Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Xiaomi MI4i με λειτουργικό lolipop δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει.

+1 και από μένα αλλά είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει κινέζικο γιατί το θέλει άμεσα. Εκτός κι αν αγοράσει από το Eu Warehouse του Vickmall http://www.vickmall.com/eu-warehouse.html, εγώ θα του προτεινα το Lenovo K3 Note στα 190€ όπου η αποθήκη τους είναι Ελλάδα άρα μεσα σε 3 μέρες το πολύ θα το έχει στα χέρια του.

:chair:

LG G2 να αγοράσεις με κλειστά μάτια όλοι οι κάτοχοι δηλώνουν ευχαριστημένοι + πολλή καλή αυτονομία, νομίζω το πολύ μέχρι 220 θα βρεις καλή περίπτωση μεταχειρισμένο για το 16αρι αλλά στο σκρουτζ έχει 250€ περίπου οπότε αξίζει και με το παραπάνω να το πάρεις καινούργιο. Για 30€ περίπου αν αντέχουν τα οικονομικά σου πιστεύω πως αξίζει και με το παραπάνω. Edited by Alex_90
:chair:

Καλησπερα,σκεφτομαι να αγορασω ενα απο αυτα τα 2 κινητα,τα οποια απο οτι εχω δει εχουν αντιστοιχα χαρακτηριστικα και τιμη.Ποιο θεωρειτε οτι ειναι καλυτερο για να αγορασω?:D

Αν μιλάμε αποκλειστικά για αυτά τα δύο και δεν έχεις περιθώριο να ανέβεις λίγο, εγώ το Lumia θα έπαιρνα... 512mb Ram που βλέπω ότι έχει το Xperia (αν και δεν το έχω δουλέψει), το θεωρώ υπερβολικά λίγο για Android... ;)

Αν ησουν λιγο πιο ψαγμενος και ειχες προλαβει, πριν λιγες μερες θα επαιρνες το 930 με ~230ε και θα ησουνα αρχοντας σε ολα και με ελληνικη συσκευη... (μεσω της προσφορας lumia+xbox).

Μπορεις να δεις στα μεταχειρησμενα ακομα και για σφραγισμενες συσκευες 930 απο ατομα που πηραν την προσφορα εκεινη και κρατησαν το xbox εστω και στα 250-260ε, ειναι εντελως αλλο επιπεδο απο ολες οσες συζητας και λιγα ευρω παραπανω τα αξιζει.

Αποκει και περα, αγνοωντας τα παραπανω, επειδη τον τελευταιο μηνα κανω beta test σε ενα 640xl, θα σου το προτεινω με κλειστα ματια εφοσον ερθει σε σωστη τιμη. Το κινητο ενα ελατωματακι εχει μονο, οτι εχει μονο 8gb internal χωρο. Ευτυχως παιρνει SD οποτε για φωτογραφιες και video δεν εχεις θεμα...αλλα τι θα τους κοστιζε να δινανε 16gb να μπορεις να εισαι και πιο ανετος με εφαρμογες? Τεσπα. Κατα τ'αλλα πολυ καλη συσκευη, εξαιρετικη καμερα, ομορφο-δε δειχνει τοσο "φτηνο", και το καπακι του που ειναι εναλαξιμο καλυπτει ολη τη συσκευη περιμετρικα οποτε δε χρειαζεσαι και θηκες....αν του κανεις χτυπηματα στις γωνιες απο πτωσεις, γρατζουνιες κλπ, απλα το αλλαζεις με ενα καινουριο!

Οποτε απο αυτα που λες αν δεν εχεις προβλημα με το μεγεθος προτεινω το 640xl. Αν εχεις, τοτε το 730. Και αν εισαι διατεθημενος να ψαχτεις, τα αφηνεις ολα αυτα και πας για 930...

Δεν εχω να συμπληρώσω κατι στις παραπανω απαντησεις, ενα πράγμα μονο θα θελα να αναφερω. Αν σε ενδιαφερουν σοβατα εφαρμογες οπως viber & facebook ειναι ακομα προβληματικες στις ειδοποιήσεις αλλα και κατα τη χρηση τους βγαζουν σημαντικά bugs. Εμπειρια απο lumia 730 το τελευταιο μηνα της ξαδέρφης μου πραγμα που προσωπικα με εκανε να αποστραφω ta wp..

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω ένα Android Dongle για την τηλεόρασή μου. Θα ήθελα να έχει οπωσδήποτε 2GB RAM και κάποια από τις νεότερες εκδόσεις του Android και να είναι σχετικά οικονομικό. Τι προτείνετε ;

Καλησπέρα,

Θέλω να πάρω για δώρο σε ενα φίλο ένα smartphone μέχρι τα 100. Αυτά που έχω δει και ψιλοκαταλήξει είναι τα Lumia 535 και Huawei Y550.

Οι απαιτήσεις του είναι να έχει φλας η κάμερα και να τραβαει αξιοπρεπείς φωτο. Γενικά το λειτουργικό δεν τον απαχολεί ιδιαιτερα, θέλει μόνο να είναι ευχρηστο.

Τι θα προτιμούσατε από τα δύο? Υπάρχει κάτι άλλο σε αυτή την κατηγορία τιμής που μου διαφεύγει? Κατά πρότιμηση να έχει 1G ram.

Επειδή δεν πολυασχολείται και ιδιαίτερα, λέω να του πάρω το 535. Τι λέτε?

Ευχαριστώ :)

Έχουν αναφερθεί διάφορα θεματάκια απ' όσο έχω δει για το 535, απ' όσο έχω δει στο νήμα του, με κυριότερο αυτό του touch... Τσέκαρε και εκεί, μήπως έχουν λυθεί με κάνα update... Αν ναι, προσωπικά συμφωνώ για 535... Για τα λεφτά του είναι μια χαρά σε specs... Αν οχι και το Υ550 είναι αξιόλογη συσκευή σε αυτή την τιμή και με πολύ καλές κριτικές από όλους τους κατόχους εδώ... ;)

Θες οπωσδήποτε Android; Εγώ στη θέση σου θα κοιτούσα για Raspberry... Aλλά anyway...

Στο Gearbest που τσέκαρα τυχαία μόλις, έχει διάφορα (για τα οποία δεν έχω άποψη), με Android 4.4 και 2GB Ram, από 65 ευρώ και πάνω... ;)

Γεια σας παιδιά! Εκ μέρους συγγενούς μου, ποιο smartphone μέχρι 250 ευρώ από ελληνική αγορά να προτιμήσει, με κυριότερη απαίτηση την πολύ καλή κάμερα και άριστη φωτογράφιση;

ένα είναι όλο και όλο το κινιτο που έχει καλή camera (σε επίπεδα φωτογραφικής) και πριν απο αυτο το nokia 808

https://www.skroutz.gr/s/3626320/Nokia-Lumia-1020-32GB.html

Guest philliako
Ειμουν αναμεσα σε LG G3 32GB και OPO. Μαλλον καθαρα για λογους μπαταριας θα παω στο OPO μιας και εχω ακουσει πολυ θετικα σχολια!!

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δυστυχώς ο συγγενής μένει επαρχία, οπότε οι αγοραστικές του δυνατότητες περιορίζονται στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και στις αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών. Για το Nokia 830 ή το Sony Ζ1 τι γνώμη έχετε;

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δυστυχώς ο συγγενής μένει επαρχία, οπότε οι αγοραστικές του δυνατότητες περιορίζονται στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και στις αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών. Για το Nokia 830 ή το Sony Ζ1 τι γνώμη έχετε;

όπως είπα πραγματικά καλή camera μονο στο 1020....... μετα απλός κανεις συμβιβασμούς..... μετρια στο z1 στο αυτοματο , αν κατέχεις απο χειροκίνητες ριθμισεις για κάθε λήψη μπορείς να βγαλεις και καλούτσικες ανάλογα με της συνθήκες........ το 830 καλούτσικη αλλα καμία σχάση με το 1020 (ουτε καν κοντά..... )

ποσο επαρχεία μένουν ποια? όλα τα μαγαζιά που έστειλα στέλνουν με acs τα προϊόντα τους.........

Κέρκυρα, απλά μάλλον θα ήθελε να το δει από κοντά. Αλλά θα του το προτείνω.

απο κοντά τι θα καταλάβει οτι αφορα την camera? για να αξιολογήσεις την camera πρέπει να βγαλεις μερικές φώτο σε διαφορετικές συνθήκες να της πας στο pc και εκεί θα δεις διαφορα........... γιατι στην οθονη του κινητού ακόμη και η ποιο άθλια φώτο μπορεί να φαίνεται γαμάτη............

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω ένα smartphone που να έχει 2 Gb RAM, Quad-Core επεξεργαστή με καλή αυτονομία και να είναι δοκιμασμένο - αξιόπιστο! Θα ήθελα να δώσω έως 160 ευρώ. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες συσκευές;

Καλησπέρα

Είμαι μεταξύ των παρακάτω:

1. Xiaomi Mi4

2. Xiaomi Mi Note

3. Meizu MX4 Pro (ακραία λύση λόγω τιμής)

4. Huawei 7

Με ενδιαφέρει κυρίως κάμερα και σήμα.

τι προτείνετε;;

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...