Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σας παιδια,Εδω και λιγο καιρο ψαχνω να αγορασω κινητο και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι η επιλογη μου θα ηθελα να ειναι καλη...Ειμαι φαν γενικα και δεν σνομπαρω καθολου τα κινεζικα drands οποτε αποφασισα οτι θα αγορασω ενα απο αυτα απο κινεζικο eshop....Το budget που διαθετω ειναι γυρω στα 250 ευρω και να σας πω την αληθεια μου αρεσει παρα πολυ το lenovo vibe x2....Μηπως υπαρχει κατι αντιστοιχο σε αλλη εταιρια να μου προτεινεται ωστε να συγκρινω ? Γενικα οι αποψεις σας για αγορα απο κινα κτλπ ? Αν μπορειτε βοηθηστε με...Σας ευχαριστω...

το vibe x που λες ειναι πολυ καλο τηλεφωνο και σιγουρα αξιολογο αν και δε ξερω πως τα παει με την μπαταρια.

Οι κινεζικες εταιρειες που ξεχωριζω ειναι.

lenovo

xiaomi

meizu

huawei

Τωρα για το θεμα της αγορας,εγω προσωπικα κινητο απο Κινα δε θα επαιρνα,καθυστερηση στην παραλαβη,αν βγαλει προβλημα αντε μπλεξε και παλι να το στελνεις πισω και να περιμενεις παλι.

Οι τιμες οντως ειναι ελκυστικες,ομως περα απο amazon,ισως ebay,expansys δεν θα κοιτουσα.

αλλη μια πολυ καλη προταση ειναι το Lg G2,δεν βαζει ναι μεν εξωτερικη καρτα,μπορεις ομως με μια μικρη διαφορα να παρεις το 32αρι μοντελο.το κινητο ειναι σουπερ.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μια φιλη ειναι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα,επειδη εγω ειμαι των Windows δεν γνωριζω πολλα γιαυτα κ θα ηθελα την βοηθεια σας! Υπερ,κατα,γνκ οτι γνωριζετε γι αυτα!

Η χρηση θα ειναι κυριως καμερα,internet,chat (viber) κ games που κ που

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Μια φιλη ειναι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα,επειδη εγω ειμαι των Windows δεν γνωριζω πολλα γιαυτα κ θα ηθελα την βοηθεια σας! Υπερ,κατα,γνκ οτι γνωριζετε γι αυτα!

Η χρηση θα ειναι κυριως καμερα,internet,chat (viber) κ games που κ που

G2 mini απο μενα για την πολύ καλή μπαταρία του.

G2 mini απο μενα για την πολύ καλή μπαταρία του.

Αυτο με την μπαταρια το διαβασα κ αλλου,τοσο καλη ειναι του LG? Τετοια διαφορα με του Samsung που το λενε ολοι?

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Ως κατοχος του a806 λεω οτι ειναι τιμια επιλογη, και αν το παρεις απο το vickmall θα σου ερθει με καλη rom.

Παρολα αυτα μου φαινεται οτι ειναι κριμα να παρεις τωρα κινεζικο χωρις 64-bit επεξεργαστη. To ulephone be pro ειναι ενα απο αυτα, το zte v5 max ενα ακομη. Eπισης δες και τα Ecoo E04, Jiayu S3, KingZone N3 Plus, Lenovo Golden Warrior Note 8, Elephone P6000.

Φίλοι μου

Ποιο από τα ανωτέρω κινητά θα μου προτείνατε να πάρω ?

Και γιατί ? για δώστε μου τα φώτα σας :wacko:

Θεωρητικά για φωτογραφίες θα πρότεινα το S3 Neo. Ωστόσο και το G3s δεν θα σε απογοητεύσει στις φωτογραφίες ενώ είναι πιο φρέσκο και θα πάρει αναβάθμιση σε Lollipop αν δεν έχει πάρει ήδη, κάτι που το S3 neo δεν θα πάρει. Το Moto G σίγουρα δεν ενδείκνυται για φωτος, αλλού υπερτερεί.

Κι εγώ για την μητέρα μου το G2 mini επέλεξα και θα το πάρει σε λίγες μέρες. Το S3 neo μόνο στην ανάλυση της οθόνης και στο μισο γιγα ραμ επιπλέον υπερτερεί. Για τις ανάγκες πχ της μητέρας μου είναι προτιμότερη και η μεγαλύτερη μπαταρία του g2 mini και η δυνατότητα 4g.

Εχεις απολυτο δικιο σε ολα λες για αγορα μεσω κινας...Απο τι διαβαζω και να σου τυχουν πολλα μπορουν και γενικα για να γινει συμβατο για ευρωπη θελει δουλιτσα...Να βρεις μια συμβατη ρομ κτλπ κτλπ,αν ξερεις να το κανεις καλως...Αν οχι (δεν ξερω ) ζοριζεσαι...Αλλα ρε γμτ σε αυτα τα λεφτα στην ελλαδα ειναι λιγα τα κινητα με αυτα τα χαρακτηριστικα και ολα ειναι 2ετιας...

Η συσκευή που αναφέρεις έχει 200 κάτι από Κίνα και 400 κάτι από Ελλάδα.

Δε νομίζω με τόσες πηγές-θέμα στο myphone, xda- να μην καταφέρεις να κάνεις τη Κινέζικη συσκευή να δουλέψει τουλάχιστον αξιοπρεπώς, αν όχι τέλεια....;)

Δε θα προτεινα κανενα απο τα δυο. Το g2 mini εχει πλεον ξεπεραστει τεχνολογικα απο ομοτιμες προτασεις, ενω το S III Neo εχει το κλασσικο βαρυ TouchWiz, το οποιο γεμιζει τη μνημη του κινητου αμεσως.

Αντιθετα, θα σου προτεινω να της προτεινεις στην ιδια κατηγορία τιμης ενα εκ των Huawei Ascend G620s και Motorola Moto G 4G.

Καλημερα.

Oχι στο Samsung διοτι το λογισμικο του ειναι πολυ βαρυ και τρωει ολη τη μνημη.

Ξαναδιαβαζοντας το αρχικο ποστ σου και βλεποντας οτι σε ενδιαφερει ιδιαιτερα η καλη φωτογραφικη, θα άλλαζα την προταση μου και εγω στο G3s, το moto g πασχει σε θεμα φωτογραφικης μηχανης.

το μπατζετ μου ειναι μαξιμουμ στα 120 ευρω, θελω ενα κινητο στο οποιο να σερφαρω ανετα στο ιντερνετ κ να βγαζω καλες φωτογραφιες! τι προτεινεται;

Δεν χτυπάς κάτι στις 5,5" αφού το σερφάρισμα σε ενδιαφέρει κυρίως, να το απολαύσεις?

Κάτι τέτοιο? ή κάτι τέτοιο?

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

οχι οτι θα παρεις και κατι το σπουδαιο.

προτεινω ομως,το microsoft 535

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εχω βαρεθει να το γραφω.Στις 5 ιντσες Coolpad F1 με κουπονι GBCHF στα 130$ απο Gearbest.Στις 5.5 περιμενε να ανοιξουν τα καταστηματα για να βγαλουν καμια προσφορα.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

δεν εχω καποιες απο τις συσκευες αλλα σαν πρωην κατοχος και των 2 λειτουργικων βρηκα το bb os τρομερα βολικο.στα συν του Ζ30 μεγεθος οθονης και οτι ειναι συμβατο με καποια apk

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...