Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άμα θέλεις dual sim & SD card να υποστηρίζει κοίτα το ZTE nubia z7 mini από το vickmall.. Στα 260+ ευρώ μπορείς να βρεις και το honor 6 που και αυτό είναι πολύ αξιόλογο κινητό με δυο κάρτες sim & sdcard... Καλή επιλογή από Ελλάδα άμα θέλεις γύρο στα 230+ είναι και το huawei p7 που και αυτό υποστηρίζει εξωτερική κάρτα αλλά παίρνει μια sim.. Και το xiaomi mi3 δεν είναι κακό..αλλά θα συμβιβαστείς χωρίς επέκταση αποθηκευτικού χώρου και με μια sim..

Nubia Z7 εξαιρετικό σε δυνατότητες αλλά πολύ πλαστικούρα ρε παιδιά. Και η πίσω πλάτη (κάλυμμα) βγαίνει σχετικά εύκολα από τον υπόλοιπο σκελετό.

“I think therefore I am – don’t bet on it!” What’s his point? :O

Ρε συ... με αυτές τις ερωτήσεις που κάνεις, δείχνεις ότι δεν έχεις ιδέα για αυτά τα δύο κινητά... Τις διαφορές τους θα έπρεπε ήδη να τις ξέρεις. Υπάρχουν άπειρες σελίδες στο ίντερνετ και εκατοντάδες βίντεο στο YouTube να δεις. Ρίξε πρώτα μια ματιά, ενημερώσου, και ύστερα ξαναρώτα...

δύο τέλειος διαφορετικά κινητά, το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι τρέχουν Android εφαρμογές και παίρνουν τηλέφωνο

Αυτες τις διαφορες δεν μπορειτε να τις πειτε?

Αν δεν εχετε διαθεση να βοηθησετε μην ασχολειστε.

Και δεν σου επιτρεπω "Hierophant" εκφρασεις του τυπου "Ρε συ"....................

Τελος ας το κλειδωσει καποιος το θεμα αυτο.

Θα έλεγα να κοιτάξεις προς Sony και z2 μιας και παίζει μπάλα στα 330 ευρώ σήμερα μονο και κερδίσεις σε σχεςη με s5.

http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html

Ανώτερη αυτονομία

Ανώτερη ποιότητα κατασκευής

3gb ram

Radio fm

Καλύτερη και ελαφρύτερη υλοποιηςη λογισμικού με λιγότερο bloatware και χωρις περιορισμούς στυλ KNOX των Samsung.

Ίδια εξαιρετική οθόνη.

Μονο στην κάμερα υστερεί απο το s5.

Σε σχεςη με G3 το Ζ2 κερδίζεις

Ανώτερη οθόνη με υψηλότερη φωτεινότητα και αντίθεση.

Ανώτερη αυτονομία

Ανώτερη και καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Τώρα αν θες αυστηρά μετάξυ των 3 που ανέφερες s5 απο εμένα λόγω καλύτερης οθόνης,κάμερας και αυτονομίας σε σχεςη με G3.

Το flex είναι τεράστιο και το απορρίπτω κατηγορηματικά.

Αν ανέβεις λίγο budget παίρνεις το ακόμα πιο εξαιρετικό z3 όπου η διαφορά με lg και Samsung είναι χαώδεις πλέον και παίζει χωρις κανένα αντίπαλο σήμερα.

http://www.skroutz.gr/s/5292680/Sony-Xperia-Z3.html

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

καλημέρα. το huawei, είναι καλό, αλλά μεγάλο. θα ήθελα κάτι μέγιστο στις 5 inches

για τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν, θα προτιμούσα κάτι σε επώνυμο.

Καλημέρα σας,μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί έχω μπερδευτεί πολύ,ποιο από τα δύο αξίζει περισσότερο.Μέχρι στιγμής ξέρω ότι έχουν ίδια τιμή περίπου. Έχω δει τα specs τους και είναι πάνω κάτω ίδια,απλά θα ήθελα λίγο πιο έμπειρες απόψεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

καλημέρα. το huawei, είναι καλό, αλλά μεγάλο. θα ήθελα κάτι μέγιστο στις 5 inches

To honor 6 της Huawei είναι...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

τοτε huawei honor 6 μόνο....... καλα αν huawei δεν ειναι επώνυμη τότε ποια είναι? πάνε σε htc m8 dual sim στα 650 ευρώ τοτε......

Τα βιντεο στο youtube ειναι πολυ κατατοπιστικα (τις περισσοτερες φορες)

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Ποιό θα επιλέγατε; Θέλω τις απόψεις σας. Ή αν έχει κανένας παράπονο απ'αυτά τα κινητά. Έχω δει σύγκριση αλλά σκέφτομαι και τα 50-60 ευρώ διαφορά για το s5 mini.
...Life goes on...;)

Και δεν σου επιτρεπω "Hierophant" εκφρασεις του τυπου "Ρε συ"....................

θα απάνταγα τώρα για της διαφορές(και μάλιστα λεπτομερέστατα) αλλά αφού το είδες σαν επίθεση όλα αυτά που γράψαμε .......... δεν ασχολουμε καν......... γιατί λογικά είσαι άτομο τύπου "θα καλέσω των δικηγόρο μου κλπ" και δεν εχω όρεξη να μπλέξω :) (θα πας να βοηθήσεις και θα βρεις των μπελά )

απο τα 3 αυτά το s5 mini........ απο την αλλη σε αυτα τα λεφτά παίρνεις το lg g2(οχι το μινι) που είναι πολύ καλύτερο απο αυτα τα 3

φιλε μαλλον εχεις μπερδευτει.

το honor 6 ειναι 5 ιντσων και

η huawei ειναι πολυ μεγαλη-ισχυρη εταιρια.

η συσκευη με 16rom €270, με 32rom €288

http://www.to2c.com , http://www.vickmall.com , http://www.minideal.net

Edited by telefoneri

Να με συμπαθάς φίλε αλλά μασημένη τροφή δε θα σου δώσω. Ίσα ίσα σου έδωσα την πιο μεγάλη βοήθεια και ας μη το κατάλαβες ποτέ. ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Γράψε στο google

Samsung Galaxy Alpha specs &

LG G3 specs

και κάτσε και διάβασε. Δες και καμιά 20αρια βιντεάκια στο YouTube και θα μορφωθείς πλήρως. Ούτε θα ζητάς βοήθειες, ούτε θα το παίζεις άσχετος και ανήξερος.

Μόνος σου θα μάθεις. Κανείς δε θα στα βάλει στο κεφάλι.

Καταλαβαίνεις τι σου λέω;

καλησπέρα. συγνώμη, δεν είχα προσέξει ότι είχε το huawei.

να ρωτήσω κάτι, υπάρχει κανένα φτηνό μαγαζί για να το τσιμπήσω?

επειδή ψάχνοντας το βρήκα ένα σωρό διαφορετικά μοντέλα του huawei honor. μπορώ να έχω ένα link παρακαλώ?

αν θες δικαρτο εννοείται moto g, αλλιώς κοίτα και το lg g3s σ αυτα τα λεφτά που είναι αρκετά δυνατό (και 4G)

κοιτα επειδη το εχω το i9506..το κινητο ειναι φοβερο σε ολα του..ταχυτατο,δεν ζεσταινεται καθολου και η μπαταρια του κραταει κανονικα!!καμερα φοβερη!!δεν εχει να ζηλεψει τπτ απο τις καινουριες παρτιδες....αλλα ειναι τσιμπημενο ακομα...και στα ιδια λεφτα βρισκεις το g3 !!ειναι ποιο καινουρια συσκευη,πολυ καλος ηχος αλλα η μπαταρια την περιμενα ποιο καλη!!!

70% LG G3 16GB

30% S4 I9506 LTE-A

I Want To Believe

μιας κ το Neo v κανει τα κουλα του κ μιας κ ηρθαν κ οι γιορτες, ειπα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου.

εχω τσεκαρει λοιπον 2 συσκευουλες.

1. samsung grand 2

2. samsung s3 (οχι το neo κ οχι το mini)

ποιο απο τα 2 λοιπον? με ενδιαφερει οθονη, φωτογραφιες, ταχυτητα κ αξιοπιστια.

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...