dimitrakisony Δημοσιεύτηκε August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 10, 2014 γεια σας παιδες!!θελω να αγορασω ενα smartphones 2013/14 μοντελο.. να ειναι μεχρι 200Ε το πολυ 300E και να ειναι πολυ καλο κ να αξιζει τα λεφτά του..καμια προταση? ευχαριστώ!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Ε βοηθα ομως λιγο για να σε βοηθησουμε. Τι χρηση θες να κανεις;Επισης σε τι μεγεθος οθονης ψαχνεις;Λειτουργικο;Καμερα;Αυτονομια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrakisony Δημ. August 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 κάμερα μέχρι 8,ανάλυση να ειναι καλη στις ταινίες,ναι είναι γρήγορο στο internet,μεχρι 5 αρα οθόνη να έχει ράδιο κλπ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Αν πιστευεις οτι μπορεις τις 5,2" οθονη αξιζει να δωσεις λιγο κατω απο 300 και να παρεις το LG G2. Καλυπτει και με το παραπανω αυτα που ζητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrakisony Δημ. August 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 η LG στα smartphones ειναι καλή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Κοριτσι για σπιτι ειναι,πολυ καλη!Τσιμπα το σου λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 G2 φιλε,τιποτα αλλο σε αυτα τα χρήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrakisony Δημ. August 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 χαχαχαχ :D απο sony μεριά?καμια πρόταση παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 χαχαχαχ :D απο sony μεριά?καμια πρόταση παιδιά? οχι κατι το ιδιαιτερο. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 για αγορά απο την Ελλάδα σε αυτό που ζητάς το g2 τώρα αν μπορείς να πάρεις από την κίνα εχει καλές προτάσεις (πχ mi3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Παιδιά μια μικρή βοήθεια για επιλογή κινητού. Είμαι στο "στρατόπεδο" της Google. Είχα το Sony Xperia Z όπου και το πούλησα και τώρα είμαι προς αναζήτηση άλλου smartphone. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 300€+-. Ύστερα από αρκετό ψάξιμο έχω επιλέξει τρεις συσκευές. Η μία είναι το γνωστό σε όλους LG G2, η άλλη το HTC desire 816 και άφησα τελευταία το Samsung galaxy note3 neo. Ειδικά το τελευταίο με έχει συγκινήσει αρκετά. Για να πω την αλήθεια, μου αρέσει πολύ το note3, αλλά επειδή είναι αρκετά ακριβό στράφηκα προς τον μικρότερο αδερφό του, που δεν είναι και τόσο μικρός. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Παιδιά μια μικρή βοήθεια για επιλογή κινητού. Είμαι στο "στρατόπεδο" της Google. Είχα το Sony Xperia Z όπου και το πούλησα και τώρα είμαι προς αναζήτηση άλλου smartphone. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 300€+-. Ύστερα από αρκετό ψάξιμο έχω επιλέξει τρεις συσκευές. Η μία είναι το γνωστό σε όλους LG G2, η άλλη το HTC desire 816 και άφησα τελευταία το Samsung galaxy note3 neo. Ειδικά το τελευταίο με έχει συγκινήσει αρκετά. Για να πω την αλήθεια, μου αρέσει πολύ το note3, αλλά επειδή είναι αρκετά ακριβό στράφηκα προς τον μικρότερο αδερφό του, που δεν είναι και τόσο μικρός. g2 κατά πολύ καλύτερο από το neo ειδικά στο λογισμικό όπου η Samsung χάνει κατά κόρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Παιδιά μια μικρή βοήθεια για επιλογή κινητού. Είμαι στο "στρατόπεδο" της Google. Είχα το Sony Xperia Z όπου και το πούλησα και τώρα είμαι προς αναζήτηση άλλου smartphone. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 300€+-. Ύστερα από αρκετό ψάξιμο έχω επιλέξει τρεις συσκευές. Η μία είναι το γνωστό σε όλους LG G2, η άλλη το HTC desire 816 και άφησα τελευταία το Samsung galaxy note3 neo. Ειδικά το τελευταίο με έχει συγκινήσει αρκετά. Για να πω την αλήθεια, μου αρέσει πολύ το note3, αλλά επειδή είναι αρκετά ακριβό στράφηκα προς τον μικρότερο αδερφό του, που δεν είναι και τόσο μικρός. Γεια σας, επανέρχομαι πάλι. Έπειτα από αρκετή σκέψη και ψάξιμο λέω να πάω προς nexus 5, λόγω της υποστήριξης από τη Google και των τελευταίων ενημερώσεων σε σχέση με το LG G2 όπου και έχω ας πούμε το δίλημμα τι να επιλέξω. Το nexus 5 λογικά θα παίρνει την τελευταία αναβάθμιση για έναν ακόμη χρόνο, έτσι δεν είναι; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 To Nexus θα παίρνει λογικά κάθε αναβάθμιση που θα βγαίνει λόγο pure android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Γεια σας, επανέρχομαι πάλι. Έπειτα από αρκετή σκέψη και ψάξιμο λέω να πάω προς nexus 5, λόγω της υποστήριξης από τη Google και των τελευταίων ενημερώσεων σε σχέση με το LG G2 όπου και έχω ας πούμε το δίλημμα τι να επιλέξω. Το nexus 5 λογικά θα παίρνει την τελευταία αναβάθμιση για έναν ακόμη χρόνο, έτσι δεν είναι; nexus άλλου χάνει μπαταρια (εδώ χάνει για τα καλά) camera(μετρια) οθόνη (μέτρια) αν δεν σε ενοχλούν όλα αυτά προχώρα οσο για ενημερώσεις φαντάσου η συσκευή μου εχει την 4,4,4 και εγω δεν αναβαθμίζω γιατι στης 95% περιπτώσεων update απο πάνω χωρίς να σβήσεις τα παντα δεν κάθετε σωστά και δεν εχω καμία όρεξη να περνάω ξανά 250 εφαρμογές και ειδικα να ρυθμίσω την καθε μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts