το 735 εχουν το "ποιο μαυρο" και ισως ποιο πολυ το 735 αλλα το 830 ειναι λιγο γριζοπο(εμενα ποτε δεν με ενδιαφεραι).για το 640xl

 

θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο αλλα η οθονη του ειναι 5,7 με 256ppi και σε καποια rewiews εχουν πει οτι ψευτοπιξελιαζει τωρα αυτο θα το δεις απο κοντα να ισχυει!η γνωμη μου παντως αν διαθετεις λεφτα ανω των 200€ 830,ειναι μια πολυ καλη επιλογη(αν οχι η καλυτερη)επισης καλλυματα αλλαζουν και στο 640.εγω μολις τωρα αλλαξα απο android σε windows και εχω παθει την πλακα μου απο το λειτουργικο και απο τα τηλεφωνο αυτα!

**********

Από αυτά εγώ σίγουρα θα διάλεγα το 830. 10MP Zeis φακός μαζί με οπτικό σταθεροποιητή είναι σίγουρο ότι θα έχεις πολύ δυνατά αποτελέσματα και σίγουρα αξεπέραστα σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Επίσης θεωρώ την επιλογή LCD κάπως πλεονέκτημα γιατί είμαι υπέρ των φυσικών χρωμάτων και όχι των ψεύτικων και υπερκορεσμένων που βγάζουν οι AMOLED γιατί μου κουράζουν τα μάτια μετά από σχετικά λίγη ώρα χρήσης.

****

 

εσυ τι λες λοιπον να παω προς 830 ? απο θεμα αναβαθμισης λειτουργικου και το 830 και το 640 θα παρουν νεα εκδοση σωστα ?

απο μπαταρια το 830 σε σχεση με τα 640XL/640 εχει την ιδια ? διαρκει το ιδιο ?

τα 10μπ του 830 σε σχεση με τα 13μπ του 640XL ειναι καλυτερα ? το σοφτςαρε της καμερας ειναι ιδιο και στα 2 ε ?

συγνωμη που ρωταω το ιδιο ξανα και ξανα

σχετικα με την διπλη καρτα δεν με πειραζει ... οποτε αλλο ενα +για το 830 ισως ?

στο skroutz εχει 220 το 830 και το 640XL θα ερθει και αυτο στα ιδια λευτα ...

 

ας πουμε οτι δεν με καει το οffice τοσο μια που εχω εταιρικο laptop οποτε εχω office ...

καπακια δεν περνει το 830 αλλα ?

 

οποτε τι να κανω ?

Edited by sotiriad
Link to comment
Share on other sites

Το z3 δεν μου αρεσει και στα ιδια χρηματα ειναι το OpO 64gb, οποτε μαλλον θα προτιμήσω το Oneplus. Απλα ανησυχώ για την ποιοητα κλησης.

 

για την ποιοτητα κλησης μην ανησυχεις καθολου.εινια αψογο

Link to comment
Share on other sites

Αν δε χρειάζεσαι dual sim κινητό, μεγαλύτερη οθόνη και δεν ενδιαφέρεσαι για το office τότε ναι εννοείται πήγαινε για το 830. Στα θετικά το 830 υποστηρίζει 4G, έχει ασύρματη φόρτιση, περιμετρικά έχει αλουμίνιο που δεν αλλάζει ωστόσο η πλάτη πίσω αλλάζει γιατί είναι πλαστικό. Με την κάμερα την ημέρα δε νομίζω οτι θα δεις τρελές διαφορές, ωστόσο σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό και τη νύχτα θα δεις διαφορά γιατί το 830 έχει οπτικό σταθεροποιητή.

Στα αρνητικά έχει μικρότερη μπαταρία από τα άλλα δυο, αν και καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα του 830 για να σου πουν τι παίζει.

Επίσης η μπροστινή κάμερα είναι 1mp αντίθετα με τα 5 που έχει το 640xl, αυτό βέβαια δε ξέρω κατα πόσο σε ενδιαφέρει εκτός κι αν βγάζεις selfies.

Ορίστε και ένα συγκριτικό με τις κάμερες:

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/20626_Camera_head_to_head_Lumia_640_.php

Nickolas
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...