Jump to content

smartphones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδες!!θελω να αγορασω ενα smartphones 2013/14 μοντελο.. να ειναι μεχρι 200Ε το πολυ 300E και να ειναι πολυ καλο κ να αξιζει τα λεφτά του..καμια προταση? ευχαριστώ!!:D

Ε βοηθα ομως λιγο για να σε βοηθησουμε.

Τι χρηση θες να κανεις;Επισης σε τι μεγεθος οθονης ψαχνεις;Λειτουργικο;Καμερα;Αυτονομια;

κάμερα μέχρι 8,ανάλυση να ειναι καλη στις ταινίες,ναι είναι γρήγορο στο internet,μεχρι 5 αρα οθόνη να έχει ράδιο κλπ :P

Αν πιστευεις οτι μπορεις τις 5,2" οθονη αξιζει να δωσεις λιγο κατω απο 300 και να παρεις το LG G2.

Καλυπτει και με το παραπανω αυτα που ζητας.

χαχαχαχ :D απο sony μεριά?καμια πρόταση παιδιά?

οχι κατι το ιδιαιτερο.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

για αγορά απο την Ελλάδα σε αυτό που ζητάς το g2 τώρα αν μπορείς να πάρεις από την κίνα εχει καλές προτάσεις (πχ mi3)

Παιδιά μια μικρή βοήθεια για επιλογή κινητού. Είμαι στο "στρατόπεδο" της Google. Είχα το Sony Xperia Z όπου και το πούλησα και τώρα είμαι προς αναζήτηση άλλου smartphone. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 300€+-. Ύστερα από αρκετό ψάξιμο έχω επιλέξει τρεις συσκευές. Η μία είναι το γνωστό σε όλους LG G2, η άλλη το HTC desire 816 και άφησα τελευταία το Samsung galaxy note3 neo. Ειδικά το τελευταίο με έχει συγκινήσει αρκετά. Για να πω την αλήθεια, μου αρέσει πολύ το note3, αλλά επειδή είναι αρκετά ακριβό στράφηκα προς τον μικρότερο αδερφό του, που δεν είναι και τόσο μικρός.

Παιδιά μια μικρή βοήθεια για επιλογή κινητού. Είμαι στο "στρατόπεδο" της Google. Είχα το Sony Xperia Z όπου και το πούλησα και τώρα είμαι προς αναζήτηση άλλου smartphone. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 300€+-. Ύστερα από αρκετό ψάξιμο έχω επιλέξει τρεις συσκευές. Η μία είναι το γνωστό σε όλους LG G2, η άλλη το HTC desire 816 και άφησα τελευταία το Samsung galaxy note3 neo. Ειδικά το τελευταίο με έχει συγκινήσει αρκετά. Για να πω την αλήθεια, μου αρέσει πολύ το note3, αλλά επειδή είναι αρκετά ακριβό στράφηκα προς τον μικρότερο αδερφό του, που δεν είναι και τόσο μικρός.

g2 κατά πολύ καλύτερο από το neo ειδικά στο λογισμικό όπου η Samsung χάνει κατά κόρον

Γεια σας, επανέρχομαι πάλι. Έπειτα από αρκετή σκέψη και ψάξιμο λέω να πάω προς nexus 5, λόγω της υποστήριξης από τη Google και των τελευταίων ενημερώσεων σε σχέση με το LG G2 όπου και έχω ας πούμε το δίλημμα τι να επιλέξω. Το nexus 5 λογικά θα παίρνει την τελευταία αναβάθμιση για έναν ακόμη χρόνο, έτσι δεν είναι;

Γεια σας, επανέρχομαι πάλι. Έπειτα από αρκετή σκέψη και ψάξιμο λέω να πάω προς nexus 5, λόγω της υποστήριξης από τη Google και των τελευταίων ενημερώσεων σε σχέση με το LG G2 όπου και έχω ας πούμε το δίλημμα τι να επιλέξω. Το nexus 5 λογικά θα παίρνει την τελευταία αναβάθμιση για έναν ακόμη χρόνο, έτσι δεν είναι;

nexus άλλου χάνει

μπαταρια (εδώ χάνει για τα καλά)

camera(μετρια)

οθόνη (μέτρια)

αν δεν σε ενοχλούν όλα αυτά προχώρα

οσο για ενημερώσεις φαντάσου η συσκευή μου εχει την 4,4,4 και εγω δεν αναβαθμίζω γιατι στης 95% περιπτώσεων update απο πάνω χωρίς να σβήσεις τα παντα δεν κάθετε σωστά και δεν εχω καμία όρεξη να περνάω ξανά 250 εφαρμογές και ειδικα να ρυθμίσω την καθε μια