Jump to content

Huawei Ascend Mate 2

johnbakk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγραψα οτι ειδα μεχρι τωρα σε προηγουμενο ποστ.Βασικα το εχω καμια 10 μερες και δεν εχω βρει τιποτα το αρνητικο ισα ισα ,Μεχρι τωρα εχω ελεγξει αυτονομια -όπως εγραψα πριν- που πιστευω αν είναι καποιος ποιο συντηριτικος από μενα μπορει να φτασει τις 3 μερες και 10 ωρες οθονη.Το gps όπως εγραψα και πριν καρφωνει αμμεσα και μεσα στο σπιτι.Lag μεχρι τωρα δεν εχω δει όλα λειτουργουν αψογα Το ακουστικο είναι παρα πολύ καλο.Επισης το ηχειο είναι παρα πολύ δυνατο.Μπορω να πω οτι είναι κατά 30 % δυνατοτερο από το note 2 που εχω.WIFI δεδομενα σημα είναι στα ιδια επίπεδα με το note 2 -δηλαδή αψογα.Σε σκληρη χρηση δεν ειδα καποια μεγαλη διαφορα θερμοκρασίας.Σαν τηλεφωνο είναι πολύ μαζεμενο ας εχει οθονη 6.1 η οποια είναι παρα πολύ καλη.Η ποιοτητα κατασκευης είναι οτι καλυτερο..Το μονο που δεν εχω δουλεψει πολύ και αφηνω λιγο στην ακρη για μετα είναι η καμερα του.Το τηλεφωνο σιγουρα συναγωνίζεται πολύ ακριβοτερα μοντελα και όλα αυτά μονο με 240-250 ευρω.

Απορω πως δεν εγινε ντορος για αυτό το τηλεφωνο όπως καποια αλλα.Πχ one plus.

Σιγουρα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω όπως θα τα αξιζει πιστευω και το mate 7 αν κυμαινεται βεβαια σε λογικα ορια και όχι σε 600-700 ευρω όπως καπου ειδα.

Edited by johnbakk

amazon. com. Από Αμερική δηλαδή..? δεν έχει "φόρους" έτσι?

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

• 1 month later...

Ποιο Android εχει η συσκευη πλεον;Αναβαθμισεις;Ελληνικο Μενου κ Γλωσσα;...:rolleyes:

Μια γενικη αποψη απο οσους το εχετε;:cool:

Ποτέ μην λές ποτέ :!:

Υπαρχει καποια ενημερωση για τη συσκευη;Ειμαι με το χερι στη σκανδαλη να το χτυπησω το Mate 2.:ninja:Διαβαζω καλες κριτικες κατα μεσο ορο...Με τα Ελληνικα σε Μενου εχουμε καποιο θεμα;Αναβαθμισεις;Για βοηθηστε λιγο μπας και προχωρησω επιτελους μετα απο πολυ ψαξιμο τελευταιες μερες...:rolleyes:

Οταν λεει οτι εχει την εκδοση με Αγγλικα-Κινεζικα ως Γλωσσα,μετα μπορω να του βαλω Ελληνικα ή οχι;...:confused:

Καλημερα "ομοσταυλοι".Χθες εφυγε παραγγελία για ενα Mate 2 και ειμαι εν αναμονη παραλαβης...ξερεις αυτο το περιεργο χαμογελο οσο εισαι σε mode αναμονης :lol:

Τα λεμε εν καιρω.:)

Καλημερα "ομοσταυλοι".Χθες εφυγε παραγγελία για ενα Mate 2 και ειμαι εν αναμονη παραλαβης...ξερεις αυτο το περιεργο χαμογελο οσο εισαι σε mode αναμονης :lol:

Τα λεμε εν καιρω.:)

Με το καλό να σου έρθει!

Την συσκευή την γλυκοκοιτάζω καιρό τώρα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως δεν υπάρχει τόση κίνηση ούτε εδώ, ούτε και στους XDA.

Ο σημαντικότερος παράγοντας πλέον στα smartphone κατ εμέ, είναι η αυτονομία της συσκευής και σε αυτόν τον τομέα απ' ότι βλέπω απλά είναι κορυφή!

Μόνο ένα αρνητικό (?) μπορώ να εντοπίσω: τις 6,1" της οθόνης.

Με το καλό να σου έρθει λοιπόν αδερφέ, να δώσεις και κανένα feedback για να δω αν θα την χτυπήσω κι εγώ (αν αντέξω μέχρι τότε!)

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

• 3 weeks later...

Hρθε απο TO2C η συσκευη σημερα μετα απο 27 ημερες αναμονης.:ninja:Ολα καλα,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,εννοειται οτι ειμαι στο γνωστο σταδιο "ψαχνω-βρισκω"...Πρωτη εντυπωση αριστη!Σαν μεγεθος Δεν ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αν μαλιστα αναλογιστεις οτι προηγουμενη συσκευη μου ηταν και μια Xiaomi Redmi Note 5.5" αρα μια χαρα καθεται οπτικα και "χωροταξικα".Εντυπωσεις πιο πολλες εν καιρω αφου το επεξεργαστω και μαθω λιγο.

Θελω να κανω μερικες ερωτησεις.

1. Αναβαθμισεις απο που και πώς κανουμε;
  2. Θελω να κανω συγχρονισμο (και εισαγωγη) Επαφων με το gmail μου,αλλά οταν παω να φτιαξω ενα λογαριασμο νεο μού δινει δυνατοτητα μονο για λογαριασμο exchange...Πώς αλλαζει αυτο;Τι πρεπει να κανω;/
  3. Καποιες Κινεζικες ασχετες εφαρμογες πώς τις πεταμε;

Εχω βγαλει καποιες φωτο θα τις ποσταρω με την πρωτη ευκαιρια.:rolleyes:

Hρθε απο TO2C η συσκευη σημερα μετα απο 27 ημερες αναμονης.:ninja:Ολα καλα,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,εννοειται οτι ειμαι στο γνωστο σταδιο "ψαχνω-βρισκω"...Πρωτη εντυπωση αριστη!Σαν μεγεθος Δεν ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αν μαλιστα αναλογιστεις οτι προηγουμενη συσκευη μου ηταν και μια Xiaomi Redmi Note 5.5" αρα μια χαρα καθεται οπτικα και "χωροταξικα".Εντυπωσεις πιο πολλες εν καιρω αφου το επεξεργαστω και μαθω λιγο.

Θελω να κανω μερικες ερωτησεις.

1. Αναβαθμισεις απο που και πώς κανουμε;
  2. Θελω να κανω συγχρονισμο (και εισαγωγη) Επαφων με το gmail μου,αλλά οταν παω να φτιαξω ενα λογαριασμο νεο μού δινει δυνατοτητα μονο για λογαριασμο exchange...Πώς αλλαζει αυτο;Τι πρεπει να κανω;/
  3. Καποιες Κινεζικες ασχετες εφαρμογες πώς τις πεταμε;

Εχω βγαλει καποιες φωτο θα τις ποσταρω με την πρωτη ευκαιρια.:rolleyes:

Για το 1 και το 2 κοίτα το topic του Honor 6 στο πρώτο ποστ υπάρχουν οδηγοί που κατά 99% θα σε καλύψουν.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Οποιος εχει το LO5 ascend mate 2 μπορει να μου πει αν πιάνει 4G και πως .Εχω πακετο στην vodafon και εχει ενεργοποίηθε το 4G και απο μενα και την vodafon αλλα 4g δεν πιανει και ειμαι και στο κεντρο Ακαδημίας. Ολα καλα τωρα αλλαξα sim και το 4g παει σφαιρα. Edited by johnbakk

• 1 month later...
Τι γινετε με αυτο το κινητο γιατι το γλυκοκοιταζω και γω δεν βλεπω κινητικοτητα εχει καθολου αναβαθμισεις, τιποτε αλλες ρομ?παιρνει τα ιδια με το honor 6? Edited by taxidriver109

καλησπέρα σας είμαι καινουριος στο forum . θα ήθελα την βοήθεια σας είμαι ναυτικός και αγόρασα από την κίνα το haiwei ascnend mate 2 και σήμερα ξαφνικά μου έβγαλε fastboot & secure mode και κλείδωσε τι κινητό μπορεί καποιος να με βοηθήσει γιατί είναι ανάγκη

Με εκτίμηση ...

καλησπέρα σας είμαι καινουριος στο forum . θα ήθελα την βοήθεια σας είμαι ναυτικός και αγόρασα από την κίνα το haiwei ascnend mate 2 και σήμερα ξαφνικά μου έβγαλε fastboot & secure mode και κλείδωσε τι κινητό μπορεί καποιος να με βοηθήσει γιατί είναι ανάγκη

Με εκτίμηση ...

https://www.youtube.com/watch?v=OZs4ETLI1f0.

Δοκίμασες να κάνεις factory reset από το recovery;

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

• 2 months later...
Το κινητο ειναι απλα απαιχτο. Απορω πως με τετοια σπεκς σε αυτη τη τιμη, δεν ειναι απο τις δημοφιλες συσκευες στο φορουμ. Παρολο που φοβομουν μην μου φανει μεγαλο το μεγεθος του, τελικα καθεται πολυ καλα στο χερι και μου φαινεται μια χαρα και να φανταστειτε οτι το προηγουμενο μου τηλεφωνο ηταν κατω απο 4". Υποτιθεται πως δεν θα επερνε αναβαθμιση κιτκατ και κατευθειαν θα πηγαινε στο λολιποπ, ομως απο τις πρωτες μερες αναβαθμιστηκε σε κιτκατ και πηρε και το καινουριο λογισμικο της huawei emui 3.0. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την επιλογη μου :up: .

Το κινητο ειναι απλα απαιχτο. Απορω πως με τετοια σπεκς σε αυτη τη τιμη, δεν ειναι απο τις δημοφιλες συσκευες στο φορουμ. Παρολο που φοβομουν μην μου φανει μεγαλο το μεγεθος του, τελικα καθεται πολυ καλα στο χερι και μου φαινεται μια χαρα και να φανταστειτε οτι το προηγουμενο μου τηλεφωνο ηταν κατω απο 4". Υποτιθεται πως δεν θα επερνε αναβαθμιση κιτκατ και κατευθειαν θα πηγαινε στο λολιποπ, ομως απο τις πρωτες μερες αναβαθμιστηκε σε κιτκατ και πηρε και το καινουριο λογισμικο της huawei emui 3.0. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την επιλογη μου :up: .

Από που το αγόρασες;