Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες ειμαι αναμεσα σε

Xiaomi mi3

xiaomi note

lenovo k910

meizu mx3

και οτι αλλο μου προτεινεται!!!

Θεμα μου η καλη καμερα.

Δεν εχω προβλημα με μια ή δυο καρτες!!

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνωριζει κανεις αν το Xiaomi Redmi (Hongmi) και το Xiaomi ΜΙ3 υποστηρίζουν 4G? Στο skroutz βλεπω οτι υποστηρίζουν ενω σε αλλα sites δεν το αναφέρει.

Πιστέυετε αξιζει να επιλέξω ενα κινητο με 4G? Εχω ακουσει οτι σε λιγο καιρο θα επεκταθει το δικτυο 4G.

To redmi note έχει 4G version αλλά έχω την εντύπωση πως αυτή είναι για τα κινέζικα δίκτυα (TD) και δεν ξέρω αν δουλεύει εδώ Ελλάδα. Το ΜΙ3 δεν έχει.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Παιδες ειμαι αναμεσα σε

Xiaomi mi3

xiaomi note

lenovo k910

meizu mx3

Θεμα μου η καλη καμερα.

Καμια βοηθεια!!:help::help:

εφόσον αναφέρεις το skroutz , κανένα από τα δύο δεν έχει , καθώς εκεί υπάρχουν μόνο το Xiaomi hongmi 1s και το Mi3 , αυτή τη στιγμή me 4g είναι μόνο η νεότερη έκδοση του Xiaomi Hongmi Note , ούτε το Mi4 δεν είναι 4g

To redmi note έχει 4G version αλλά έχω την εντύπωση πως αυτή είναι για τα κινέζικα δίκτυα (TD) και δεν ξέρω αν δουλεύει εδώ Ελλάδα. Το ΜΙ3 δεν έχει.

Παναγιώτης

Original XIAOMI Redmi Note 4G FDD LTE Smartphone Hongmi Note Snapdragon 400 1.6GHz 2GB 8GB 5.5 Inch HD IPS 13.0MPl

LeEco Le max 2 [x820]

Παιδες ειμαι αναμεσα σε

Xiaomi mi3

xiaomi note

lenovo k910

meizu mx3

Θεμα μου η καλη καμερα.

Meizu ή Lenovo για μένα..

Καλησπέρα παιδιά!

Απλά πράγματα..!

Θέλω τα φώτα σας για επιλογή κινητού Samsung με τιμή 200-300€ (κατά προτίμηση από Κωτσόβολο διότι ενδιαφέρομαι για δόσεις).

Δυνατή χρήση με όσο το δυνατόν λιγότερα κολλήματα!

Καλησπέρα παιδιά!

Απλά πράγματα..!

Θέλω τα φώτα σας για επιλογή κινητού Samsung με τιμή 200-300€ (κατά προτίμηση από Κωτσόβολο διότι ενδιαφέρομαι για δόσεις).

Δυνατή χρήση με όσο το δυνατόν λιγότερα κολλήματα!

.............με όσο το δυνατόν λιγότερα κολλήματα.................

Με Samsung κομματακι δυσκολο αυτο βρε συ,εδω το note 3 μου ωρες-ωρες μου σπαει τα νευρα......:lol:

Δοκιμααμενα πραματα εδω και χρονια εαν θες απο Κωτσόβολο παντα,δεν βλεπω κατι καλυτερο,και με απειρες rom πλεον.....--->

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/110085-samsung-galaxy-s-iii-blue

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Δεν βάζει ο Κωτσοβολος μόνο δοσεις. Άσε που το κινητό το πληρώνεις τριπλο. Το S3 που σου ειπε ο φιλος το εχει 300 και me 300+ στο skroutz παίρνεις S4 που τα δυο κινητά απλα δεν συγκρίνονται. Ψαξου λιγο
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Κανενα τελειο οποτε με βαση τις προτεραιοτητες εχουμε:

σχεδιασμος-μεγεθος-λεπτομερεια: mx3

απολυτες επιδοσεις-ελληνικη κοινοτητα: mi3

απολυτες επιδοσεις-δυο σιμ: k910

οικονομικο: note

και μια αξιολογη προταση ακομα: zte z7 mini.

Τωρα σε καθημερινη χρηση δεν θα δεις ουσιαστικη διαφορα σε επιδοσεις, ισως σε κανα απαιτητικο παιχνιδι να κερδισεις κανα frame με τον snap. Για φωτο που καιγεσαι εξαρταται τι ειχες πριν...ολες καλες ειναι με το mx3, mi3 να προηγουνται.

Mx3 για μονοκαρτο και κ910 για δικαρτο απο εμενα.

Σε κανα 2 εβδομαδες, εκτος απροοπτου, θα μπορω να κανω αμεσο συγκριτικο καμερας μεταξυ mx3 και κ910.

Κανενα τελειο οποτε με βαση τις προτεραιοτητες εχουμε:

σχεδιασμος-μεγεθος-λεπτομερεια: mx3

απολυτες επιδοσεις-ελληνικη κοινοτητα: mi3

απολυτες επιδοσεις-δυο σιμ: k910

οικονομικο: note

και μια αξιολογη προταση ακομα: zte z7 mini.

Τωρα σε καθημερινη χρηση δεν θα δεις ουσιαστικη διαφορα σε επιδοσεις, ισως σε κανα απαιτητικο παιχνιδι να κερδισεις κανα frame με τον snap. Για φωτο που καιγεσαι εξαρταται τι ειχες πριν...ολες καλες ειναι με το mx3, mi3 να προηγουνται.

Mx3 για μονοκαρτο και κ910 για δικαρτο απο εμενα.

Σε κανα 2 εβδομαδες, εκτος απροοπτου, θα μπορω να κανω αμεσο συγκριτικο καμερας μεταξυ mx3 και κ910.

Για να καταλαβεις το πιο απαιτητικο παιχνιδι(και το μονον που παιζω) ειναι farm saga :):lol:

Και η κυρια χρηση του ειναι ,τηλεφωνα,λιγο internet και καπου καπου το gps!!

A..και καποιες φορες το 3G.

Οποτε η απαιτησεις ειναι καθαρα για την καμερα.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια:)

Tο κινητο που εχω τωρα ειναι alcatel one touch x pop

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν εχω προβλημα να παω σε καποιο αλλο κινητο.Απλα απο την ερευνα μου ημουνα αναμεσα σε αυτα.Μπορειτε να μου προτεινεται οποιοδηποτε κινητο στα λεφτα αυτα.

Edited by bd0718

Έχω το Mi3 και η γυναίκα μου το Κ900....νομίζω το δικό μου βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Αυτά για βοήθεια... :)

Ενα απο τα πιο πληρη ριβιου που με ειχαν βοηθησει να επιλεξω ηταν αυτο:

Οτι και να παρεις απο τα 3 (το note αδικειται ειναι σε αλλη κατηγορια) θα εισαι ευχαριστημενος και επισης ολα υποκαθιστουν μια μετρια κομπακτ σε φως ημερας, Το βραδυ τα πραγματα ειναι δυσκολα ετσι κι αλλιως για τους μικροσκοπικους αισθητηρες.... το mx3 εχει f2.0 και 1.5 δευτερολεπτα long exposure ενω το mi3 εχει f2.2 και 2 δευτερολεπτα αντιστοιχα. Οσο μικροτερο το f τοσο το καλυτερο. Ενα μινι τριποδακι θα ειναι χρησιμο. Σε μακρο το mx3 ειναι παρα πολυ καλο με ωραιο (για κινητο-μη τρελαθουμε κιολας) bokeh ενω το mi3 υποστηριζει μεν raw format δυστυχως ομως μονο η εκδοση για τα κινεζικα δικτυα (αν κατι εχει αλλαξει σε αυτο ας με διορθωσει καποιος). Και να υποστηριζε ομως ποιος καθεται να επεξεργαζεται μετα τις φωτο...

Στα χρηματα αυτα πλησιαζεις και τις 16αρες εκδοσεις των φετεινων ναυαρχιδων με sony imx214(mi4, 1+1) και imx220(mx4). Τελος παιρνεις το νοκια 1020 και καθαριζεις στο θεμα φωτο.

Ψαχνω κινητο εως 200 ευρω το πολυ απο skroytz...

Και εταιρειες κατα προτιμηση Sony ή Samsung.

Χρηση απλη καθημερινή, χωρις να εχω τρελες απαιτησεις για εφαρμογες.

Απλα σπανια θα θελω να χρησιμοποιω το gps όπου δεν θα θελω να εχω κολληματα...

Ενα απο τα πιο πληρη ριβιου που με ειχαν βοηθησει να επιλεξω ηταν αυτο:

Οτι και να παρεις απο τα 3 (το note αδικειται ειναι σε αλλη κατηγορια) θα εισαι ευχαριστημενος και επισης ολα υποκαθιστουν μια μετρια κομπακτ σε φως ημερας, Το βραδυ τα πραγματα ειναι δυσκολα ετσι κι αλλιως για τους μικροσκοπικους αισθητηρες.... το mx3 εχει f2.0 και 1.5 δευτερολεπτα long exposure ενω το mi3 εχει f2.2 και 2 δευτερολεπτα αντιστοιχα. Οσο μικροτερο το f τοσο το καλυτερο. Ενα μινι τριποδακι θα ειναι χρησιμο. Σε μακρο το mx3 ειναι παρα πολυ καλο με ωραιο (για κινητο-μη τρελαθουμε κιολας) bokeh ενω το mi3 υποστηριζει μεν raw format δυστυχως ομως μονο η εκδοση για τα κινεζικα δικτυα (αν κατι εχει αλλαξει σε αυτο ας με διορθωσει καποιος). Και να υποστηριζε ομως ποιος καθεται να επεξεργαζεται μετα τις φωτο...

Στα χρηματα αυτα πλησιαζεις και τις 16αρες εκδοσεις των φετεινων ναυαρχιδων με sony imx214(mi4, 1+1) και imx220(mx4). Τελος παιρνεις το νοκια 1020 και καθαριζεις στο θεμα φωτο.

Και με τα 250 εχω βγει εκτος οποτε ειμαι σε αυτα τα χρηματα.

Και μαλλον ειμαι αναμεσα στο mx3 και στο Mi3.

Τωρα τι κανουμε??:wacko::wacko:

Η διαφορα στην καμερα τους ειναι μεγαλη?Στο video ειδα οτι η φωτο του mx3 ειναι πιο φωτεινες(ή τουλαχιστον ετσι καταλαβα).

Απο θεμα συσκευης λογικα και οι 2 ειναι καλες.Δεν εχω γνωση απο κινεζικα και ουτε θελω να τα σκαλισω γιατι δεν το κατεχω το αθλημα με rom και αλλα τετοια.Το πιο πθανον ειναι να μεινουν ετσι οπως τα παρω.......

Edited by bd0718

Μέσα στον επόμενο μήνα θα αλλάξω κινητό και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

Χαρακτηριστικά έχουν τα ίδια πάνω κάτω με μόνο μείον του 630 τα 512ΜΒ ραμ που νομίζω πως δεν παίζει τόσο πολύ ρόλλο σε windows.

Παιχνίδια γενικά ελάχιστα παίζω. Τα μόνα πράγματα που με ενδιαφέρουν είναι αυτονομία, ποιότητα κατασκευής και ηχείο

Κλείνω πιο πολύ προς το 630 καθώς δεν είχα πότε Windows 8/8.1 και είμαι περίεργος να τα δοκιμάσω

Τι προτείνετε??

Γεια σας παιδια, ειμαι καινουργια στο φορουμ και θα ηθελα την βοηθεια σας! :)

Θελω να αγορασω ενα κινεζικο κινητο και αν το εχει ηδη καποιος θα ηθελα να μου πει αν αξιζει! Ευχαριστω!

Ηtm 4’’ Android 4.2.2 MTK6572 2Core Unlocked Quad Band AT&T 3G/GPS Smartphone

http://i.ebayimg.com/00/s/NTAwWDUwMA==/z/48kAAOSw~CRTonCX/$_12.JPG

Γειά σας. Τελικά αποφάσισα να επιλέξω ένα από τα δυο αυτά εκπληκτικά κινητά. Όμως δε γνωρίζω ποιο να αγοράσω. Το 925 μου αρέσει περισσότερο, ωστόσο δεν ξέρω αν 16 gb θα μου είναι αρκετά. Από την άλλη, το 920 έχει 32 gb, αλλά στα περισσότερα γνωστά καταστήματα είναι εξαντλημενο. Ήθελα να ρωτήσω: Τα 16 gb πόσες φώτο και τραγούδια περίπου χωρούν κ γενικοτερα αν αξιζει κ ποιο κινητο να προτιμήσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)

Lumia 925

Το 630 έχει την τελευταία έκδοση των WP και θα έχεις αναβαθμίσεις για 3 χρόνια και το desire έχει 4.2.2 Jelly Bean αν δεν κάνω λάθος ενώ η οθόνη του 630 έχει Clearblack και η χωρητικότητα του 630 είναι 8gb και του desire 4gb, εγώ στη θέση σου θα πήγαινα για το 630. Η μπαταρία του 310 είναι μεγαλύτερη αν και το 630 έχει καλύτερους χρόνους. Edited by Alex_tz

κασσανδρα ψαχνεις κλωνο s5?

ποιο ακριβως ειναι αυτο το μοντελο.

απο ποιο καταστημα-σελιδα θες να το παρεις.

γενικα τι ψαχνεις? ιντσες, χρηματα κτλ

αν θες ενα σχετικα μικρο και πολυ φτηνο κινητο

δες και το coolpad 7236 €56 vickmall.com

Edited by telefoneri

925 εννοειται, και το 920 καλο ειναι αλλα δεν το βρισκεις πια και αν βρεθει ειναι ακριβο. Υπολογισε χοντρικα μια φωτογραφια 3-4mb και το ιδιο ενα mp3 μετριας ποιοτητας. Αρα περιπου 3000 φωτο ή τραγουδια με την προυποθεση οτι δεν θα το γεμισεις εφαρμογες. Ο υπολογισμος ειναι προχειρος μπορει να κανω και λαθος.

δες και αυτα το συγκριτικα:

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/17983_Imaging_differences_between_th.php

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/nokia-lumia-925-1151006/review/7

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...