sotospap Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ειμαι αναμεσα σε Leagoo elite 2 Cubot x9 Lenovo golden warior Ulefone be one Elefone p6000 Θελω καλες φωτο καθολου λαγκ και ομορφια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Διάβασε στο θέμα "Επιλογή αγοράς κινητού":http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411114 Είναι λες και φτιάχτηκε για σένα!!!!:lol: :p :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 nokia 730-samsung galaxy A5 Απο Κινα μερια ολα πασχουν απο οθονη,ασε δε που ειναι και κινεζικα,τι ωραιο δωρο για γυναικα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeus2222 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Lenovo S960 η Cybot X9? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 To Lenovo εχει FHD οθονη και 2000mAh μπαταρια που σημαινει πολυ μικρη αυτονομια.Σε συνδυασμο με τον παλιο επεξεργαστη,δεν θα στο προτεινα.Ουτε το X9 θα προτεινα. Δες το Coolpad F1 με κουπονι GBCHF απο Gearbest στα 130$. Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry25 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Χ9 με διαφορά. Το Lenovo είναι γεμάτο bloatware μέχρι αηδίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry25 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 nokia 730-samsung galaxy A5 Απο Κινα μερια ολα πασχουν απο οθονη,ασε δε που ειναι και κινεζικα,τι ωραιο δωρο για γυναικα. Πάρε Ulefone Be Pro, DG900 να δεις οθόνες να σου φύγει το σφράγισμα. Κινέζικα και άστε τους άλλους να λένε. Και οι γυναίκες τα λατρεύουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Πολύ αμφιβάλω φίλε μου,γούστα βεβαία. και σιγά μία γυναίκα μην το πάρει στα σοβαρά ένα τέτοιο τηλέφωνο. Edited February 18, 2015 by ταξιδιωτης22 Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doumatso Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Κατα προτίμηση να έχει μεγάλο community για support , δεν με νοιάζει ιδιαίτερα η κάμερα και να παίρνει και sd. Καμια ιδέα παίδες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Το Coolpad F1 με κουπονι GBCHF στο Gearbest στα 130$ Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sairisa Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλησπερα παιδια ποιο θεωρειται καλυτερο για αγορα το note 4 με 4 πυρηνες η αυτο με τους 4+4?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ψαχνω για κινεζικο απο ευρωπαικο καταστημα μεχρι 60Ε περιπου. Να ειναι καλο για τα λεφτα του και κυριως να μην βγαζει ζημιες γτ ειναι για γυναικα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Ψαχνω για κινεζικο απο ευρωπαικο καταστημα μεχρι 60Ε περιπου. Να ειναι καλο για τα λεφτα του και κυριως να μην βγαζει ζημιες γτ ειναι για γυναικα... ζητας υπερβολικά πολλά με υπερβολικά λίγα χρήματα αξιόπιστο σημαίνει όχι noname (δλδ κοιτάς μόνο μεγάλα ονόματα από την κίνα) να είναι σχετικά οκ = έστω 1gb ram αν βάλουμε και στην εξίσωση την ευρωπαϊκή αποθήκη ..........τουλάχιστον ένα 130 + το θελεις http://www.to2c.com/lenovo-s660-4-7-inch-ips-mtk6582-quad-core-1-3ghz-cell-phone-dual-sim-dual-camera-8mp-android-4-2-2-wifi-bluetooth-4365.html Edited February 18, 2015 by egodemis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Και εγω σε αυτα ειμαι αναμεσα και σε αλλα 3 αν θελεις να τα δεις.. Ulefone be one Cubot x9 Leagoo elite 2 το ulefone be one εχει μονο 1gb ram το cubot x9 εχει σχετικα μικρη μπαταρια και μη αφαιρουμενη το leagoo elite 2 δεν υποστηριζει 4G Edited February 18, 2015 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Κάνε έναν κόπο και διάβασε το σχετικό νήμα, γράφουν πολλά τα παιδιά εκεί. Το καλύτερο ή το χειρότερο, είναι υποκειμενικό, δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους αλλά σίγουρα υπάρχουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδια θελω να παρω ενα απο τα παραπανη ταμπλετ Samsung tab 4 7.0 ή LG g pad 7.0. Η χρηση θα ειναι για τεσταρισμα απλων εφαρμογων android και Internet. Θα αγορασθει απο το eshop. Το Samsung εχει 155 ευρω και το LG 120. Αξιζει η διαφορα των 35 ευρω; TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) a806 (δεν εχει notification led) redmi note 4g (μονο 8gb rom) ulefone be pro (χωρις μεγαλη κοινοτητα) Edited February 18, 2015 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 ΖΤΕ RED BULL V5 2/8-113 E, 1/4-99E In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Ειμαι αναμεσα σε Leagoo elite 2 Cubot x9 Lenovo golden warior Ulefone be one Elefone p6000 Θελω καλες φωτο καθολου λαγκ και ομορφια Leagoo elite 2 : δεν υποστηριζει 4G Cubot x9 : εχει μικρη μπαταρια και ειναι μη αφαιρουμενη Lenovo golden warior : (a806) δεν εχει notification led Ulefone be one : εχει μονο 1gb ram Elefone p6000 : (elephone) ναι 2 (μονοχρωμο notification led) ulefone be pro : ναι 1 επισης δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411188 Edited February 18, 2015 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 60 ευρω και απο Ευρώπη...ουτε φορτιστής δεν παίρνεις.. Κινητά με 512ραμ δεν αξίζουν τον κόπο. Κινητό που πιστεύω αξίζει μέχρι και το τελευταιο σεντ και μάλιστα απο Ελλάδα είναι αυτό.http://www.skroutz.gr/s/3802618/ZTE-Blade-V.html?keyphrase=zte+blade+v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doumatso Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 ευχαριστω παιδια αρκετά συμπαθητικο μου φαινεται το Lenovo a806 και βλέπω το παραγγέλνουν και αρκετοι Έλληνες. Αυτό ειναι καλο κριτήριο?:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvirus Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) ψάχνοντας για κινητό, διάβασα πάρα πολύ στα forum και κατέληξα στα εξής 3: (με σειρά.) 1) JIAYU G4S 2) Lenovo A806 3) Coolpad F1 και τα 3 φαίνονται πολύ καλά κινητά. Απλά θα ήθελα γνώμες απο κάποιον που ξέρει ή που έχει καποιο απο αυτά, για το ποιά θα ήταν η καλύτερη επιλογή. μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Thx! Edited February 19, 2015 by xvirus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Πολύ αμφιβάλω φίλε μου,γούστα βεβαία. και σιγά μία γυναίκα μην το πάρει στα σοβαρά ένα τέτοιο τηλέφωνο. τέτοιες γυναίκες δεν είναι για να τις παίρνεις εσύ σοβαρά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 τέτοιες γυναίκες δεν είναι για να τις παίρνεις εσύ σοβαρά.. δε ξερω,πραγματικα γουστα ειναι αυτα παιδια,εγω εχω πει σε ποιες κινεζικες εταιρειες εχω προτιμηση. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3ks Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καλά φαίνονται και τα δυο αλλά ψάχνω κάτι κάτω από 150 ευρώ και λίγο πιο μικρό σε διαστάσεις 4,7. Το ξέρω ότι δε θα είναι τοπ κινητό απλώς θέλω να μάθω πια έχουν καλή σέλφη κάμερα σε αυτό το εύρος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts