alexandrosss Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 (edited) απαντησε και με ρωτησε γιατι 1.49 μονο του εξηγησα ελπιζω να στηλει το κωδικο ξεκίνησα ηδη την εγκατασταση του Edited July 1, 2015 by alexandrosss Παράθεση Mobile Phones: Nokia 3300, Nokia 7710, HTC touch dual, HTC touch 2, Dell Streak mini 5, Coming Soon Lenovo P780 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 απαντησε και με ρωτησε γιατι 1.49 μονο του εξηγησα ελπιζω να στηλει το κωδικο ξεκίνησα ηδη την εγκατασταση του μπορεσες να στειλεις 1,49? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosss Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Καλησπερα. Εχει αγορασει κανεις του χαραλαμπη την ρομ να μου πει τον κωδικο; soz που μιλαω εδω αλλα εφτασα στο οριο τα μυνηματα alexandros01gr ειμαι οσο για το 1.49 μπορεσα να το στειλω γιατι ηταν ηδη στο εξωτερικο το ποσο δεν ηταν σε τραπεζα Παράθεση Mobile Phones: Nokia 3300, Nokia 7710, HTC touch dual, HTC touch 2, Dell Streak mini 5, Coming Soon Lenovo P780 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosss Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 έβαλα το χαραλαμπη και έχει πάρα πολύ χαμηλό σήμα το wifi οπότε θέλει συνδέετε και δεν βλέπω Power manager της lenovo Παράθεση Mobile Phones: Nokia 3300, Nokia 7710, HTC touch dual, HTC touch 2, Dell Streak mini 5, Coming Soon Lenovo P780 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 έβαλα το χαραλαμπη και έχει πάρα πολύ χαμηλό σήμα το wifi οπότε θέλει συνδέετε και δεν βλέπω Power manager της lenovo Για το σημα δεν ξερω για το wifi εχει ρυθμιση να ειναι ανοιχτό παντα και μαλλον η δικια σου δεν ειναι ενεργοποιημενη και οταν κλειδωνεις το κινητο κλεινει και το wifi μεχρι να ξανα ανοίξει το κινητο. Για το Power manager δεν το εχει γενικα η lenovo στην lolipop οπως και το safe center και στην cn και στην row συσκευή. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tavraki16 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Εγώ απλά πέρασα την 143 row,δημιουργώντας έναν φάκελο sdfuse στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού και αντιγράφοντας τ αρχειο εκεί. Εκανα την εγκατάσταση κλείνοντας τη συσκευή και ανοίγοντας τη με power+vol- Μετά έτρεξα τη twrp και εγκατέστησα τους οδηγούς των μόντεμ. Αυτά:) Εγώ έκανα την διαδικασία αυτή πέρασα το modem3 με το twrp και στην συνέχεια πέρασα με το twrp την lolipop 5.0.2 που είχε παραθέσει πιο πριν συνομηλητης, απλά δεν κάνω αναβάθμιση σε update που μου βγάζει να κάνω γιατί χάνει τα modem, μόνο όταν πέρασα την lolipop δεν έχω προβλήματα με το σήμα και όλα λειτουργούν άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 ΜΕ αρχειο QSB ;H υπαρχει H 5.02 υπο TH MORFH ZIP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 ΜΕ αρχειο QSB ;H υπαρχει H 5.02 υπο TH MORFH ZIP; https://cloud.mail.ru/public/JcSe/miHt4iXYk Σου κάνει? Είναι Android 5.0.2 K920_S246_150520_ROW_qsb.7z Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 https://cloud.mail.ru/public/JcSe/miHt4iXYk Σου κάνει? Είναι Android 5.0.2 περνάνεqsb qsb Περνάνε qsb με twrp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλημέρα παίδες. Και σε μένα το to2c έστειλε το κινέζικο χωρίς Playstore. Το θέμα ειναι οτι δεν μπορώ να κάνω donate λόγω τραπεζικών περιορισμών ώστε να βάλω την ρομ που αναφέρετε λίγα post πιο πίσω. Υπάρχει κάτι άλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Πήρα ένα video την γιορτή τής κόρης μου στο χορό και η μουσική είχε πολύ δυνατά μπάσα και όταν πάω να το δω στο κινητό, η φωνή στο τραγούδι ακούγετε πολύ καλά αλλά το μπάσο είναι πολύ παραμορφωμένο. Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Τι.το...μαγικό έχει αυτή η ρομ και στέλνετε και χρήματα ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Παιδια τελικα απο μπαταρία πως παει? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Παιδια τελικα απο μπαταρία πως παει? Εξαρτάται με τη χρήση που του κάνεις. Εγώ θέλω 2 φορτίσεις για να βγάλω τη μέρα μου. Καλά, εμένα δε μου έφτανε και η 6400mah μπαταρία στο Note 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Εξαρτάται με τη χρήση που του κάνεις. Εγώ θέλω 2 φορτίσεις για να βγάλω τη μέρα μου. Καλά, εμένα δε μου έφτανε και η 6400mah μπαταρία στο Note 3... Σε συγκριση με το lg g3 ξερουμε ποιο εχει καλυτερη μπαταρια? Γενικα σε σχεση με μετρια χρηση. Ποσες ωρες οθονης βγαζει? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Σε συγκριση με το lg g3 ξερουμε ποιο εχει καλυτερη μπαταρια? Γενικα σε σχεση με μετρια χρηση. Ποσες ωρες οθονης βγαζει? 7ωρες μεσα στο νερο.εμενα μου εχει βγαλει και 8μιση ωρες.βασικα 8 ωρες σε φυσιολογικα πλαισια μου βγαζει.απο το g3 μερα με την νυχτα και οχι μονο σε μπαταρια εκτος μεγεθος που δεν το λεςκαι μεγαλο ειναι σε ολα καλυτερο με την καμερα με το τζι3 ημουν ποιο ευχαριστημενος αλλα δεν μιλαμε για τραγικες διαφορες αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Σοβαρα ειναι καλυτερο απο το g3? Και η μπαταρια καλυτερη? Φωτογραφίες δεν με πολυνιαζουν. Η μπαταρια μ ενδιαφερει. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Σοβαρα ειναι καλυτερο απο το g3? Και η μπαταρια καλυτερη? Φωτογραφίες δεν με πολυνιαζουν. Η μπαταρια μ ενδιαφερει. Καλά μη το δένεις σκοινί κορδόνι ότι θα φτάνεις 8 με 8.50 ώρες... Εγώ γύρω στις 4 με 5 παίζω. Σου είπα εξαρτάται με τη χρήση που του κάνεις. Μόνο αν το δοκιμάσεις εσύ θα βγάλεις συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Καλά μη το δένεις σκοινί κορδόνι ότι θα φτάνεις 8 με 8.50 ώρες... Εγώ γύρω στις 4 με 5 παίζω. Σου είπα εξαρτάται με τη χρήση που του κάνεις. Μόνο αν το δοκιμάσεις εσύ θα βγάλεις συμπεράσματα. 4-5 ωρες αλλα με τι χρηση?μονο δεδομενα wifi η παιχνιδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 4-5 ωρες αλλα με τι χρηση?μονο δεδομενα wifi η παιχνιδια?? Τα πάντα ανοιχτά, και Wi-Fi, και 4G, GPS, BT, συγχρονισμοί, και επίσης χρησιμοποιώ συνέχεια το ηχείο, είτε για ραδιόφωνο με ανοιχτή ακρόαση είτε με το Spotify. Η οθόνη στο αυτόματο. Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Τα πάντα ανοιχτά, και Wi-Fi, και 4G, GPS, BT, συγχρονισμοί, και επίσης χρησιμοποιώ συνέχεια το ηχείο, είτε για ραδιόφωνο με ανοιχτή ακρόαση είτε με το Spotify. Η οθόνη στο αυτόματο. Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου. Το σκιζεις με λιγα λογια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Του συμπεριφέρομαι όπως πρέπει. Έχω ξεπεράσει το ψυχαναγκαστικό θέμα με την μπαταρία. Δε με νοιάζει αν μου βγάζει 3 ή 4 ή 5 ή 8 ώρες. Έχω φορτιστές στο σπίτι σε κάθε δωμάτιο, φορητό power bank, στο αυτοκίνητο, στη δουλειά. Δεν ντρέπομαι όταν το φορτίζω. Ούτε κοιτάω κάθε λίγο και λιγάκι τα στατιστικά της μπαταρίας. Είχα και τηλέφωνο με 6400mah και πάλι ήμουν οριακά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Του συμπεριφέρομαι όπως πρέπει. Έχω ξεπεράσει το ψυχαναγκαστικό θέμα με την μπαταρία. Δε με νοιάζει αν μου βγάζει 3 ή 4 ή 5 ή 8 ώρες. Έχω φορτιστές στο σπίτι σε κάθε δωμάτιο, φορητό power bank, στο αυτοκίνητο, στη δουλειά. Δεν ντρέπομαι όταν το φορτίζω. Ούτε κοιτάω κάθε λίγο και λιγάκι τα στατιστικά της μπαταρίας. Είχα και τηλέφωνο με 6400mah και πάλι ήμουν οριακά. Βρε μαζι σου δεν διαφωνω,απλα εγω οτι δεν χρειαζομαι το εχω κλειστο...και σιγουρα ισχυει αυτο που ειπες σε προηγουμενο ποστ,οπως το φερθεις ετσι θα σου παει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Το ερώτημα ειναι..αξιζει τα λεφτα του ή με αυτα τα λεφτα να δει καποιος κατι αλλο? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Το ερώτημα ειναι..αξιζει τα λεφτα του ή με αυτα τα λεφτα να δει καποιος κατι αλλο? την ιδια απορια ειχα και εγω . το αγορασα οταν ειχε πεσει στα 400 ευ...... οπως εγραψα και στην αξιολογηση στο skr..... για το μονο που μετανιωσα ειναι που δεν το αγορασα πιο νωρις . δουλεψε το λιγο συγκρινε το και θα καταλαβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts