Jump to content

Redmi Note 4G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει περίπτωση με την multi να είναι χαλασμένο το updater και πολλές φορές δεν μπαίνει ρικοβερι ή το έχουν χαλάσει και αυτό, γι αυτόν το λόγο προτιμάμε να έχει Original.

Και στο φινάλε δεν γουστάρω οι Κινέζοι να μου ανοίξουν και να μου σκαλησουν το τηλέφωνο,.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Καλησπερα .

Μια ερωτηση εαν γνωριζει καποιος .

Τωρα εχω το red rice .

Μολις μου ερθει με το καλο το note και βαλω την Sim , μπορω να βαλω κωδικους google και xiaomi account και να ερθουν ολα στο νεο τηλεφωνο ?(επαφες μυνηματα κλπ )

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Είσαι ο καλύτερος!!!

Την ίδια διαδικασία δεν ακολουθείς Εάν έχεις την Original Rom; Γιατί κάπου εδώ μέσα αναφέρθηκε ότι είναι πιο εύκολο με original.

Ποια η διαφορά όσον αφορά τον τρόπο περάσματος της Ελληνικής Ρομ;;;

ακριβώς την ίδια , απο recovery , wipes και φλασάρουμε (υπάρχει πάρα πολύ μικρή περίπτωση να μην ανοίγει το κινητό, λόγω του mi recovery)

το wipes χρειάζονται να τα κάνουμε , γιατί από miui V5 , πάμε σε miui V 6 (την επόμενη θα την φλασάρεις απο το Αναβάθμιση= Updater)

ποιο σωστά , βάζουμε την Ελληνική απο τον updater , για να είμαστε σίγουροι ότι γίνετε η εγκατάσταση και μετά το καθαρίζουμε απο recovery , wipes και την περνάμε πάλι

(το κινητό έρχεται με το mi recovery (απλό με προβλήματα) , όταν περάσεις την Ελληνική , θα έχεις σωστό cwm reconery ) ,

μεταξύ των άλλων μπορείς να πάρεις backup όλη την rom , και αν για κάποιο λόγω δεν ανοίγει το κινητό , από recovery κάνουμε restore την rom

Καλησπερα .

Μια ερωτηση εαν γνωριζει καποιος .

Τωρα εχω το red rice .

Μολις μου ερθει με το καλο το note και βαλω την Sim , μπορω να βαλω κωδικους google και xiaomi account και να ερθουν ολα στο νεο τηλεφωνο ?(επαφες μυνηματα κλπ )

μπορείς

και αν χρησιμοποιείς το titanium backup , παίρνεις τον φάκελο από το παλιό κινητό το βάζεις στην καρτούλα του note ,

εγκατάσταση το titanium backup και έρχονται όλες οι εφαρμογές σου

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

ακριβώς την ίδια , απο recovery , wipes και φλασάρουμε (υπάρχει πάρα πολύ μικρή περίπτωση να μην ανοίγει το κινητό, λόγω του mi recovery)

το wipes χρειάζονται να τα κάνουμε , γιατί από miui V5 , πάμε σε miui V 6 (την επόμενη θα την φλασάρεις απο το Αναβάθμιση= Updater)

ποιο σωστά , βάζουμε την Ελληνική απο τον updater , για να είμαστε σίγουροι ότι γίνετε η εγκατάσταση και μετά το καθαρίζουμε απο recovery , wipes και την περνάμε πάλι

(το κινητό έρχεται με το mi recovery (απλό με προβλήματα) , όταν περάσεις την Ελληνική , θα έχεις σωστό cwm reconery ) ,

μεταξύ των άλλων μπορείς να πάρεις backup όλη την rom , και αν για κάποιο λόγω δεν ανοίγει το κινητό , από recovery κάνουμε restore την rom

μπορείς

και αν χρησιμοποιείς το titanium backup , παίρνεις τον φάκελο από το παλιό κινητό το βάζεις στην καρτούλα του note ,

εγκατάσταση το titanium backup και έρχονται όλες οι εφαρμογές σου

ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ MI RECOVERY ? ΕΑΝ ΜΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ORIGINAL UPDATE ΑΠΟ ΤΗΝ MIUI ? Η MONO ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ UPDATE ? ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΚΡΑΣΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ( HARD BRICK ) ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ΤΟ CWM ? TO MITOOLS MiPhone20141107.exe ΤΗΣ ΧΙΑΟΜΙ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟ HARD BRICK , ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΝΑΙ .

Υπάρχει περίπτωση με την multi να είναι χαλασμένο το updater και πολλές φορές δεν μπαίνει ρικοβερι ή το έχουν χαλάσει και αυτό, γι αυτόν το λόγο προτιμάμε να έχει Original.

Και στο φινάλε δεν γουστάρω οι Κινέζοι να μου ανοίξουν και να μου σκαλησουν το τηλέφωνο,.

Και σε αυτή την περίπτωση να φανταστώ υπάρχει λύση.

Έτσι δεν είναι;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

1.ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ MI RECOVERY ?

2.ΕΑΝ ΜΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ORIGINAL UPDATE ΑΠΟ ΤΗΝ MIUI ?

Η MONO ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ UPDATE ?

3.ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΚΡΑΣΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ( HARD BRICK ) ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ΤΟ CWM ?

4.TO MITOOLS MiPhone20141107.exe ΤΗΣ ΧΙΑΟΜΙ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟ HARD BRICK , ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΝΑΙ .

1. καμιά φορά δεν φλασάρει την rom (και πολύ φτωχό το mirecovery )

2. όχι , το απενεργοποιούμε , μόνο τα update της Ελληνικής θα παίρνει (με το πρόγραμμα στην επιφάνεια εργασίας, τον ota updater οι αναβαθμίσεις )

πιο σωστά , κατεβάζουμε όλη την rom και την φλασάρουμε σε μισό λεπτό από το Αναβάθμιση=Updater)

3. αν έκανες backup την rom με το cwm recovery της Ελληνικής , ναι (με το recovery της official η multi δεν γίνεται restore της rom

(υπάρχει και τρόπος να το επαναφέρουμε , αν δεν έχουμε κρατήσει σε backup την rom)

4. ναι , το είπα σε άλλο ποστ http://en.miui.com/thread-58821-1-1.html

αν το χρειασθεί κάποιος θα κάνουμε οδηγό στα Ελληνικά

Και σε αυτή την περίπτωση να φανταστώ υπάρχει λύση.

Έτσι δεν είναι;

έτσι είναι

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Καλησπέρα,

Μετά από αναζήτηση μηνών και αφου παραγγελίες ακυρώθηκαν στο παρά ένα :blink: , είμαι πολύ κοντά στο να παραγγείλω το συγκεκριμένο κινητό από το vickmall. Οι μόνες ερωτήσεις που θα ήθελα να σας κάνω σχετικά με τα τεχνικά χαρακτριστικά του κινητού είναι αν έχει ενισχυμένη οθόνη ( αυτά που εισάγονταν στην Ινδία είχαν Gorilla Glass) και αν η μπροστινή camera δουλεύει με το Skype.

Αν σας ήταν εύκολο, θα ήθελα να με κατευθύνετε σχετικά με την αγορά. Είμαι αρκετά έμπειρος στις διαδικτυακές αγορές και ψωνίζω χρόνια από ebay, amazon και aliexpress. Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο τι ακριβώς να ζητήσω για μικροδωράκι και πως να ενημερώσω το κατάστημα για τις προτιμήσεις μου (original rom, όχι root, google services από mi market).

Από "περιφερειακά" λέω να παραγγείλω από aliexpress μια θήκη nillkin και ένα tempered glass γιατί από ότι βλέπω είναι φθηνότερα από το vickmall.

Ευχαριστώ.

η μπροστινη καμερα δουλευει μια χαρα και με skype και με viber

δεν ειναι σουπερ αλλα δουλευει

απο multitasking δεν εχω κανει κατι φοβερο αλλα ειμαι με την μανισια miui και εχοντας 3-4 apps μαζι ανοιχτα εχω ακομα πανω απο 600 mb ελευθερα

η θηκη σιλικονης του vickmall ειναι σκληρη και μου τη σπαει αφανταστα

θα ψαχτω για πιο soft απο ebay μαλλον

για τα αλλα που ρωτας δεν ξερω να σε πω

πηρα:

usb otg

ενα μυστηριο ροζ κλιπ

screen protector (ψιλομαπα ειχε ηδη σκονη μεσα και ηταν σφραγισμενο κι εδω θα παρω αλλο)

ενα μυστηριο μεταλικο σαν σκουλαρικι ειναι με πλαστικα διαμαντακια? τι ειναι αυτο? για να μπαινει στο headphone jack?

EU adaptor, UK adaptor (μενω αγγλια)

απο NL post μου ηρθε στην αγγλια εκανε 12 μερες περιπου αν θυμαμαι καλα (το ειχα γραψει πιο πισω αλλα βαριεμαι να ψαχνω)

Edited by mossikukulas

Εγώ είχα πάρει από vickmall τα πάντα, θήκες, tempered glass κλπ, 21 ημέρες με SG Post. Δώρο μου έκαναν μείωση 10 δολάρια στην τιμή και έναν φορτιστή αυτοκινήτου, συν αυτό το περίεργο σαν καρφίτσα που αναφερει και ο φίλος παραπάνω.

Η οθόνη δεν έχει κάποια επικάλυψη (gorilla κλπ) απ' όσο ξέρω.

Κάμερα δουλεύει μια χαρά με skype κλπ.

2 gb ram είναι μια χαρά, με αρκετές εφαρμογές ανοιχτές στο παρασκήνιο κλπ (δεν γουστάρω task killers και τα σχετικά) το κινητό είναι lag free. Παιχνίδια δεν παίζω, οπότε δεν έχω άποψη.

Μου έστειλε δώρο θήκη σιλικόνης το vickmall, αλλά είχα παραγγείλει μια hard case της Nillkin, οπότε είμαι καλυμμένος.

Το usb otg δουλεύει, αλλά δυστυχώς μόνο αν το αποθηκευτικό μέσο είναι σε fat φορμαρισμένο. Πληκτρολόγια κλπ δεν έχω δοκιμάσει ακόμη.

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

με την official , το κουτί να είναι σφραγισμένο , να μην το ανοίξουν , να μην το πειράξουν

όταν θα το πάρεις θα έχεις την rom που θέλεις μέσα σε λίγα λεπτά ,

έχω την Ελληνική , (εσύ θα βάλεις όποια νομίζεις ότι σου ταιριάζει )

Για μενα καλο ειναι να το ανοιξουν να δουν οτι ειναι ΟΚ .

Σκεψου να ειναι DOA απο το εργοστασιο και νατραβιεσε στειλε πισω , περιμενε παραλαβη ξανα ( πανω απο τριμηνο μετα την παραγγελια )

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Εγώ είχα πάρει από vickmall τα πάντα, θήκες, tempered glass κλπ, 21 ημέρες με SG Post. Δώρο μου έκαναν μείωση 10 δολάρια στην τιμή και έναν φορτιστή αυτοκινήτου, συν αυτό το περίεργο σαν καρφίτσα που αναφερει και ο φίλος παραπάνω.

Η οθόνη δεν έχει κάποια επικάλυψη (gorilla κλπ) απ' όσο ξέρω.

Κάμερα δουλεύει μια χαρά με skype κλπ.

2 gb ram είναι μια χαρά, με αρκετές εφαρμογές ανοιχτές στο παρασκήνιο κλπ (δεν γουστάρω task killers και τα σχετικά) το κινητό είναι lag free. Παιχνίδια δεν παίζω, οπότε δεν έχω άποψη.

Μου έστειλε δώρο θήκη σιλικόνης το vickmall, αλλά είχα παραγγείλει μια hard case της Nillkin, οπότε είμαι καλυμμένος.

Το usb otg δουλεύει, αλλά δυστυχώς μόνο αν το αποθηκευτικό μέσο είναι σε fat φορμαρισμένο. Πληκτρολόγια κλπ δεν έχω δοκιμάσει ακόμη.

Η καρφίτσα είναι για να μην μπαίνει σκόνη στην υποδοχή των ακουστικών..

Για το usb otg.. Αν είσαι root κατέβασε το stickmount καιέναν Explorer και θα βλέπει και ntfs και exfat.. Αν δεν είσαι ροοτ κατέβασε το total commander καθώς και αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.tcplugins_ntfs_ro

Και πάλι θα μπορείς να έχεις πρόσβαση στα ntfs στικακια σου και σκληρούς

Ξέρει κανείς να μου πει αν η original pu leather case που δίνει εδώ Redmi note 4g σε ειδική τιμή είναι η ίδια με αυτήν;

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το επίσημο φόρουμ της MIUI (en.miui.com) διοργανώνει διαγωνισμό για τα καλύτερα επίσημα Fan Sites. Στον διαγωνισμό αυτό, στους νικητές θα δοθούν αρκετά δωράκια, τα οποία με την σειρά μας, σε περίπτωση που πετύχουμε να είμαστε στην κατάταξη των νικητών, θα τα χαρίσουμε μετά από κλήρωση σε εσάς. Βέβαια, γνωρίζουμε πως έχουμε να παλέψουμε με μεγάλες σε αριθμό μελών κοινότητες, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να εξασφαλίσουμε μία καλή θέση στην γενική κατάταξη. Όλοι μας λοιπόν που έχουμε ήδη λογαριασμό στην Xiaomi, μπορούμε να συνδεθούμε και να δώσουμε την ψήφο μας, έτσι ώστε η χώρα μας να εκπροσωπηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα..

Συνδεθείτε εδώ και ψηφίστε => 2014 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum

Καλησπέρα, ξέρει κανείς να μου πει τι θήκες μπορούν να μπουν στο κινητό.

Αν δεν είναι δύσκολο και κάποια links αν μπορείτε!!!

Καλησπέρα, ξέρει κανείς να μου πει τι θήκες μπορούν να μπουν στο κινητό.

Αν δεν είναι δύσκολο και κάποια links αν μπορείτε!!!

Όταν το πήρες δεν σου στείλανε? Εγώ αυτό που περιμένω από το coolicool, μου στέλνουν σαν δώρο και θήκη (και κάποια άλλα :D ).

Εγώ πάντως θήκες παίρνω από ebay, είναι πιο φθηνές. Εάν δεν βρεις κάτι εκεί δοκιμάζεις στα διάφορα κινεζομάγαζα - vickmall, to2c, coolicool.

Μου έστειλαν μία σιλικόνης αλλά λέω μήπως υπάρχει και τίποτα πιο καλό.

Πχ όπως είναι οι θήκες της slimarmor.

Ps. Για τα Xiaomi Piston II τι γνώμη έχετε;;;

Μου έστειλαν μία σιλικόνης αλλά λέω μήπως υπάρχει και τίποτα πιο καλό.

Πχ όπως είναι οι θήκες της slimarmor.

Ps. Για τα Xiaomi Piston II τι γνώμη έχετε;;;

Εγώ ακόμα το περιμένω. Λογικά θα έρθει με τον Αη Βασίλη, γιατί ξεκίνησε 08/12 και είπαν ότι θα μου βάλουν αυτή την θήκη, που φαίνεται καλή για δώρο. Περισσότερα όταν έρθει. Για τα pistons φυσικά και πρέπει να τα πάρεις. Εγώ έχω κάμποσα gadgets της Xiaomi (pistons, router, mikey, miband) και στα mi3w έχουν φοβερή απόδοση και θεωρούνται πολύ καλή αγορά

Όταν το πήρες δεν σου στείλανε? Εγώ αυτό που περιμένω από το coolicool, μου στέλνουν σαν δώρο και θήκη (και κάποια άλλα :D ).

Εγώ πάντως θήκες παίρνω από ebay, είναι πιο φθηνές. Εάν δεν βρεις κάτι εκεί δοκιμάζεις στα διάφορα κινεζομάγαζα - vickmall, to2c, coolicool.

Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που το πήρες από coolicool και όχι από to2c ή vickmall που το δίνουν σχεδόν 15 ευρώ κάτω;

Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που το πήρες από coolicool και όχι από to2c ή vickmall που το δίνουν σχεδόν 15 ευρώ κάτω;

Για τον λόγο που φαίνεται στην φωτό + δώρα που μου δώσανε αξίας 30$, σαν καλός και έμπιστος πελάτης

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=54133&stc=1&d=1418757294

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=54134&stc=1&d=1418757361

παιδια καλησπερα

μολις το παριγγηλα απο το vickmall

αλλα δεν ηξερα με τι μεθοδο να μοy το στειλουν και διαλεκσα απο τιν σιγκαπουρι free shipping

καλα εκανα?και μια απορια εγω εχω 3g καρτα το 4g θα εχω παλη 3γ η πρεπει να αλλακσο τιν καρτα.

αυτο που θελω να πω θα μπενο με το 3g που εχω συνδεσει 3g?

παιδια καλησπερα

μολις το παριγγηλα απο το vickmall

αλλα δεν ηξερα με τι μεθοδο να μοy το στειλουν και διαλεκσα απο τιν σιγκαπουρι free shipping

καλα εκανα?και μια απορια εγω εχω 3g καρτα το 4g θα εχω παλη 3γ η πρεπει να αλλακσο τιν καρτα.

αυτο που θελω να πω θα μπενο με το 3g που εχω συνδεσει 3g?

Καλά έκανες.. Είναι οκ η κάρτα σου Don't worry.. Αντε με το καλό να το δεχτείς

Αυτή την στιγμή είμαστε 4οι, με μόλις 4 ψήφους διαφορά από τον τρίτο.

1ος Ινδία - 224

2ος Ρωσία - 86

3ος Ταϋλάνδη - 35

4ος Ελλάς - 31