Jump to content

Νέο υποforum " Εσείς τι μου προτείνετε;"

lagoskon
 Κοινοποίηση

Συμφωνείτε για το υποforum  

35 members have voted

1. 1. Συμφωνείτε για το υποforum

• NAI
      16
    • OXI
      19

Recommended Posts

Πόσες φορές όλοι μας δεν έχουμε βρεθεί στην ανάγκη μιας δεύτερης (τρίτης,..) αντικειμενικής γνώμης για κάποιο ζήτημα που μας απασχολεί.

Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα ήταν μια καλή ιδέα να υπάρχει ένα υπο-forum στο οποίο θα μπορεί ο καθένας να ποστάρει το ζήτημα στο οποίο θα ήθελε μερικές γνώμες-προτάσεις-λύσεις.

Για το λόγο αυτό βάζω και μια δημοσκόπηση εδώ στο Chat & Fun και όχι στο Σχολιασμό γιατί έχει περισσότερη κίνηση.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα οι Mods θα αποφασίσουν.

Για να προφυλάξουμε όμως το νέο forum από το να γίνει πατάτα και περίγελος θα πρέπει να ισχύουν κάποιοι κανόνες

1) Να μην υπάρχουν ποστς κριτικά , ειρωνικά , αμφισβήτησης στο κάθε θέμα.

Οι απαντήσεις να γίνονται από όσους θέλουν πραγματικά να απαντήσουν

2) Να υπάρχει ένας μέγιστος αριθμός απαντήσεων, το πολύ 10 ας πούμε για να μην ανοίγονται συζητήσεις και διαμάχες.

3) Αυτός που κάνει ένα νέο θέμα να κάνει μια συνοπτική , ακριβής περιγραφή του ζητήματος και να ρωταέι συγκεκριμένα πράγματα.

Οτι άλλες προτάσεις σκεφτείτε πείτε τες εδώ για να στανταριστεί όσο γίνεται καλύτερα το υποforum

Xiaomi Mi 9T 128GB

den nomizw na leitourgisi....o kathenas tha krinei k tha sxoliazei kai afto den tha einai kalo...

Mia prospatheia a3izei...gia na doume..

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Smoky_B ( 5 Οκτ. 2004 , 17:14)

me liga logia zhtas to teleio forum ! kalo einai na oneireuomaste ! den kanei kako ! :p

πιστευω οτι τα ονειρα καμια φορα συμβαλουν ωστε να γινει πιο κοντινο το τελειο

paidia kali idea.

ps: sorry gia ta greeklish alla exv provlima me ta gamimena ta xp, exei figei ayto poy allazei tis glosses kai den efmfanizetai me tpt.

(pm me gia answers)

Εγώ διαφωνώ!Αν θέλουμε την άποψη καποιου 2ου ή 3ου προσώπου θα ρωτάμε στο thread για το προϊον το οποίο θέλουμε την 2η,3η γνώμη!

Για όλα τα υπόλοιπα(εαν δεν υπάρχει thread για το συγκεκριμένο προϊον)τότε ανοίγουμε ένα καινούργιο!

Εαν τα παραπάνω δεν σας ικανοποιούν πιστεύω υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα!

Προσωπική μου άποψη και ελπίζω σεβαστή από όλους!

Αν κατάλαβα καλά ζητάς τη δημιουργία ενός υποφόρουμ στο c&f, όπου θα ανοίγονται θέματα από άτομα που είναι σε κάποιο δίλειμμα και θέλουν να ακούσουν γνώμες.

Κατά συνέπεια το θέμα μεταφέρεται στο σχολιασμό, μιας και πρόκειται για πρόταση δημιουργίας νέου forum/υποforum:)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

είναι μια καλή λύση και θα εξηγήσω γιατί το λέω.Στο chat and fun συνήθως κάποια posts περνάνε στο ντούκου που λένε,γιατί γίνετε ένας χαμός (με την καλή έννοια).Όταν όμως κάποιος έχει πρόβλημα και θέλει μια γνώμη με τον τρόπο αυτόν θα ξέρει ακριβώς που να πάει,και αυτός που θέλει βοήθεια και αυτός που μπορεί να βοηθήσει :) άρα σύμφωνο είναι πολύ καλή ιδέα αν μιλάμε όμως για βοήθεια σε επίπεδο (ανθρώπινο) για λύση κάποιον προβλημάτων που τυχόν μας απασχολούν ktlp γιατί αν είναι να γίνει πχ να πάρω αυτό το κινητό η όχι? τότε αστο καλύτερα δεν χρειάζεται!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Δεν υπάρχει ο διαθέσιμος χρόνος, αλλά και ο αριθμός των Moderators για να προσέχουν ένα τέτοιο forum...

Ασε που είναι παντελώς άσχετο με τη θεματολογία του Myphone.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Επειδή δεν είμαι και ο πιο ειδικός επί του θέματος γράφει πουθενά στο καταστατικό του Myphone οτι δεν μπορούν να αυξηθούν οι Mods ?? :worry:

Οσον αφορά το σκεπτικό του ότι είναι άσχετο με τη φιλοσοφία του MyPhone νομίζω ότι μπορούν να βρεθούν πολλά κενά σε αυτόν τον ισχυρισμό.

Δηλαδή ολόκληρο το Chat & Fun τι είναι στην ουσία όταν ασχολείται με ανέκδοτα, πατάτες , τραγούδια, αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, βιβλία, ιστορίες, ποδόσφαιρο, φορμουλα 1, gp, .................................. ??????????

Σχετικό με τη φιλοσοφία του MyPhone????

Για το θέμα του χρόνου να το δεχτώ πολύ ευχαρίστως και το καταλαβαίνω.

Τα υπόλοιπα τα θεωρώ πολύ βιαστική απάντηση.

Καλώς ή κακώς οι χρήστες του MyPhone έχουμε μια άλλη σχέση μεταξύ μας και αλλιώς το βλέπουμε το πράγμα.Νοιώθουμε ωραία και περήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της ομάδας και για το λόγο αυτό συνεχίζουμε.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό η ζωή μας και σίγουρα έχουμε άτομα να πάρουμε γνώμες.

Σκέφτηκα όμως από τη στιγμή που κάνουμε μεταξύ μας τόσες συζητήσεις για το οτιδήποτε γιατί να μη μπορούμε να πάρουμε και μια γνώμη από τα υπόλοιπα μέλη τα αποία τα βλέπουμε και διαφορέτικα από τους υπόλοιπους.

Γιατί δεν είμαστε και πολλοί στο κάτω κάτω σε σχέση με τα 10 εκατομμύρια Ελληνες ??

Αυτά . Στην κρίση σας!

Κων/νος

Xiaomi Mi 9T 128GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoskon ( 6 Οκτ. 2004 , 12:17)

Επειδή δεν είμαι και ο πιο ειδικός επί του θέματος γράφει πουθενά στο καταστατικό του Myphone οτι δεν μπορούν να αυξηθούν οι Mods ?? :worry:

Φυσικά και δεν το αναφέρει, όπως επίσης και δεν αναφέρει πως οι Mods αυξάνονται απλά για να αυξηθούν. Αυτό που εννοούσε ο Mythozz είναι πως οι υπάρχοντες Mods δεν επαρκούν για να καλύψουν ένα τέτοιο sub-forum.

Τέλος, κατά την δική μου άποψη και μόνο, δεν βρίσκω κάποια πρακτική χρησιμότητα στην δημιουργία ενός τέτοιου forum. Όποιος θέλει, μπορεί ανετότατα να δημιουργήσει ένα topic στο CnF για κάτι που τον απασχολεί, ζητώντας την γνώμη των υπόλοιπων μελών του MyPhone.

Όσον αφορά αυτά που λες φίλε lagoskon στο 1ο σου post,

1) Να μην υπάρχουν ποστς κριτικά , ειρωνικά , αμφισβήτησης στο κάθε θέμα.

Οι απαντήσεις να γίνονται από όσους θέλουν πραγματικά να απαντήσουν

Αυτό ισχύει για όλο το forum. Εάν συνατήσετε κάτι που σας ενοχλεί, το "Report" για αυτό υπάρχει.

2) Να υπάρχει ένας μέγιστος αριθμός απαντήσεων, το πολύ 10 ας πούμε για να μην ανοίγονται συζητήσεις και διαμάχες.

Και αν ο δημιουργός του topic θελήσει παραπάνω απαντήσεις διότι δεν τον καλύπτουν οι 10? Επίσης, γιατί να απαγορεύεται σε κάποιον να πει την 11η απάντηση? Στο κάτω-κάτω μπορεί ακόμα και η 24η (τρόπος του λέγειν) να είναι η απάντηση-κλειδί.

3) Αυτός που κάνει ένα νέο θέμα να κάνει μια συνοπτική , ακριβής περιγραφή του ζητήματος και να ρωταέι συγκεκριμένα πράγματα.

Αυτό είναι αυτονόητο για ΚΑΘΕ topic. Όσο πιο καλά περιγράψουμε αυτό που θέλουμε, τόσο καλύτερες απαντήσεις θα πάρουμε.

Συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σου και ξέρω οτι ισχύουν όλα αυτά.Απλά η σκέψη ήταν αν μπορούσε και αν ενδιέφερε και τα άλλα μέλη φυσικά να υπάρχει αυτόνομος χώρος.

Το ότι δημιουργεί προβλήματα συντονισμού είναι κατανοητό.

Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ σαν αιτιολογία απόρριψης το " Ειναι παντελώς άσχετο με τη φιλοσοφία του MyPhone " σε καμία περίπτωση και ανέλυσα πιο πάνω το γιατί.

Xiaomi Mi 9T 128GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoskon ( 6 Οκτ. 2004 , 14:42)

Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ σαν αιτιολογία απόρριψης το " Ειναι παντελώς άσχετο με τη φιλοσοφία του MyPhone " σε καμία περίπτωση και ανέλυσα πιο πάνω το γιατί.

Θα πρέπει να το δεχτείς, γιατί είναι όντως... παντελώς ασχετο με τη φιλοσοφία του Myphone... :!:

Ο Admin την καθορίζει, γιατί δικό του είναι το site. Αν θελήσει να διευρύνει το πεδίο ενασχόλησής μας θα γίνει... Αν όχι θα παραμείνουμε ως έχει. ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Καλησπέρα lagoskon,

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ, ωστόσο, είναι γιατί το "εσείς τι μου προτείνετε" όπως το αποκαλείς δεν μπορεί να φιλοξενηθεί στο Chat & Fun και γιατί θα πρέπει να υπάρξει ένα ειδικό... δεύτερο forum; Πιστεύω ότι η απάντησή σου σε αυτήν την ερώτηση θα είναι "Να μην υπάρχουν ποστς κριτικά , ειρωνικά , αμφισβήτησης στο κάθε θέμα."

Τα ειρωνικά posts, όπως γνωρίζεις έτσι και αλλοιώς είναι αντίθετα από τους Ο.Π.Χ. Τα posts κριτικής και αμφισβήτησης ωστόσο είναι... επιτρεπτά, αφού πιστέυω ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα και να κρίνουμε και να αμφισβητούμε τα όσα διαβάζουμε.

Για να μην διαιωνίζουμε ωστόσο τη συζήτηση, προσωπικά, θα σου πρότεινα αν σε απασχολεί ένα τέτοιο θέμα, να το ανοίξεις στο Chat & Fun. Για να δημιουργηθεί ένα νέο forum, θα πρέπει να υπάρχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον από τους χρήστες και να υπάρχουν ήδη αρκετά θέματα τέτοιου είδους ώστε να δικαιολογούν την ύπαρξή του. Αν δεν συμβαίνει αυτό, είναι αδύνατο έως επικίνδυνο να δημιουργηθεί ένα νέο forum. Αυτά σχετικά με το "εσείς τι μου προτείνετε"...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπητέ MsK καλησπέρα και σε σένα.

Δεν είπα ότι δεν μπορεί να γίνει στο Chat & Fun.Αυτό είναι κάτι που θα κριθεί από εσας εξάλλου που είστε και οι αρμόδιοι για τέτοια θέματα.

Η σκέψη ήταν να είναι ξεχωριστό για να μπορεί το κάθε πρόβλημα να είναι χωριστά και να μη χάνετε μέσα σε ένα thread.

Για αυτό το λόγο έβαλα και δημοσκόπηση για να φανεί αν υπάρχει ενδιαφέρον και από τους υπόλοιπους χρήστες.

Δεν υπάρχει ο διαθέσιμος χρόνος, αλλά και ο αριθμός των Moderators για να προσέχουν ένα τέτοιο forum...

Ασε που είναι παντελώς άσχετο με τη θεματολογία του Myphone.

Οι εξηγήσεις που έδωσε ο Mythozz εσένα σε ικανοποιούν από άποψη σωστής αιτιολόγησης? :worry:

Εξήγησα ότι έκανα το θέμα στο Chat & Fun επειδή έχει μεγαλύτερη κίνηση από τον σχολιασμό και όχι μη γνωρίζοντας που ήταν το σωστό.

Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέτεις για να μου απαντάς.:o

Με τιμή, Κων/νος

Xiaomi Mi 9T 128GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoskon ( 8 Οκτ. 2004 , 18:51)

Αγαπητέ MsK καλησπέρα και σε σένα.

Δεν είπα ότι δεν μπορεί να γίνει στο Chat & Fun.Αυτό είναι κάτι που θα κριθεί από εσας εξάλλου που είστε και οι αρμόδιοι για τέτοια θέματα.

Η σκέψη ήταν να είναι ξεχωριστό για να μπορεί το κάθε πρόβλημα να είναι χωριστά και να μη χάνετε μέσα σε ένα thread.

Για αυτό το λόγο έβαλα και δημοσκόπηση για να φανεί αν υπάρχει ενδιαφέρον και από τους υπόλοιπους χρήστες.

Οι εξηγήσεις που έδωσε ο Mythozz εσένα σε ικανοποιούν από άποψη σωστής αιτιολόγησης? :worry:

Εξήγησα ότι έκανα το θέμα στο Chat & Fun επειδή έχει μεγαλύτερη κίνηση από τον σχολιασμό και όχι μη γνωρίζοντας που ήταν το σωστό.

Με τιμή, Κων/νος

Ναι τον καλύπτουν. Το θέμα έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές. Όταν ειδικά η εξήγησή του έχει δοθεί, δεν υπάρχει λόγος να το αναλύουμε περισσότερο. Φίλε Κώστα επειδή η εξήγηση που σου έδωσα δεν συμπίπτει με αυτό που θες να ακούσεις δεν πάει να πει οτι είναι και λάθος. :D

Σου απάντησαν νομίζω όλοι όσοι χρειαζόταν, με πρώτον τον Admin... Αν τον διαβάσεις προσεκτικά θα δεις οτι κάτω απο το ευγενικό του ύφος, σου λέει το ίδιο πράγμα με εμένα. Το κάνεις στο Chat & Fun γιατί δεν θέλει να ανοίξει νέο sub forum... Αν ο τρόπος που στο λέω σε ενοχλεί, ίσως φταίει που είναι ευθύς, λιτός και περιεκτικός... Καλύτερα είναι έτσι πιστεύω. :)

Τι απο αυτά δεν κατανοείς; :blink:

Το ότι δεν θέλει να δημιουργήσει νέο sub forum το κατάλαβα. Είναι κάτι που δεν το θέλω ούτε και εγώ από τη στιγμή που δεν θα έχει απήχηση και στους υπόλοιπους χρήστες.

Εγώ δεν στάθηκα στο γεγονός ότι θέλω να που πεις κάτι συμφωνώντας μαζί μου.Ο διάλογος δεν προυποθέτει συμφωνία στο τέλος του.

Στάθηκα στο γεγονός ότι βιάστηκες να χαρακτηρίσεις την ιδέα άσχετη με το πνεύμα του MyPhone τη στιγμή που υπάρχουν και άλλα "άσχετα" θέματα.

Τέλος πάντων, το θέμα κλείνει από μένα με αυτήν την απορία τουλάχιστον :p :D

Καλή δύναμη για τη συνέχεια στους Mods. Ετσι και αλλιώς δεν έχετε μόνο εμένα στο forum :rolleyes: :D :lol:

Xiaomi Mi 9T 128GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoskon ( 8 Οκτ. 2004 , 18:51)

Αυτό φυσικά που τόνισα είναι ότι ήδη... μπορεί να γίνει στο Chat & Fun, τονίζοντας ωστόσο με ποιον τρόπο και μορφή μπορεί να γίνει.

Δεν απαγορεύει κανείς στους χρήστες να ανοίξουν και 10 τέτοιου είδους θέματα στο Chat & Fun. Το "Εσείς τι μου προτείνετε για το Χ", είναι διαφορετικό από το "Εσείς τι μου προτείνετε για το Υ". Εφόσον μάλιστα υπάρχουν τόσα πολλά θέματα αυτού του είδους, τότε και μόνο τότε θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός ειδικού υπό-φόρουμ με αυτό το θέμα. Όπως έγραψα και προηγουμένως εφόσον υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον - όχι με ψηφοφορία, αλλά με ανοικτά θέματα - μόνο τότε προχωράμε σε δημιουργία κάποιου forum.

Για να είμαι ειλικρινής, αν ήμουν στη θέση σου όχι, δεν θα με ικανοποιούσαν. Από την εσωτερική όμως θέση που δυστυχώς ή ευτυχώς κοιτάω μερικά θέματα, ναι, με ικανοποιούν. Το να ανοίξει ένα forum και να επιλεχθεί κάποιος moderator δεν είναι μια εύκολη διαδικασία (γενικά). Συνήθως απαιτείται σωστός προγραμματισμός και μια χρονική περίοδο κατά την οποία είναι υπό επίβλεψη. Στη συνέχεια θα πρέπει ο εκάστοτε αρμόδιος να "δώσει πνοή" στο forum. Αυτά σίγουρα δεν γίνονται από τη μια ημέρα στην άλλη και σίγουρα δεν γίνονται αν δεν καλυφθούν όλα όσα ανέφερα στο προηγούμενο παράδειγμα...

Με τιμή, Κων/νος

Όσο χρόνο θες ... πάντα στη διάθεσή σου :)

[sIGPIC][/sIGPIC]