Leolipop Δημ. December 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Για πες φίλε Όταν τελειώσει τι είναι τελικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timiman Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Όντως 4.4.4 είναι. Αριθμός έκδοσης : 4.4.358.19.Τ3.140830.ΚΤU84p.VF.GR Έκδοση Kernel : 3.4.0.g776bcac-00666-g177fb82mine@mine-virtual-machine #1 Sat Aug 30 06:19:26 CSST 2014 Για 5.0 υπάρχει το παρακάτω, χωρίς να το έχει δει σοβαρά... http://www.lollipop-roms.org/mp3-0/vodafone-smart-4-turbo-6507.html Edited December 18, 2014 by timiman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 ωραια κινηση να το παει στην 4.4.4.εαν περασει κανεις lollipop ας πει εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dudadidos Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Έβαλα και γω την αναβάθμιση σε 4.4.4 και παρατηρώ λαγκαρίσματα και πιο γρήγορη πτώση της μπαταρίας σε σχέση με πριν. Τι αναβάθμιση είναι αυτή? Πιο πριν το τηλέφωνο πετούσε... Και δεν είδα καμιά ουσιαστική αλλαγή πουθένα στο γραφικό περιβάλλον. Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS123456789 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλησπέρα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, έχω πάρει ένα Vodafone Smart 4 εδώ και δύο μήνες από τους οποίους ο ένας ανήκει στο service... Συγκεκριμένα μετά από χρήση 15 ημερών διαπίστωσα ότι η κάμερα του δεν μπορεί να κάνει αυτόματη ή χειροκίνητη εστίαση όπως τουλάχιστον στο Smart 3 που χρησιμοποιώ αναγκαστικά μέχρι τώρα. Σε κοντινή φωτογραφία δηλαδή η εικόνα είναι θολή πχ οι αλφαριθμητικοί χαρακτήρες από ένα τηλεκοντρόλ. Το κινητό πήγε δύο φορές για επισκευή ,αλλαγή firmware την πρώτη, αντικατάσταση πλακέτας την δεύτερη...όπως επίσημα έγραφε το χαρτί του service...:lol: To πρόβλημα δεν διορθώθηκε και η απάντηση που έλαβα σήμερα που το παρέλαβα ξανά είναι ότι δεν υποστηρίζει αυτή την λειτουργία!!! Σαφώς και δεν μπορώ να το πιστέψω μιάς και το smart 3 -παλιότερο μοντέλο το υποστηρίζει εξαιρετικά. Υπάρχη ανάλογη εμπειρία ,μπορώ να κάνω κάτι με κάποια εφαρμογή να το διορθώσω;;; Eυχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλησπέρα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, έχω πάρει ένα Vodafone Smart 4 εδώ και δύο μήνες από τους οποίους ο ένας ανήκει στο service... Συγκεκριμένα μετά από χρήση 15 ημερών διαπίστωσα ότι η κάμερα του δεν μπορεί να κάνει αυτόματη ή χειροκίνητη εστίαση όπως τουλάχιστον στο Smart 3 που χρησιμοποιώ αναγκαστικά μέχρι τώρα. Σε κοντινή φωτογραφία δηλαδή η εικόνα είναι θολή πχ οι αλφαριθμητικοί χαρακτήρες από ένα τηλεκοντρόλ. Το κινητό πήγε δύο φορές για επισκευή ,αλλαγή firmware την πρώτη, αντικατάσταση πλακέτας την δεύτερη...όπως επίσημα έγραφε το χαρτί του service...:lol: To πρόβλημα δεν διορθώθηκε και η απάντηση που έλαβα σήμερα που το παρέλαβα ξανά είναι ότι δεν υποστηρίζει αυτή την λειτουργία!!! Σαφώς και δεν μπορώ να το πιστέψω μιάς και το smart 3 -παλιότερο μοντέλο το υποστηρίζει εξαιρετικά. Υπάρχη ανάλογη εμπειρία ,μπορώ να κάνω κάτι με κάποια εφαρμογή να το διορθώσω;;; Eυχαριστώ προκαταβολικά. Στα specs δεν γράφει αν υποστηρίζει τέτοια λειτουργία;Το ότι στο σερβις δεν ήξεραν το αφήνω ασχολίαστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS123456789 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Αλήθεια Specs που θα βρω? Πάντως κάπου είδα και νομίζω στην Vodafone ότι έχει λειτουργία focus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Τα specs νομίζω υπάρχουν στο site της Vodafone. Δοκίμασε και με κάποια άλλη εφαρμογή πέρα της stock camera να δεις αν εκεί λειτουργεί. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS123456789 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλημέρα και καλή χρονιά!!! Δυστυχώς δεν βρήκα τόσο αναλυτικό site με προδιαγραφές...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Εγώ θυμάμαι ξεκάθαρα ότι παρόλο που λέει ότι δεν έχει αυτόματη εστίαση, δούλευε κανονικά.Δεν ξέρω αν είχε να κάνει το ότι είχα το snap camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλημέρα και καλή χρονιά!!! Δυστυχώς δεν βρήκα τόσο αναλυτικό site με προδιαγραφές...:) http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-4-Turbo/characteristics#tabs-nav-0 http://www.gsmarena.com/vodafone_smart_4_turbo-6507.php Δοκίμασε με άλλη εφαρμογή κάμερας από το Play store, όπως λέει και ο Leolipop και σου είπα και νωρίτερα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS123456789 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Δυστυχώς και με το snap camera πάλι τα ίδια... Στα δύο παραπάνω Link δεν υπάρχει αυτή η λεπτομέρεια!!! Περιμένω από την Vodafone μήπως φιλοτιμηθεί και το αλλάξει (το έχω μέσα στο κουτί του) αλλά μάλλον μάταια. Πραγματικά μου είναι χρήσιμη λειτουργία γιατί το χρησιμοποιώ ως μεγεθυντικό φακό..τεχνικός γαρ...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλησπέρα. Επειδή μάλλον δεν έχει αναφερθεί θέλω να ρωτήσω αν στα SMS υποστηρίζει 160 χαρακτήρες ή όχι. Ρωτάω βέβαια για την stock εφαρμογή. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Αν θυμαμαι καλα ειναι οπως πρεπει και οχι με 70. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Αν θυμαμαι καλα ειναι οπως πρεπει και οχι με 70. Ευχαριστώ! Για το max ενδιαφέρομαι αλλά λογικά θα είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Στο Smart 4G ήταν με 160 χαρακτήρες κανονικά όταν χρησιμοποιείς την εφαρμογή των μηνυμάτων. Αν έστελνες sms από το hangouts εκεί είναι 70 χαρακτήρες. Φαντάζομαι σε όλα τα VODAFONE κινητά η rom που φοράνε είναι βασισμένη στην AOSP, όπως το 4G, άρα όλα θα συμπεριφέρονται το ίδιο. Αν θες ρώτα στο κατάστημα πριν την αγορά να το τσεκάρουν αν έχουν σε κάποια ανοιχτή συσκευή βιτρίνας. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Το έχει κανένας με cosmote? Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το 4g, αλλά ενώ έστειλα το μήνυμα μέχρι 3g πιάνει. Είδα τα apn και είναι τα ίδια με ένα άλλο κινητό το οποίο έχει 4g. Edit: Οκ έγινε μετά από λίγο.... Edited March 31, 2015 by overpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo_Dous Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Γεια σας, εχω το κινητο περιπου ενα μηνα και μου εβγαλε σημερα το μηνυμα που φενεται στη φωτο και μου εσβησε τις περισσοτερες φωτογραφιες (κρατησε μονο τις παλαιοτερες), το εκανα πολλες φορες επανεκκινηση αλλα τιποτα... Πριν λιγες μερες το πατησα να κλεισει, εκλεισε, εβγαλε android και εμεινε εκει, περιμενα και μετα απο 1,5 ωρα εκανε ακομη το ιδιο μετα απο πολλα πατηματα του power button ανοιξε και πανω απο αυτα που λεει οταν ανοιγει εβγαλε OFFICIAL ανοιξε και ηταν μια χαρα και σημερα εκανε αυτα που γραφω στην αρχη... Αν ξερει καποιος γιατι το εκανε και αν γινεται πως μπορω να επαναφερω τις φωτο ας στειλει...:help: Edited May 29, 2015 by Teo_Dous Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 4/64 (Black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timiman Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Χθες ακολουθώντας τις οδηγίες των παρακάτω 2 links, κατάφερα και έκανα root το κινητό μου. How to root any Android Device using KingRoot http://androidxda.com/root-android-device-using-kingroot How to replace KingUser with SuperSU http://androidxda.com/replace-kinguser-with-supersu Σημειώσεις: α. Χρειάστηκε να δοκιμάσω δεύτερη φορά για το root, επειδή η πρώτη απέτυχε β. Το SuperSU-me δεν το βρήκα δωρεάν στο Play Store και η Pro έκδοση του κόστησε €3,95 γ. δεν κράτησα σημειώσεις για τα ακριβή βήματα που έκανα, αλλά σε γενικές γραμμές ακολούθαγα τις οδηγίες των παραπάνω links. Ίσως να χρειαστεί πχ. νεότερες εκδόσεις των εφαρμογών που αναφέρει. δ. Το kingroot, μού έβγαζε κινέζικα στο UI του και ήταν λίγο μπέρδεμα ε. Χρειάζονται μπόλικα restart (ιδιαίτερα αν δεν πιάσει με την πρώτη το root), οπότε υπομονή. στ. Καθόλη την διαδικασία είχα αφήσει το Wi-Fi του κινητού ανοιχτό. Το kingroot δείχνει να μην μπορεί να περάσει το 16% αν το Wi-Fi της συσκευής είναι κλειστό. Παρακολουθώντας το μέσω του adsl rooter μου, είδα ότι όντως στο ~16% υπήχε κίνηση δεδομένων από το κινητό. Καλη επιτυχία σε όσους το προσπαθήσουν ! ΥΓ. Άντε τώρα μένει να βρούμε κανέναν καλό και σταθερό 5.x για το Smart 4 Turbo μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmaster Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Kαλησπέρα και καλή χρονιά. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει backup της ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokar12 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 ενω χρησιμοποιουσα το κινητο κανονικα ξαφνικα κολλησε και εσβησε..το αφησα λιγο κ μετα απο λιγο παω να το ανοιξω και βγαζει κανονικα το λογοτυπο της ανδροιδ και ξεκιναει να φορτωσει αλλα δν μπαινει ποτε στην αρχικη οθονη..μονιμως δειχνει να φορτωνει ενας ασπρος κυκλος και τιποτα παραπανω..ολο αυτο εγινε ξαφνικα το κινητο δν το εχω πειραξει ποτε για ροοτ ή το οτιδηποτε..ουτε κολλουσε ουτε τιποτα..μπορει να βοηθησει καποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 φιλαρακι αν δεν το φτιαξης το αγοραζω εγω ,γιατη το δικο μου χαλασε η οθωνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmav Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 ενω χρησιμοποιουσα το κινητο κανονικα ξαφνικα κολλησε και εσβησε..το αφησα λιγο κ μετα απο λιγο παω να το ανοιξω και βγαζει κανονικα το λογοτυπο της ανδροιδ και ξεκιναει να φορτωσει αλλα δν μπαινει ποτε στην αρχικη οθονη..μονιμως δειχνει να φορτωνει ενας ασπρος κυκλος και τιποτα παραπανω..ολο αυτο εγινε ξαφνικα το κινητο δν το εχω πειραξει ποτε για ροοτ ή το οτιδηποτε..ουτε κολλουσε ουτε τιποτα..μπορει να βοηθησει καποιος??? Και της κόρης μου σήμερα έκανε ακριβώς τα ίδια. Κατάφερες μήπως να το ξεκινήσεις; και εάν ναι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts