telefoneri Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Τι εχετε να πειτε για το alcatel idol X+, αξιζει; Ποια συσκευη προτεινεται για χρηση κυριως κλησεων και mp3 με bluetooth; Αυστηρα μεχρι 30€...! ειναι προτιμοτερο να ανοιξετε-δημιουργησετε νεα-ξεχωριστα θεματα ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SofG Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Θα ήθελα να αγοράσω smartphone έως 350 ευρώ πάνω κάτω! Με ενδιαφέρει περισσότερο καλή αυτονομία μπαταρίας, ενώ ελάχιστα η κάμερα!! Ήμουν πολύ κοντά στο LG G3 όταν άκουσα ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία λόγω της QHD οθόνης που καταπίνει την μπαταρία σε λιγότερο απο μία μέρα με μέτρια χρήση :cry::cry: !! Περιμένω τις απόψεις σας !! Ευχαριστώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Sony Xperia Z2 OnePlus One Huawei Ascend Mate 7 LG G Flex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Σε 6 ίντσες νομίζω δεν υπάρχουν και πάρα πολλές επιλογές έτσι και αλλιώς... Ακόμα και το iPhone που ανέφερες (το Plus) 5.5 είναι.... Αν θες απαραίτητα 6άρι και δε σε νοιάζει και το κόστος, το Nexus 6 φαντάζομαι είναι πολύ καλή επιλογή, αλλά νομίζω δεν έχει radio fm... ;) Επίσης υπάρχει και το Huawei Mate 7, η έκδοση με τα 2Gb Ram είναι γύρω στα ~370 και η έκδοση με τα 3 Gb Ram στα ~580... Aπό Windows Phone υπάρχει το 1320, σε σαφώς μικρότερη τιμή από τα παραπάνω... Λογικά καλά θα πηγαίνει, αλλά απ' όσο έχω δει λένε ότι η κάμερά του είναι μέτρια και οχι κάτι το ιδιαίτερο (είναι 5άρα)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 SpyrosR σε ευχαριστώ. Το Nexus θα το αποκλεισω για την έλλειψη ραδιοφώνου. Ακούω αρκετά ραδιόφωνο, άρα μου είναι απαραίτητο. Το Nokia φαίνεται πως έχει μέτρια κάμερα, άρα εκτός και αυτό. Κρατάω το Mate 7 με τα 2gb...Η έκδοση με τα 3gb είναι πολύ ακριβή, εκτός budget. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Μόνο καλά διαβάζω για το Huawei Ascend Mate 7. Ρίξε μια ματιά και στο LG G Flex. Edit: Βασικά τώρα πρόσεξα ότι ζητάς καλή κάμερα. Δεν ξέρω για το G Flex αν σε καλύπτει. Edited April 17, 2015 by madman099 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Μόνο καλά διαβάζω για το Huawei Ascend Mate 7. Ρίξε μια ματιά και στο LG G Flex. Σωστός, υπάρχει και το Flex με την ιδιαίτερη σχεδίαση κοντά στο 300άρι (επίσης με 2 GB Ram)... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Το καλύτερο 6άρι είναι το Lenovo Vibe Z2 Pro. Τέλος. Τα υπόλοιπα είναι γατάκια.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Το καλύτερο 6άρι είναι το Lenovo Vibe Z2 Pro. Τέλος. Τα υπόλοιπα είναι γατάκια.... Τώρα το είδα... Κτήνος σωστό! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Το καλύτερο 6άρι είναι το Lenovo Vibe Z2 Pro. Τέλος. Τα υπόλοιπα είναι γατάκια.... Όντως, πολύ καλά χαρακτηριστικά. Αλλά και 478e...χμμμ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Θελω να παρω ενα android με ταβανι τα 200ε εστω και μεταχειρησμενο. Με απασχολει ομως πολυ το θεμα της καμερας. Θελω να ειναι οσο καλυτερη γινεται. Αποκει και περα με ενδιαφερει να ειναι οσο πιο smooth γινεται το λειτουργικο. Δε θελω να ειναι κινεζικο, οχι οσον αφορα την "μουρη" αλλα την εγγυηση. Δηλαδη αν ειναι καποιο huawei με τοπικη (καλη) εγγυηση δεν εχω προβλημα ή αν ειναι πχ Lenovo και αυτα καλυπτονται τοπικα....δε ξερω. Απλα δε θελω να ξεπερασω τα 200ε και αν κατι αξιζει πολυ και ειναι ακριβοτερο, δεχομαι να το ψαξω και στα μεταχειρησμενα... Για χρονια στην προ-smartphone εποχη ειχα το Samsung Pixon 12 και ημουν απολυτα ικανοποιημενος με την ποιοτητα των photo (αρκετες απο τις οποιες εχω τυπωσει κιολας και με καλυπταν). Το θετω σαν ενα benchmark οτι αν μου προτεινετε κατι εστω ελαχιστα καλυτερο απο αυτο ειμαι ΟΚ (ηταν κορυφαιο μεν αλλα ηταν και 2009...ελπιζω σημερα οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο να παμε σε κατι αντιστοιχο-καλυτερο) Ακουω προτασεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Θα στο πω απλά: Ποτέ! Κάνα μεταχειρισμένο lg g2 ψάξε. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Θα στο πω απλά: Ποτέ! Εννοεις οτι αυτο που λεω να ειναι ισαξιο-καλυτερο απο το Pixon12 δεν παιζει σε αυτα τα λεφτα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 meizu m1 note,lenovo k3 note,lenovo vibe x2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εννοεις οτι αυτο που λεω να ειναι ισαξιο-καλυτερο απο το Pixon12 δεν παιζει σε αυτα τα λεφτα? Δε ξέρω τις απαιτήσεις σου σε φωτογραφία. Το κινητό που είχες είναι φωτογραφικό κινητό που έχει και xenon. Το xenon το ξεχνάς. Με 200 ευρώ δυστυχώς το 2015 δεν παίρνεις κάτι αντίστοιχο στη φωτογραφία με το pixon του 2009. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ναι για το Xenon το παιρνω σαν δεδομενο οτι το ξεχναμε... Αλλα κυριως με ενδιαφερει τη μερα (ευκολες συνθηκες δηλαδη και που δεν εχει σημασια το flash) να βγαζει καθαρες με αρκετη λεπτομερεια, τουλαχιστον ισαξιες του Pixon, και τη νυκτα σε κανα μπαρακι να μπορεις με το led flash να βγαλεις οχι τελειες, αλλα usable φωτογραφιες...μη βγαινουν ολες κουνημενες, με χαλια λεπτομερεια, full θορυβο κλπ... Για κοντινες αποστασεις, στο 1 μετρο, δεν θα ειναι επαρκες και ενα led flash? Αυτη τη στιγμη εχω στα χερια μου δοκιμαστικα ενα Lumia 640 XL το οποιο ας πουμε μου φαινεται οτι εχει αξιοπρεπεστατη καμερα. Και ειανι κινητο που θα κυκλοφορησει γυρω στα 190ε σε λιγο καιρο. Δυστυχως δεν θελω να παω σε windows, αλλα κατι αντιστοιχο σε andoid δεν υπαρχει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 κάνα lumia 1020 μεταχειρησμενο μήπως βρεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Αυτό που σου είπα πριν, μεταχειρισμένο g2. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 κάνα lumia 1020 μεταχειρησμενο μήπως βρεις δυστυχως θελω android... το ειχα κιολας το 1020 παλια, δε θελω να γυρισω στα ιδια. Αυτό που σου είπα πριν, μεταχειρισμένο g2 Με το G2 ξεκινησα στο μυαλο μου, ειναι το στανταρακι, αλλα ειπα μηπως υπαρχει και κατι αλλο δινοντας εμφαση στην καμερα (γιατι σα συνολο το G2 σιγουρα ειναι top) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Με δυνατότητα να μου εκδώσουν τιμολόγιο.χρειάζομαι 2. Να έχουν Καλή μπαταρία και τεχνικά χαρακτηριστικά. Λέει τπτ το leagoo lead7 ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Με το G2 ξεκινησα στο μυαλο μου, ειναι το στανταρακι, αλλα ειπα μηπως υπαρχει και κατι αλλο δινοντας εμφαση στην καμερα (γιατι σα συνολο το G2 σιγουρα ειναι top) Στα λεφτά αυτά είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις. Η κάμερα του με λίγες ρυθμίσεις και κάνα επιπλέον πρόγραμμα γίνεται αρκετά αξιόλογη. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Z3 compact αν θες τούμπανο σε συμμαζεμένο μέγεθος. Και η μπαταρία θερίζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pki Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 τηλέφωνα. ποιο θα προτιμούσατε; GIONEE ELIFE E7 http://www.vickmall.com/gionee-elife-e7-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-2ghz-android-4-2-3gb-ram-32gb-rom-5-5-inch-fhd-ltps-screen.html JIAYU S3 ADVANCE http://www.vickmall.com/jiayu-s3-mtk6752-octa-core-android-4-4-smartphone-4g-fdd-lte-ram-3gb-rom-16gb-13mp-camera-3000ma-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen.html ECOO E04 Aurora PLUS http://www.vickmall.com/ecoo-e04-aurora-plus-4g-lte-mtk6752-octa-core-1-7ghz-3gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-fhd-screen-android-4-4-smartphone.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 για μπαταρια το m1 note, δοκιμασμενο...και καλυπτει και ολα τα υπολοιπα που ζητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pki Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Προτείνω να ξεκινήσεις με μια σύγκριση στο kimovil. Νομίζω το elite δεν είναι πχ dual sim. Κοίταξε τις διαφορές και με ενδιαφέρει και μένα η συζήτηση. Για το S3 έχουν ακουστεί διάφορα όσον αφορά την ποιότητα. Το ECOO E04 φαίνεται να έχει partitioned storage απο οτι προσεξα το Ε7 ειναι και single sim και δεν εχει microsd slot οποτε αποριπτεται. το jiayu s3 advance τι προβληματα εχει βγαλει; οταν λες partitioned storage για το ecoo τι εννοεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts