kalvar Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 την ιδια απορια ειχα και εγω . το αγορασα οταν ειχε πεσει στα 400 ευ...... οπως εγραψα και στην αξιολογηση στο skr..... για το μονο που μετανιωσα ειναι που δεν το αγορασα πιο νωρις . δουλεψε το λιγο συγκρινε το και θα καταλαβεις. Τις αξιολογήσεις στο skr τις διαβασα αλλα οπως λεει και η παροιμία "αν δεν παινέψεις το σπιτι σου...." χαχα..!! Τωρα περα απο το χιουμορ θα ηθελα την άποψη σας ειδικα σε σχεση με το g3. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Τις αξιολογήσεις στο skr τις διαβασα αλλα οπως λεει και η παροιμία "αν δεν παινέψεις το σπιτι σου...." χαχα..!! Τωρα περα απο το χιουμορ θα ηθελα την άποψη σας ειδικα σε σχεση με το g3. η κοπέλα μου εχει g3 και δε συγκρίνεται πουθενά,το κ920 ειναι πολυ καλύτερο. μόνο για το βίντεο δε ξερω που λενε ορισμένοι εδω,δεν εχω τραβήξει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Κάτι το οποίο ανακάλυψα σήμερα και με στεναχώρησε, και αφορά τους μετρητές κλήσεων που ενδεχομένως κάποιοι απο εμάς να χρησιμοποιούμε... Δυστυχώς όλες οι εξερχόμενες μη απαντημένες κλήσεις, ορίζονται από το κινητό ως εξερχόμενες, και χρεώνονται ως επιτυχημένες κλήσεις από τα προγράμματα μετρητές. Δηλαδή αν καλέσεις κάποιον και δεν απαντήσει, αν το αφήσεις να χτυπάει πχ 30 δευτερόλεπτα, ο μετρητής θεωρεί ότι μίλησες σε αυτό το τηλεφώνημα και σου κόβει 1 λεπτό απο το χρόνο σου. Από την άλλη, στα Samsung, αναφέρονται αυτές οι κλήσεις ως "δεν συνδέθηκε" και δεν στις χρεώνουν ως επιτυχημένες. Κρίμα. Τέλος οι μετρητές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 η κοπέλα μου εχει g3 και δε συγκρίνεται πουθενά,το κ920 ειναι πολυ καλύτερο. μόνο για το βίντεο δε ξερω που λενε ορισμένοι εδω,δεν εχω τραβήξει ακομα. Μαλιστα. Οποτε να παω για το z2 pro ε; παντως οποιος δεν το θελει (ειδικα το χρυσο) εδω ειμαι. Και νομιζα οτι οτι το g3 ειναι ισαξιο...μαλλον τελικα μονο με το note 4 συγκρινεται. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antisystemic Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 (edited) Πολύ καλό παιδιά ,το έχω πέντε μέρες. Να μπω στη διαδικασία να του περάσω άλλη έκδοση η να αφήσω αυτή που έχει περάσει ο Κινέζος ? Το κινητό είναι ρουταρισμενο και τα μονα που παρατηρώ είναι να λείπει κανένα γράμμα στις ειδοποιήσεις συστήματος (σε Ελληνικά ) ,να εμφανίζει στον τύπο των επαφών (σπίτι ,γραφείο κλπ ) στο τέλος κανένα κινέζικο και τελος, δεν μπαίνει σε μενού αναβάθμισης . Γενικά δεν με πειράζει τίποτα άλλο . Βίντεο και φωτο και σε κλειστό και σε ανοιχτό χώρο , άψογα Edited July 11, 2015 by antisystemic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 (edited) Αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση της row rom (126) στην συσκευή σας ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για να αναβαθμίσετε την συσκευή σας από 126 έως και 143. Όλα είναι δοκιμασμένα και λειτουργούν κανονικά στη κινέζικο K920 pro που έχω στα χέρια μου. κατεβάζουμε τους drivers των modem1 ή modem2 ή modem3 Σε άλλους λειτουργούν οι modem1 και σε άλλους οι modem2, modem3 αναφέρει πως είναι για lollipop. Το δικό μου λειτουργεί κανονικά με modem1 Update from 126 to 133 "Λύνει το πρόβλημα του viber Με την βοήθεια του twrp για k 920 (πολλά άλλα δεν μου δούλεψαν) περνάμε το update και πριν κάνουμε reboot όσο είμαστε ακόμα στο twrp περνάμε και το modem. Είναι εύκολη διαδικασία και όλα λειτουργούν κανονικά.... Με τον ίδιο τρόπο περνάμε τα update 133 to 137 μέχρι και το 143 έχω περάσει έως τώρα. Update from 133 to 137 Update from 137 to 139 Update from 139 to 141 Update from 141 to 143 ΠΡΟΣΟΧΗ ένα απο αυτά τα update είναι zip στο zip και πετάει error όταν το τρέχετε στο twrp. Θα πρέπει να πάρετε το εσωτερικό zip αρχείο το οποίο έχει όνομα update.zip έχω την εντύπωση πως είναι 139 ή 141. Αναβάθμιση από s143 σε Lollipop S226: -Μόλις ολοκληρώσουμε την παραπάνω αναβάθμιση σε s 143. Κατεβάζουμε την Lollipop την αντιγράφουμε στην μνήμη του κινητού. Κάνουμε μετονομασία το αρχείο από K920_ROW_S226_150429_TWRP_CN σε update. ΠΡΟΣΟΧΗ η rom αυτη έχει ενσωματωμενους drivers για κινέζικες συσκευές!!! Με την χρήση του TWRP κάνουμε την εγκατάσταση!!! Η εγκατάσταση κρατάει 20-30 λεπτά. Την ίδια ώρα χρειάζεται και το τηλέφωνο για να ανοίξει για πρώτη φορά. http://s22.postimg.org/w4wfdqmzl/Screenshot_2015_07_11_17_21_33_852.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ καλό παιδιά ,το έχω πέντε μέρες. Να μπω στη διαδικασία να του περάσω άλλη έκδοση η να αφήσω αυτή που έχει περάσει ο Κινέζος ? Το κινητό είναι ρουταρισμενο και τα μονα που παρατηρώ είναι να λείπει κανένα γράμμα στις ειδοποιήσεις συστήματος (σε Ελληνικά ) ,να εμφανίζει στον τύπο των επαφών (σπίτι ,γραφείο κλπ ) στο τέλος κανένα κινέζικο και τελος, δεν μπαίνει σε μενού αναβάθμισης . Γενικά δεν με πειράζει τίποτα άλλο . Βίντεο και φωτο και σε κλειστό και σε ανοιχτό χώρο , άψογα αν σου βγάζει αραιά τα γράμματα στην γραμματοσειρά των ειδοποιήσεων γιαυτό υπάρχει απλή λύση ψάξε στο google. αν το βρω θα στο ποστάρω. Edited July 11, 2015 by c0rle0ne Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση της row rom (126) στην συσκευή σας ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για να αναβαθμίσετε την συσκευή σας από 126 έως και 143. Όλα είναι δοκιμασμένα και λειτουργούν κανονικά στη κινέζικο K920 pro που έχω στα χέρια μου. κατεβάζουμε τους drivers των modem1 ή modem2 ή modem3 Σε άλλους λειτουργούν οι modem1 και σε άλλους οι modem2, modem3 αναφέρει πως είναι για lollipop. Το δικό μου λειτουργεί κανονικά με modem1 Update from 126 to 133 "Λύνει το πρόβλημα του viber Με την βοήθεια του twrp για k 920 (πολλά άλλα δεν μου δούλεψαν) περνάμε το update και πριν κάνουμε reboot όσο είμαστε ακόμα στο twrp περνάμε και το modem. Είναι εύκολη διαδικασία και όλα λειτουργούν κανονικά.... Με τον ίδιο τρόπο περνάμε τα update 133 to 137 μέχρι και το 143 έχω περάσει έως τώρα. Update from 133 to 137 Update from 137 to 139 Update from 139 to 141 Update from 141 to 143 ΠΡΟΣΟΧΗ ένα απο αυτά τα update είναι zip στο zip και πετάει error όταν το τρέχετε στο twrp. Θα πρέπει να πάρετε το εσωτερικό zip αρχείο το οποίο έχει όνομα update.zip έχω την εντύπωση πως είναι 139 ή 141. Αναβάθμιση από s143 σε Lollipop S226: -Μόλις ολοκληρώσουμε την παραπάνω αναβάθμιση σε s 143. Κατεβάζουμε την Lollipop την αντιγράφουμε στην μνήμη του κινητού. Κάνουμε μετονομασία το αρχείο από K920_ROW_S226_150429_TWRP_CN σε update. ΠΡΟΣΟΧΗ η rom αυτη έχει ενσωματωμενους drivers για κινέζικες συσκευές!!! Με την χρήση του TWRP κάνουμε την εγκατάσταση!!! Η εγκατάσταση κρατάει 20-30 λεπτά. Την ίδια ώρα χρειάζεται και το τηλέφωνο για να ανοίξει για πρώτη φορά. http://s22.postimg.org/w4wfdqmzl/Screenshot_2015_07_11_17_21_33_852.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν σου βγάζει αραιά τα γράμματα στην γραμματοσειρά των ειδοποιήσεων γιαυτό υπάρχει απλή λύση ψάξε στο google. αν το βρω θα στο ποστάρω. Με ποιους οδηγούς μόντεμ είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Με κινεζικους από VIBEUI_V2.5_1517_5.242.1_ST_K920_WCA5 Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Με κινεζικους από VIBEUI_V2.5_1517_5.242.1_ST_K920_WCA5 Εάν καταφέρναμε να ανοίξουμε τα qsb αρχεία και πειράξουμε τη ρομ θα κάναμε σωστή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Εάν καταφέρναμε να ανοίξουμε τα qsb αρχεία και πειράξουμε τη ρομ θα κάναμε σωστή δουλειά. να πειράξεις τι? αυτή εδώ παίζει κανονικά.... Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 να πειράξεις τι? αυτή εδώ παίζει κανονικά.... Αυτή είναι η τελευταία λολιποπ; Σε ππερίπτωση που δε δουλεύουν τα μόντεμ,θα μπορούσαμε να ανοίξουμε την επίσημη ΡΟΜ και να προσθέσουμε τους οδηγούς που λειτουργούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Αυτή είναι η τελευταία λολιποπ; Σε ππερίπτωση που δε δουλεύουν τα μόντεμ,θα μπορούσαμε να ανοίξουμε την επίσημη ΡΟΜ και να προσθέσουμε τους οδηγούς που λειτουργούν ναι ειναι εφικτό αν βρεις τροπο να τρεξεις twrp σε lollipop. αυτο ψαχνω τωρα. εκανα μια προσπαθεια αλλα μπλοκαρα το κινητο και τωρα εκανα παλι ολη την διαδικασια απο την αρχη s122 μεχρι λολλοποπ 226. και προσπαθώ. Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 (edited) ναι ειναι εφικτό αν βρεις τροπο να τρεξεις twrp σε lollipop. αυτο ψαχνω τωρα. εκανα μια προσπαθεια αλλα μπλοκαρα το κινητο και τωρα εκανα παλι ολη την διαδικασια απο την αρχη s122 μεχρι λολλοποπ 226. και προσπαθώ. Έχει κλειδωμένο μπουτλοουντερ. Και.γι'αυτό είπα ότι πρέπει να ανοίξουμε το αρχείο ενημέρωσης. Μπορούμε να κατεβάσουμε τη τελευταία ενημέρωση,να την αλλάζουμε και να κάνουμε ενημέρωση με το φάκελο sdfuse Edited July 11, 2015 by aplostra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Έχει κλειδωμένο μπουτλοουντερ. Και.γι'αυτό είπα ότι πρέπει να ανοίξουμε το αρχείο ενημέρωσης. Μπορούμε να κατεβάσουμε τη τελευταία ενημέρωση,να την αλλάζουμε και να κάνουμε ενημέρωση με το φάκελο sdfuse εγω ξεκλειδωσα το bootloader αλλα δεν μπορω να μπω σε twrp mode Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 εγω ξεκλειδωσα το bootloader αλλα δεν μπορω να μπω σε twrp mode η twrp για λολιποπ έχει βγει,το ξεκλείδωμα του μπουτλοουντερ ήταν το πρόβλημα και δΕ φόρτωνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 (edited) η twrp για λολιποπ έχει βγει,το ξεκλείδωμα του μπουτλοουντερ ήταν το πρόβλημα και δΕ φόρτωνε. ναι εχει θέμα το δοκίμασα με 2 διαφορετικούς τρόπους αλλα δεν μπουταρει το κινητο μετα. ευτυχώς βρηκα την 137 να περναω απευθειας και δεν χανω χρονο. Edited July 11, 2015 by c0rle0ne Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 ναι εχει θέμα το δοκίμασα με 2 διαφορετικούς τρόπους αλλα δεν μπουταρει το κινητο μετα. ευτυχώς βρηκα την 137 να περναω απευθειας και δεν χανω χρονο. Μη την κάνεις εγκατάσταση τη twrp,απλά τρέξε τη κ κάνε εγκατάσταση τη λολιποπ. Θα σου μείνει η κανονική ανάκτηση Αλλά κ η λολιποπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Μη την κάνεις εγκατάσταση τη twrp,απλά τρέξε τη κ κάνε εγκατάσταση τη λολιποπ. Θα σου μείνει η κανονική ανάκτηση Αλλά κ η λολιποπ δεν μπαινει σε custom twrp...παρα μονο στην μανισια.... Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 δεν μπαινει σε custom twrp...παρα μονο στην μανισια.... Με ετούτη Δεν έκανες εγκατάσταση τη λολιποπ; http://lenovo-forums.ru/topic/9115-lenovo-vibe-z2-pro-k920-%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%88%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9-twrp-recovery/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Με ετούτη Δεν έκανες εγκατάσταση τη λολιποπ; http://lenovo-forums.ru/topic/9115-lenovo-vibe-z2-pro-k920-%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%88%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9-twrp-recovery/ οχι με K920_TWRP_2.8.6.1_LP μπαίνει σε recovery στην λολλιποπ. μετα ακολουθώ αυτες τις οδηγίες επιλέγω όμως για row συσκευές όχι cn. στο cn κολλαει στο λογκάρισμα. Όταν πάω να κάνω αναβάθμιση απο 226 σε 230 κολλάει το κινητό και με ρεσετ μπαίνει πάλι στο 226. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Θα το κοιτάξω Αύριο,γιατι είμαι Αθήνα κ δεν εχω υπολογιστή.αν κ θυμάμαι μέχρι πριν λίγες μέρες που το κοίταζα,ο μπουτλοουντερ της λολιποπ ήταν κλειδωμένος και περίμεναν Απάντηση από λενοβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 (edited) Θα το κοιτάξω Αύριο,γιατι είμαι Αθήνα κ δεν εχω υπολογιστή.αν κ θυμάμαι μέχρι πριν λίγες μέρες που το κοίταζα,ο μπουτλοουντερ της λολιποπ ήταν κλειδωμένος και περίμεναν Απάντηση από λενοβο. με τις οδηγίες αυτές λέει πως κάνει εγκατάσταση την 4.4 χωρις να περάσεις modem μετά την αναβαθμίζεις κανονικά μέσω του system update. και έπειτα ξεκλειδώνεις τον bootloader και περνάς το modem μόνο. κάνω τις αναβαθμίσεις τώρα αν πετύχει θα το ποστάρω αλλιώς θα μείνω με την λολλιποπ 226 προς το παρόν. γίνεται τελικά αλλά είναι ταλαιπωρία.... http://s2.postimg.org/89nkmz92h/Screenshot_2015_07_12_02_14_18_747.jpg Edited July 11, 2015 by c0rle0ne Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Χρησιμοποιεί κανείς το Helium Backup? Του δουλεύει κανονικά? Γιατί σε μένα βγάζει σφάλμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Παιδιά καλησπέρα...έχω πάθει soft brick(μπαίνει σε lenovo recovery κλπ) στο Κ920 μου και δεν βγάζω άκρη...μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το επαναφέρω??? ( με otg δεν μου βλέπει το φλασακι) HELP ME!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Καλησπέρα myphoners, κοιταω αρκετο καιρο το συγκεκριμενο κινητο, λογω οθονης και λοιπων χαρακτηριστικων κ τιμης πλεον. Είμαι ζωγραφος κ το κυριο χαρακτηριστικο που με ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα της φωτογραφιας κ θελω οτι καλυτερο. Δεν ειμαι γκατζετακιας αλλα αποφασισα να αντικαταστησω το θεικο S2 και κοιταω διαφορα κινητα με καλη καμερα. Προαφατα ομως με ενημερωσε φιλος, που ασχολειται χρονια με τα κινεζικα τηλεφωνα οτι το lenovo υστερει στο θέμα της καμερας σχετικα πχ με τη σειρα της nubia (7 και 9). Κατα τ'αλλα, στην ελληνικη αγορα, το συγκρινω με το lg g3 και το S5. Τι προτεινετε ως καλυτερη καμερα;(κ γενικοτερα περα των παραπανω) Υπαρχει καποιος που να εχει καποιο παράπονο απτην φωτογραφια του lenovo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts