Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από αυτά που παραθέτεις θα διάλεγα ή G2 ή G3 ανάλογα πόσα χρήματα ήθελα να διαθέσω. Και τα δύο είναι πολύ καλα κινητά. Προσωπικά βέβαια θα διάλεγα Moto X(2014). Είναι πολύ γρήγορο και πιο κοντά σε stock android.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έπεσε και έσπασε το Samsung s3 4G i9305 που είχα(χάλασε η lcd φαντάζομαι,εξωτερικά είναι μια χαρά αλλά μαύρισε η οθόνη,το πουλάω btw)

Επιλογές που βρήκα με γρήγορο ψάξιμο

1)HTC One (E8)

2)Sony Xperia Z2 LTE (16GB)

3)Sony Xperia Z3 Compact

4)LG G3

5)LG G2

6)Samsung Galaxy S5

7)Κάποιο άλλο που θα προτείνετε εσείς.

Απαιτούμενα χαρακτηριστικά

1)Android

2)τιμή γύρω στα 350 ευρώ

3)4,5''-5,5'' οθόνη (αυτά με 5,5'' είναι πολύ μεγαλύτερα από το S3;δε θα χωράνε εύκολα τσέπη; )

Ελπίζω σε όσο το δυνατόν συντομότερες απαντήσεις γιατί το χρειάζομαι για τη δουλειά μου και λέω να πάω αύριο να πάρω.Ευχαριστώ.

LG G3 αφού μπορείς να πας στα λεφτά του. Εναλλακτικά και εγώ Z3 Compact θα σου πω ;) Σίγουράκι.

καλησπερα παιδια...Ενδιαφερομαι να αγορασω νεο κινητο και το ψαχνω αρκετα γιατι θα μεινει για κανα δυο χρονακια...Για την ακρηβεια εχω στο μυαλο μου μερικα και θα ηθελα να μου πειτε αποψη ή και να προτεινεται κατι αντιστοιχο...lg g2 32 giga,lenovo z2 kai με βαρια καρδια να δωσω κατι παραπανω για lg g3 16 γιγα (μεχρι εκει το budget) αλλα φοβαμαι οτι τα 16 γιγα ισως ειναι λιγα...Βοηθηστε με αν δεν σας κανει κοπο...Ευχαριστω πολυ :)

Μάγκες είμαι ένας (υπερευχαριστημένος) κάτοχος του galaxy s4 (ι9500) από τον Μάιο του 2013. Δυστυχώς πριν 2 μέρες μου έπεσε κάτω και έσπασε η οθόνη ( η οθόνη, το gorilla glass ούτε γρατσουνιά) και έγινα ένας υπερστεναχωρημένος κάτοχος. Για να αλλαχτεί χρειάζεται πάνω κάτω 100-130 ευρώ άρα μάλλον πάω για καινούριο (ή όχι;)

Αν πάω για καινούριο δεν θέλω να δώσω πάνω από 300€, άντε να με δυσκολία 350€.

ερωτήματα:

1. το φτιάχνω η δεν αξίζει;

2. Ποιο αγοράζω από τα παρακάτω: LG G2 (250€), GALAXY S4 (280€), ONEPLUS ONE(300€), LG G3(320€), SONY Z2(350€), MOTOROLA X(370€-μάλλον όχι λόγω τιμής)

*οι τιμές είναι από skroutz εκτός από το oneplus one που είναι από την επίσημη σελίδα στη Γερμανία.

ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους βοηθήσουν..

καλημέρα παιδιά

είμαι κάτοχος ενός xperia s εδώ και 2,5 περίπου χρόνια!!!!

επειδή το έχω ψιλοβαρεθεί σκέφτομαι να το αλλάξω ..........

€ δεν παίζουν πολλα............οπότε λέω για αγορά να προτιμήσω ενα μαγαζί απο κίνα μερια....... μέχρι 120-130€ τη θα μπορούσα να πάρω????

ευχαριστώ

φυσικά αν αξίζει καποια συσκευή δίνω και κανα 10€ παραπάνω.......... δεν το συζητάμε!!!!

Edited by procostas1

130€ αν η αλλαγή γίνει με τα δικά σου χέρια, 160 170 από τεχνικούς η από την Samsung.

και ναι περισσότερα κινητά με amoled αυτό παθαίνουν, σπάει η amoled μέσα επειδή είναι άκρως ευαίσθητη και gorilla glass tpt..

τώρα από τα άλλα που ανέφερες έχουμε και λέμε one plus one (64gb)->z2->moto x->g2->g3->s4

130€ αν η αλλαγή γίνει με τα δικά σου χέρια, 160 170 από τεχνικούς η από την Samsung.

και ναι περισσότερα κινητά με amoled αυτό παθαίνουν, σπάει η amoled μέσα επειδή είναι άκρως ευαίσθητη και gorilla glass tpt..

τώρα από τα άλλα που ανέφερες έχουμε και λέμε one plus one (64gb)->z2->moto x->g2->g3->s4

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι συμφωνώ, αν και ένα-δύο "τεχνικούς" που ρώτησα, την φτιάχνουν με 130. μόνος μου θα πάει λίγο πιο κάτω αλλά εντάξει. και εγώ βλέπω το oneplus ως το καλύτερο (σε σχέση πάντα και με τιμή του) αλλά με θέμα support τι γίνεται;

Edited by Jason_1983

thanks για την απάντηση φίλος αλλά σκεφτόμουνα κάποιο κινέζικο (πιο οικονομικό με καλύτερα χαρακτηριστικά)

κάτι σε xiaomi , lenovo ........

είναι πολλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά (είμαι και λίγο άσχετος)

μην κάνω καμία πατάτα......:D:D

Αφού θες κινεζακι, κοίτα το Coolpad f1 είναι octa core με 2gb ram.. Αλλιώς το xiaomi redmi 2s ..Το Coolpad το έχω δοκιμάσει αρκετά και το xiaomi redmi 1s το πιο παλιό..Κοίτα και το ZTE redbull v5 με τα 2GB ram ,λένε ότι είναι αξιόλογο.. Όλα αυτά είναι dual sim.. Όμως το redmi 2s υποστηρίζει και 4G αν σε ενδιαφέρει.. Και άμα περιμένεις λίγο ακόμα καλύτερα να αγοράσεις την έκδοση με τα 2GB ram που θα βγει.. Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Καλησπερα ειμαι κατοχος ενος thl w100 και πιστευω ηρθε η ωρα για καινουριο κινητο.θελω κινητο εως 200 ευρω που να βγαζει καλες φωτο και τη νυχτα.εχουν περασει απο τα χερια μου διαφορα κινεζικα οπως thl5000 thl t6pro umi zero, coolpad f1 αλλα ολα ειχαν τα θεματα τους.σκεφτομουν να παρω το lenovo vibe x2 η το meizu m1 note αλλα απο οτι εχω διαβασει και αυτα εβγαλαν αρκετα θεματα...σαν επιλογη εχω και το lenovo a806...γενικα τι αλλο θα προτεινατε μεχρι 200 ευρω?επισης μεχρι 100 ευρω για γυναικα τι προτεινεται?

Αν μπορείς ανέβα 20-30 ευρώ και κοίτα Xiaomi redmi note.

Βέβαια όλα τα κινέζικα με αυτήν την αναλογία δολλαριου/ευρώ,φαίνονται πιο ακριβά

Καλησπερα σε ολους.

Απο τις παρακατω συσκευες ποια θεωρειτε ως καλυτερη επιλογη.

Οι συσκευες ειναι με τιμες Αλι.

1) Iphone 5c. Δεν ημουν ποτε κατοχος εχω ψηθει αρκετα αρκετα λογω τιμης περισσοτερο αλλα δεν ξερω αν ανταποκρινεται πλεων στα σημερινα δεδομενα. τιμη 205 ευρω.

2) Htc one M7 ημουν κατοχος της συσκευης αλλα δυστιχως το κατεστρεψα. Για μενα το ομορφοτρο smartphone που κυκλοφορει. τιμη 160 ευρω.

3) Htc one M8 δεν με τρελαινει εμφανισιακα αλλα εινα νεοτερο των παραπανω με καλυτερα χαρακτηριστικα και σιγουρα καλυτερες επιδοσεις με τιμη στα 285 ευρω.

Δεν θα σου έλεγα να πάρεις το cubot x6 διότι από προσωπική εμπειρία δεν μου βγήκε καλό δηλαδή είχε πρόβλημα ή οθόνη

lg g2 πολυ καλυτερο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι συμφωνώ, αν και ένα-δύο "τεχνικούς" που ρώτησα, την φτιάχνουν με 130. μόνος μου θα πάει λίγο πιο κάτω αλλά εντάξει. και εγώ βλέπω το oneplus ως το καλύτερο (σε σχέση πάντα και με τιμή του) αλλά με θέμα support τι γίνεται;

130 ειναι κατα 90% ανακατασκευασμενη (αν και δεν θα σου το πουν) και ανακατασκευη (στην amoled) συνιθος = χειροτερη απεικονηση χρωματων (θα τα βλεπεις ολα ποιο πρασινα κλπ) εχω δει απειρες περιπτοσεις οπου στο s4 και s5(note 3) ανακατασκευη δεν απλος........

ετσι η κάνεις παραγγελία brand new απο το ebay (πρόσεχε να είναι μαζί με frame (αυτά είναι τα "αυθεντικά" απείραχτα )

λογικά θα σκάσεις ενα 130 ευρώ και μετά να το δώσεις σε κάποιον καλό τεχνικό να το κάνει (άλλα 30 ευρώ λογικά)

ενα παράδειγμα οθόνης

http://www.ebay.co.uk/itm/Replacement-LCD-Screen-and-Digitizer-with-Frame-for-Samsung-Galaxy-S4-i9500-Blue-/390828553201?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item5aff3273f1

όσο για το one plus support υπάρχουν τοσες μα τοσες ΠΛΥΡΟΣ λειτουργικές rom που θα βαρεθείς να βλέπεις ποια σου ταιριάζει

Καλησπερα ειμαι κατοχος ενος thl w100 και πιστευω ηρθε η ωρα για καινουριο κινητο.θελω κινητο εως 200 ευρω που να βγαζει καλες φωτο και τη νυχτα.εχουν περασει απο τα χερια μου διαφορα κινεζικα οπως thl5000 thl t6pro umi zero, coolpad f1 αλλα ολα ειχαν τα θεματα τους.σκεφτομουν να παρω το lenovo vibe x2 η το meizu m1 note αλλα απο οτι εχω διαβασει και αυτα εβγαλαν αρκετα θεματα...σαν επιλογη εχω και το lenovo a806...γενικα τι αλλο θα προτεινατε μεχρι 200 ευρω?επισης μεχρι 100 ευρω για γυναικα τι προτεινεται?

τι θέματα έβγαλε το m1 note?

φτιάξε καλύτερα αυτό πού έχεις

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Θα ήθελα την βοήθεια σας θέλω να αγοράσω ένα κινητό απο Κίνα και είμαι ανάμεσα στα LENOVO A806 . LENOVO VIBE X2 . COOLPAD F1 εαν μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο μέχρι 200€ να είναι 4G με 2G ram

Ευχαριστώ..

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...